24199
Chelsea Fan Club
-
#19590 CRYSTAL PALACE - CHELSEA STREAM -
#19589 Tomas Kalas-t aki csak jövőre csatlakozik, mert vissza ment az Olomuchoz kölcsönbe.
elkövetkezendő pár hétben biztos,h lesz egy nagyobb igazolás is! -
davidragon #19588 Benayoun-on kívül igazoltunk már valakit? -
#19587 persze.. bár, ahogy eddig sem, ez sem lesz sokat a srácokon:) -
#19586 Ízlések, szerintem nagyon jó. -
#19585 Hát sztem ez szörnyű, a hazai perfekt, de ez olyan, mint egy kínaipiaci bóvli. -
-
#19583 pedig már kezdtem megszokni azt a sárgát :D -
Monoton #19582 -
#19581 Az új Vendég Mezünk:
www.chelseamegastore.com -
#19580 Benayoun angol Wiki oldala.
Itt a 10-es mez szerepel a neve mellett, hát remélem ez csak amolyan wikis kamu. -
#19579 [URL=http://www.skysports.com/story/0,19528,12876_6259540,00.html]Ashley-t "hívja" Casillas[/URL]
na ez nem fog megtörténni. -
#19578 jó lenne ő is! -
#19577 http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1294324/True-colours-Chelsea-boosted-race-Romelu-Lukaku-wonderkid-snapped-wearing-Blues-shirt.html?ITO=1490 -
#19576 4 nap és újra látjuk a kékeket!:D -
#19575 jajdejó lenne, ha nem ő akkor agü jön sztem mert megint nyilatkozott. -
#19574 David Villa meg van róla győződve, hogy válogatottbeli csatártársát, Fernando Torrest nem a pénz, hanem a siker motiválja, éppen ezért, ha elhagyja a Liverpoolt, akkor nem a Manchester Cityt fogja választani.
- Nem vagyok biztos benne, hol folytatja a jövőben, de azt ő is tudja, csakúgy, mint én, hogy trófeákat akar nyerni klubjával. Ő nem pénzközpontú, így soha nem fog a Manchester Cityhez csatlakozni.
Villa úgy véli, inkább Nyugat-London,vagy Katalónia lenne Torres megfelelő célpontja.
- Az biztos, hogy a Barcelona, vagy a Chelsea a reális klub számára. Ő már bebizonyította, hogy tud gólokat szerezni Angliában, ahol jelenleg a Chelsea az elsőszámú csapat, szóval ennek a lehetőségnek van a legtöbb értelme.
Gyerünk már!
Felfog most gyorsúlni szerintem a dolog.. -
#19573 drogba sose megy el, foleg nem a cityhez. -
#19572 igen én konkrétan félek :D bár olvastam h Drogbát szóba hozták a Man Cityvel, szóval ha ő távozik akk elnézem nálatok Torrest :P -
#19571 Miért nem lehet Chelsea játékos?..:)
Féltek egy Drogba-Torres párostol? -
#19570 hehe -
#19569 nem, Torres nem lehet Chelsea játékos :D nem is állna jól neki a kék :D -
#19568 Láttam már fasza video.:DD
Sztem valamelyik Chelsea játékos tanítota neki..:D -
#19567 -
#19566 Az tény hogy régóta tárgyalunk és közel vagyunk Torres hoz.
És az is lehet hogy csak a vb miatt ment ki
de én Abrárol eltudom képzelni hogy átnéz majd Torres szálodájába és megsúgja neki hogy mennyit fog keresni..:) -
Monoton #19565 Ja őt mi is -
Az meg tény, hogy Torres nem foglalkozik semmivel, míg vége nem lesz a VB-nek... :)
De elvileg Sami Khedirat akarjuk. -
#19563 tegnap a német meccs közben mondta a kommentátor, hogy tárgyal a Chelseavel Torres és igencsak közel áll a szerződés aláírásához... viszont azt is mondta hogy a Chelsea érdeklődik Khedira iránt o.O -
,,Angol lapértesülések szerint [...] Az Abramovicshoz közel álló forrás szerint'' ...
Ezeknek sosem hiszek... :D -
Etelkozi Vata #19561 Szerintem csak a helyszínen óhajtja megtekinteni a VB döntőt... -
Szerintem ez hülyeség... :D -
#19559 Angol lapértesülések szerint a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics azért utazott el Dél-Afrikába, hogy leigazolja Fernando Torrest.
Az orosz mágnás készen áll arra, hogy 66 millió eurót fizessen a Liverpoolnak a spanyol támadóért, akinek aláírásáért utazott el állítólag a világbajnokság helyszínére.
Fernando Torres jelenlegi klubja, a Liverpool nehéz anyagi helyzete miatt rákényszerülhet arra, hogy eladja értékesebb játékosait, így Torrest is, míg Steven Gerrardot a Real Madrid csábítja gőzerővel a hírek szerint.
Az Abramovicshoz közel álló forrás szerint a Chelsea, ha megszerzi a Manchester City orra elől, minden idők legjobban fizetett játékosává tenné Torrest heti 240 ezer eurós alapbérével.
-
#19558 Chelsea sign Czech sensation.
Tomas Kalas az arc, védő, 17 éves és még marad 1 évet a Sigma Olomouc-ban. -
#19557 whoa :o első kép :_D:D -
-
#19555 Huuu de jó Essient futni látni:D -
A Leverkusen oldala:
Akárhogyan is, de nekem már hozzánőtt a Chelseahez... :S
Köszönjük és sok sikert neki! -
#19552 milyen durva már Benayoun Chelsea felszerelésbe
jó látni Essien-t és Mikel-t -
-