25347
-
VincentVG #21382 köszi. úgynézki egyszerűen csak az kavard be, h C: helyett D: partícióra installáltam.. mondjuk hipergagyi h ennyi is bekavar és nem hibaüzenettel, hanem egy értelmetlen update completed üzenettel... -
barni1122 #21381 Ugye miután ráböksz arra a piros updates req. gombra, be kell hoznia egy ablakot amin kiválasztod, hogy mit is akarsz. Azok után start download vagy ilyesmire kell nyomni és utána indul a telepítő. Ha barátságban vagy az angol nyelvvel EZEKET próbáld végig, ha nem, akkor majd leírom mi van ott. A másik tanácsom szintén angoltudást igényel, mely szerint a supportnak kellene egy levelet dobnod a [email protected] címre. Remélem azóta is ezt az e-mail-t használják. -
VincentVG #21380 Sziasztok. Win10-re húztam a gépet, minden újra-install.. Updates reqired, viszont semmit sem tölt le és kidobja a STATUS:Complete ablakot. valakinek esetleg ötlet? köszi!! -
#21379 Atyauristen ! Csak nem a szelsebesseg ertekevel aranyosan emeli az animacio sebesseget ?! Ezt nem fogjak birni a gepek ! -
#21378 Ugy nez ki, most a zaszlokkal jatszanak:) Persze ezek sem "csak ugy" mozognak, vagyis szamolgat ezt-azt:)))
https://www.facebook.com/iracing/videos/10154348946106085/ -
https://www.facebook.com/iracing/videos/10154349149551085/
-
mumus70 #21376 Mondom: én csak egy T-cam nézetet kérek.... :D :D :D -
#21375 Ezert irtam, hogy CSAK practice (egyedul gyakorlas) reszben mukodnenek a dolgok, es kuollon options/ini bekapcsolassal. Ugy sem hasznalnak az emberek (a gumin kivul), sirananak miatta, hasznalhatatlan lenne es az iR sem szereti az ilyeneket (meg cockpitet sem lehet "rendesen" allitani:P).
Vagy mondjak azt, ha lehuzni akarnanak komolynak tuno szoveggel, hogy az user-devmode GUI (gumi, realroad + akarmi), +10$/ev :DDDD Ttuti sokan kifizetnek:D -
barni1122 #21374 Szerintem aki szimezik, az azért csinálja, mert szereti vezetni ezeket a gépeket, szereti a hangjukat, erejüket, formájukat stb. A gumi infókban még akár egyet is tudnék veled érteni, hogy kijelezhetnék, viszont kétlem, hogy rengeteg ember kíváncsi arra, hogy hogyan számol bizonyos paramétereket, én legalábbis minél gyorsabb akarok lenni, majd pedig a replay-ben, telemetriában és így tovább kielemzem, hogy milyen körülmények között mentem x időt. Vezetés közben engem például nem kötne le a 100+100 hőfok/adat/százalék böngészése. Utána viszont már igen, amit meg is kapok. -
#21373 Dynamic Track update 2.0 lesz, arrol vannak infok.
Ami inkabb "bosszanto" (szamomra:P), hogy annyira jo es sok DevMode-os kijelzesek es infok vannak, es semmit nem engednek. Meg az egyszeru" realtime gumi infokat is tiltjak (idiotak!). Legalabb practice reszen lehetne hasznalni. Vagy a hokameras palya kep, amit egy idoben "veletlenul" bekapcsolva hagytak, az is tok jo volt (https://www.youtube.com/watch?v=-Bxw_VFoomg).
Szerintem ha az ilyen funkciokat pluszban bve lehetne kapcsolni (csak gyakorlo reszhez!), komolyabbnak tunne, erdekesebb lenne, szimesebb, erezni lehetne mennyi mindent es milyen jol szamol stb. De hat ebbol a szempontbol csolato, vaskalapos, rinyalo egy csapat az iR:D -
#21372 Chrome-on OK, megneztem friss Exploreren (Win7), Safarin es FF 40/41/43/47 verziokon es mindenhol mukodik. Vagyis valoban nalad lehet valami anomalia:) -
#21371 A SG atfarigcsalta a YT videok megjeleniteset, valszeg a FF mar nem szereti. -
#21370 Köszi, akkor valami hiba lehet nálam. -
#21369 https://www.youtube.com/watch?v=9vCJEoTt8mo -
#21368 Ez youtube videó lenne? Egy topikban sem látok egyet sem valamiért. Firefox, meg win7 van. -
#21367 -
mumus70 #21366 Hát a Top Splitben minden más! Kész felüdülés! Egy karcolás nem volt senki autóján, pedig a T1-be úgy 4-en voltunk 2 négyzetméteren egyszerre... Itt viszont professzionális a verseny! Talán ha ketten csapták oda magukat a top 15-ből! -
twinr #21365 -
#21364 Tetszik
esetleg még egy,
6., Ha valami rossz bekövetkezhet az be is fog.....csak reménykedj hogy mögötted -
barni1122 #21363 Akkor leírok néhány saját gondolatot arról, hogy miként kerüld el a hajtépős versenyeket:
1. Soha ne versenyezz Lime Rock-ban. Tényleg soha, semmilyen kocsival.
2. Ha egy olyan sorozatban indulsz, ahol a végsebesség 200 km/h fölött van, akkor ott kerüld az ingyenes pályákat, főleg ha nem indul több split és Okayama SHORT, ez most komoly???
3. Amennyiben mégis elköveted a fenti két hibát, sose gondolt azt, hogy a másik versenyző ugyan úgy gondolkodik, mint te.
4. Fogadd el, hogy mindenki sokkal okosabb és mindenki fél perccel gyorsabb nálad egy szektorban, csak a setup a kormány meg a pálya állapota nomeg a hőmérséklet nem jó.
5. Verseny elején mindig dönts, hogy most görcsölsz-e az SR/iR kombón vagy szarsz bele. -
mumus70 #21362 A qualit kihagytam, nem akartam az első körben szörnyet halni.... :D
-
mumus70 #21361 Jó ég gyerekek mi van itt Okayama-ban!!! Te jó isten! Ha nem akartok agyvérzést kapni, kerüljétek el jó nagy ívben!!!!! Itt most 85 %-ban semmi közöd hogy eltalálnak vagy nem..... Nincs befolyásod a történtekre! :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.26. 21:58:28 -
twinr #21360 Pedig baromi gyors voltál, te voltál legközelebb Ricsihez! Kár a megcsúszásokért.. de ez a pálya idióta amúgy. -
zimapeti #21359 Itt is egy, -
twinr #21358 Summer Bear Cup V. forduló -
ozoli78 #21357 -
mumus70 #21356 Nekem is be van rakva a villogás, de csak akkor szoktam nyomni, ha valaki a pálya mellöl kecmereg vissza, vagy a boxból jön ki, nehogy elém vágjon ha látom hogy nem érne ki. De csak úgy nyomogatni a konvojban haladva az szerintem csak magamra nézve lenne röhejes... -
mumus70 #21355 Igen, de itt 16 mp-re volt az előttem lévő, ha meg mindenkit elengedtem volna védekezés helyett, akkor 6. helyett 12. lettem volna. A SOF 2600 körül volt, és jól jött a 111 pont,a 67 helyett, és a 70+Rating is bezsákolva. Autóverseny vagy mi, nem elengedőverseny! :D :D Mondom, a sárga autó meg gratulált, azt írta hogy: Best defense pilot, good race! Pedig ugyanúgy utaztattam őt is mint a fehéret....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.24. 11:58:38 -
tomee92 #21354 Nincs gond a védekezéssel, csak ilyen esetekben érdemes átgondolni, hogy megéri "feltartani"? Ezzel magadat is lassítod ám bőven 1sec-el lassabb köröket tudsz csak menni. Ha netán valakit próbálsz utolérni, akkor felesleges a kakaskodás ha valaki gyorsabb támad. De ez csak az én véleményem, endurance futamokon én így csinálom, többet profitálok belőle,mint amennyit veszítek. -
#21353 Nem minden gyorsabb pilotat kell elengedni, eppen azert verseny, vannak akiket nem frusztral, hogy hatrebb vannak tempo elonnyel, talan ettol lesz erdekesebb, mert tortenik valami. Csak azt kell elengedni, akin latszik, nem a turelem az erossege;) A lenti videon mar az elso korben azonnal mindenhol probalkozik, meg is zuzza magat, villog (!), ami azonos kategoriaban, kororn belul, a verseny elejen kicsit vicces;) -
endy papp #21352 Ja ja egyet kell hogy értsek.
Én ha látom a mögöttem levőn hogy jön fel rám mint a "talajvíz" azaz körönként fél ,1 sec-el gyorsabb akkor simán elengedem,még ilyen pályán is,semmi értelme "fenntartani" had menjen,ha szerencsém van még a vége előtt kiesik,ha meg nem, buktam egy pozíciót,de ha belemegyek a védekezésbe,sanszos hogy én nem fejezem be vagy csak komoly buktával.
Érdemes lassabban türelmesebben vezetni,persze nem mindig jön össze.
A legutóbbi GT3 versenyemen "Mid Ohio" totál lassabb volt az előttem levő,főleg hogy még kereket sem volt kinn cserélni,(mikor én már igen)de 2-3 körön totál fenn tartott,hiába villogtattam,mindig bejött elém ne hogy meg tudjam előzni.
Kivártam....igaz buktam 2-3 mp-et de legalább simán befejeztem a versenyt.
Pozíciómba talán 1-be került,mikor leelőztem villogtatott ő is igaz csak 1 körig mert utána eltűnt mint szürke szamár a ködben.
A végén asszem 10 hellyel utánam ért be.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.24. 10:13:24 -
#21351 Az a feher autos a tipikus "en gyorsabb vagyok, engedj el" idiota. Az auto mozgasan es probalkozasain is latszik, idegbeteg attol, hogy nem tudja a hotlap koreit futni. A reflektor villogtatast is "neki talaltak ki":) Az a szerencse, hogy valszeg kismillio versenyt fut, rengeteg tapasztalattal, es meg az ilyen "mini" szuk palyan sem csinalt balesetet.
Road Atlanta-n vagy America-n, Sebring-en vagy hasonlo palyan vaszleg lazan elmegy a hosszabb egyenesben, aztan nincs gond. Lime Rock-on meg komolyabb vedekezes sem kell, hogy nehezebb legyen elozni.
Ezekre irtam, el kell engedni, had menjen a retekbe. Vagy ha nem, es bevallalod a baleset kockazatat (amit most megusztal), akkor fogd fel versenynek, es szard le mit irkal:D Semmi ertelme ilyenen kiakadni, o valszeg aznap meg futott 4-5 versenyt. -
mumus70 #21350 4.-5. körtől végig. A fehér autó kiakadt a végén a cseten, hogy miért blokkoltam 20 körön keresztül, nagyjából elküldött a p..ába! Hogy elrontottam a versenyét, körönként 1 mp-t vesztett miattam. Azt hittem ez autóverseny, ahol egyik autó előzi a másikat ha gyorsabb.... És kék zászlót sem láttam, hogy félre kellett volna húzódjak előle. 21346 hsz-emre reagáltam magamnak különben. :D Mert ettől vagyok ki, amikor írják a végén hogy? WTF blocking me dude??? :p -
endy papp #21349 Hol és mit is kellene látnunk???? -
mumus70 #21348 Tessék, itt a kérdéses menet komplett! A sárga autó gratulált a védekezéshez, jó versenyhez. A fehér pedig idegbeteg lett...... De most tényleg kérem a véleményeteket, hogy mi volt ebben a blokkolás, esetleg szabálytalan. Magamra maradok valóban, és bennem van a hiba tényleg, és rosszul csinálok valamit hogy nem állok félre valaki elől, vagy (nem akarom fényezni magam!) esetleg ez elmegy egy egész futamos tökös és kemény, viszont szabályos védekezésnek? Vagy nem így kell? Vagy nem értem.... :p :p
-
mumus70 #21347 Az komoly befutó volt Gabi! :D -
mumus70 #21346 Hallod, de kár hogy nem beszélek jól angolul, nemtok rendesen vitatkozni. Az egyik megdicsér hogy állat jól védekeztem, a másik meg megint azzal jön, hogy miért blokkolom 20 körig B+!!!!! Pedig mindkettő ellen ugyanúgy mentem, célegyenesben védtem a belső ívet, és kifékezgettem őket. Máshol meg szűk a pálya. Hát előzz meg szépöcsém B+! Kivagyok az ilyenektől! Hát miért is kellene félreállnom előle, mert azt mondja hogy ő gyorsabb???!!! Meg tudtál előzni? Nem! Gyorsabb voltál??? Akkor nem! Problem? -
ozoli78 #21345 7" monitor -
mumus70 #21344 Küldtem egy levelet tegnap figurának, kibombázott első helyről miközben le akartam körözni, hogy te hülye seggluk fejű kib..ott majom! Erre a support küldött figyelmeztetést, hogy a "monkey" kifejezést ne alkalmazzam, mert túlzottan sérti a sporting codexet! Szakadok, leestem a székről....... :D :D :D -
#21343 Én azt is szeretem, de az a pálya minden pillanatban képes megviccelni :)
Nagyon kiváncsi vagyok , hogy milyen lesz a 24 órás rajta ?!