57
http://www.wrongturnmovie.com/
-
Pogi #17 A film tényleg nagyon király lett, én megmondom őszintén sokat paráztam rajta, állat a környezet, meg a dögök is.A kettő együtt meg kihozza a parát.Szerintem nagyon ott van.
A House of 1000 corpses jóval elvontabb, meg brutálisabb,de nem olyan parás. -
#16 Nem pontos ám a Nevergreen idézet. -
winnie #15 ez nem változtat azon, hogy a texas chainsaw vagy 30 éve már büdös nagy klasszikus. -
#14 Az egy akkora fos film szerintem :) Rohadt béna az egész. -
#13 Én sírtam a Wrong Turn-ön, na nem mintha megható lett volna... -
khamwass #12 a texász cséjnszó gyenge volt nagyon, szinte elaludtam rajta. -
#11 pont a Chainsaw-ot akartam írni:) ...Jól bevált, bukta kockázatát kizáró sztori, de semmi egyéb... -
winnie #10 nem azért, de köze nincs a halloween sorozathoz, a texasi láncfűrészes által kitaposott horrorvonalat másolja, akárcsak a lejjebb említett House of 1000 Corpse -
#9 Nekem csak a csajok jöttek be :_))), mellesleg elég gyér film :-), saccra olyan mint a Hallowen h20, meg az efajta amcsi filmek.... -
#8 egy a sok közül, semmi különös! -
#7 House of 1000 Corpses, na arra inkább ráillenek ezek a kifejezések. -
#6 Jó film nekem is tetszett, csajok is jók, de azért annyira nem iszonyatkeménybrutál szerintem :) De jó, tetszett, meg is van dvd-n. Amúgy van még egy jelenet a stáblistánál, nem tudom azt megnéztétek-e :) -
#5 Ezek után ez iszonyatkeménybrutál?
Csaj jó volt, sztori elmegy jó képek vannak benne, de szerintem nem volt kiemelkedő téma.
Erre próbálok célozni. -
R9 #4 láttam -
#3 "Iszonyat kemény brutál"
más horrort láttál-e már? -
#2 Elég nagy mese, de mem rossz. Azért annyira nem is durva (legalább is nekem)... -
R9 #1 Jellemzem:Iszonyat kemény brutál metál horror film :-)
szóval penge,valaki látta?