56
  • IMYke2.0.0.0
    Az a "régen" nem olyan régen, mint Te gondolod...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • BlackRose
    A 64 bites Xeon piacon van, már régen... a P4 Prescott is F (3.2F, 3.4F,...) jelöléssel, de csak OEM kiadásban (DELL)...
  • Cat #14
    gondolom tudod, hogy az intel (több, most nem részletezendő ok miatt) lemásolja az AMD technológiáját, szóval ugyanazt fogod kapni soksok hónap mulva, ami már több mint egy éve bennevan az AMD procikban
  • FTeR
    megelőztél :)
  • FTeR
    ha barátok lennének megszünne a verseny helyzet és sehova nem fejlődne a technológia...
  • blackeagle
    ha nem utálnák egymást ,akkor nem lenne versenypiac ,hanem szépen megállapodva langyosviz lenne az egészből
  • TeszteloPontHu
    Egészen pontosan "Az egyetlen Windows kompatibilis 64 bites PC processzor".
    Az általad felsorolt processzorok nem igazán PC processzorok.
  • L3oN
    Egyébként én annak örülök hogy 64bits technologia ilyen gyorsan fejlődik. Good Work AMD
    Mi lenne ha az intel és az amd barátok lennének. Együttes fejlesztéssel 10-20%-al felgyorsulna a technologia
  • L3oN
    Nemtudom de már régóta nem szoktam beleavatkozni az amd és intel háborúba. Semmi értelme egymásnak esni. Inkább gondolkodjunk! Nekem az az öszinte hozzászólásom hogy a 64 bit még nem annyira terjedt szoftverileg. Valóban gyorsabb lesz ez ok. Programok sem veszik hasznát eddig én úgy gondolom, és hát pentiumba még nincs is piacon. Ha van is nem olcsó. Én Intel párti vagyok,így hát várok rá sok sok hónapot.
  • Chappy
    lehetne ez 64 bites is
  • Zoldalma
    Nevezetesen az Itanium, bar az nem Xeon valtozat. Amire Te gondolsz, az az AMD64 utasitaskeszlettel kiegeszitett Xeon, ami tudtommal meg nincs a piacon...
  • blackeagle
    Amig x86 kompatibilis addig minden fut rajta ami eddig
  • asysoft
    Másrészt van a Xeonnak is 64 bites változata...
  • asysoft
    Pedig van 64 bites Windows Itaniumra...
  • Cat #2
    Nem
    "az egyetlen 64 bites windows kompatibilis processzor"
    a többi 64 bites procit - itaniumot, és a RISC procikat (alpha, power5 stb.) - nem tudja kezelni a windows

a linuxok, unixok kezelik ezt is, az opteronokat is, meg az összes egyebet
  • FTeR
    jól látom, hogy az van ráírva a dobozra, h csak winfossal kompatibilis???
    ez alatt azt értik, h egyenlőre csak a winnek van 64 bites változata, vagy azt, hogy semmi mással nem megy?