Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daver88
Románoknál már van DigiSport2??? mert Sopcasttal lehet fogni 😄 😄 és nagyon tisztán megy rajta...csakhát románul (ha jól lõttem be a nyelvet 😄

Bulykin
góóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!
Didier Drogbaa!! mekkoraaaa váá<#wow2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

KAMIONOS KOGYO
2-1 Drogba!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
EZAZ!!!!!!!!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Bulykin
6perc hosszabbítás😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
kalou be, Anelka le

Bulykin
Malouda le, Deco be

Bulykin
már minimum 5 gólt lõhettünk volna😄 abból Anelka vagy 4etxD

Bulykin
Anelka vááá mit hagyott ki:S

Bulykin
2.félidõ kezdõdik
csere: Ballack be Mikel le
de miért?😮

KAMIONOS KOGYO
Mekkora szabadrúgás gól!

Bulykin
1.félidõ vége, 1:1
Drogba és Bosingwa nagyon jól játszanak<#eljen>

beszarás, akkor azóta már erre is szereztek jogot, mekkora kib***ás...<#szomoru1>
Bulykin
1:1
Drogba!!! szabadrúgásból

asfa
Drogba egyenlített
GO BLUES!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Bulykin
0:1
Hunt:S

daver88
Digi nem is adja élõbe...csak felvételrõl 20:30-kor...

de jövõ héttõl már élõben is ad meccseket Digisport...lásd:

http://www.digisport.hu/index.php

szóval nagy szívás van jelenleg PL terén...DigiTv-re nekünk még fél évet várnunk kell sajna hûségnyilatkozat miatt

u.i.: persze az atlétika vb-t 3 magyar csatorna is adja párhuzamba...jeee

Amúgy a mai kezdõ 11

Anelka, Nicolas
Bosingwa, José
Carvalho, Ricardo
Cech, Petr
Cole, Ashley
Drogba, Didier
Essien, Michael
Lampard, Frank
Malouda, Florent
Mikel, John Obi
Terry, John

nem sok változás van tavalyhoz képest...persze játékban ettõl még lehet...amúgy én még várok egy nagyobb nevet még ebben a 16 napban igazolásként

nemértem, a digisportnak ehhez nincs joga, hogy élõbe adja, az eurosport2 meg strandfocit ad :S
Rudee
Nem adják, pedig most lett vége vmi japán meccsnek. Strandfoci lesz.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bulykin
kezdõdik!
Spocast-en a Sanghai GSports tv adja<#idiota>xD

daver88
ahogy ezt elnézem, tuti, hogy nem adja...:

http://tv.eurosport.hu/football/story_sto1257198.shtml

amúgy rohadt nagy szívás az egész, mert volt olyan hétvége tavaly, hogy 5 meccset adtak 2 nap alatt...szombat 3, vasárnap 2...most meg csak 3 meccs sajna...

nagy bajba vannak, mert a Bundesliga meccsek szinte ugyanabba az idõsávba vannak, mint a PL...nem tudják melyiket adják le, jelen esetben inkább egyiket se, ahogy elnézem.

Pethy23
Ha az E2 adja valaki írja már be fórumba! Sajna csak másik tv-n van!
daver88
érdekes...mi Gyõrben kaptunk újságot, ahol 1 hétre elõre le van írva minden élõ közvetítés PL-bõl..köztük van a Chelsea-Hull is E2-õn...de viszont sehol máshol nem látom kiírva..😞

kevevesebb mint két óra és kiderül...(Aston Villa - Wigan meccs helyett amúgy Blackburn - Man City-t írnak nálunk a mûsorújságba..)
na mindegy, hamarosan kiderül

Én ugy tudom h élõben nem lesz

McFrost
Lesz valahol a meccs a tv-ben?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Japep

Ja, nevetséges ... a DigiSport bemutatja, és azt mondják a reklám alatt, hogy élõben szombaton, kiírva viszont ez van: felvételrõl 20:30-tól...
Most nem tudom, mi van ... ha valaki megtud valami pontosat, az szóljon... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kocka08
Nem hiszem el hogy nem adják a Hull meccset…

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Oziris666
Nem kell bennelennie!Mert ez PL szabály ha PL-ben adnak kölcsön vkit az semmiképp sem játszhat az"anyaegyesülete" ellen!

Rudee
Láttam már.
Elõször Huth se volt rossz, aztán mi lett belõle.

hedonist
persze nem, csak jatek lehetoseg végre, csak én máshova képzeltem volna, de lehet ugy gondolják,h pl csapatban tobbet edzodik.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Bulykin
de mielõtt kölcsönadtuk, elõtte hosszabított, szal nemhinném h eligazolna jövõre

hedonist
látszik,h nem láttad játszani.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Pethy23
pff
Rudee
Vagy meglehet az újabb Robert Huth.

Pethy23
Szinte 100%-ig biztos vagyok hogy benne van a szerzõdésében hogy ellenünk nem játszhat!

És ez nagyon jó hír egy év múlva meglehet terry mellett a következõ világszínvonalú angol védõnk!!!
hedonist
Michael Mancienne

kölcsönben a Wolves-nál (PL feljutó) <- ezért nem értem, minek h ellenunk játszhasson? pff

Japep

Hát ha már lesznek képek, meg idõm, akkor valószínûleg lesz... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jagumo
Új banner lesz? 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

SLICK
ha nekünk nem adták el, nem hiszem h nektek elfogják. Bár nem mintha hozzánk kellett volna, esetleg csak akkor ha nem hozzuk el CR-t.

hedonist
Abramovich Münchenbe repül Ribery-ért

Pár napon belül kiderül, mire jutnak Hoeness-szel.

hedonist

hedonist
Ancelotti felhívta a Bruno Conti-t, De Rossi elérhetõsége iránt érdeklõdött, és elmondta mennyit szánnánk rá. Conti elmondta, hogy nagyon sok pénz tényleg, de nem fogják eladni és érinthetetlen a játékos. sky

Én ezt nem értem.. MINEK KÖZÉPPÁLYÁS???
meg egyébként is most adták el aquilani-t biztos eladnák a többre tartott másik középpályásukat.

Jagumo
Jó kezdés , így tovább 😛

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

hedonist
köszi!

Bulykin
<#eljen>

banok

a #17190-t töröljétek. Pixtert úgy néz ki nem lehet embedelni...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
http://www.youtube.com/v/SLHhHjr5hoE[/falsh]

a #17190-t töröljétek. Pixtert úgy néz ki nem lehet embedelni...

hedonist
és kb õ rúgta a legjobb tizit, szülinapjára😊 annyira remélem,h nem engedjük el sõt ne akarjon elmenni, sztem szupertehetség.

Japep

Köszönjük szépen! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
FA COMMUNITY SHIELD 2009
Chelsea - Manchester United 2-2 büntetõkkel 4-1 Hosszú összefoglaló
http://www.pixter.hu/video?id=13976