1379
-
#331 tök igaz jáccatni kéne őket pl morientes egyik legjobb csatár -
Girondins #330 Á... szerintem nem olyan kurva jo! Ki kell szolgálni! Egyébként ugyanaz, mint Crouch. Én nem venném meg a Pool helyében. -
#329 Romának biggyesztett 2-t:D -
#328 Zigic!Bomba csatár,kezdönek tenném! -
Girondins #327 Sőt lehet hogy a nyáron jön még Zsigics is A Zvezdabol! szerintem páran menni fognak a vb után. -
#326 Nem Viktorhoz kapcsolódik,de hány csatárotok van már???Minek Fowler???Fowler,Sinama,Morientes,Ciséé,Idrizaj,Crouch,stb...Szegények...Ott ülnek a kispadon... -
Girondins #325 Megvettük Victort a Deportivobol. Lassan már 11 spanyol lesz a csapatban, de nem baj addig ameddig megy a szekér! -
lord nihilus #324 télleg?
én spéciel jobban örültem volna egy középső védőnek Hyypia - vagy hogy híjják -naon béna szegénykém, Carragher meg megbízható de állandóan lefejelik a nála magasabbak az új szerzemény, Agger - asszem - Nem tom mit tud...
amúgy jól jött volna a MU meccs előtt(ő gólt rúgott nekik pár héttel azelőtt) -
#323 Fowler visszajött!!!!!! -
#322 Na látjátok,cikiztétek az MU-t,és visszacsapott nektek,egyébként peches vereség volt,megkell mondjam...Ferdinand jóformában van,és védö létére kezdi lövöldözni a gólokat,már 3nál jár.... -
lord nihilus #321 kikaptunk :(
áááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#320 Ez is csak velünk eshet meg..
óóóó..hogy az aaa... áááááááááááá -
#319 NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
lord nihilus #318 ez ZSÍÍÍR! :DD -
#317 [/IMG]húhúhú -
#316 geci hehehehehehehehe ez kurva jóóóóóó -
#315 06.01.21/Vasárnap Manchester: -
#314 ezjóóóóóóóóóóóóó!!!:DA jók onnan nem ilyen csapatot érdemelnek! -
Monoton #313 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#312 -
MU ...hehe Szar MU -
#310 Ha nem vagy,akkor miért beszélsz hülyeségeket? -
#309 oszt nem vagyok egy nagy focigeci -
#308 lol,elsö az,hogy nem kérni kell,hanem pénzelni,venni,2. most szerzödött a newcastlebe,és el van törve a lába,kitudja milyen formában tér vissza! -
#307 nemtom bár ha benitez lennék akkor eladnám és cserébe kérnémmondjuk ovent -
Monoton #306 Mert lehet helyette inkább Cissé t adják!!!
Ami rossz döntés! -
#305 A Poolnak egy rakat csatára van,éscsak 3játszik,pedig mindeggyik fönyeremény!Sinamát mértnem adják már el????? -
lord nihilus #304 már megint nem volt elég 3 gólt rúgni nekik :D
amúgy fantasztikus meccs volt -
#303 40,75?Akkor most Csáábi Alonzóóó:P:D az uj reklámpali?:P -
#302 jaja -
#301 Basszus, Luton 3- 5 Liverpool!!!!!:)))))) Kicsit durva meccs volt, Luton vezetett 3-1-re, aztán xabi,és sinama elintézték a dolgokat. xabi előbb 40m-ről, majd 75-ről vette be a luton kapuját. Csodás volt a támadójátékunk a második félidőben,de reinát azonnal vissza kell tenni a kapuba, carson eszméletlen gyenge volt... GO REDS!!! -
#300 ;) -
#299 kérdezd meg benitezt -
Rudee #298 Nem is igazoltátok le, nem kell aggódni. -
lord nihilus #297 zebina mia halálnak jött? -
#296 Sztem a 'poolnak nincs nagy szüksége rá,inkábbjöt volna Milanelloba... -
#295 Zebina tényleg átjött hozzátok,mert azt hallottam... -
Rudee #294 Sok esélyük nincs, az biztos. -
#293 haljátok az arsenal sztetek megver mer sztem nem -