Liverpool Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnyugtatlak, nem kapunk ki a boltontól, sem a tottenhamtól.
"Menjetek vissza afrikába." Az Arsenalban, azok játszanak, akik jó formában vannak, és jól játszanak, nem kéne ennyire megkülönböztetned az afrikaiakat másoktól, a liverpoolban is játszanak afrikaiak, ráadásul jól.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
az fa kupában vagy most kikaptok a boltontól,vagy a köv. körben egy még erõsebb csapattól.
carling cupban pedig tottenham legyûr titeket,ha meg mégsem,akkor a döntõben a cselzi. Menjetek vissza afrikába.
You\'ll never walk alone!
Arsenal 3 - 0 Liverpool - Bajnokságban 3pontot ért, ami nekünk nagyon jól jön.
Liverpool 1 - 3 Arsenal - FA kupában továbbjutottunk, ez is nagyon jó, mivel, ha megnyernénk a kupát, az jó lenne, mert ugye pénz.
Liverpool 3 - 6 Arsenal - A carling cup is jó dolog, pénzt kapunk itt is. Igaz, még van egy meccs, de reményeim szerint ez csak formalitás lesz.
Szóval, nem igaz, hogy nem érünk semmit
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Arsenal 3 - 0 Liverpool
Liverpool 1 - 3 Arsenal
Liverpool 3 - 6 Arsenal
py
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
bajnokságban elõttetek vagyunk ha jól emlékszem,és ha jól emlékszem tavasszal hazai pályán játszunk ellenetek,és ha jól emlékszem a mu-val és a cselzivel is otthon játszunk😊(bár most már a hazai pálya se jelent garanciát)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
további sok sikert a szezonban! (csak vicc volt)"-ezt vajon miért írta mert megnyerjük a bajnokságot???-szerintem irigykedik<#hehe>#hehe>
további sok sikert a szezonban! (csak vicc volt)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
craft, de meg nem nyomd a hülye dumáidat, miután bepróbálkozol a cselzi, és a barkasz topikban, most itt vagy a liverpudli topikban, szánalom
vmvr csak a kedvedért megszámoltam a eurosport.com-on,az arsenal 28-es keretében 3,azaz három darab angol játékos van,akik szinte még a kispadon sincsenek(najó,walcott azért szokta koptatni néha...). Ellenben van 7 db francia és 5 afrikai,akik nagyjából a csapat gerincét adják(bár megfontolandó hogy érdemes-e gerincrõl beszélni az arsenal esetében😊).
Nyomjátok csigaevõk!!😊
Amúgy nem kell megszámolnod,megtettem helyetted, a liverpool keretében 9 db angol játékos van😊)
nem tudom tudod-e, de az Arsenal angol csapat, és nem francia, és nem is afrikai.
látod, pont ez egy liverpool-i szintje, amit te képviselsz.
törõdjetek bele, hogy szar csapat vagytok, és ez ma is ki fog derülni<#vigyor2>#vigyor2>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
aztán Gerrard 2-0 😄 1 perc alatt :d
GGMU
de ez itt off
ReaL MaDRid x siempre
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!