1379
-
BuffaloSoldi3r #851 Ráadásul, ha hozzuk a West Ham elleni elmaradt meccset akkor annyi pontunk lesz mint a Chelsea-nek, szóval nincs elveszve semmi! -
#850 na,erről ennyit,b*zi cselzi kiharcolt egy kamutizit, 1-1 lett a vége. Nembaj,legalább a MU kikapott...ez is valami. -
#849 35. percben 1-0 a chelsea ellen!!!! Torres ennél fontosabb debütáló gólt nem is lőhetett volna. GO REDS!!!!! -
#848 180 perc játékból már lehet levonni következtetést. Két eredményből viszont valóban nem. Nekem volt szerencsém látni mindkét meccset,és azt kell mondanom, hogy Rafa nagyon ütős kis csapatot hozott létre, kíváló taktikai elemekkel. És otthon még nem is játszottak a srácok!! -
#847 rostálás:Asdasdasdasdasdasd -
lampard99 #846 Hid el meglehet eldoni pl rostálás így midig friss játékosok lépnek pályára. -
#845 akkor másképpen látjuk a dolgot ennyi
2 meccsből nem lehet következtetést levoni - a labda kerek -
#844 áruló,mert otthagyta azt a csapatot ami egy rakat pénzből se tud normálisan igazolni?? Hát nemtudom...
Sok csatár? Kuyt, Crouch, Voronin, Torres... ha a fiatalokat nem számoljuk akkor 4 vérbeli támadó van,ami se nem sok de nem is kevés. Ha valamelyikük lesérül még mindig lehet pillanatnyi forma alapján választani.
Kíváló előjel az idényre nézve,hogy eddigi 2 tétmeccsünkből 2-t nyertünk, ráadásul mindkettőt idegenben. Remélhetőleg most nem lesznek olyan gondok mint tavaly...(idegenbeli szenvedés) -
#843 torres kinyalhatja...(áruló) szted mennyit fog játszani?
ennyi csatár teljesen felesleges egy csapatba...
mindenki csak nyavajogni fog sztem... bár fene tudja az idő választ ad erre a kérdésre is -
BuffaloSoldi3r #842 Két szép liverpool gól az elmúlt hétről:
Toulouse - Liverpool 0:1
Andriy Voronin
Aston Villa - Liverpool 1:2
Steven Gerrard(a második pool gól) -
roli613 #841 Liverpool a király! -
#840 grat Torres-hez... -
#839 Így igaz minden,de ne felejtsd el,Luis Garcia az Atléticóé,ő is benne volt a transzferben! -
#838 Fernando Torres hivatalosan is a Liverpoolé!
Az Atletico Madrid saját nevelésű spanyol válogatott csatára kedd délután átesett a kötelező orvosi vizsgálaton Liverpoolban, majd visszautazott a spanyol fővárosba, hogy elbúcsúzzon (volt) csapata szurkolóitól.
A Liverpool 26,5 millió fontot fizet az Atletico Madridnak a fiatal csatárért, s bár ezt az összeget az Inter is megadta volna, Torres úgy döntött, hogy a Mersey-parton folytatja pályafutását. A támadó kedden Angliában járt, megegyezett a vezetőkkel a fizetéséről (a hírek szerint a futballista 90 ezer fontot keres majd hetente a következő hat évben), majd sikeresen letudta az átigazolás előtt kötelező orvosi vizsgálatot.
Torres az angliai kiruccanás után visszautazott Madridba, hogy szerda reggel sajtótájékoztatón búcsúzzon el a madridi drukkerektől, majd elkezdhet készülődni szigetországbeli jövőjére. -
#837 nincs vmi fejlemény? még tanácskoznak a fejek,hogy megadják-e a 100ezer fontos fizetést?:) Amerikaiak pénzéből simán kifutná,most kéne vásárolnihogy van miből. -
#836 Hát ha Kewellnek 87000 euro/hét volt ... -
Ricco87 #835 jah föleg h torres 100ezer fontos heti fizetést kér..nem biztos h megadjuk neki -
#834 Hajrá Liverpool!!! -
#833 Ez lenne a pool fan topik ?? Ennyire kihalt? :|
Még egy hírt sem láttam itt arról,hogy leigazoltuk Fernando Torrest 32M euroert,ami par zaradek miatt lehet 40M euro is akar. Meg nincs megerositve hivatalosan. -
#832 Liverpool 1988-ban:) -
zritya #831 Hali nagy Liverpool Fan vagyok szerintem nagyok király hogy menek a magyarok focizni a király csapatba -
#830 Együttműködés a Liverpool és a Sándor Károly Akadémia között -
#829 És még szidnak engem,mikor az MTK kíváló szintű nevelőközpontjával hozakodok elő.... Grat a srácoknak! -
Ricco87 #828 :) -
BuffaloSoldi3r #827 Németh Krisztián és Simon András Liverpoolba szerződött
[2007-05-26 22:02]
Az MTK megállapodott az FC Liverpoollal Németh Krisztián és Simon András átigazolásáról. A megállapodás értelmében az angol klub mindkét játékos játékjogat megvásárolja, és Németh Krisztián valamint Simon András pénteken későn este már ennek szellemében alá is írta szerződését az ötszörös BL-győztes, és az idei évben a döntőig jutó csapathoz.
A játékosokat menedzselő Careers Management Group tájékoztatása szerint mindkét játékossal öt éves szerződést kötött a legpatinásabb angol klub. Németh Krisztián és Simon András pénteken orvosi vizsgálatra utazott ki Liverpoolba Rafael Benitez menedzser kérésére, és a csapat Melwood-i főhadiszállásán a spanyol tréner jelenlétében látták el kézjegyükkel azt a szerződést melynek értelmében június végén már mindketten Liverpoolban kezdik el a felkészülést.
A 18 éves Németh Krisztiánnak és a 17 éves Simon Andrásnak egyaránt profi szerződést kínált a Liverpool, aminek értelmében a fiatal játékosok nem az életkoruknak megfelelő korsztályos csapatokhoz, hanem a szintén Rafael Benitez közvetlen irányítasa alatt álló Liverpool reserve (tartalék) csapatához kerülnek.
A két játékos jövőjével kapcsolatos tárgyalások teljes titokban zajlottak az elmúlt fél évben, melynek során a Liverpool szakmai stábja számos alkalommal látta edzéseken és mérkőzéseken a labdarúgókat, illetve Liverpool szakmai stábjának több tagja tett látogatást az agárdi Sándor Károly Akamédián.
Az Agárdon folyó szakmai munka, és az ottani körülmények rendkívüli elismerést váltottak ki a Benitez vezette szakmai stábból, akik szerint a két csatár az agárdi alapoknak, és az MTK-nál végzett edzésmunkájuknak köszönhetően minden különösebb nehézség nélkül illeszkedhet majd be az angliában megszokott szakmai munkába.
A labdarúgók előre láthatóan vasárnap érkeznek haza Magyarországra így nem lesz akadálya annak, hogy Németh Krisztián pályára lépjen az utolsó bajnoki fordulóban az Újpest elleni mérkőzésen.
A játékosokat képviselő és szintén Liverpoolban tartózkodó Careers Management Group vezetői elmondták, hogy a két fiatal labdarúgó esetében nem volt szükség egyetlen próbajátékra sem, ami ennyi idős korú játékosoknál egy ilyen szintű klub esetében szinte példátlannak mondható.
A megegyezést rendkívüli módon segÍtette, hogy az MTK a Liverpool kérésére hozzájárult ahhoz, hogy Németh és Simon az itthon zajló bajnokság lezárulta előtt kiutazzon Liverpoolba.
A Liverpool a BL döntő másnapján kérte, hogy pénteken kerüljön sor az orvosi vizgálatra mert az az utolsó munkanapja a szabadságolások előtt Rafael Beniteznek és az orvosi illetve edzői stábnak. -
Ricco87 #826 ez a sportszerüség ...grat nektek is -
Ricco87 #825 2éve mi örültönk ti sirtatok most forditva..ilyen a foci -
#824 -
#823 remek csapatotok van jobb ellenfelet nem is kívánhatnánk! gratulálok én is, bár tudom h. ez most nem vígasztal grat... -
#822 azért gratulálok nektek! -
Ricco87 #821 2:1re kikaptunk:'(:'(:'( -
#820 Jah, ha nyer a Milán, hallgathatom életem végéig apámtól is, hogy ő megmondta... :(
Crouch nagyon kéne már... -
#819 lol, azt gondoltam hogy mindenki LP fan, de amint látom nem -
#818 :((((((((((((((((
Nem hiszem el, végre verhető szinten játszik a Milan, erre tessék... -
Ricco87 #817 ugye azér nem irtok mert mindenki már szurkol?! -
lord nihilus #816 énisis...Hajrá Liverpool! -
Ricco87 #815 17ezer Pool drukker lesz Athénban..vagyis annyi jegyet kapott a Liverpool... -
#814 egyébként grat :) -
#813 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#812 dezsávüüüüüüüüüü:)