iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a Caddy se jobb, 16 X alatt még nem úsztam meg egy futamot se. Csak a szokásos, van akinek 25 méterrel később kezdődik ugyanaz a féktáv..... <#falbav>#falbav>
Direkt elengedtem mindenkit aki veszélyesnek tűnt, lassan is mentem de erre azért nem számítottam :D
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Én ilyesféle versenyeken a pitből szoktam indulni. Sokszor fel lehet érni az elejére, mert addigra kihullanak a trollok, csak ki kell kerülgetni őket.
Jók ezek a GT3-as alsóbb splitek :D 10/10 versenyből 2 körnél tovább nem élek túl
//www.youtube.com/embed/N1roLSfFtVw
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Egy kis érdekesség top split 22 ből ,9 mclaren,4 AMG,6 Audi,3 BMW

j. sotonak volt fent merci vs audi osszehasonlito, o az audival gyorsabb volt.. ( mondjuk tudom h ezek sem jelentenek semmit sem, mert adott stilus+tudas is sokat szamit, jo setuprol mar nem is beszelve..)
Ezt úgyis csak a szezon közben tudjuk meg. Egyszerű, amelyik autóval a legjobbak mennek, az lesz a leggyorsabb az adott negyedévben...
iracing the 'real' race.
Valaki nem latott valami alapos osszehasonlitast GT3 autok ugyben? Bmw vs audi vs ruf vs merc vs etc... Arra gondolok h mondjuk baselineal valaki belerakott jopar kort.... Megvettem az Audit, nagyon allat, de viszonylag keves idom van tesztelgetni... Szerintem bmw vel gyorsabb vagyok, de igy h valtakozik az idojaras es egy szerverre csak egy autoval lehet regelni.... Hat nem nagyon tudom beloni a sebesseguket egymashoz kepest... Marad a Test server egyedul?
Telefonom volt :D
Holnap Road Atlanta este 20:00 óra
hol voltál?:D Attila átadja a szót, aztán nagy csönd :D:D
iracing the 'real' race.
ja...
Á, csacsogtok? <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.03.14. 19:53:21
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.03.14. 19:53:21
20:30 tol lessz szeró
interjút kell adnom <#finom>#finom>
sorry<#banplz>#banplz><#bohoc>#bohoc><#violent>#violent>
interjút kell adnom <#finom>#finom>
sorry<#banplz>#banplz><#bohoc>#bohoc><#violent>#violent>
Reggel kellene menni de csuszik rendesen.
Esni fog?
igen gt3
viszont időjárás nem default lessz :D
viszont időjárás nem default lessz :D
Reanult nagyon faja! Élvezetes, és ne túl sérülékeny, legalábbis ezen a héten biztos. MEgtalált pár marha és simán tudtam folytatni a versenyt nagyobb kár nélkül, érdemes kipróbálni.
iracing the 'real' race.
Ok interlángos lessz default időjárással.
Ha nem jöttök dzsihad lessz ;D
20:00 tol kezdünk.
Ha nem jöttök dzsihad lessz ;D
20:00 tol kezdünk.
Szerintem interlagos jó lenne.
Este is csinalok szerot,hol menjünk ?
Spa tetszett ,interlagos,de lehet megint spa, vagy ...?
Daytona 2007 alap pálya nappal?
Spa tetszett ,interlagos,de lehet megint spa, vagy ...?
Daytona 2007 alap pálya nappal?
Fórumban van, nem ez a gondom, hanem hogy ezek odaraknak neked 12 setupot különböző pályákhoz, és full ugyan az a futómű, arb, szárny, meg minden. Legyen egy base akkor, és ennyi.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.13. 22:51:42
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.03.13. 22:51:42
Nézz szét a Setup Sync-el, néha vannak jók!
Az így komoly, hogy a C-spechez kaidtak minden pályára ami naptárban van setupot, és mind ugyan az? Azért ez nevetséges.
<#mf2>#mf2>
iracing the 'real' race.
Nem hivatalos szavazas, igy szinte lenyegtelen;)
Amugy Monaco es Macau szinte lehetetlen (meg Long Beach-et sem tudjak befejezni), Melbourne kicsit necces (az is utcai), Hungaroring nagyon jo, mert Magyar, de nem nagyon kellene (:P). A maradek 3 jo, tobb nyomvonalasak, rovid es hosszutavra is alkalmasak (de foleg Sepang es a HTCC). En Paul Richardot valasztottam:P
Amugy Monaco es Macau szinte lehetetlen (meg Long Beach-et sem tudjak befejezni), Melbourne kicsit necces (az is utcai), Hungaroring nagyon jo, mert Magyar, de nem nagyon kellene (:P). A maradek 3 jo, tobb nyomvonalasak, rovid es hosszutavra is alkalmasak (de foleg Sepang es a HTCC). En Paul Richardot valasztottam:P
Gondoltam ma kipróbálom a új MX5-öt versenykörülmények közt Spába.
Időmérőn 1mp-el vertem mindenkit, versenyen nem tudtam elszakadni a szélárnyék miatt, így előzgettük egymást egészen a 3. körig amikor is a csávókám a pálya közepén a gyors dupla balosba kicsit lassan ment be és én kívülről mellé mentem. Ám ő kanyar kijáraton leszorított a pályán kívülre és lenyomott a fűre ahonnan a külső falba beépültem.
Mondhatni fair volt :D
Időmérőn 1mp-el vertem mindenkit, versenyen nem tudtam elszakadni a szélárnyék miatt, így előzgettük egymást egészen a 3. körig amikor is a csávókám a pálya közepén a gyors dupla balosba kicsit lassan ment be és én kívülről mellé mentem. Ám ő kanyar kijáraton leszorított a pályán kívülre és lenyomott a fűre ahonnan a külső falba beépültem.
Mondhatni fair volt :D
Hát szívem szerint egyik se.... :p De a sok szar közül a legjobbra szavaztam, legyen Macau..... :D Hungaroringtől erős hányinger - csömöröm van, a világ leghülyébb mikiegér pályája!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.13. 14:29:01
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.03.13. 14:29:01
Gratula Srácok! Irónia ON>> Nem a Moszkva téri játszótér padján kellene mobilnettel, wifivel futamot menni!<<Irónia OFF <#zavart1>#zavart1>
Kóródi Pistit idézném
"Véget ért a második Endurance futamunk.
Sajna vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban <#conf>#conf>
Végig vezettünk a verseny folyamán, körhátrányban volt a 2. helyezett is. DE! A technika ördöge megint beleszólt, volt 1 disconnectünk ami ugyebár annyira volt elég h az egy körös előnyünket +1,5 perc hátrányba kerüljön... Mikor újra átvettem +1:02.xxx volt a hátrány (Ozsváth Zoli szépen dolgozta le a hátrányt). 19 kör alatt ezt ledolgoztam ~46 másodpercre (25 kör egy teli tank), mikor jött az újabb technikai probléma... fekete képernyő-disconnect-közben a kocsi is megtört.... 2 kör hátrány és 4. hellyel jöttem vissza, majd sikerült a 3. helyig feljönni (és egy kört visszavenni az elsőtől amolyan elégtételként, mert végig sehol se lettek volna ha nincs 2 disconnect )
Hogy Zolit idézzem: "Nem baj srácok! Egyszer majd végigmegyünk már technikai hiba nélkül!"
Remélem így lesz "
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.13. 09:11:26
"Véget ért a második Endurance futamunk.
Sajna vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban <#conf>#conf>
Végig vezettünk a verseny folyamán, körhátrányban volt a 2. helyezett is. DE! A technika ördöge megint beleszólt, volt 1 disconnectünk ami ugyebár annyira volt elég h az egy körös előnyünket +1,5 perc hátrányba kerüljön... Mikor újra átvettem +1:02.xxx volt a hátrány (Ozsváth Zoli szépen dolgozta le a hátrányt). 19 kör alatt ezt ledolgoztam ~46 másodpercre (25 kör egy teli tank), mikor jött az újabb technikai probléma... fekete képernyő-disconnect-közben a kocsi is megtört.... 2 kör hátrány és 4. hellyel jöttem vissza, majd sikerült a 3. helyig feljönni (és egy kört visszavenni az elsőtől amolyan elégtételként, mert végig sehol se lettek volna ha nincs 2 disconnect )
Hogy Zolit idézzem: "Nem baj srácok! Egyszer majd végigmegyünk már technikai hiba nélkül!"
Remélem így lesz "
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.13. 09:11:26
ts re gyere fel ha gondolod
Most valamitől nekem is újra működik a felvétel.
app.ini
videoCaptureEnabled=0
teljes feke képernyő van?
futtasd a játékot közben ugy állísd be az obs t de ezt gondolom tudod
videoCaptureEnabled=0
teljes feke képernyő van?
futtasd a játékot közben ugy állísd be az obs t de ezt gondolom tudod
anti-csalást vissza kapcsoltad?
Ma 14 órakor indul a sebring 12 órás futam.
Az megpróbálom az egészet streamelni itt tudtok minket követni.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.03.12. 09:35:55