Liverpool Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msn:[email protected] bárki felvehet
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
You\'ll never walk alone!
msn:[email protected] bárki felvehet
ma megint felkészülési meccs 15:00kor a crewe alexandria ellen.
akinek van e-season ticket-je, nézheti neten élõben;-)
anderson és bellamy szerezte a góljainkat
Ha Kuyt szerzõdtetése összejön,akkor kráucsnak nem sok esélye lesz...
kewell jó formája miatt bérelt helye van a baloldalon,
4 fix védõt jáccat,
Joaquin meg klasszis jobbszélsõ(akit nem valószínû h a kispadra szerzõdtetnek)és Gerrard az elmúlt évben ezen a poszton jáccott sûrûn.
Kraucsnak is bérelt heje van(sajnos)és ha sikerül Kuyt szerzõdtetése õ sem valószínû h kispadon fog ücsörögni...
ha valamit ebbõl ki tucc hámozni, õszinte grat. 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Az újbóli próbálkozást azzal magyarázzák, hogy Rafa Benitez rendkívül csalódott a Sevilla játékosának, Daniel Alvesnek kútba esett leszerzõdtetése miatt - ezért a lehetõ legtöbbet megtenné Joaquin megszerzéséért.
A gond ismét csak az lehet, hogy a Betis foggal-körömmel ragaszkodik legértékesebb játékosához. Ráadásul a VB-rõl visszatérve a szélsõ ismét válogathat a jobbnál-jobb ajánlatok közül. Joaquin többször is kijelentette, hogy ezen a nyáron végre új kihívás után szeretne nézni.
Mindenesetre az információk szerint a Liverpool 16 millió eurót, illetve három játékosát, név szerint Jerzy Dudeket, Bolo Zendent, és Antonio Barragant kínálja a spanyol klasszisért. Az ajánlat meghallgattatásra talált Sevillában, így remélhetõleg hamarosan lesz folytatása az ügynek.
REAL MADRID
Rafa Benitez menedzser úgy véli, hogy Kuyt és Bellamy remekül kiegészítenék egymást.
Fabio Aurelio UEFA-kupát és spanyol bajnokságot nyert a csapattal Benitez mester keze alatt, így a jelenleg a Liverpoolnál dolgozó spanyol szakember tisztában van vele, mire képes a brazil. A labdarúgónak John Arne Riisével és Stephen Warnockkal kell majd megküzdenie a csapatba kerülésért.
A Liverpoolhoz kapcsolódó hír, hogy Bruno Cheyrou, Gerard Houllier egyik legrosszabb igazolása elhagyja a klubot, és minden bizonnyal a Rennes gárdájánál folytatja. A 28 esztendõs középpályás a legutóbbi szezont kölcsönben a Bordeaux-nál töltötte, ott azonban nem tartottak rá igényt a továbbiakban.
jólenne ha nem csak kölcsönbe menne
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
- Érdeklõdünk Cissé iránt - mondta az elnök. - Egyelõre nem írt alá, noha voltak ilyen pletykák, de felvettük a kapcsolatot a klubjával. Jövõ héten Liverpoolba utazom, hogy találkozzam Cissé ügynökével és a klub vezetõivel. Én bízom a csatárban.
Pape Diouf ugyanakkor tagadta, hogy Zdenek Zeman lesz a csapat új edzõje, a híresztelések ellenére.
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
én nem undorodok a pool-tol és tagjaitól,csak benitezt tartom cissé-s húzása miatt szemétnek
kraucs meg nemondd nekem hogy nem falábú,mert a bokám lefosom ha ezt te tényleg igy gondolod
ezaz,hogy Cissé nem véletlenül akar/akart elmenni tõletek...abszolut nem becsülte meg benitez
tkp-t játszatott vele,holott útálja ezt a posztot,meg amugyis köze nincs hozzá
ezen kivül inkább ezt a szerencsétlen falábu kraucsot játszatta mint cissé-t....áá
egyértelmü,de ettõl még ugyanaz a véleményem róla mint lent irtam
a többihez nem tudok hozzászólni mivel arsenal drukker vagyok
Ja,és amúgy szerintem ezt nem egyedül benitez dönti el,Cissé amúgy is menni akart,hülyeség lett volna marasztalni,és szerintem benitez egy kicsit többet ért a focihoz mint te(ti)...
Nézzetek be ide is!
REAL MADRID
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
cissé meg remélem hogy 1éves kölcsön után úgy megy el a poolbol mint az állat,mert itt úgy kezelik mint egy kutyát
Külföldi labdarúgás
Az FC Liverpool egy évre kölcsönadta Djibril Cissét (képünkön) az Olympique Marseille együttesének.
A 25 éves futballista nem vehet részt a németországi világbajnokságon, mivel június 7-én, két nappal a rajt elõtt a Kína elleni barátságos mérkõzésen egy ütközés következtében síp-és szárkapocscsonttörést szenvedett.
Rafael Benitez, a liverpooliak vezetõedzõje kártérítés fizetésére szólította fel a nemzetközi szövetséget (FIFA).
- Cissé hivatalos FIFA-eseményen szenvedett súlyos sérülést, ezért nem tudtuk õt eladni, ami többmilliós veszteséget jelent klubunknak. Önhibánkon kívül rengeteg pénztõl estünk el, a veszteségünket a FIFA-nak meg kell térítenie - fakadt ki a spanyol mester.
REAL MADRID