25347
  • ozoli78
    21428 hsz nem biztos , hogy ő de nagyon hasonlít rá
  • VincentVG
    Melyik Lopezes videóra hivatkoztok? vagy csak én vagyok vaksi?
  • zimapeti
    Szerintem csak azért tette ilyen erősre, mert az igaziban annyira jó szervó van, hogy egyébként teljesen legyengülne, és ez strand szezonban elég gáz lenne:)))
    Most nem találom, de láttam ennek a verkfilm változatát, és abban azon nevet a végén, hogy most jól átverte a szimulátorosokat, mert ő g25-el tolja otthon 0 ffb-vel, pont mint az igaziban

Szerintem rosszul írták a videó címben mert nem OSW, hanem Leo Bodnár kormánya van, Heusinkveld 120 kilós fékkel, Manu-factory szekvenciális váltóval, amik megint csak a legkeményebb megoldások a simes cuccok piacán, ezekszerint szeret szenvedni, nem gondolnám, hogy a valóságot akarja szimulálni, mert ugye mindenki tudja, hogy mind a két Norbi G25-27-el tolja:)))
  • Dzsidzsi32
    Köszönjük szépen a kiértékelést . Érdekes eredmények születtek.
  • Adam Jonas
    Sziasztok!

A mai nappal lezártam a szimulátoros kérdőívet, a végeredményt itt találjátok:

Szimulátoros kérdőív 2016 végeredmény
  • mumus70
    Igen számolom, ez 10/9 volt. :D Rohadt jó ez a pálya, érdekes módon ezen még soha nem mentem, pedig talán már az 500 pályán is túl vagyok az évek alatt. :D
  • Alexease
    Grat! Jo volt;) Igy sikanok nelkul eleg durvan tempos a palya.
    Szamolod, pontozod a versenyeket?:) Ez gondolom 8/10-nek boven jo volt?:)
  • b-type
    szimpatikus arc.
  • mumus70
    Ja, és én valamit rosszul csinálok! Miért nem bombázok ki mindenkit magam elől féktávon? Lehet, megtisztelem túlzottan más versenyét, és figyelek ő hol fékez??? Ezt várnám el mindenkitől! Ugye hogy lehetne gond nélkül is menni egymás picsájában hárman is, csak figyelni kell ennyi az egész. És igenis azért szoktam kiakadni, mert egy körön belül máskor kilöknek már a T2,ben, aztán a hosszú egyenesre fordító féktávján, majd a mezőny végén is még feszt félre raknak a célegyenes előtti féktávon is...... hát ne má!
  • mumus70
    Éreztem én, valami azt súgta itt kivárásra kell autózni, viszont úgy hogy ami kifér a csövön! Életem top 5-ösében benne van! Nem lövöm le a poént, nézzétek végig, érdemes, mint egy kib..ott thriller! :D :D
  • lac coo
    Azta ! Ez nem tulzas kicsit ? :)
  • Solt
  • mumus70
    ÁÁÁ, milyen versenyem volt RUF-al!!! Életem egyik legnagyobb menete volt, bexarás adrenalin bomba!!!! Holnap videó! :D
  • ozoli78
    ilyenem nem lesz mostanában :D
  • ozoli78
    puhányak

• Marcinko
    Zoli az új kormánnyal
  • ozoli78
    :D Elveszett mi , Te beszélsz :D.
    Szerintem Lopez.
    Láttam jo verseny volt spa ban :D
    Én is felnezek ts re spa t kihagyom .
  • GeriDoc
    Jó reggelt elveszett ember. Mész a 24 óráson? Délután jövök haza, majd felnézek ts-re, gyere fel, ha ráérsz.
    Egyébként ki az a videón, Lopez?
  • ozoli78
    Leszarom az ffb erősségét mindenki ugy hasznalja ahogy jonak erzi.
    Aki tekergeti a kormányt az miatt raktam be ,van fogalma szerintem milyen lehet a valoságban az ffb . :D
  • bardocz
    Azért egy versenyautóban valószínű picit keményebb kormányzás van, mint egy utcai kocsiban, és még így is max az agyonszervózott autók erejét lehet elérni egy játékkormánnyal. Senna anno kipróbált egy Ford Sierrát, és nem tudta kesztyű nélkül vezetni, annyira kemény volt a kormányzása. Ennyit a fél kezes vezetésről. A szervo azért kell, hogy tudják egyáltalán vezetni, nem azért, hogy egy plázacica bárhol toljon vele párhuzamos parkolást :D
  • frango
    Én Indycaron akadok ki mindig. Olyan aero kitekkel... Oválon bőven 300 fölött... Rázós, fos minőségű utcai pályákon, ahol bukótér sincs. Azt szervó nélkül. Hatalmas respect azoknak a srácoknak.
  • mumus70
    Jól néznénk má ki ha rallyban is így harcolnának a kormányzással, miközben a táv háromnegyedét fél kézzel tekerik a váltások, kézifékezések közbeni másodpercenként 4 irányváltással, korrigálással..... Egyszer valóban próbálgattam R3E-ben az FFB-t, de már 5-nél átforgattam az asztalt a kormány körül..... 1 körig bírtam, miért is szadiznám magam? Sőt volt hogy egyenesen kikapcsoltam teljesen, annyira idegesített hogy egy bu..i rázókő kiszedi a kezemből a kormányt..... korrigálni meg lehetetlen volt kifejezetten..... fostam hogy elreccsen az egész szerkezet.
  • Adam Jonas
    @twinr,

Bocsi, most láttam még a PÜ-det, amit július 12.-én küldtél (kicsit zsúfoltak voltak a heteim...). A hétvégén megcsinálom a kérdőív összegzését, aztán publikálom mindenfele. :)
  • GeriDoc
    Az, hogy szervó nélkül milyen lenne, az mindegy. A szervó nélküli tervezésű autóknak azért nagyobb az áttétele (kiv. régi F1). A szervó abban (is) segít, hogy kisebb áttétellel is elfordítható legyen a kormány. Mindez álló helyzetben, menet közben teljesen más. A szervó meg olyan erős, annyi teljesítményt vesz fel, hogy pl. S1600-as Suzuki alapjáraton lefulladt, ha "alászedted". Egy lassú ide-oda fordulásnál adni kellett gázt neki, hogy ne fulladjon le. De ilyen autóba, ha elmegy a szervó, akkor világvége van. És ti kb. ezt szeretitek érezni.
  • Alexease
  • GeriDoc
    Tudtam, hogy te vagy Mumus!
  • Alexease
    Kerestem, de most nem talaltam, volt regebben valami tablazat, hogy milyen versenyauto tipusoknal, milyen sebessegnel, kb. milyen nyomatek-ero-akarmi szukseges a kormany elforgatashoz szervo nelkul. Nem emlekszem ra, de a testsulyom keves volt hozza..., vagy valami hasonlo:D
    Elvileg szervoval OK, de ugy is izmos a kemeny es rovid felfuggesztes es a minimal kormanyszog miatt.
  • bardocz
    Link, ha megnyitja. 30Nm! Egy maxon járó G25 tud talán 5Nm-t.
  • Norbi1990
    Én 12-őn használom.
    Dampening meg minimum force 0
  • Alexease
    Akkor ismet en vagyok a mumus, mert eppen azt akartam irni, hogy vegre valaki, aki realisabbnak kinezo FFB erovel tolja:DDD

A versenyautokban nem azert van kormanyszervo, hogy kenyelmesen kisujjal lehessen tekergetni, hanem azert, hogy egyaltalan meg lehessen mozditani:)
  • bardocz
    Annak még annyi ereje se lenne nálam, mint valami szervos női kocsinak, és már azok is borzasztóak. Szervo nélküli autókat sokkal jobban élveztem ilyen tekintetben. Pedig eléggé pálcikaember testalkatom van, pálcika kezekkel :D
  • GeriDoc
    Te vagy az én emberem! Már ketten gondoljuk így. Én sem hiszek ebbe az erős ffb-be, biztos, hogy egy kézzel is simán el lehet kormányozni ezeket az autókat.

Dávid: Nálam BMW GT3 3,5-ön. Szerintem hibátlan. Ettől erősebbnél már nekem nem hihető. De mondom, ezzel kb. ketten vagyunk így a Mumussal.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.05. 21:16:28
  • bardocz
    A 2,5-ös ffb, na az a faszság :DD 10-ig szinte semmi se clippingel.
  • mumus70
    Szerintem ez faxxság! Hát majd kijön a szeme a birkózásban! Majd letépi a karjait a kormány..... nem mentem még igazi ilyennel, de szerintem ebben is kell legyen egy olyan találmány amit úgy hívnak: kormányszervó....... Nem hiszem hogy Wéber Gabiék, meg Walter Csabiék így tolnak végig akár csak egy 6 órást...... Én íR-ben is 2,5-ön használom az ffb-t, mert egyszerűen idegesít, ha ledől még az asztali lámpám is monitorostul, meg letépem az asztalról a kormányt....
  • ozoli78
  • mumus70
    Na, megint beszívtam a nagy WIN10 updétet, szokás szerint felrakta a G29 drivert a G27-re.... A megoldás még mindig aki szembesül ezzel a dologgal: Kormány kihúz - uninstall Logitec profil - Logi G27 driver exe - amikor kéri kormány visszadug, pörgeti magát - játszik tovább!
  • Alexease
    Annyit tudtam rajta frissiteni, hogy kitoroltem:)
    Azt a sort egy progi rakja ossze automatan, Google API-val van, ami csak a Youtube-ot figyeli.
    Twitch API-val meg nem foglalkoztam, utana kel nezni.
  • ricsaaard
    Gondolom Alex frissíti a bannert fent, már nem youtube-on streamelek (Danis Richárd) hanem át(vissza)váltottam TWICTH-re - nem akarok vitát robbantani,hogy melyik a jobb, csak szimplán közöltem - és ha lehetséges kicserélnéd?:)

twitch.tv/richardiracing

Köszi szépen :)
  • hungary27
    Hogy legyen videó is. :)

• Alexease