1379
-
lord nihilus #371 1.kb.2002 óta
2.mit ér az ha szűri a támasdásokat(ebben max. igazad van), de minden 2 passzját elbassza, és xabi alonsotól eltérően(aki hasonló poszton játszik mint sissoko) nem veszélyes kapura
3.igazán már nem követem ki sérült és mikor, elhiszem h igazad van
4.lehet h hamann nincs szuper-fénykori formában, de az h sorozatban hagy ki totál meccseket nem értem...főleg mivel hogy a tavalyi BL menetelében jelentős szerepe volt
De tökmindegy végülis, nyertünk :) -
#370 Pár perc és kezdődik!SPORT1 -
#369 lord nihilus,úgy látom te nem rég kezdtél el érdeklődni a foci iránt:)
1. Sissoko az egyik legjobb szűrőnk a közéépályán,rengeteg labdát szereez,és az ellenfél támadásait sorra megakadályozza. Ha ezt nem vetted eddig észre,akkor nézd meg megint a tegnapi meccset,biztos ismétlik...
2. Luis Garcia sérült volt, még lábadozik, úgyhogy nem bírna ki most ennél többet,de neki ez is pont elég volt.
3. Hamann tényleg nagyon jó játékos, de már azért ő se olyan fitt mint fénykorában,illetve ha rafa őt betenné,akkor remek kondiba levő, nagyon jó képességű játékosokat kéne kihagynia a kezdőből.(pl. xabi alonso,kewell...) -
lord nihilus #368 nekem meglehetősen fáj, h didi Hamann mindig csak csereként áll be, nem beszélve luis gárcíáról, sissoko meg nem tom mit keres itt... -
#367 Dehogynem! :) Más kérdés, hogy éppencsak sikerült, még akkor is, ha meglehetősen egyoldalú volt a meccs, ugyanakkor az Arsenal nagyon jól védekezett, és azt is meg kell hagyni, és a német kapus is nagy formában volt. -
#366 levertétek az Arsenalt, nem is örültök :DDD -
#365 Mé van hülye neve?Kikupálja A Pool',aztán majd elviszi a Milan! -
#364 Új szerzemény: Gabriel Paletta ,argentin védő,szegénykémnek elég hülye neve van. Nyáron csatlakozik a csapathoz. -
#363 De a köv szezonra gondolok...:D -
#362 mg akkor sem tudnának kiesni, ha mindig kikapnának :DDDDD -
#361 a szurkolók speciel imádják Fowlert -
#360 Mérne jáccott volna!Fowler nem állt meg mellette!NEmtudom minek kellet visszahozni.de a liberpool dönti el nem a szurkolók,de nagy baklövés volt....jóvolt ö a mC-nél... -
#359 De. -
#358 Morientes ma sem játszott? -
#357 Remélem az összees ezt követö bajnokin kikapnak,ésjövöre kiesnek a picsába,oszt Del Horno gyün a Milanba![[nagggyonhülye ma!!!de igaza van!!!:D:DD:]]:D:D:D -
#356 Na,végre kapott egy hatalmas nagy pofont a Dinamo london.... Tudtam,hogy ez valamikor be fog következni,de hogy épp a boro ellen....minden elismerésem azoké a srácoké,így kell küzdeni egy agyonvásárolt csapat ellen! Gratula! -
#355 Hahahahahahha!Nemsemmi!Igy tovább Chelsea! -
lord nihilus #354 OLLÉ !!!!
adózzunk tisztelettel a Middlesborough-nak :D
3-0 LOLOLOLOLOLOLOLOLOL -
#353 Balfasz Józsit nem:D:D:D -
#352 hát nem jött össze.... mondtam h nyerünk!!!!!!!!!!
amúgy sztem szeretnél te egy ilyen balfasz józsit a milanba... -
#351 A balfasz józsi is betalált végre!Hihetletlenül jó a formája,mázlitok van,de most wigan nagyon támad igy a 2. félidöben,majd Dudek bevéd egyet mingyán! -
#350 VEZETÜNK!!!!!!!!!!!!!! HYYPIA!!!!!!!!! -
#349 Na,elkezdődött a meccs,remélem tényleg nyer a csapat! -
#348 gerrard felépült,crouch lesérült
http://www.lfchungary.com/index.php?subaction=showfull&id=1139581073&archive=&start_from=&ucat=& -
#347 Én nemlennék abba olyan biztos... -
#346 Angliában még nem láttam olyat,h ne tiltották volna el a csávót(kivéve persze ha fellebbeztek,és elfogadták)...mondjuk lehet én vagyok figyelmetlen
Hétvégén szétszedjük a Wigant!!!!!!!!! -
#345 Jaa,jó,mostanában szédült vok...De mondjuk nem mindig szoktak pirosért eltiltani... -
#344 nem,reina kapust kiállították chelsea ellen...látom figyelemmel követed az eseményeket:) -
#343 Egyébként Reina kapus megsérült,hogy kedves Jerzy véd helyette? -
#342 Dudek és traore egy csapatban már kapásból vereség...de még ráadásul crouch is játszik... -
#341 Várj,most látok Dudek visszatért,ö volt a kapus!Na akkor ez a hiba...Reina nagyon jó kapus,Dudek meg egy nagy balfasz... -
#340 Hoppszlá,megint hozzátok a szezoneleji formát!A Benfica elleni meccs keény dio lesz,és én nagyon kedvelem a portugálokat,szal énnekik szavazok továbbjutást! -
#339 MI VAN A CSAPATTAL???????????
2-0 a charltonnak,utóbbi négy meccsen mindössze 1 pont???? Ez már tényleg súlyos... -
#338 Naja,remélem köv. szezonba a Chelsea jólpofáraesik,és nem lesz ilyen nagy arcuk!!!Essenek ki!!!Fuj-Fujj! -
Monoton #337 :DDDDDDDDDD -
#336 Látszik vazz...rohadt kis kék... a stamfordon már a kisgyerekeket is erre nevelik... -
Monoton #335 Óvodás csinált bohócot Gerrardból
-
Monoton #334 Gerrard kimarad a Liverpoolból
-
#333 dögölne meg az összes rohadt kék.... ez a robben mekkora egy köcsög színész....hánynom kell -
#332 Ez már megint hihetetlen!!!! Nem igaz,hogy ennyire nem tudnak figyelni a srácok az utóbbi néhány meccsen...simán nyerhettünk volna 3-4 góllal,erre egy öngól miatt csak x-re futotta...alonso már második gólját lövi idén a saját térfeléről...