1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
  • Kaplan
    Indexen 19:00-rát mondanak majdnem minden fórumon.
  • szanics
    Nem éjfélig lehet? Szerintem igen.
  • Kaplan
    Meg már le is járt az átigazolási időszak.
    Úgy tudom hivatalosan Este 19:00-ig lehetett...
  • szanics
    Na, eddig annyi biztos, hogy Sabrosa és Nolan nem jött össze a 'Poolnak, de ennek ellenére valószínű, hogy nem igazolnak már senkit. Legalábbis ezt mondják.
  • szanics
    Mindannyian tudjuk, hogy nem az első számú jelölt a posztra, de benne van a pakliban, hogy a többiekkel nem tudnak megegyezni.
    Egy jobb szezonkezdéssel talán nagyobb sansza lenne.
  • Kaplan
    A Liverpoolt nem érdekli Gera!

Ennyi volt a nagy 'álom'! :(((
  • DJ Bee18
    Az angol The Times című napilap értesülései szerint Gera Zoltánt (képünkön), a West Bromwich Albion válogatott játékosát szeretné megszerezni a Liverpool, amely elszalasztotta a tegnap Newcastle-be igazoló Michael Owent.

A Pool tavaly 8 millió fontért adta el az angol csatárt a Real Madridnak, és most a dupláját kellett volna kifizetnie, hogy visszavásárolhassa, Rafa Benítez klubmenedzser ezért állt el az üzlettől.

A Bajnokok Ligája-győztes csapatnak szüksége lenne egy jobb oldali középpályásra, és az angol lap értesülései szerint Gera az egyik lehetséges jelölt. A másik Nolberto Solano, az Aston Villa perui játékosa."

Nemzetisport.hu
  • DJ Bee18
    na akkor a West-Bromwich simán kiesne :DD, de nem is érdekelne :D
  • Kaplan
    Végülis megtörténhet :P
  • Kaplan
    Majd a Horvátok megverik a Svédeket.
  • Rudee
    *szerez
  • Rudee
    Reménykedni lehet, de nem abban, hogy pl a horvát-svéd meccsen egyik csapat se szezrez pontot.
  • Kaplan
    Paraszt mód ON!
    Jóvanna!
    Paraszt mód OFF!
    Azért reménykedni szabad nem?
  • Rudee
    Ha nyernénk, akkor is jáccik még egymással 2 vagy 3 meccsen is a 3 nagyobb rivális. Ott meg valaki nyerni fog, ami 3 pontot ér.
  • Kaplan
    Ahogy elnézem a BL-ben szereplő magyarok számát és minőségét.
    Kezd újra kicsit fejlődni a Magyar foci.
    Ha szombaton megverjük máltál mondjuk olyan 4-0-ra és a svédeket 1-0-ra.
    Nagy esélyünk lenne a pótselejtezerő.
    De ismerve a Magyar szerencsét megkapjuk az ottani legerősebb válogatottat ! :P
  • szanics
    jaja
  • Kaplan
    Ma kiderül minden.
    Asszem ma van az átigazolási határidő vége nem ? :D
  • szanics
    Érdekes hír, remélem, lesz is belőle valami. Istenem, amit ők ketten Gerrarddal művelnének... :DDD

Rafa planning Baggies bid Tue, Aug 30 2005 14:01
    Liverpool are understood to be plotting a bid for West Brom ace Zoltan Gera to fill the vacant position on the right-side of midfield.
    Reds boss Rafa Benitez has confirmed he is on the trail of a midfielder to patrol the right flank, with Hungary international Gera now understood to be at the top of his wish-list.

Benitez is keen to conclude a deal before the transfer window slams shut but is sure to face a tough task in wrestling the Baggies' star man from The Hawthorns.
  • TomY92
    HI De rég jártam erre
  • Laffite
    szerintem kicsit elkényelmesedtek a jó idénykezdettől, tisztán látszott hogy elsősorban a koncentráció hiánya miatt kapták azt a triplát alig fél óra alatt...
  • robotnyk
    még a szar védelemmel együtt is jobbak lehetnének, ha nem lennének olyan iszonyatosan gyengék pontrúgásoknál, egy épkézláb beadást nem produkáltak ma.
  • zaki
    az lehet, nem is a játékuk miatt szurkolok nekik, hanem GERA miatt. de asszem sokan vannak így ezzel. ha eligazol onnan, akkor lesz@rom mi lesz a WBA-val
  • Rudee
    Mer egy fél szezonon át se tudnak legalább úgy jáccani, mint az utóbbi 10-15 percben.
  • zaki
    miért ne? :)
  • EOX
    wba-ban márcsak horsfield tud gólt lőni?:)
  • asfa
    wba-birmingham
    2-3
  • Rudee
    Nem is írtam, hogy nem lehet szurkolóni nekik, csak voltak akik azt hitték hogy idén csoda történik.
  • zaki
    az, de azért szurkolni még lehet nekik nem? :P
  • Rudee
    Nem hittétek el hogy csapatként egy rakás szar ez a WBA.
  • DJ Bee18
    3-1
    Na én most hagytam abba a nézést
  • forza milan
    Horsfield tényleg szárnyakat kapott!KIrály!1-1GYerünk wba,nyerni kell!Ugy nézem,nem lesz rossza csapat ebben a szezonban!
  • Rudee
    Vezet is a Birmingham. Legalább szép volt a gól.
  • banok
    Félóra múlva WBA-Birmingham élőben a http://gportal.hu/portal/stream/ oldalon
  • Sheva
    egy sima négyest kaptak :(
  • jAsOn VoOrHeEs
    meg is látszott
  • Csesza
    Gera Zoltánt először pihentetik
  • Serpa
  • Csesza
    Robert Vagner szindróma :DDDDDDDD
  • Rudee
    Lehet gyorsan le akarta tudni az idei 2 gólt is.
  • zaki
    ez a Horsfield tavaly összesen nem rúgott ennyi gólt, mint ma, mi történt vele? :D