Liverpool Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guilty01
félidõben 1-1,deco szerzett vezetést,de a félidõ végén bellay fejesgólja meghozta az egyenlítést. Ha tudnánk tartani az eredményt netán még nyernénk is,akkor már a továbbjutás küszöbén lennénk,mert otthon nem tudunk veszíteni.(csak az arsenal ellen:S)

You\'ll never walk alone!

csak az érintett feleknek...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tobias88
te mindeggyik fórumba beteszed ezt a linket?<#vigyor>
Guilty01
a jó büdös f*szt már Bellamyba hogy nemtud megtanulni viselkedni. Mi az h Riise megalázta õt?? Nem volt kedve énekelni,mért kell ebbõl ekkora ügyet csinálni? Teljesen jó focista,mért kell az ilyen dolgaival kettétörni a karrierjét???

jézus<#wow1><#wow1>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hy! Kiváncsi vok mi lesz a Barca ellen!? remélem GYÕZELEM!!! 😊
Vazov
Kikaptunk!<#szomoru1><#rinya>Newcastle United-Liverpool 2:1
Pedig vezetünk is de forditottak. Go Reds!

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

Oncsi
Gerrard sztem nem játszik jól elsõ félidõben !! everton jól állja sarat

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Ma remélem nyert ügyünk van😊-és vissza verünk az EVERTON-nak
France men

München ist ROT!!!

Sziasztok!
Kihagyhatatlan ajanlat focirajongoknak! Angol klubcsapatok hivatalos mezeit az altalad megadott cimre kipostazom mindossze 12000 Ft-ert!
(rovidujju, XL-es meretben)
Ha erdekel, irj a [email protected] cimre!!!!!
Mivel Liverpoolban elek, rengeteg egyeb Liverpool FC-s ajandektargyat is be tudok szerezni!!!
Guilty01
gólokat hol lehet letölteni?

1-2!!
Csak így tovább!!
Go Red's!!!
Guilty01
1-2 a vége. Szép volt!

Vazov
Most olvastam egy Liverpool-os oldalon h már 0:2 Kuty(46) és Crouch(54) góljával!

vmvr
miszép gólt lõtt a kuytötök O_o

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Guilty01
félidõben 0-0,jó lenne rákapcsolni a srácoknak.

Vazov
Tippek a West Ham-Liverpool meccsre??
sztem 0:2

Z
Bocs, arról marhára lemaradtam. Ma beszélgettem az unokatestvéremmel, és õ is említette. Valamiért az kimaradt. Amúgy az egyik kedvenc angol bajnokságban játszó középpályásom, Paul Scholes mellett. Jó térlátás, helyzetfelismerés, gyors és pontos passzok, jó helyezkedés, gyakran megjátszható. Igazi csapatjátékos (mind a kettõ). 😊

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Guilty01
ó,basszus,rohadt aaahnri a 93. percben fejelte a gyõztes gólt...

Guilty01
az 52. percben az arzenál-mú 0-0. Jó lenne egy döntetlen.

De erõs gyerek a Xaby Alonso😊-bír az Drogbával de fogalmazhatok úgy hogy a Chelsea azt se tudta hol a labda😊
Guilty01
csoda,hogy egyáltalán vissza tudott jönni,tiszta vér volt az arca.

Szegény Xabi Alonso teljesítményén ne csodálkozz, hisz ilyen állapotban is példaértékûen küzdött... (volt egy nemépp szép találkozója Drogba térdével)

VILLARREAL CF mindörökké!

Z
Bazeg, mé nem bírtak többet begyûrni? Most jól el lehetett volna verni a Chelsea-t. A hullagyenge védelem kihatott a középpályára is. Riise lövése, kapufája kár, hogy nem akadt be...olyan Seedorf-os óriásgól lett volna.

Xabi Alonzo halvány volt, de a többiek haraptak. Riise-nek meg ma "eltalálták a vitamint a reggeli italban"...muhahaha

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

szép volt

banok
A második gól nagyon szép volt! <#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Guilty01
Gyõzelem!!!
Sima 2-0,esélye se volt a cselzinek, a 4. percben máris vezettünk Kuyt higgadt megoldásával,nem sokkal késõbb pedig Pennant lõtt egy bombagólt. A 2. félidõben Riise 40-45 m-rõl lõtt egy bõdületes nagy felsõkapufát,ami után crouch-csal szemben szabálytalankodtak,de a tizenegyes elmaradt.

helló mindenkinek

van egy eladó, nagyon jó állopotban lévõ, alig használt, 03/04-es hazai Pool mezem

akit esetleg érdekel ide írjon, mindenben meg tudunk egyezni

remélem ma nagyon fog sírni a gusztustalan cselzi

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Guilty01
Ma cselzi meccs 13:45-kor, sport 1 közvetíti.

Jön a hétvége!!!-remélem alázunk a Chelsea-n murinhoért(hogy végképp takarodjon)XDXDXD
Guilty01
Ja,szerencsére sok lehetõséget kap,és ezekkel a lehetõségekkel általában él is.

hunbasser
Bellamy elég jól nyomja mióta Liverpoolban játszik

ReaL MaDRid x siempre

Guilty01
Sima 3-0. Bár simán lehetett volna több is,de ne elégedetlenkedjünk. Reméljük az arsenal v a bolton hibázni fog ma,és akkor talán kicsit megléphetünk.

Remélem ma lealázzuk a Watfordot😊
gabber_saviola
flém off, és mindenki vissza mostmár a helyére

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Guilty01
a jó édesanyád az antiszemita...semmi bajom nincs semelyik rasszal sem, ezt már leírtam.
mielõtt elkezdenél okoskodni tanulj meg számolni. A liverpool keretében nem párral több angol van,hanem 9 db!!
Persze,nem azt jelenti hogy mindig játszik mindegyik,de gerrard,carragher,crouch,fowler és pennant alapembereknek számítanak. Lássuk csak hány spanyol van? Luis garcia(aki most már szezon végéig nem játszhat mert lesérült),xabi alonso,reina... khm nagyjából 3. tele vagyunk spanyolokkal,valóban. Az arsenalban az angol játékosok összesen hány meccsen játszottak? 3?4?
amúgy vissza lehet kotródni az arzenál-topikba,ha jól tudom ez nem nektek van kitalálva...

5w0rdf15h
nincs persze akkor talán nem kéne azt hangoztatni h menj vissza afrikába te zseni....kevés az angol nálunk és? nálatok sincs sok....attól h van párral több nem jelenti h folyton pályán vannak...mivel ti spanyolokkal vagytok tele az edzõ miatt...szal jobb lenne inkább gondolkodni mielõtt antiszemita dolgokat irogatnál kisokos

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

hunbasser
mu nyeri sztem,chelsea kipukkadt,úgysem lesznek olyan jók mint tavaly,ha visszajön terry és cech,de ez nem ebbe topikba tartozik

ReaL MaDRid x siempre

ForzaInter
Tényleg! El is felejtettem, de sztem ilyen hátrányban is Chelsea nyeri a bajnokságot, habár a Manchester most jól nyomja.

Yo, Bitch!

Matthew Prosac
- ott van még egy Manchester is <#ravasz1> -
igen, a kedvenc klubbom

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jah, amúgy 3 vereség akkor is nyomot hagy egy szurkolóban, hiába tettetik hogy nem jelent semmit, egy frászt nem 😄DD, fõleg rivális csapat ellen 😄

ForzaInter
Úgyis a Chelsea nyeri a bajnokságot, szóval hiába veszekedtek itt. Az Arsenal is és a Liverpool is jó csapat csak most nem szólhatnak bele a bajnoki címbe ennyi, amúgy meg tökmindegy hány angol játszik az Arsenalban attól még Arsenal marad.

Yo, Bitch!

vmvr
a bajnokságnak még nincs vége-.-

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Aggyál nekik Guilty😊
Guilty01
vmvr,gratulálok, a pool meg még ezzel a "hatalmas nagy" arsenal elleni vereséggel is a 3. Jó,akkor majd a döntõben fogtok elvérezni mindkét kupában😊)

Guilty01
Persze,nem azzal van a bajom,hogy igazolnak pár külföldi játékost,hiszen ezt minden nyugati csapat megteszi(kiv. bilbao😊), és még jól is játszanak általában. De az azért nem gondolod hogy egy kicsit túlzás,hogy az arsenal 28-as keretében 3 db angol van(akik nem játszanak sose)??? Akkor már ezerszer inkább bilbao,mintsem ez a világválogatott.
Amúgy meg semmi bajom nincs a fekákkal ha erre célzol.

Matthew Prosac
nem vagyok se L'pool se Arsenal fanatikus, az antiszemita hozzászólásod viszont hûen tükrözi, hogy mennyire szánalmas(an) gyerekes és tahó paraszt lehetsz. Ha megnézed, rengeteg angol (focista) szinesbõrû játékost (lásd Wright-Phillips, Ashley Cole, Campbell, Lennon, Defoe, stb stb) ismerünk, a hollandoknál az antillákról származó színesbõrûekkel ugyanez a helyzet (Davids, Gullit, Rijkaard) mégsem ítéljük el õket.
Tudod, az a helyzet, hogy a mai futballban nem meglepõ hogy afrikai játékosokat részesítik elõnyben, miután a fizikai mutatóik (izomzat, gyorsaság) génekbõl eredõen jobbak, mint egy fehér európaié. Nézd meg Drogbát. Henry-t. Megállíthatatlanok.
Ha pedig egy csapat ilyen játékosokat igazol, akkor eredményes és sikeres akar lenni,nem pedig kicsinyes (és primitív) szempontok alapján (nem) igazol. Habár minden tiszteletem az Atl. Bilbaoé, mégis 2 éve küzdenek a kiesés ellen...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||