1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
-
#952 Indexen 19:00-rát mondanak majdnem minden fórumon. -
#951 Nem éjfélig lehet? Szerintem igen. -
#950 Meg már le is járt az átigazolási időszak.
Úgy tudom hivatalosan Este 19:00-ig lehetett... -
#949 Na, eddig annyi biztos, hogy Sabrosa és Nolan nem jött össze a 'Poolnak, de ennek ellenére valószínű, hogy nem igazolnak már senkit. Legalábbis ezt mondják. -
#948 Mindannyian tudjuk, hogy nem az első számú jelölt a posztra, de benne van a pakliban, hogy a többiekkel nem tudnak megegyezni.
Egy jobb szezonkezdéssel talán nagyobb sansza lenne. -
#947 A Liverpoolt nem érdekli Gera!
Ennyi volt a nagy 'álom'! :((( -
#946 Az angol The Times című napilap értesülései szerint Gera Zoltánt (képünkön), a West Bromwich Albion válogatott játékosát szeretné megszerezni a Liverpool, amely elszalasztotta a tegnap Newcastle-be igazoló Michael Owent.
A Pool tavaly 8 millió fontért adta el az angol csatárt a Real Madridnak, és most a dupláját kellett volna kifizetnie, hogy visszavásárolhassa, Rafa Benítez klubmenedzser ezért állt el az üzlettől.
A Bajnokok Ligája-győztes csapatnak szüksége lenne egy jobb oldali középpályásra, és az angol lap értesülései szerint Gera az egyik lehetséges jelölt. A másik Nolberto Solano, az Aston Villa perui játékosa."
Nemzetisport.hu -
#945 na akkor a West-Bromwich simán kiesne :DD, de nem is érdekelne :D -
#944 Végülis megtörténhet :P
-
#943 Majd a Horvátok megverik a Svédeket.
-
Rudee #942 *szerez -
Rudee #941 Reménykedni lehet, de nem abban, hogy pl a horvát-svéd meccsen egyik csapat se szezrez pontot. -
#940 Paraszt mód ON!
Jóvanna!
Paraszt mód OFF!
Azért reménykedni szabad nem?
-
Rudee #939 Ha nyernénk, akkor is jáccik még egymással 2 vagy 3 meccsen is a 3 nagyobb rivális. Ott meg valaki nyerni fog, ami 3 pontot ér. -
#938 Ahogy elnézem a BL-ben szereplő magyarok számát és minőségét.
Kezd újra kicsit fejlődni a Magyar foci.
Ha szombaton megverjük máltál mondjuk olyan 4-0-ra és a svédeket 1-0-ra.
Nagy esélyünk lenne a pótselejtezerő.
De ismerve a Magyar szerencsét megkapjuk az ottani legerősebb válogatottat ! :P
-
#937 jaja -
#936 Ma kiderül minden.
Asszem ma van az átigazolási határidő vége nem ? :D -
#935 Érdekes hír, remélem, lesz is belőle valami. Istenem, amit ők ketten Gerrarddal művelnének... :DDD
Rafa planning Baggies bid Tue, Aug 30 2005 14:01
Liverpool are understood to be plotting a bid for West Brom ace Zoltan Gera to fill the vacant position on the right-side of midfield.
Reds boss Rafa Benitez has confirmed he is on the trail of a midfielder to patrol the right flank, with Hungary international Gera now understood to be at the top of his wish-list.
Benitez is keen to conclude a deal before the transfer window slams shut but is sure to face a tough task in wrestling the Baggies' star man from The Hawthorns. -
#934 HI De rég jártam erre -
#933 szerintem kicsit elkényelmesedtek a jó idénykezdettől, tisztán látszott hogy elsősorban a koncentráció hiánya miatt kapták azt a triplát alig fél óra alatt... -
#932 még a szar védelemmel együtt is jobbak lehetnének, ha nem lennének olyan iszonyatosan gyengék pontrúgásoknál, egy épkézláb beadást nem produkáltak ma. -
#931 az lehet, nem is a játékuk miatt szurkolok nekik, hanem GERA miatt. de asszem sokan vannak így ezzel. ha eligazol onnan, akkor lesz@rom mi lesz a WBA-val -
Rudee #930 Mer egy fél szezonon át se tudnak legalább úgy jáccani, mint az utóbbi 10-15 percben. -
#929 miért ne? :) -
#928 wba-ban márcsak horsfield tud gólt lőni?:) -
#927 wba-birmingham
2-3 -
Rudee #926 Nem is írtam, hogy nem lehet szurkolóni nekik, csak voltak akik azt hitték hogy idén csoda történik. -
#925 az, de azért szurkolni még lehet nekik nem? :P -
Rudee #924 Nem hittétek el hogy csapatként egy rakás szar ez a WBA. -
#923 3-1
Na én most hagytam abba a nézést -
#922 Horsfield tényleg szárnyakat kapott!KIrály!1-1GYerünk wba,nyerni kell!Ugy nézem,nem lesz rossza csapat ebben a szezonban! -
Rudee #921 Vezet is a Birmingham. Legalább szép volt a gól. -
#920 Félóra múlva WBA-Birmingham élőben a http://gportal.hu/portal/stream/ oldalon -
#919 egy sima négyest kaptak :( -
#918 meg is látszott -
Csesza #917 Gera Zoltánt először pihentetik -
#916 -
Csesza #915 Robert Vagner szindróma :DDDDDDDD -
Rudee #914 Lehet gyorsan le akarta tudni az idei 2 gólt is. -
#913 ez a Horsfield tavaly összesen nem rúgott ennyi gólt, mint ma, mi történt vele? :D