1672
Hajrááá West Brom Gera Sok sikert!!
  • zaki
    GERAAAAA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • EOX
    úgy néz ki a Sunderland megszerzi idei első pontját/pontjait
  • Sheva
    Sunderland [1 - 0] West Bromwich A.

7'[1 - 0]G. Breen

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
  • TomY92
    Köszikee:)
  • Rudee
    #979...
  • TomY92
    Most milyen meccs lessz és mikorés hoL?:)
  • Kaplan
    Tudom.
  • Sheva
    hát jah meg nélküle nem is megy a WBA-nak
  • Rudee
    Sérült volt legutóbb.
  • Kaplan
    Jaja , mostmár azért eleget pihent.
  • Sheva
    gólt várok tőle ha játszik
  • Kaplan
    Hajrá WBA remélem játszik Gerzson majd.
  • Sheva
    nézni kll

Hajrá WBA
  • Rudee
    15:45 Sport1 Labdarúgás. Sunderland-West Bromwich, angol bajnokság, 6. forduló (élő)
  • Kaplan
    Gerának itt Zero azaz 0 az esélye, hogy jobb formába kerüljöm. Mert ez a csapat not good. :(
  • Gabe18
    Hát ez igen gyenge teljesitmény...
    Pedig azt hittem a mult idény után, a bentmaradás ad nekik egy kis lendületet,megnyugvást,és az idén jobban szerepelnek.Hát nem ugy tűnik...
  • Sheva
    hát én is remélem h Gera vmi jobb csapatba megy a télen
  • TomY92
    Bazdmeeeeg!! pfff tök uccso lessz az wba!! Sztem a liverpoolnak kevesebbért el kellet volna adni gerát:))
  • zaki
    ne mjáccot gera? mé?
  • Kaplan
    Ejj... Sztem most kifognak esni , de Gera remélem elmegy ettől a (fos)csapattól.
  • Rudee
    Ki.
  • Kaplan
    Kikapott a Wigantől a WBA? Ez elég gáz!
  • Rudee
    Vezet a Wigan...
  • Kaplan
    ááááá :((((
  • Laffite
    1:1
  • Kaplan
    Csodák még léteznek :P
    Most javíthatnánk a gólarányon.
  • Rudee
    Csoda, 1-0. Greening lőtte a gólt.
  • Rudee
    Gera nélkül a Wigan ellen se nyernek, amilyen bénák.
  • TomY92
    Hajrááááá WBA
  • Csesza
    WBA játékosai Gera Zoltánról nyilatkoznak!
  • forza milan
    West Bromwich Albion - Wigan Athletic
    nem hiszem hogy nehéz dolga lesz a bromnak!Reméljük,remélem Gera is betalál!
  • JackDaniels #961
    Most nem megy. Majd esetleg télen. Van még ideje.:) Nem a W.B.A.-ban fogja befejezni, az tuti.:)
  • JackDaniels #960
    Ideje lenne mán egy jó védőnek a csapatban, mert a mostaniak nem túl meggyőzőek.
  • EOX
    A West Bromwich Albion labdarúgócsapata leigazolta a másodosztályú Luton Town védőjét, Curtis Daviest.

A 20 éves futballista négy évet írt alá új állomáshelyén, Gera Zoltán együttese három millió fontot fizetett érte.

Bryan Robson menedzser szerint a fiatal játékos a jövőben nagy karriert futhat be a csapatnál, Anglia egyik legtehetségesebb védőjét sikerült megszerezni.
  • Sheva07
    Gerára szerintem ráférne már egy jobb csapat mint a wes brom.

ott még tud fejlődni de nem lenne rossz egy jóóóó kis csapat, legalább egy magyar focista is lenne most jó csapatban nem ugy mint a Király....

• Kaplan
    Oké , oké!
    Mondom lényegtelen meddig tart/tartott! :)
    A tényen úgyse vátoztat, Gera nem megy a 'Poolba :(
  • szanics
    Íme a megfejtés: az átigazolási időszak éjfélig tart, de Gera nem megy a Poolba...

No Gera raid from Reds Wed, 31 Aug 2005 17:28
    Liverpool have so far failed to make a transfer deadline day raid for West Bromwich Albion's Hungarian midfielder Zoltan Gera.
    Red boss Rafa Benitez was linked with a move for the player after it became clear that he would not be successful in prising Nolberto Solano away from Aston Villa and Greek star Stelios opted to remain at Bolton.

Media reports on Tuesday evening suggested that the European champions were set to switch their attentions to 25-year-old Gera on Wednesday but, with time running out ahead of the midnight deadline, no offer has been forthcoming from Anfield for the player.

Boss Bryan Robson will be hoping he does not have to fend off a late bid for the player who signed on a three-year deal from Ferencvaros last summer for £1.5 million and was influential in helping keep the Baggies in the Premiership last season.
  • Sheva
    hát szinte semmi esély nincs rá :(
  • Kaplan
    Mindegy, lényegtelen.
    Szerintem nincs sok esély már arra , hogy Gera Zoli a 'Pool-ban folytassa.
  • Sheva
    én is így tudom