1379
QBZBXUtvAwMDVQpIRwVR
  • EmIn3m02
    és szerintem benitez egy kicsit többet ért a focihoz mint te(ti)...

egyértelmü,de ettől még ugyanaz a véleményem róla mint lent irtam

a többihez nem tudok hozzászólni mivel arsenal drukker vagyok
  • Guilty01
    Gratulálok nektek,bezzeg egy hónapja még ő volt az isten,miután megnyertük az FA-kupát.Igazi liverpoolosok vagytok látom. Mióta szurkoltok a csapatnak? Emlékeztek egyáltalán h fowler mit csinált 5-6 éve??? Azok után lószarhoz viszonyítani enyhén pofátlanság... Amúgy nemtom hogy vagy vele,de mióta fowler idekerült többet tudott csinálni mint morientes a másfél éve alatt..
    Ja,és amúgy szerintem ezt nem egyedül benitez dönti el,Cissé amúgy is menni akart,hülyeség lett volna marasztalni,és szerintem benitez egy kicsit többet ért a focihoz mint te(ti)...
  • lord nihilus
    ott a ponty :)
  • Subtitle
    tiszta bolond ez a Benitez...kölcsönadják cissét eladják Morientest..ja és az a Fowler LÓSZART sem ér:)már futni sem tud basszátok meg nem értem komolyan,még ha el is küldi az összes csatárt legalább hozzná ide Fernando Torrest ha már annyira szereti a spanyolokat...vagy vennék meg Dirk Kuytot.
  • Blacika
    www.liverpoolfc.suxx.hu
    Nézzetek be ide is!
  • Monoton
    jó mondjuk lehet kamu hír!
  • 9csöves9
    ehh és a pénzen aggódik,ahelyett hogy sok sikert kívánna,vagy bátorítaná a srácot
  • EmIn3m02
    benitez egy faszkalap ennyi
    cissé meg remélem hogy 1éves kölcsön után úgy megy el a poolbol mint az állat,mert itt úgy kezelik mint egy kutyát
  • Monoton
    Roncsolódott a lába, lemondtak róla
    Külföldi labdarúgás

Az FC Liverpool egy évre kölcsönadta Djibril Cissét (képünkön) az Olympique Marseille együttesének.

A 25 éves futballista nem vehet részt a németországi világbajnokságon, mivel június 7-én, két nappal a rajt előtt a Kína elleni barátságos mérkőzésen egy ütközés következtében síp-és szárkapocscsonttörést szenvedett.

Rafael Benitez, a liverpooliak vezetőedzője kártérítés fizetésére szólította fel a nemzetközi szövetséget (FIFA).

- Cissé hivatalos FIFA-eseményen szenvedett súlyos sérülést, ezért nem tudtuk őt eladni, ami többmilliós veszteséget jelent klubunknak. Önhibánkon kívül rengeteg pénztől estünk el, a veszteségünket a FIFA-nak meg kell térítenie - fakadt ki a spanyol mester.
  • b4rc4
    szegény :(((((((( nagyon durva az 1. törése még megnézni is szörnyűű nemhogy átélni:(
  • EmIn3m02
    első törése :(

amugy szerencsére nnem annyira sulyos mint a 2004es törése

A francia támadó gyorsabban épülhet fel, mint a 2004-es lábtöréséből, ugyanis a sérülése nem annyira súlyos, mint akkor
    Djibril Cissé novemberben térhet vissza

2006-06-10 09:05 Utolsó módosítás: 2006-06-11 02:40
    Djibril Cissé, a francia labdarúgó-válogatott támadója a várakozások szerint novemberben léphet újra pályára, miután két nappal a németországi világbajnokság előtt a Kína elleni edzőmeccsen eltört a lába.
    Djibril Cissé leghamarabb novemberben térhet vissza

Djibril Cissé leghamarabb novemberben térhet vissza

Hihetetlenül rosszul alakult az elmúlt néhány nap Djibril Cissé életében, ugyanis szerdán délután, még azt gondolhatta, hogy ő lesz a világbajnokságon a francia válogatott egyik húzóembere, de pár órával később eltört a lába, és ezzel a németországi álmai szertefoszlottak.

Csapatában, a Liverpoolban bíznak a francia csatár gyors felépülésében, ugyanis a klub orvosa, Mark Waller szerint Cissé műtétje jól sikerült, és ha minden ideálisan alakul, akkor novemberben már újra az első csapat rendelkezésére állhat.

„A sípcsont-, és szárkapocscsonttörést fémlemezekkel rögzítették, ugyanúgy, mint a játékos majd két évvel ezelőtti sérülésénél. Azonban a törés nem olyan komoly, mint akkor volt” – mondta a Vörösök orvosa.

A támadónak nincs szerencséje, ugyanis 2004 októberében, a Blackburn elleni bajnoki mérkőzésen hasonló sérülést szenvedett, a különbség annyi volt, hogy akkor a bal lába sérült meg.

„A 2004-es sérüléséből Cissé 164 nap alatt épült fel, ami több mint öt hónap, de ezúttal bízunk abban, hogy hamarabb rendbe jön" - mondta az orvos.

Waller hozzátette, hogy a korábbi esetben is a vártnál hamarabb felépült a csatár, ugyanis hihetetlen akaratereje van, és nem lepődne meg, ha novemberben már a tétmérkőzésen is pályára lépne.
  • Guilty01
    Vki tudna az első töréséről videót adni?
    Továbbá ha valaki tudna mondani egy címet,ahol az összes idei liverpool gól letölthető,annak nagyon hálás lennék. Előre is kösz.
  • EmIn3m02
    az hasonló volt mint a larssoné
    de a mostani törése sztem jóval keményebb,mert ahogy láttam az első törése hátra,míg a mostani oldalra tört...áhh..:(
  • Guilty01
    az első lábtörésére már sajna nem emléxem,de az is roahdt durva,ááá,még nézni is rossz,elképesztő milyen fájdalma lehetett...
  • webibebi
    na és amikor cissésen először törik el a lába?az sztem durvább mint a henke-é
  • R10
    jaja de van egy durvább mikor Henke Larssonnak törik el a lába :o
  • lord nihilus
    fúúú bassszus, öcsém....nemá ez durva nagyon :(((
    szegényke
  • EmIn3m02
    uristen
    szerencsétlen cissé....hihetetlen hogy ugyanugy eltörik a jobb lába is mint anno a bal
  • R10
    tessék bár szörnyű ezt látni :(((((
  • webibebi
    aha:D
  • Monoton
    ezt minden topityba beírtad?
  • webibebi
    nem tudja vli vhová feltölteni ahogy most eltört a cissé lába?
  • Guilty01
    Nagyon jó lett,ennél még én se tudtam volna jobbat:))
    köszi szépen
  • lord nihilus
    persze, és köszi(remélem guilty is örül majd) :)
  • Monoton
    szval berakassam?
  • SunDa
    Én szerettem a Liverpool-t,addig ameddig ott volt Michael Owen,mert ő a kedvenc játékosom!Kár hogy a Newcastle-ba ment! :)
  • lord nihilus
    dikk ez nem semmi, elég szép :)
  • Monoton
    huáááá Pool fanok!

csináltam nektek bannert hakell akkor berakatom!

• hunbasser
    ezekután nem fog,ezekután ha kell,a pool meg2x-ezi a fizetését...
  • lord nihilus
    ja, Cissé meg Gerrard is görcsöt kapott-nem is csoda
    Sajnálnám ha télleg elmenne a poolból
  • R10
    Tessék :)
  • Nyers
    Nem tudna vki nagy felbontású képekhez linket adni a mai kupaátadásról? köszi
  • R10
    Gerrard előtt le a kalappal
  • fernando torres
    Gerrard ma is vmi fantasztikus volt...

mind2 gólja eszméletlen, de a 2...
  • Guilty01
    micsoda meccs,micsoda gólok!!!!
    Gratula mindkét csapat játékosainak,szegények a meccs végén már majdnem meghaltak.
    Csodás volt!!
  • hunbasser
    mekkora mecs volt...és ezzel együtt buktam a tippmixet is:)
  • Csesza
    :DDDDDD kössz!
  • lord nihilus
    én rád szavazok!
  • lord nihilus
    BIZONY!! grat a poolnak, de WHU se szégyenkezzen...
    le a kalappal mindenki előtt, szép meccs, fantasztikus
  • Csesza
    :DDDDDDDD

még nem neveztek ki annak, pedig már 3totyikban asszonták hogy jah :PP