Liverpool Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forza milan
fujjjjjjjjjjjjjjj,igazságtalan,nem megérdemelt gyözelem!sheva gólja nem lesgól!spanyol volt a biró,spanyol volt az edzö és 2 játékos!ennyi!örülhettek a fejeteknek!gratulálok vazze!

báttyó02
KÖSZÖNÖM A POOLNAK,HOGY ELVERTÉK A MILANT .@@
.d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Laffite
...most kezdek magamhoz térni, de még nem igazán sikerült, el se hiszem amit tegnap láttam...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Narcotic Syntax
MEEEG!!!!!😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

szanics
GRATULÁLOK A LIVERPOOL BL-GYÕZELMÉHEZ!!!
MEGÉRDEMLITEK!!!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Laffite
na hajrá!

Laffite
na végre, kezd a döntõ, gép kikapcs, fotel, sör, szurkolás, remélem jól játszik majd a pool, az lenne a legfontosabb, no meg azt a kupát se lenne nagy baj hazavinni 😊

hajrá Liverpool!

Sheke
Ma este 20:45 Viasat3 A Bajnokok Ligája FC Liverpool VS AC Milan!

Le Parkour

forza milan
ja sok szerencsét!gyözzön a jobbik!

Sheva
este minden kiderül...sok szerencsét a POOLNAK

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Laffite
hát eljött végre a nagy nap, lehetne már este...

Militót a Liverpool is vinné

Zaragoza, május 22., 15.25 A Barcelona mellett a BL-döntõs is bejelentkezett a védõért.

A Zaragoza védõjét, Militót tavaly majdnem leigazolta a Real Madrid, ám az argentin végül Zaragozában kötött ki. A védõ ára mára 30 millió euróra emelkedett, ennyit pedig csak a legnagyobb klubok engedhetnének meg maguknak.
A Barcelona már régóta csábítja Militót, és most a Liverpool is csatlakozott a katalánokhoz. Az angolok sem adnák meg a harmincmilliót, viszont a harmadát hajlandóak lennének kifizetni érte. Ez épp néggyel több, mint a Barcelona hatmillióról szóló ajánlata, így vélhetõen komoly tárgyalások várhatóak a védõért.
Vagy mindkét csapat mást szerez meg, Milito pedig marad a Zaragozánál.

forza milan
mié irnám a milan topicba?a véleményemet irtam ide odexnek,a hszéröl

forza milan
mié irnám s milan topicba?

Sheke
ok

Le Parkour

Szervezzünk egy

KOLLEKÍV-ÖSSZ-LIVERPOOLI-RAJONGÓI BL-DÖNTÖ MECCS-NÉZÉST!!!

javaslatom(unk):

LONGFORD IRISH PUB, 1052 Fehérhajó u. 5 Tel. 26 727 66

Idöpont: ismeretes, május 25, 20.45, de legalább 20.15-kor lehet jönni!

2asztal összetolva 10ülöhelyet kapunk a nagy kivetítö elött, ebböl még talán 2-3 helyre való van még hátra, aki jelentkezik=biztosított a helye! (Valószínüleg lesz még hátrább is hely, csak az már odébb van a kivetítötöl...)

2005 CL-FINAL:
AC MILAN - LIVERPOOL FC

YNWA!
For the Fifth Time!!
Walk On, Walk On!!!
Sheke
MINDENT

Le Parkour

Sheke
2005 Május 26(szerda) A MINDEN ELDÖNTÕ BL!!

Le Parkour

Sheke
te döntésed de ezt az acmilánba írd ok??!!

Le Parkour

forza milan
figyu,elöször nézzé fél évig acmilan meccseket,meg más meccseket!nem mintha én olyan rohadt tapasztalt lennék,elhiszem hogy te 2 évvel ezelött fújtad a focit,de most nem tudod a helyzetet!a liverpool nagyon jó csapat,a premierböl a 2. legszimpibb nekem a wba után!na majd eldöl.de ilyen hülye hsz-et még nem láttam vazz!majd meglátjuk!jövö hét szerdán vazze,üljé le a tv elé,oszt nézd meg a meccset a viasaton!na majd akkor eldöl!ilyen barom hülyeségeket minek irkálsz?na jó haggyuk is,majd eldöl akkor,meglátjuk ki szarozza a másik kedvenc csapatát a végén!MAJD MEGLÁTJUK KI NEVET A VÉGÉN!!!Majd halljátok eldöl,én ezt nem gonoszságból mondtam!EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!

Bejelentkeztünk Riise-ért!
May. 14. 12:17 -Milánó- Az Inter edzõje, Roberto Mancini elszántan keresi a megoldást a csapat talán legnagyobb hiányposztjára, a bal szélekre., így irányult a figyelme a norvég ÛÛJohn Arne Riise-re. Riise szerzõdése 2007-ben jár le,. A hír természetesen eljutott a milánói Kékfeketék elnökéhez, Massimo Morattihoz is, aki kísérletet tesz arra, hogy a következõ szezonban már kedvenc csapatunkban tudhassuk a norvég szélsõt, ezért felkeresi a vörösöket, és a csapat edzõjét, Rafa Benitezt egy ajánlattal. A pletykák szerint az ajánlatban szerepelne csapatunk uruguayi támadója, Alvaro Recoba egy esetleges csereüzlet kapcsán.
Forrás: tribalfootball.com

Sheke
hehe igaz igaz<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Le Parkour

9csöves9
ha mégegyszer elolvasod sztem te is észreveszed,hogy ez elég ovodás hsz volt😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

odex
Te is bazd meg a legjobb csapatokkal tudsz jönni!
Jóhogy nem a Real Madriddal akarsz jönni a szlovákok ellen bakker füles!
AC milan=Szar . Liverpool és Arsenal=Király!!!
Meg a te csapatod egye inkább tovább az Olasz spagettit meg a szar Pizzát!
(LIVERPOOL A KIRÁLY!)

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sheke
az te vagy bár igaz hogy erõsebb de a Liverpool Taktikásabb Úgyhogy a Liverpool FC fog NYERNI!!

Le Parkour

forza milan
én emtudom mi és hogy lesz,de azt nézzétek hogy a liverpool hányszoros bl gyöztes meg a milan.szal sztem a milan nyeri,1000000000000x jobb játékosok vannak benne!a liverpoolt is nagyon szeretem,de mivel milánista vok,ezért most ellenség!szal nemtudom,de én több esélyt jósolok a milánnak!

Sheke
ajjj 3-1

Le Parkour

Laffite
bosszantó, hogy a bajnokságban ennyire nem tudnak koncentrálni, pedig pár hónapja még biztos voltam benne, hogy meglesz az a negyedik hely, hát nem lesz meg 😞 na mindegy, csak a bl sikerüljön!

jah tényleg FABREGAS még a végén nyomot 1-et!!!!
SORRY sry

Rudee
3-1 lett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

2-1lett

ujjujj már 2-0 sajna!!! a buzi francia mekkora gólt lõtt!!! ejjj

Sheke
Szavazzatok hogy ki nyeri a bl-t http://www.nemzetisport.hu/

Le Parkour

Sheke
vagyis ma

Le Parkour

17:00 Arsenal-Liverpool (élõ)
sport2 vasárnap!!!!!!!

Sheke
és tudja valaki honnan lehet meccset letölteni<#conf>

Le Parkour

Sheke
hánykor? amúgy kössz a többit

Le Parkour

Rudee
Vasárnap, Arsenal-Liverpool.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheke
nem tudjátok mikor lesz a köv liverpool mecss<#conf>

Le Parkour

Laffite
kösz, az edzõhöz meg télleg részvétem...

Barni
hát azt tudom mondani grat a Liverpoolnak, pedig ezt a juvénak kellett volna hozni, de íígy... semmi hajtás... capello egy kalap xar

Avanti Italia!

Laffite
de ez tényleg így volt, mert még a 70. perc körül is tök ráérõsen fociztak a hazaiak, mintha már be is lett volna rúgva az az egy gól... szerintem eltaktikázták, fõleg hogy a helyükben én eleve számoltam volna egy talált liverpooli góllal, ami majdnem meg is lett, ha barosnak egy kicsivel jobb napja van, szal ha már az elején elkezdenek nyomni és betalálnak a hazaiak, akkor az angoloknak ki kellett volna nyílniuk...

Breki33
nemcsak az elsõ félidõben

utolsó három percben keztünk el nyomni....
Laffite
A Chelsea-t szerintem nagyon sokan nem szeretik. Ilyen alapon - kis túlzással - jöhetne egy milliárdos üzletember Békéscsabára is, és elvihetné a lilákat a BL-be 😊)

Laffite
Persze, ezt el kell ismerni, de ezzel együtt azért én mégse értem, hogy a Juve mire várt az elsõ félidõben, hiszen jóformán kapuralövésük sem volt addig...

Kaplan
Én annyira rühellem a Chelsea-t
S tudjátok mi a utolsó löket???
Hogyha a SZABÁLYOS gólunkat megadják az anfild roadon akkor már továbbjutottunk.
De ez semmit nem vesz el a Liv. érdemébõl

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Laffite
Hát igen, én is ezt mondom már mióta, valaki verje már ki a Chelsea-t!!! Most itt a lehetõség...

Kaplan
Gratulálok most a Liverpoolnak ez most nem AZ a juventus volt.
Verjétek ki a Chelsea-t PLS!!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Laffite
...hát, igazából nem is a kapusunkon múlott, hanem a Juventuson, de az x akkor is megvan, ennyit a fogadóirodákról...