25347
  • mumus70
    Jó 5let! Akkor elkezdek tényleg egy 100 etapos felmérést, 0-10 pontot adok akkor a versenyekre, aztán majd eredményt hirdetek.
  • Alexease
    Ha ennyi versenyt mesz, szerintem csinalhatnal egy statisztikat. Mostantol, 100 versenyig, hogy szazalekos aranyban tudd ertekelni. Legyenek "kivalo, jo, hasznalhato, rossz es botranyos" futamok;) Szerintem osszessegeben 60-70% felett lehet a "hasznalhato" versenyek aranya.

Ahhoz kepest, hogy teljesen nyilt az iR, barki barmikor mehet, a versenyek nagy szazaleka (ahogy lentebb irtam) "konnyen elerheto (Class-D+), az iR is kenytelen a bevetel miatt boviteni a lehetosegeket, szerintem messze nem olyan rossz.

20-30% rossz/botranyos miatt felesleges mindig idegeskedni.
  • bardocz
    Inkább azt rakjátok, ahol látszanak az eredmények, meg az iR alakulása :P
  • Alexease

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.03. 19:58:44
  • ronnydown
    Ez az én statisztikám!

• Solt
    Képzeld van róla fingom, csak nekem nem gyenge az idegrendszerem, és nem kell ahhoz másnak kisírnom magam, hogy helyre álljon a lelki békém!

Egyébként, ha ennyi ment át abból amiket írtam, akkor nem csodálkozom azon sem, hogy képtelen vagy feldolgozni ezeket a szituációkat! :) Idáig azért nem tettelek tiltólistára, mert a videóidba szívesen belenéztem, de ha választani kell, hogy a nyávogás és a videó, vagy a csend és a nyugalom, akkor marad az utóbbi...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.08.03. 19:30:30
  • mumus70
    Csak annyit akartam kihozni belőle, hogy fingod nincs mik mennek a szerókon..... akkor ne oszd az észt. Az meg hogy mindent kimondok, ilyen vagyok, pár főnököt el is fogyasztottam, amikor mindig engem rúgtak ki amikor a többiek hasfájását tolmácsoltam nem közös hangon. De laxxarom, ha nem tetszik skippelj, pörgess át a maúz görgőddel, és olvasgass gumi meg pályaadat számolást processzorral elemezgető posztokat, meg 3 monitoros megaherz beállítási adatokat......
  • Solt
    Most őszintén, ahhoz amit leírtam mi köze van annak, hogy mennyi versenyt mész, illetve, hogy engem láttál-e már ott? Ha én is annyit mennék amennyit te, akkor nem sírnád tele a topikot pár naponta? Ha ezen múlik aktiválom magam így 8-9 év után újra...

Még egyszer... átérzi mindenki a hasfájásod, elhisszük, hogy felidegesít amikor kilöknek, senki nem mondja, hogy a te hibád, csak amikor már ennyiszer találkozik az ember a kirohanásaiddal, akkor már az ellentétes hatást éred el vele, ráadásul attól SEMMI nem fog változni, hogy állandóan benyomod ide a rinya sablont.

Ha a 70 a neved után a születési évszámodra utal, akkor azért jóval többet várnék egy ilyen korú emberkétől...

(részemről pont az ilyen figurák miatt hagytam fel az onlány élettel... ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelitek, akkor vége a világnak)

Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.08.03. 18:55:35
  • mumus70
    Nagyrészt az utolsó másfél év.

Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.08.03. 18:32:51
  • mumus70
    mondjuk úgy nem nehéz hozzászólni ilyen épületeseket, ha nem indulsz a versenyeken..... én sajnos vagyok olyan ribanc, hogy ha tehetem akkor hetente kb napi 2-3 futamot megyek, de 15 biztos megvan egy héten..... érdekes, a neved alapján sohasem láttalak....... imádom az ilyen elméleti bajnok srácokat...... olyan mint mikor a mérnök megtervezi a nyugati téri felüljárót, aztán elkezdik kétfelől építeni, és a találkozónál nem ér össze 20 centi híján......Függőlegesen! :p
  • twinr
    Valaki csatlakozna Spa-ra a hétvégén? Mercivel indulunk.
  • Dzsidzsi32
    Toljad csak a vakert mumus ! Én mindig jókat derülök rajta :) Van kitartásod az biztos ;)
  • barni1122
    Nem hibás vagy, csak nem értem a logikádat. Ha nem vagy képes elviselni, hogy kibombáznak, sok mindent tehetnél ellene, de nem, viszont a panaszkodás megmarad. Lehet nekem van mázlim a béka segge alatti iRatingemmel, de eddig 1 db szándékos feltartó/kibombázóval találkoztam. De nyugodtan menj ott ahol akarsz, csak jegyezd meg azt a nagy bölcsességet, amely a legősibb foglalkozásról szól, most ide nem is másolom be.
  • Solt
    Senki nem mondja, hogy te vagy a hibás, de minden tiszteletem mellett mi változik attól, ha minden alkalommal itt akadsz ki nekünk? Meglátom a nicked és már tudom, hogy mi következik... picit unalmas már, és ezt nem azért mondom, hogy piszkáljak.
  • mumus70
    Kedden délelőtt úgy látszik csak én vagyok annyira balek, hogy kb 75 kört gyakoroltam FP-n, nem gondoltam hogy időpocsékolás volt az a 2-3 óra...... Nem fognak kibaxxni velem, mostantól a boxból indulok. Az is új, hogy nem abban kéne indulnom ahol kedvem lenne, de akkor Time Triálban össze fogok szedni pár év alatt 5000 iR-ert, és talán akkor nem tolnak meg a kanyarokban, ott talán már mindenki tudni fogja hogy mi a szar tököm gyullad ki a kocsim hátulján a kanyarok előtt, vagy ha előttem is gyulladnak ki olyan bizbaszok időnként a többi kocsik hátulján amit én érdekes módon látok, és reagálok rá! B+!
  • mumus70
    Már megszoktam itt, hogy mindig én vagyok a hibás, én kérek elnézést! :(
  • barni1122
    De kedden minek versenyzel? Annyi idő alatt senki nem tanulja meg a pályát normálisan. (tudom, van aki már előre készül) Hét elején megpróbálhatnál gyorsulni, jobban kvalizni és a veled egy splitben lévő Pablo Ramos Alvarez2-vel talán már jó csatákat tudnál menni, csak ahhoz oda kéne kerülni. Szidni persze könnyű a többi versenyzőt, de még F1 szinten se mindig jön el mindenki tisztán a rajtnál, habár Maldonado távozása után határozottan javult a helyzet. Meg mi a vérvörös, áhh hagyjuk. Tehát mi a fenéért indulsz MINDIG a legbalfaszabb szériákban, azoknak is a leggyökerebb kombóiban ha ilyen érzékeny vagy? Vagy kvalizz jobban és menj előre, lásd pl. Rab György vagy menjél olyan helyen, ahol el lehet jönni a középmezőnyből is vagy ne háborogj. No offense, csak nagyon írhatnékom volt.
  • Alexease
    Regebben szigorubb volt, de az auto is kevesebb volt hozza.
    Sajnos nem lehet tulzottan szigoritani, mert nagyon kellenek az elofizetok, vagy legalabb a lehetosege, hogy tovabb maradnak mint az ingyenes-akcios es talan meg tartalmat is tobbet vasarolnak.

A legtobben csak "szorakozni" jonnek, nekik csak annyiban kulonbozik ez a free szerver lehetoseg a tobbitol, hogy itt komolyabb a dolog, mindig van hasznalhato szerver. A legtobb embert a pontok nem erdeklik. Ha durvan korlatoznak, es nem tudnanak indulni ott es azzal, amivel szeretnenek, valszeg durvan csokkenne a letszam.

Az iR nepszeru es sokan vannak, de valszeg messze nem annyira, foleg nem ugy (hoszurtavu teljes elofizetesek, sok tartalom vasarlas), mint amennyire az iR szeretne.
  • mumus70
    Igen, erre írtam egyszer, hogy üzlet ide vagy oda, mégsem kéne beengedni mindenkit mindenhová! A D-sek igenis a kezdő kategóriában induljanak, ahol lenne 2 nyitott meg 2 túraautó, és amíg nem érik el az 1500 iR-t, addig ne is tudjanak a C-be jönni, ahol már lenne mondjuk 4 nyitott meg 6 túraautó. Addigra megtanulnának időben fékezni...... és ez felfogható lenne online karrier módnak, engem például biztos motiválna hogy egyre feljebb kerüljek..... Én biztos kibaxxnám a mostani társaság háromnegyedét az ilyen osztályokból. Arról nem is szólva, hogy tegnap ahol 4-szer eltakarítottak az útból, az sajnos a top split volt ráadásul, tele rookie, meg 7-es diviziós majmokkal, akiknek egy 4. padlógázas kanyar bevétele okozta a legnagyobb kihívást.....
  • Marcinko
    uhhhhhhhhhh, pedig nem egyszerű ennyire lekerülni
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.08.03. 10:49:42
  • lac coo
    Az A class olyan mint gyerekkoromban az uj cipo ....? Ha kaptam sose hasznalhattam mert baja lesz ! :)
  • Alexease
    Uzleti szempontbol ez igy eri meg;) Ha jol szamoltam, a ~50 sorozatbol ~40 sorozatban lehet indulni "D"-vel. Es az ~50-ben benne van a A/PRO is, ami minimalis embert erdekel vagy elerhetetlen. Foleg azoknak elerhetetlen, akik a lent lathato SR-rel brobalnak tulelni:D Persze, szamukra nem is cel a feljutas A/B-be...
  • GeriDoc
    Az a baj ezzel a RUF GT3 Challenge-el, hogy pl. ez a srác már simán indulhat.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.03. 09:43:27
  • Alexease
    Csinalj valami egyedi festest iR szinekkel, es ird fel az auto hatuljara, hogy: "iRACING STAFF!" :)
  • mumus70
    ennyi idióta büdös mocsok parasztot!!!!! Hát semmi köze a versenyzéshez, fingja nincs a pályáról, féktávokról, megy és kaszál mindent B+!!!!! Az első 3 körben 4-en mészároltak le, mind hátulról!!!! Nem hajlandó egyszerűen fékezni B+!!!!! Aztán írja hogy sorry, és érdekes mindegyik megy tovább szinte sérülés nélkül, engem meg mind odabasz a palánkhoz, hogy rom az autó!!!!!4 Szemétláda troll köcsög idióták!!!! Pfejjjj
  • Alexease
    Lehet hogy megszunt. A "szerzodesi feltetelekben" (szerintem) nincs benne, hogy kotelezo lenne.

Eleve az iR az utobbi idoben kezdte visszavenni a kedvezmenyeket es akciokat, es minimalisan arat is emelt (ami a 2008-as idulas ota nem is veszes). Evekig elore lathato volt mikor lesz a rendszeres 50%-os elofizetes (meglevoknek is) es mikor a 75%-os kredit. Ezekkel evente egy olcsobb dobozos jatek ara alatt lehetett tartani az elofizetest es a tartalom is kibirhato volt. Es aki meg valoban versenyzett, annak meg "ajandek":D

Az utobbi idoben komolyan bovult a ceg, speci emberekkel speci feladatokra, ez tobb kiadas, es nehany eve azert mar komolyabb (latvanyosabb, nepszerubb, modernebb, jatekosabb) fejlesztesek is jonnek, igy mar "nem csak" egy pure szim (NR2003 alapokra), hanem valoban ott vannak a toppon, szimes szinten erosen elhuztak a mezonytol (mar csak a valodi napszak hianyzik, az idojaras mar nem annyira fontos, de tuti, hogy az evekig fejlesztett gumi es realroad azt is tartalmazza valamilyen szinten).
  • thedriver
    Én már az oldalon sem találok említést az évi 5 dollárról...
  • mumus70
    Sajnos igen, ezt tudni lehet.... nekem is jött már döntés, de tök másról, mint amiről szólt a történet, mivel a cseten osztottuk egymást rendesen, tudtam mit akar jelenteni az egyik oktondi. Remélem senki nem hiszi, hogy emberek ezzel foglalkoznak hogy napi 24 órában átnézi a replayokat a napi 2-3 ezer panasz okán! Ezek előre kitöltött biankó emailek, csak beírják a split sorszámát, megnézik hogy az user milyen gyakran van jelentve, aztán ha sokszor, akkor a 2 hetes kitiltásos mélt küldik, ha ritkán akkor meg azt a szokásos másikat, hogy ejnye bejnye. De lehet ezt is egy szoftver csinálja, és ember nem is látja. Ezért is szokták odaírni kis betűkkel, hogy ne válaszolj erre az emailre, bla bla bla.... szóval ez egy nagy blöff, egy (már akinek) visszatartó fenyegetés....
  • Mik
    Azt te csak hiszed.
    Engem Okayamán az utolsó körben a hajtű előtt úgy kitorpedóztak, hogy elszálltam mint a győzelmi, életem első protestjét megejtettem, erre egy nap alatt jött válasz, hogy nem volt ez semmi, kussoljak. :D
  • mumus70
    Azt találtam ki, mostantól minden trollkodót jelentek! Majd én kiszelektálom őket! 2 hétig pihizni fog mind!
  • Alexease
    Eddig en is kaptam, bar nem emlekszem mikor szoktak "kikuldeni", elofordulhat hogy valoban valtaskor.
  • mumus70
    Én is szoktam kapni. De nekem úgy rémlik session váltáskor szokták adni.
  • Alexease
    En sem kaptam, en juliusi vagyok (2008-07-20).
  • barni1122
    Én kaptam még tavasszal. Lehet hogy elköltötted, miközben azt hitted, hogy csak paypal-al vagy akármivel fizetsz, hiszen tudomásom szerint azt azonnal felhasználja.
  • thedriver
    Az 5 dolláros "anniversary credit" megszűnt? Nekem csak most tűnt fel, pedig ahogy most nézem, már tavaly sem kaptam. (tudjátok, amit folyamatos előfizetés mellett évente adtak)
    Szép sunyiban kivezették, vagy csak én maradtam le valamiről?
  • Morgolodo
    Mert felváltva használja a jobb és a bal féket.
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.07.31. 09:35:05
  • mumus70
    Néha látom, hogy random előttem menet közben néha van akinek felváltva villog a féklámpája, mint az igazi Superkupában is. Azt mér?
  • mumus70
    Nekem semmi baj nincs vele eddig, lekopogom! Egy gombnyomás, és 35 perc után már ment is a W10.... Egyedül a magától leszedett Logi frissítés vágta haza a G27 profilt, mert felülírt mindent a G29-ével, de ezt is megoldottam úgy 5 nap alatt..... :D :D
  • VincentVG
    hát ja. biztos meg lehet oldani, de most a kényelmesebb utat választottam :) eddig szívből utálom a W10 installt, óriás szívások után ment csak fel, de nem akarom szétOFFolni a topicot.
  • GeriDoc
    Nekem nem hogy másik partíción, de másik vinyón van, és hibátlanul működik. Inkább az szokott bekavarni, ha egy feljebbi mappának a nevében ékezet van. Nálam ezért "games" a mappa neve a "játékok" helyett. De lehet, hogy W10 alatt máshogy van.