25347
  • VincentVG
    :))) ez jó.

Zoli inkább azt mondd meg h az Alcantara Thrustmasteredhez kapott pedál mennyivel jobb a sima G25höz képest?? ( nixim mod-dal és nélküle).
    Köszi előre is. Nem baj ha nincs róla video de ahogy gondolod :))))
  • bardocz
    Még mindig meglep, hogy Daytona mennyire zabálja a benzint bármivel. 75 perces futamon a Corvette-ben a 2x72 liter benzin úgy volt elég, hogy kb ötször megpörögtem, és egy körrel kevesebbet mentem, mint az, aki megnyerte. Spórolni meg csak szélárnyékban tudok, ha korábban elveszem a gázt, és vitorlázok, elcseszem a féktávot, és megpörgök :D Holnap este kemény lesz.
  • mumus70
    És még tudnak újat mutatni! Lesodródtam a sóderágy belsejébe, kikecmeregtem, és frankón fél kör alatt jött vissza a tapadás! Nagyon király! :D
  • ozoli78
    Nixim mod volt leo bodnar kabellel imádtam
  • ozoli78

tee közgazda
  • lac coo
    Nekem most az olajos V2 van, biztos van jobb is, de nagyon bejon. A G25-27 tol marha messze van. Bar neha valoban konnyebb volt a sima potmeteressel fekezni, le kellett nyomni tovig azt jovan.
  • GeriDoc
    Azt hiszem, csak Nixim modos volt.
  • bardocz
    Nem tudom, de tuti a G25 pedálja is loadcellesre volt alakítva.
  • GeriDoc
    Nem kell teszt, látjuk az iRatingedet. G25/27 pedállal 4000+, Clubsport pedálokkal lementél 2500-ra, most a Heusinkveld-el megint 3000 fölött vagy, és mész fölfelé. Konklúzió: Clubsport nem olyan jó, G25/27 vs. Heusinkveld fej-fej mellett.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.16. 19:26:15
  • bardocz
    Ugyan azt mint a féken, csak mivel ott lineáris rugó van, így teljesen lineáris. Potméter csak fogaskerékkel lesz teljesen lineáris, karos megoldásnál mivel íven mozog a bekötési pont lesz egy kis eltérés, loadcell meg teljesen lineáris. Nem tudom erre mennyire van valóban szükség. Az árat mindenképp megdobja.
  • lac coo
    A gazpedalon mit csinal a loadcel ?
  • Marcinko
    Csak össze kell vágnod a korábbi videóidból !
  • ozoli78
    Gondolkoztam rajta csinalok tesztet mind a hárommal de kurva lusta vagyok ;)
  • Marcinko
    Isteni ...... :)

U.i.: Én már eltapsoltam amit a szimulátorozásra szántam......egy időre
    Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.08.15. 19:45:22
  • bardocz
    Az elég kicsi akkor. Úgy az enyém is jobb lenne, de ilyen loadcell nincs 15 dollárért :D
  • ozoli78
    Ez 8 cm és 55 kg.
    Nem lesz sok , a V3 90 kg os a ultimate 135kg.
  • bardocz
    Félig meddig ezt kopiztam le, mondjuk a loadcelles gázt nem, remélem lassan megjönnek az alkatrészek, és neki tudok állni a sajátom összerakni. A fékben lévő loadcell méreteit, meg hogy hány kilód le tudnád írni? Nekem egy 13 centi hosszú jön, 50 kg, de a geometria miatt lehet kicsit sok lesz.
  • ozoli78
    A brutál jó neked ment. :)
    Csak telorol nem tudom szerkeszteni.
  • ozoli78
    Igen
    Brutál jó :D

Mumus
    Az is eladó!

Erdekes előtted mögötted mindíg van egy fasz.
    Le kell őket nyomni a picsába ,amugy ha cikázik szinte ugyan olyan szelarnyekot ad. Az ilyeneket lehet a leghamarabb megelőzni, ja ha nem mered az máás tészta. :D
  • ozoli78
    Ja hagyjad nem kell gratulálni :D
    Ha van rá valo megveszed ha nincs nem.
    Milyen a rift? ;D
  • mumus70
    Hát én úgy tanultam az évek során, és a videóimban is látszik talán az én felfogásom, miszerint egyszer húzódok valamerre, ennél a pályánál maradva az egyenesben, a balos kanyar miatt természetesen balra, illetve a féktáv előtt még egyszer annyira visszajöhetek erről az ívről, hogy magam mellett jobbra hagyok egy autónyi helyet. Minden további mozgás szabálytalan! De ez már a kigyorsításon elkezdett faltól falig közlekedni, mintha gumit melegítene, a féktávon meg még szorított is kifelé állandóan! Ha nagyon akarom, akkor be tudom etetni és a kanyarban alá vágok, de tutira kibombázott volna, inkább bekocogtam mögötte az 5. helyen...... Szóval én szeretek fair módon menni, lehet bennem van a hiba.... :D
  • GeriDoc
    UX/UI fejlesztés folyamatban van, sőt azt hiszem hamarosan jön is (iSOON).

Az a zászlós szarság szerintem egy 2 perces programozás volt, csak most jöttek rá, és így beleteszik. Nem hiszem, hogy ezen görcsölnének 3-4-en hónapokon keresztül.

Az a "védekezés" a nulla versenyzői intelligencia mintaképe.
  • VincentVG
    Road Atlanta / RUF?? Ajjaj asszem ott én is védekeztem ide oda kreatív mozgással :)).
    De ez nem én voltam!! :) egyébként egy irányváltás a fair??

Mentem pár versenyt alsó split-ekben jó sok kihagyás után, nem mondom a lekőrözések izgalmasak voltak így 1000 SOF környékén..

Egyébként mi ez a bénázás hogy van 1db fast repair??? tőlem aztán mehet valami extra rookie barber szériában, de itt azért meglepődtem rajta..
    +++ a széria szabályokat valami normálisabb helyre is kiírhatnák, UX/UI fejlesztés fontosabb lenne (nekem) mint a realisztikus zászlólengetés.
  • mumus70
    A kategóriás spanyol gyerek hosszú egyenesben 5 körön keresztül mint a kígyó b+! Kb 9x váltott irányt a féktávig, hogy nehogy szélárnyékot fogjak.... a pálya teljes szélességében. Inkább hagytam a pi..ába, de azért írtam egy üzit neki, hogy sose láttam még ennyire fair és szabályos védekezést, és gratuláltam neki az A licenszhez...... no comment!
  • Marcinko
    Jól .....jól mutat a gyerekszobában .............GRAT Zoli !!!!
  • bardocz
    Jól látom, hogy Heusinkveld?:)
  • mumus70
    Szép szőnyeg! Még 1973-ból maradt vissza?
  • Marcinko
    jobbról az elsőt a többi szart meg add nekem !
  • ozoli78
    Melyiket írjam bele ?
    Tudom anyámat :D

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.08.13. 18:06:31
  • Nesuten

Unalmas is lehet de akkor mindig akad valami

• Dzsidzsi32
    Már csak a cockpit hiányzik. Én tudom orvosolni ezt a problémát tudod....... :D
  • GeriDoc
    Lassan átírhatnád a cucc listádat. Vagy mégis marad a V3?
  • ozoli78
  • mumus70
    Utolsó helyről indulva 7 körrel a vége előtt 4. helyezett úgy döntött, márpedig ezt a befutót kihagyatja velem. Az első előttünk volt 4 mp-re, 2 kör és meglett volna....
  • mumus70
    Azt a bianco emailt szokták küldeni, hogy hibás volt az ellenfél, de bíznak benne és a gyakorlat is azt mutatja hogy magától megoldják a felek egymás között a problémát, és további jó versenyt kívánnak..... vicc.
  • bardocz
    Tegnap nekem c-spec verseny utolsó kör, utolértem azt a gyereket, aki kibaszott azon a videón, szélesen ment utolsó kanyarba, befértem mellé, de a célba már a füvön értem be, és megpörögtem :D De a második hely az második hely így is! :D
    Amúgy a protest eredményé honnan lehet tudni? Írtak hogy megnézték, meg értesítették az érintettet, de nincs benne az eredménye.
  • mumus70
    A Mumus én vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ozoli78
    Ja fasza volt főleg az utolsó két kőr.
    Tegnap mentem egy versenyt ruffal most en voltam a mumus, vagyis ha a gyerek kicsit több helyet hagy nem erunk annyira össze, hogy felrepuljönn az egbe. ;D
    Nem hiszem ,hogy feltőltöm nem vagyok rá büszke:)
    :D

• endy papp
    Jó kis verseny volt,a végéről a végére feljöttem mint a talajvíz....
    Még nagyon előznöm se kellett
  • ozoli78