West Bromwich Albion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
jaja simán!!! Kluiver Shearer Gera csatársor!!!!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

JackDaniels
Na ez lenne az igazi. Oda sztem is csont nélkül!!😊

\"Never say never!\" W Churchill

Sheva
a fekete csíkos maradna 😛

Sheva
hehe lehet h így van de akkor mehet a Newcastleba oda szerintem simán beférne!!!

TomY92
Látszani fog a poca<#eplus2>k😛

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Serpa
feszülös mez sem ...
^-^

JackDaniels
Nem állna jól neki a piros mez.😊))

Sheva
jaja de egy Poolban jobban eltudnám képzelni!!!

JackDaniels
Kapcsolatba hozták már korábban a Tottenham-el is. Sztem eléggé ideális lenne számára.

Sheva
na ez jó kérdés!!! szerintem nem...

Serpa
össz 1 évet írta alá a WBA -hoz ?

Sheva
hát ja egy Valenciába vagy egy Villarealbe vagy esetleg egy Atleticoba is beférne!!!!

Serpa
PSV most hanyadik otthon?

Serpa
sztem az angol vagy a spanyol elsõ osztály lenne kedvezõ neki.

Sheva
a Chelseat a MU-t és az Arsenalt azért nem említettem mert szerintem ezeket nem érdekli habár kitudja??!!

Sheva
hát... ha elmegy a PSV-hez akkor egy jobb csapatba kerül és viheti többre...de remélem a nyáron Angliában egy erõs csapat elviszi!!! PL A NEWCASTLE vagy a LIVERPOOL!!!

TomY92
😊 Jalehet mert amikor a meccset nezem amikor van idõm rá akkor mondja akommentátor hogy gera zoli most nem kezdõ De remélem sok gólt fog rugni😊

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Serpa
bár most a PSV bejutott a legjobb 8 közzé a BL -ben.

Serpa
én úgy vettem észre, most már mindig kezdõ.
akkor nem kezdett vele Robson, amikor sûrû volt a programjuk.(FA-Cup)

TomY92
Ja csak az a baj hogy nem mindig kezdõ😞

Sheva
ne mtom de mióta Angliába ment egyre jobb a gyerek!!!!

TomY92
Ja😄

Sheva
jaja h minden hétfõn láthassuk a SPORT 1-en!!! 😄DDDDDD

TomY92
De azokhoz akii az 1 osztályba vannak😛

TomY92
Szerintem egy angol vagy spanyol vagy olasz ligába menjen!😊

TomY92
Ja😞

Sheva
jaja sajna... ezért nem kéne elmennie!<#zavart1>

Serpa
ha összejön, nem nagyon fogjuk látni, max a eurosporton az eurogoalsban.

Sheva
Érdekes hír látott napvilágot a Het Brabants Dagblad címû holland lapban: az eindhoveni újság úgy tudja, a Bajnokok Ligája-negyeddöntõs PSV szívesen látná a soraiban Gera Zoltánt, a West Bromwich Albion magyar középpályását. Gerát Guus Hiddink a múlt hét elején, a Chelsea elleni, 1-0-ra elveszített bajnokin tekintette meg.

Gera nem akar belemenni a jövôjével kapcsolatos találgatásokba
Ha a transzfer létrejön, a magyar futballistának a minden bizonnyal a Barcelonához szerzõdõ Mark van Bommelt kellene pótolnia a PSV-nél. (Érdekesség, hogy Hiddink látogatása alatt az angol média még azt találgatta, vajon milyen ügylet jön létre a Chelsea és a PSV között az Alex, Robinho kettõssel kapcsolatban.)

Gera Eindhovenbe költözésére, legalábbis a lap szerint, elsõsorban akkor van esély, ha a jelenleg 19. WBA kiesik az angol élvonalból. Ekkor ugyanis a tavaly másfél millió fontért megvett futballista meghatározott, limitált összegért távozhatna Birminghambõl.

"Biztos vagyok benne, hogy az átigazolási idõszak közeledtével mostantól rendszeresen megjelennek majd ilyen jellegû hírek. A magam részérõl eddig sem foglalkoztam ezekkel, és a jövõben sem akarok részt venni ebben a játékban. Egyvalamirõl beszélek szívesen, az pedig a WBA aktuális meccse" - mondta lapunknak Gera Zoltán.

A másik két birminghami klubbal kapcsolatos hír, hogy az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) indított vizsgálatot Mario Melchiot és Lee Hendrie, a Birmingham City, illetve az Aston Villa játékosa ellen, miután a két klub vasárnapi derbije után ökölcsata alakult ki közöttük az öltözõfolyosón. A fegyelmi bizottság egyelõre Mike Riley játékvezetõ jelentésére vár, csak azután dönti el, hogy eljárást kezdeményez-e a futballisták ellen.

Az angol lapok szerint a villás Hendrie és a citys Melchiot durva szóváltásba keveredett egymással, és néhány pofon is elcsattant. A biztonsági személyzet hamar szétválasztotta a két rosszfiút, akik gyorsan lehiggadtak. "Nem láttam semmit, nem tudok semmirõl" - fogta rövidre a témát Steve Bruce, a 2-0-s gyõzelmet arató City menedzsere. "A játékvezetõ jelentésében tudomásunk szerint nem szerepel semmiféle meccs utáni incidens, remélhetõleg itt le is zárul az ügy" - adta ki hivatalos közleményében a Birmingham City.

Sheva
de az elsõ viszi a prímet!!! meg azt sajnálom h nem sikerült bevenni a kaput pedig voltak próbálkozásai!!!

TomY92
Jaja!

Sheva
hát ja mind a 2 gólpassz pazar volt!!!

Serpa
Gera fantasztikusan játszott!!!

Sheva
Gera elõtt le a kalappal!!!!!

Gera pillanatai a Chalton ellen!!!!

Érdemes megnézni!!!! a 4wba gólból, az (egyik büntetõ), 2 fantasztikus gólpassz gera neve mellet!!!!!

TomY92
Nyert a Wba Jeeeeeeeeeeeeee😊 Hajra WBa és Juve és Barca 😄

Meggymag
Ugyebár 1-4 lett a vége Earnshaw 3 és Horsfield 1 góljával viszont a meccs legjobbja mégse a 3 gólt szerzõ játékos lett hanem a mi Gerzsonunk!
Íme:
"MAN OF THE MATCH: Zoltan Gera (West Brom) - Rob Earnshaw may have stolen the headlines with his quick-fire hat-trick, but it was the Hungarian who laid the foundations for a well-deserved victory with a lung-bursting display in the Albion midfield."
\o/\o/\o/
GERA A KIRÁLY!!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Meggymag
1-2!!!!!!!

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

Most megy a csarlton - wba meccs
eddig 1-1 és az ellenféltõl kiállították a 29.percbe el-karkourit!!!!!

jah , csak sajan a focit gólra (szabályos) -ra jáccák de majd javíthatnak a Charlton ellen !!!!!!!! meg kell nyerniük ha benn akarnak maradni!!!!!

TomY92
Jaja

Serpa
megérdemelték volna az 1 - 1 et.

Chelsea - WBA 1-0
egész yol jáccot a wba -sajna- gera nem sok mindent tudott hozzátenni-
mondjuk nem adtak meg 1 szabályos horsfield golt amit gera passzolt neki és õ belõtte mondjuk asszem 2 11est se a cselzinek de ha belövi (megadják)horsfield a gólját akkor minden másképp alakúlt volna mondjuk akkor lehet hogy a cselzi felszívja magát és jobban elpicsázzák a wba-t, na mind1 ez lettttt

TomY92
Hmmm köszi

Serpa
ismétlést megnézem, ha lesz.

TomY92
Jaja

gkeeper
NYert a West Brom Zwei-Null-ra!Gsz.:clement,k.campbell

Laffite
a WBA-nak pont kapóra jött ez a mostanában eléggé leeresztett Birmingham, de ezzel együtt is jól játszottak geráék, még a végén télleg nem esnek ki...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC