Liverpool Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
Hagyd rá, legalább ennyi örömük legyen a M.U. híveinek - ha már más okuk nem volt örömre mostanában <#vigyor5>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

forza milan
haha!engem nem érdekel hogy ki nyeri a angol bajnokásgot,csak ne a cslzi legyen!nekem utánna hót mind1!egyébként mint mindig szokatm mondani az ilyeneknek mint te:itt a te topikod.Bocs,láccik hogy ujreg vagy!

Úgyis A MANCHESTER UNIED nyer idén mindent!Ne erölködjetek!Felesleges!!!

GO MU!!!<#wave>
forza milan
jaaaaaaaaaaaaaa!szép kis eredmény!sztem a nem lesz gondja a csapatnak feljutni a csoprtokba!

középpályás létére...

Rudee
Az elsõ 2 gólhoz kellett a walesi védelem, a harmadik meg egy pontos lapos lövés volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

forza milan
Liverpool (Eng) 3 - 0 TNS

semmilyen adó nem közvetitette,pedig megnéztem volna a meccset!
8' <1 - 0> S. Gerrard
21' <2 - 0> S. Gerrard
89' ❤️ - 0> S. Gerrard

Rudee
Gerrard belõtte a harmadikat is.

Laffite
Ja, én is épp ránéztem, remélem nem lesz semmi gond! Örülök, hogy végül is maradt Gerrard, ez sokat számít a csapatnak lelkiekben is! Remélem az új bajnokságban nem lesznek már olyan kisiklások mint a mostaniban voltak és végre a bajnokságért (is) tudunk izgulni!!!

Rudee
Elsõ félidõ közepén Gerrard duplájával 2-0 már.

Sheke
thx

Le Parkour

Rudee
You.

Sheke
de most i vagy you????

Le Parkour

<#idiota>

odex
az ki van írva felülre is!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Sheke
1bkénr i never walk alone a szlogenje a liverpool fc nek

Le Parkour

Sheke
benvagyunk a blbe

Le Parkour

odex
akkor remélem megint el kerülünk valahogy a bl döntõig 😄

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

már tuti, de a legelsõ selejtezõktõl kell indulniuk

odex
valami hír szált a fülembe
olyat hallodtam hogy a következõ bl-be lehet hogy megy a liverpool de azt nem tom hogy miért csak olyat hallodtam.
remélem teljesülni is fog <#nevetes2>

Spanyolmánia a Vörösöknél

Könnyen elképzelhetõ, hogy újabb spanyol játékossal erõsít a BL-gyõztes Liverpool gárdája, azaz tovább folytatódhat a "spanyolosítás" a Rafa Benitez által trenírozott Vörösöknél.
A 27 éves támadó egyébként is elvágyódik az idén minden fronton leszereplõ Deportivo la Coruna gárdájától, és szeretné egy másik bajnokságban kipróbálni magát. Ugyanakkor tudni kell, hogy a két klub vezetõségének az álláspontja még ugyancsak messze van egymástól.

nb1.hu

odex
ez az bazd meg itt kit érdekel a kis szopott arzenálod!!!4

Sheke
osz hogy jön a liverpool topicba az arsenal

Le Parkour

te olyan hülye vagy bazdmeg!!!!! te hülye sunko!!!!!!!!!!
ez már nekem fáj ááááááááááááááááááááááááá

Sheke
tuti hogy indulunk mosmá sztem<#lookaround><#lookaround><#lookaround><#lookaround>

Le Parkour

odex
Én is úgy hallottam 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sheke
Lehet hogy indulunk a köv bln!!!<#vigyor2><#vigyor2>

Le Parkour

odex
ezt a rotyiroty huhuhu nem én írtam hanem valaki bejelentkezett a címemen és az írta be!

odex
rotyiroty huhuhu

Sheke
teljesen jogos amit írtál nem kell fikázni azért a liverpoolt mert az ac milan nem volt formában azé nézd meg 3-t ti is lõttetek(rendes játékidõ szerint)az elsõ félidõbe még ti vezettetek arról mi nem tehetünk hogy a második félidõbe Steven Gerrard belõtt és aztán a többiek sztem tim is jók voltatok bár én liverpool drukker vagyok!

Le Parkour

Iori
ahelyett hogy a sporit fikázzod inkább gondolkozz el magadban...csak gondolkodj el hogy a Milan hányszor nyert ugyanígy? Az emberihiba mindig benne van a játékban, elkell fogadni, ilyen a sport.

I love this game!

Sheke
sajnos

Le Parkour

Rudee
A szabály az szabály, a 'pool balszerencséje hogy a következõ idényben változtattak.

Sheke
lehet hogy a köv blbe nem is indulunk sõt biztos

Le Parkour

Sheke
nem forza milan az

Le Parkour

JackDaniels
Ugorj át az AC Milan topikba, jókat röhöghetsz.😊)) Van egy fan, akinek nagyon nehéz elviselni a tegnapi vereséget.😊))) Én már nem piszkálom, mert agyvérzést kap.😄DDDD

\"Never say never!\" W Churchill

Sheke
én most olyat hallottam a egy milánostól hogy nem nyertük meg a blt mert a liverpool doppingolt és baros drogozott!!bazze ezek nem fogadják el azt hogy vesztettek ez nem igaz!!!!!!!!ezt nekik<#mf3><#mf3><#mf3>

Le Parkour

derley
Hyasztok!

Gratulálok nektek! De legalább hoztatok egy kis pénzt nekem, mert a tippmixen döntetlenre raktam a rendes játékidõt😊)

JackDaniels
Üdv mindenkinek!
A tegnapi meccset látva, legmélyebb tiszteletem minden L'pool futballistának!😊 Nagyon jó meccs volt, grat a gyõzelemhez!<#taps><#eljen><#taps>

\"Never say never!\" W Churchill

Laffite
Cissét és Barost a Milan védõk totál levették a pályáról, de a többiek nagyon nagyok voltak, beleértve a hibázásokat is, nagy tétnél az mindig benne van

Sheke
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>Dudek,Gerrard,Xavi Alonso,Cissé,Smicker<#taps><#taps><#taps>

Le Parkour

Breki33
a 2 Milán gól is az volt......
Bandee1987
Gratula a Liverpoolnak. Bár én nem vagyok sem Milan, sem Liverpool drukker, az amit láttam tegnap, azt nevezném igazán focizásnak. Gyönyörû volt látni a feltámadásotokat, pedig a félidõben egy fillért sem raktam volna a gyõzelmetekre. Nagyszerûen küzdöttetek! Minden elismerésem a tiétek!<#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

báttyó02
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Bee18
ti meg hogy a faszba engedtétek, hogy 3 gólt kapjatok, ezt hogy csináltátok, mi?? 😊)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
királyok voltatok <#taps><#eljen> Egyébként az már les volt, hát 1-másfél méterrel elõrréb állt, dehát ilyet nincs olyan partjelzõ, aki pontosan látná, élõben fizikai képtelenség

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hangianix
Semmi koze nem volt a birohoz.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

odex
nem azért mondom de azt még a riporter csákó se tudta eldönteni!

odex
én azt se tudtam mi volt a második félidõben mert olyan ideges lettem az elsõ félidõben hogy át kapcsoltam egy másik adásra 😄DD
és ma hallottam csak a suliba hogy a liverpool a gyõztes 😄DD és majd ha lehet a meccs ismétlését meg próbálom nézni 😄DDDD