Liverpool Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
GO MU!!!<#wave>#wave>
Szar Bayern, szar Bayern :)
semmilyen adó nem közvetitette,pedig megnéztem volna a meccset!
8' <1 - 0>1 - 0> S. Gerrard
21' <2 - 0>2 - 0> S. Gerrard
89' ❤️ - 0>3 - 0> S. Gerrard
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
olyat hallodtam hogy a következõ bl-be lehet hogy megy a liverpool de azt nem tom hogy miért csak olyat hallodtam.
remélem teljesülni is fog <#nevetes2>#nevetes2>
Könnyen elképzelhetõ, hogy újabb spanyol játékossal erõsít a BL-gyõztes Liverpool gárdája, azaz tovább folytatódhat a "spanyolosítás" a Rafa Benitez által trenírozott Vörösöknél.
A 27 éves támadó egyébként is elvágyódik az idén minden fronton leszereplõ Deportivo la Coruna gárdájától, és szeretné egy másik bajnokságban kipróbálni magát. Ugyanakkor tudni kell, hogy a két klub vezetõségének az álláspontja még ugyancsak messze van egymástól.
nb1.hu
ez már nekem fáj ááááááááááááááááááááááááá
Le Parkour
Le Parkour
I love this game!
Szar Bayern, szar Bayern :)
\"Never say never!\" W Churchill
Le Parkour
Gratulálok nektek! De legalább hoztatok egy kis pénzt nekem, mert a tippmixen döntetlenre raktam a rendes játékidõt😊)
A tegnapi meccset látva, legmélyebb tiszteletem minden L'pool futballistának!😊 Nagyon jó meccs volt, grat a gyõzelemhez!<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"Never say never!\" W Churchill
Le Parkour
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
és ma hallottam csak a suliba hogy a liverpool a gyõztes 😄DD és majd ha lehet a meccs ismétlését meg próbálom nézni 😄DDDD