1379
-
DJ BP #731 grat grat -
#730 Grat a L'pool-nak !!! -
#729 -
#728 -
#727 Nah még egyszer :D
-
#726 Azért rátok fogadtam 3 Euróval :D:D
-
#725 Gratula 'Pool! Így kell játszani. le a kalappal!
Hajrá Angol foci! -
posse martini #724 Sziasztok!!! barca druker vagyok És szép volt liverpool jók voltak.De egy valamit nem felejtsetek el ha az a barcelona ellen játszotok mint tavaly esélyetek nincs. -
#723 grat, jók voltatok -
#722 *bellamy -
#721 félidőben 1-1,deco szerzett vezetést,de a félidő végén bellay fejesgólja meghozta az egyenlítést. Ha tudnánk tartani az eredményt netán még nyernénk is,akkor már a továbbjutás küszöbén lennénk,mert otthon nem tudunk veszíteni.(csak az arsenal ellen:S) -
DJ BP #720 csak az érintett feleknek... -
#719 te mindeggyik fórumba beteszed ezt a linket? -
#718 a jó büdös f*szt már Bellamyba hogy nemtud megtanulni viselkedni. Mi az h Riise megalázta őt?? Nem volt kedve énekelni,mért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Teljesen jó focista,mért kell az ilyen dolgaival kettétörni a karrierjét??? -
DJ BP #717 jézus -
SGpoolfan #716 Hy! Kiváncsi vok mi lesz a Barca ellen!? remélem GYŐZELEM!!! :) -
#715 Kikaptunk!Newcastle United-Liverpool 2:1
Pedig vezetünk is de forditottak. Go Reds! -
#714 Gerrard sztem nem játszik jól első félidőben !! everton jól állja sarat -
craft #713 Ma remélem nyert ügyünk van:)-és vissza verünk az EVERTON-nak -
#712 1:0
2:0
Rafa akcióban.. -
liverpool5 #711 Sziasztok!
Kihagyhatatlan ajanlat focirajongoknak! Angol klubcsapatok hivatalos mezeit az altalad megadott cimre kipostazom mindossze 12000 Ft-ert!
(rovidujju, XL-es meretben)
Ha erdekel, irj a [email protected] cimre!!!!!
Mivel Liverpoolban elek, rengeteg egyeb Liverpool FC-s ajandektargyat is be tudok szerezni!!!
-
#710 gólokat hol lehet letölteni? -
Kis Huby #709 1-2!!
Csak így tovább!!
Go Red's!!! -
#708 1-2 a vége. Szép volt! -
#707 Most olvastam egy Liverpool-os oldalon h már 0:2 Kuty(46) és Crouch(54) góljával! -
#706 miszép gólt lőtt a kuytötök O_o -
#705 félidőben 0-0,jó lenne rákapcsolni a srácoknak. -
#704 Tippek a West Ham-Liverpool meccsre??
sztem 0:2 -
#703 Bocs, arról marhára lemaradtam. Ma beszélgettem az unokatestvéremmel, és ő is említette. Valamiért az kimaradt. Amúgy az egyik kedvenc angol bajnokságban játszó középpályásom, Paul Scholes mellett. Jó térlátás, helyzetfelismerés, gyors és pontos passzok, jó helyezkedés, gyakran megjátszható. Igazi csapatjátékos (mind a kettő). :) -
#702 ó,basszus,rohadt aaahnri a 93. percben fejelte a győztes gólt... -
#701 az 52. percben az arzenál-mú 0-0. Jó lenne egy döntetlen. -
craft #700 De erős gyerek a Xaby Alonso:)-bír az Drogbával de fogalmazhatok úgy hogy a Chelsea azt se tudta hol a labda:) -
#699 csoda,hogy egyáltalán vissza tudott jönni,tiszta vér volt az arca. -
Feck #698 Szegény Xabi Alonso teljesítményén ne csodálkozz, hisz ilyen állapotban is példaértékűen küzdött... (volt egy nemépp szép találkozója Drogba térdével) -
#697 Bazeg, mé nem bírtak többet begyűrni? Most jól el lehetett volna verni a Chelsea-t. A hullagyenge védelem kihatott a középpályára is. Riise lövése, kapufája kár, hogy nem akadt be...olyan Seedorf-os óriásgól lett volna.
Xabi Alonzo halvány volt, de a többiek haraptak. Riise-nek meg ma "eltalálták a vitamint a reggeli italban"...muhahaha -
DJ BP #696 szép volt -
#695 A második gól nagyon szép volt! -
#694 Győzelem!!!
Sima 2-0,esélye se volt a cselzinek, a 4. percben máris vezettünk Kuyt higgadt megoldásával,nem sokkal később pedig Pennant lőtt egy bombagólt. A 2. félidőben Riise 40-45 m-ről lőtt egy bődületes nagy felsőkapufát,ami után crouch-csal szemben szabálytalankodtak,de a tizenegyes elmaradt. -
zambrotta #693 helló mindenkinek
van egy eladó, nagyon jó állopotban lévő, alig használt, 03/04-es hazai Pool mezem
akit esetleg érdekel ide írjon, mindenben meg tudunk egyezni
remélem ma nagyon fog sírni a gusztustalan cselzi -