1379
-
#571 zsíííííír de rühellem a cselzít -
lord nihilus #570 mán azóta megint :DD -
#569 már nem... de jól játszunk gerrard,xabi,bellamy,hyppia,és a többiek nélkül is. Ez azért bíztató! -
#568 zsír vezettek!!! -
#567 Gonzales a 88. percben szerencsére belőtte a győztes gólt... Ez meleg volt.. -
#566 haifa ellen félidőben 1-1,közel sem megnyugtató... 29. percben ráadásul vezettek is az izraeliek,de a 33.ban Bellamy egyenlített. -
John McLane #565 hali
ma megint felkészülési meccs 15:00kor a crewe alexandria ellen.
akinek van e-season ticket-je, nézheti neten élőben;-)
-
John McLane #564 megvolt a meccs, 2-0ra nyertünk :)
anderson és bellamy szerezte a góljainkat -
John McLane #563 Ma 15:00kor felkészülési meccs a Wrexham ellen idegenben. Kiváncsi vagyok az új igazolásokra, mit nyújtanak, de legfőképp Bellamyra:-). -
#562 sry,de ezt muszááály:D -
#561 A helyzetet bonyolítja,hogy ma Mark Gonzales megkapta a munkavállalási engedélyét... -
#560 :DDDDDD -
lord nihilus #559 hááááát...szerintem még a felesége sem ismeri ki Benítezt -
#558 senkinek nincs bérelt helye,ha megnézed a szezont,egész végigrotációs rendszerben váltották egymást a középpályások,klasszikus jobbszélsője pedig nincs a csapatnak,ezért kell Joaquin.
Ha Kuyt szerződtetése összejön,akkor kráucsnak nem sok esélye lesz... -
lord nihilus #557 Benítez mániája a 2 fix belső védekező kp.(Xabi,Sissoko),
kewell jó formája miatt bérelt helye van a baloldalon,
4 fix védőt jáccat,
Joaquin meg klasszis jobbszélső(akit nem valószínű h a kispadra szerződtetnek)és Gerrard az elmúlt évben ezen a poszton jáccott sűrűn.
Kraucsnak is bérelt heje van(sajnos)és ha sikerül Kuyt szerződtetése ő sem valószínű h kispadon fog ücsörögni...
ha valamit ebből ki tucc hámozni, őszinte grat. :) -
Monoton #556 :DDDDDDD -
lord nihilus #555 húú de rosszul fogalmaztam meg -
Monoton #554 miért? -
lord nihilus #553 ha még ez is sikerül akkor sztem Gerrardnak vannak komoly kérői a háttérben... -
Monoton #552 Mi is bejelentkezünk érte :DDD -
#551 Eddig csak pletykaként esett róla szó, ám a Sky Sports értesülései szerint a Liverpool bejelentkezett a Real Betis válogatott szélsõjéért. Kevés az esélye annak, hogy a világ legnagyobb klubjai által már évek óta megkörnyékezett villámléptû játékos a Mersey partjára szerzõdjön, ám ha mégis létrejön az üzlet - az a nyári átigazolási szezon szenzációját jelentené.
Az újbóli próbálkozást azzal magyarázzák, hogy Rafa Benitez rendkívül csalódott a Sevilla játékosának, Daniel Alvesnek kútba esett leszerzõdtetése miatt - ezért a lehetõ legtöbbet megtenné Joaquin megszerzéséért.
A gond ismét csak az lehet, hogy a Betis foggal-körömmel ragaszkodik legértékesebb játékosához. Ráadásul a VB-rõl visszatérve a szélsõ ismét válogathat a jobbnál-jobb ajánlatok közül. Joaquin többször is kijelentette, hogy ezen a nyáron végre új kihívás után szeretne nézni.
Mindenesetre az információk szerint a Liverpool 16 millió eurót, illetve három játékosát, név szerint Jerzy Dudeket, Bolo Zendent, és Antonio Barragant kínálja a spanyol klasszisért. Az ajánlat meghallgattatásra talált Sevillában, így remélhetõleg hamarosan lesz folytatása az ügynek.
-
Monoton #550 remélem így krááááááááucs srác kispados lesz :DDD -
lord nihilus #549 A 2005-ös BL-győztes Liverpool gárdája elhappolná Dirk Kuytot az Arsenal elől. A Vörösök már meg is kezdték az attakot, és nem kevesebb, mint 14 millió fontos ajánlattal álltak elő a holland Feyenoordnál. A liverpooliak egy támadót már szereztek a távozó Cisse-Morientes páros helyére, 6,5 millió fontért szerződtették a Premiership egyik fenegyerekét, Craig Bellamyt a Blackburntől.
Rafa Benitez menedzser úgy véli, hogy Kuyt és Bellamy remekül kiegészítenék egymást. -
#548 nagyon jó igazolás Fábio Aurelio ! -
John McLane #547 wales-i, egykutya:D -
John McLane #546 én örülök bellamynak, igazi harcos angol csatár.csak crouch-csal kéne valamit csinálni:) eladni vagy ilyesmi -
lord nihilus #545 Pénteken lejár Fabio Aurelio szerződése a Valencia gárdájával, és mivel nem akarta aláírni az elébe tett hosszabbítási ajánlatot, szabadon igazolhatóvá válik. A 26 esztendős brazil balbekk alighanem a Liverpool együtteséhez szerződik, már a hétvégén aláírhatja négy évre szóló kontraktusát.
Fabio Aurelio UEFA-kupát és spanyol bajnokságot nyert a csapattal Benitez mester keze alatt, így a jelenleg a Liverpoolnál dolgozó spanyol szakember tisztában van vele, mire képes a brazil. A labdarúgónak John Arne Riisével és Stephen Warnockkal kell majd megküzdenie a csapatba kerülésért.
A Liverpoolhoz kapcsolódó hír, hogy Bruno Cheyrou, Gerard Houllier egyik legrosszabb igazolása elhagyja a klubot, és minden bizonnyal a Rennes gárdájánál folytatja. A 28 esztendős középpályás a legutóbbi szezont kölcsönben a Bordeaux-nál töltötte, ott azonban nem tartottak rá igényt a továbbiakban. -
Subtitle #544 nemhogy inkább Darrent Bentet vennék akkor már..... -
lord nihilus #543 A Liverpool a nyáron gőzerővel igyekszik megerősíteni a keretét, a Daniel Alvesért indított "hajtóvadászat" közepette Rafa Benitez együttese a csatársorát is igyekszik bővíteni, a 'Pool menedzsere ezúttal Craig Bellamyt nézte ki magának. A Blackburn kissé forrófejű játékosa az elmúlt idényben megpróbálta feledtetni a ráaggatott "Rosszfiú" jelzőt, a walesi remek szezont hagyott maga mögött: az elmúlt idényben 17 gólt szerzett a klub színeiben. A Liverpool kész 7 millió fontot letenni az asztalra a júliusban 27 éves játékosért. Amennyiben Beniteznek mégsem sikerülne megszereznie Bellamyt, abban az esetben a "Vörösök" újra felveszik a kapcsolatot Jermain Defoe-vel, akinek játékjogáért 9 milliót kínálnak. -
jólenne ha nem csak kölcsönbe menne -
lord nihilus #541 A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez az elmúlt években a honfitársai közül Luis Garciát, Xabi Alonsót, Nunezt és Fernando Morientest is az angol klubhoz csábította. A tréner idén is főképp a Primera Divisionban nézelődik. A Sevilla brazilja, Daniel Alves ugyan kikosarazta, de Benítez azóta már a Zaragoza középpályásának, Antonio Zapaternek udvarol. A 21 éves játékosért hatmillió eurót kér a klubja, de a hírek szerint elfogadnának kevesebbet is, hiszen Zapaternek a jövő nyáron jár le a szerződése, és akkor ingyen távozhatna. A Liverpool mellett a Valencia érdeklődött a fiatal tehetség iránt. -
lord nihilus #540 Nem állt el szándékától az Olympique Marseille: a francia klub elnöke, Pape Diouf továbbra is állítja, hogy szeretnék leigazolni Djibril Cissét, a Liverpool támadóját, aki a Franciaország-Kína felkészülési mérkőzésen szárkapocscsont-törést szenvedett. A csatár leghamarabb novemberben térhet vissza a pályára, ennek ellenére a francia egyesületnél szívesen látnák.
- Érdeklődünk Cissé iránt - mondta az elnök. - Egyelőre nem írt alá, noha voltak ilyen pletykák, de felvettük a kapcsolatot a klubjával. Jövő héten Liverpoolba utazom, hogy találkozzam Cissé ügynökével és a klub vezetőivel. Én bízom a csatárban.
Pape Diouf ugyanakkor tagadta, hogy Zdenek Zeman lesz a csapat új edzője, a híresztelések ellenére. -
#539 szerintem nem....de mindegy -
#538 figyelj mihez kepest falabu???? a magyar focistakhoz kepest?? mert akkor sztem megne szolalj:D azt a focit amit nagliaba nyujtani kell azt tudja nyujtani.Ha spanyolorszagba szerzodne ott nemallna meg a helyet de angliaba amit kell azt tud.. -
#537 O_O
én nem undorodok a pool-tol és tagjaitól,csak benitezt tartom cissé-s húzása miatt szemétnek
kraucs meg nemondd nekem hogy nem falábú,mert a bokám lefosom ha ezt te tényleg igy gondolod -
#536 Jah, Angliaban Pool 4ever;) -
#535 Ha Benitz annyira hulye ezdo lenne nemhiszem,hogy a pool ezdoje lett volna....szerintem a vilag 1ik legjobb edzoje. Crouch mert falabu??? mert bekerult a valogatottba? vagy miert? nemertem ha ennyire undorodtok a pool-tol es a tagjaitol mi a f@sznak irogattok ide?! -
Subtitle #534 ja és magadat felejtetted ki...nálad is többet ér kecseg.nem tudom mi a bajod én leirtam amit gondolok. -
Subtitle #533 ja én is Cissé fan vagyok Pajti.És nem hiába hogy az AJ Auxerre szineiben kétszer lett ilyen fiatalon gólkirály a francia bajnokságban!!!!!!!!! -
#532 viszont!
ezaz,hogy Cissé nem véletlenül akar/akart elmenni tőletek...abszolut nem becsülte meg benitez
tkp-t játszatott vele,holott útálja ezt a posztot,meg amugyis köze nincs hozzá
ezen kivül inkább ezt a szerencsétlen falábu kraucsot játszatta mint cissé-t....áá