Wrong Turn-Halálos Kitérõ

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Am. az Ördögûzõ c. film is megtörtént eseményeket takar, és arról mintázták...
Csak hát természetesen nem úgy, ahogyan leírják sokan, és a film sem azt dolgozza fel, ami pontosan történt...
Ha jól tudom akkor egy kis srác-ot szállta meg az ördög...
Na de ki hisz ebben FERIKE után? <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#hehe><#hehe><#hehe><#conf>
Megtörtént, számtalan írás bizonyítja , tárgyak, szóval valóban megtörtént, csak nem éppen úgy , mint ahogyan elõadják a filmben, meg ahogy pár szöveg le írja... de ha mondjuk elolvasol 5 féle történetet, ami errõl szól, és sok hasonlóság van benne, meg amik megegyeznek, máris ki tudod venni hogy mi történt meg !
Aki akarja böngésszen:
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Ed+Gein&btnG=Keres%C3%A9s&meta=lr%3Dlang_hu

és :

http://bunugy.lap.hu/
rágógumi
ya ez elég parás film..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Harly18
Megint megnéztem és megint tetszett. Tipikus horror, a Sziklák Szeméhez hasonlit a legjobban, csak itt erdõ a szinhely, ennek ellenére nagyon tetszett. A vége is nagyon kész, amikor elõször láttam nagyon késõn adták hbo-n és a vége felé már nagyon fáradt voltam, s mikor a stáblista megjelent, akkor nyúlok az irányitóért, hogy végre kikapcsolom és alszok, de nem találtam, igy a tv-elé térdeltem ,hogy kinyomjam, s akkor jelent meg az alak, hát majdnem hátast dobtam :)

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

ok majd lehet megveszem vagy valakivel kiíratom cd-re ingyen de most minden pénzem a TRIALra megy el mert a kerómra költöttem mind a 20000-remet szóval most nincs mibõl megvennem

Vedd meg eredetiben. Hihetetlenül olcsó.
Texasi

A Halálos kitérõ sem drágább, mint ezer forint. Mindkettõ 5.1 magyar szinkronnal.

ja és nincs texasi láncfûrészes vagy halálos kitérõ vagy valamien hasonló kis film amit le lehet tölteni magyar szinkronnal?

bocsi tudom hogy ez a forum nem erre van kitalálva a TEXASI LÁNCFÛRÉSZESRE de ha jól emlékszek az elsõ rész végén nem levágja az eggyik kezét a TEXASI LÁNCFÛRÉSZESNEK mert megnéztem a harmadik részt és már a végén röhögtem azt hittem hogy egy vígjáték na és az hogy lehet hogy megvan mind a két keze?

Harly18
The Hills Have Eyes (2006) egy hasonló film. Magyarul: Sziklák Szeme. Abban is ilyesmi ellenségek vannak.......

ja és már nincsen olyan horror film amibe szerepelt elize dushku és annak az angol neve vagy pedig ehez nagyon hasonlító film mert én leszettem a fûrészt=saw de nem nagyon teccett és ha van ehez hasonló film annak a nevét köszönöm és bocsi hogy ennyit kérdezek?????????????????????????????????????????

köszikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Harly18
The Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994)

Harly18
The Texas Chainsaw Massacre (1974)
The Texas Chainsaw Massacre II (1986)
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III (1990)

anyám ennél nem tud valaki valami jobbat meg durvábaat amit ingyen le lehet tölteni ja és ha valaki tudná a TEXASI LÁNCFÛRÉSZESNEK az angol címét de nem az elsõ résznek mert azt már láttam

ja nemszoltam már nézem a filmet

ja ok de olyan rohatt lasann szedi mert legalább egy hét mire leszedi és a letöltést ugye megszakíthatom azzal hogy kikapcsolom a gépet ja és sehonnnan máshonnan nem lehet leszedni én nem torrentel?

Casillas
Eliza Dushku rulz ^^

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Harly18
Klassz kis horror, bár nem izgultam halálra magam, igazából csak azok az erdei mutánsok gusztustalansága tesz oda..............Jó film, ajánlom! Na meg Eliza Dushku sem rossz :)

wesker24
www.isohunt.com
www.torrentz.com
piratebay.org
wesker24
a filmet ingyen csak torrenten keresztül lehet leszedni !!!!
nyiss meg egy torrentkeresõ oldalt aztán ird be a film cimét aztán menj a keress gombra !!!
hali nem tudjátok hogy le ehet tölteni INGYEN a filmet valahonnan??????????
ha igen akkor honnan????????

:DD

Voltan
Meg a Star Wars is. Réges régen egy messzi-messzi galaxisban. :DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

fifi
Én jól tudom, de ezeknek magyarázhat az ember...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Loál János
MEKTRÖTÉNT!!!!!!!!!!2

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

fifi
Egy bizonyító erejû rendõrségi felvétel. Amitõl teljesen egyértelmû, hogy a filmben megtörtént dolgok a színtiszta igazság alpján vannak forgatva...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Persze hogy meg.
De ezt már megbeszéltük más topikban, mint ahogy a Dawn of the Dead is megtörtént, sõt, egyesek szerint a Shaun of the Dead is, bár utóbbi még nem lett bizonyítva :)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Seth
Mert milyen felvétel is van a végén??? Annyira megragadott a film hogy el is felejtettem...:) Vagy a stáblista után???-azt nem néztem végig

PSN ID.: Beegabor

fifi
jóhogy.... :)

Voltan
<#whatever>Te mindent beveszel? A film valóságalapja annyi, hogy volt egy Ed Gein nevû sorozatgyilkos az USA-ban valamikor a negyvenes években, aki néha lenyúzta az áldozatai bõrét, valamint kannibalizmusra utaló nyomokat is találtak a házában. Ez minden. A Texasi láncfûrészes bizbasz fikció, NEM TÖRTÉNT MEG. A felvétel a végén egyszerû parasztvakítás, ami úgy látszik, némelyeknél be is jön. Ennyi. Nem kell mindent elhinni, amit eléd tálalnak. Szerinted akkor a Blair Witch is megtörtént?

fifi
bizonyíték!!!!!4

akkor mi az a videó a végén?

Voltan
Jaj, ne kezdjük ezt elõrõl. NEM történt meg.

Voltan
Na, az aztán beteg. Ez a Halálos kitérõ nem volt olyan nagy durranás, bár egyszer meg lehet nézni. De ha már erdõs-szecskás, akkor inkább egy jó kis Jason. Neki van stílusa.

fifi
kemény gyerek nem ilyed csak úgy meg egy láncfûrészes suttyótól... :)

azon lelaudtál?lol az egy kureva jó és félelmetes film.fõleg hogy még meg is történt...

fifi
ha ismered Rob Zombiet semmi egyebet nem vártál volna tõle, csak pont egy ilyen filmet.

Alien
Jaja, Jessica Biel :)

Alien
Én nem is értem, hogy a House of 1000 corpsed egyáltalán hogy kerül ide? köze sincs a Wrong Turn-höz, ráadásul mint már említettem szerintem egy nulla az a film.

Tekszasz csénsó masszakre meg egyenesen uncsi, viszont a csaj....Hetedik menyország!!
A film tényleg nagyon király lett, én megmondom õszintén sokat paráztam rajta, állat a környezet, meg a dögök is.A kettõ együtt meg kihozza a parát.Szerintem nagyon ott van.
A House of 1000 corpses jóval elvontabb, meg brutálisabb,de nem olyan parás.
Voltan
Nem pontos ám a Nevergreen idézet. <#ejnye1>

ez nem változtat azon, hogy a texas chainsaw vagy 30 éve már büdös nagy klasszikus.
Alien
Az egy akkora fos film szerintem :) Rohadt béna az egész.

Jano
Én sírtam a Wrong Turn-ön, na nem mintha megható lett volna...

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

khamwass
a texász cséjnszó gyenge volt nagyon, szinte elaludtam rajta.

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

fifi
pont a Chainsaw-ot akartam írni:) ...Jól bevált, bukta kockázatát kizáró sztori, de semmi egyéb...

nem azért, de köze nincs a halloween sorozathoz, a texasi láncfûrészes által kitaposott horrorvonalat másolja, akárcsak a lejjebb említett House of 1000 Corpse
ALCATELGOD
Nekem csak a csajok jöttek be :_))), mellesleg elég gyér film :-), saccra olyan mint a Hallowen h20, meg az efajta amcsi filmek....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Tatyla
egy a sok közül, semmi különös!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Oldal 1 / 2Következő →