25347
  • Nesuten

Persze van ilyen is ...

• Nesuten

Az új csapat ....

• oneal1
    :DDDDD
  • Nesuten

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.08.24. 14:44:46
  • oneal1
    azon mondjuk még tényleg lehet faragni, meg kéne nézz valami replayt, lehet 1-2 kanyart nem optimálisan támadod :)

én volta megyszer úgy egy finoman szólva nem kedvenc pályámon, hogy iszonyat rossz időket mentem és mivel úgy hittem hogy jól csinálom ezért sokáig nem néztem meg senkit sem, hogyan is megy...na hát itt volt a hiba :D 1 kanyart annyira bődületesen hülyén vettem hogy csak ott 1,2 mp-et hoztam :D
  • mumus70
    2:06 vége..... :p
  • oneal1
    milyen időt mentél?

amúgy ez tényleg ilyen pálya :) én is szenvedtem ma az elején a gyakorlásnak aztán a végére már egész jól ment.
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.08.23. 22:35:21
  • bardocz
    Az ilyen pálya. Én a saját időimtől is mindig nagyon le vagyok maradva az elején, aztán belejövök. Igazán kritikus az utolsó kanyar, azt nagyon nehéz jól bevenni.
  • mumus70
    Hú de pusztulat ez a Sebring. Nem sok a lemaradásom, csak 5 mp..... full utolsó a qualin, az előttem lévő is 2 mp-vel távolodik körönként.... valami itt nem jó.... :p
  • pRoject2HUN #21613
    Sziasztok!

Következő versenyünk a RUF Rt 12 Track géppel lesz Sebringen :)

Fix setup!!

További infók: ITT

Utoljára szerkesztette: pRoject2HUN, 2016.08.23. 20:04:36
  • VincentVG
    Van ez így azért 5-6 perc is. Ehhez túl rövid az élet!!!

(Viccelek, köszi, mindenesetre egyezzünk ki döntetlenben, a website rendesen a 90es évek végén ragadt...)
  • GeriDoc
    1. Megnyitod a Series Selection oldalt. Egy kiválasztott sorozatnál lenyitod a + fület, kihozza a bajnokság futamait. Írja az időpontot, helyszínt, versenytávot, és hogy melyik kontent van meg.

2. Felül kiválasztod a sorozatot. Rámész a shedule fülre, szintén kihozza az egész idényt futamtávokkal, itt a napszakot is írja.

3. Én így szoktam. Bár ez lehet már valóban hardcore szimes hozzáállás. Felmész practice-re, bekapcsolt FastDash-el, hogy meg tudd mennyit fogyaszt az autó egy körön (közben persze gyakorolsz is). Mielőtt indulnál versenyen rámész a results fülre, megnézed mennyi körösek a futamok, ebből kiszámolod, hogy mennyi benzinre lesz szükséged, esetleg 1-2 embernek megnézed a köreit, ahol írja, hogy mikor volt incidense, volt-e boxban, stb.

Ééééés, tádámm. Tudsz is mindent, nyugodtan, felkészülten állhatsz fel a rajtrácsra, nagy meglepetés már nem érhet.

Figyelem! Az itt leírtak akár 2-3 percet is igénybe vehetnek, akinek ez sok, az szigorúan hagyja ki!
  • bardocz
    Current seriesnél írja hogy melyik verseny milyen hosszú. Vagy a pdf-ben. De versenyre belépve is írja, hogy melyik session milyen hosszú.
  • Morgolodo
    Az adott sorozat menetrendjét érdemes nézegetni, Ez van benne egyébként abban a PDF fájlban is, de az módosulhat, ezért nézem inkább az oldalon. Én mindig végigolvasom, ahol indulok, így nincsenek meglepik.
  • VincentVG
    Egyébként viccet félretéve, lehet h ez is csak az én vesszőparipám, de az mennyire béna UX (oké tudom készül az új site, de ez nem UI kérdése), h akárhol kerestem én csak a a Q3 session leírásban (ami egy letölthető doc file vagy pdf -- 2016 ban (megaLOL)---), találtam infot h van 40 perces és 30 perces futam.... ez mi már iRacing???

u.i. tökmindegy egyébként, 2 körben kiestem a francba.... érdemes volt rohanni haza...
  • twinr
    megszívtam én is, még hülyéztem őket milyen tankolásról beszélgetnek a futam elején... aztán rájöttem.
  • twinr
    Üdvözlet!

A Summer Bear Cup nyeremény sorsolása holnap, 08.23-n este 20:30 kor kezdődik, élő adásban!
    Bárkit aki jogosult a nyereményre várunk a stúdióba!
  • mumus70
    Nem csak eleinte. Az első teljes keddi napon amiken indultam, mindig javítottam 5-7 helyet amikor a fűben ácsorgó üres tankos autókat lehagytam, mindig volt úgy 15 új induló mindegyik splitben. Ráadásul amikor valaki megkérdezte a cseten hogy elég e a benzin, rögtön írták a trollok hogy persze hogy elég, fixed szet van. :D Én ezért is töltöm azzal a kedd reggeleket, hogy felkeresem az adott fórumot, meglesem a videókat, onboardokat nézek a pályákról, majd én is körözök rajta úgy 70-80 karikát az esti éles verseny előtt....
  • bardocz
    Én is csak néztem, hogy miez. Eddig csak GT1-gyel tankoltam a szezonban.
  • ozoli78
    Azert hogy meg kavarják a fejeket , az első 40p esen szerintem kifogyott egy pár embernek :D
  • Alexease
  • Nesuten
    az a csúnya motoros ?
  • VincentVG
    RUF Track:
    ti tudjátok, hogy mi a logika a 40 és 30 perces futamok leosztásában?? én nem jöttem rá h miért van értelme berakni 2db 40-est tankolással..
    vagy miért nem az összes ugyanaz...
  • Dzsidzsi32
    Ugyan már. Mi is orditunk ám ha valami nem sikerül. Múltkor nagyon kiadtam magamból :) Majd Kálóczi Gabi megjegyezte halkan : asszem ezt a stream-et törölnöm kell :D :D
  • mumus70
    Az vagyok aki a legtöbbet látszik, végig magamat vetettem. :D Ugyanitt pénzbehajtást, rendezvény biztosítást, védelmi pénz beszedést, banktól autó visszahozást, lányok futtatását vállalunk! :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.08.22. 08:08:25
  • mumus70
    Azt jobb ha nem hallja senki! Nálad 18-as karika van kint, nálam 40-es lenne! :D
  • Alexease
    Vegigporgettem nehany SBRB klippet, nem olyan rossz, sot. De a csaj valoban gyenge lancszem, lenyegeben semmi hangja nincs:/
  • Alexease
    Az csaj?! Azt hittem egy tizeneves fiu:DDDD Es melyik vagy te, ma nagydarab chopperes?:)
  • Alexease
    Bonanzaban Angyalfold, ha jol emlekszem, vagyis nem jott ossze;) De a gyarias kornyek az stimmelt.
  • Dzsidzsi32
    mumus Te miért nem jösz fel az Iracers ts re ? Jókat tudnánk dumálni. Egyszer meghallgatnám egy nulla értékelésü versenyed online reakcióit :D
  • mumus70
    Nem tudjuk kirúgni, mert a zenekarvezető csaja!
  • mumus70
    Csepel Művek
  • Alexease
    Ismeros a helyszin, mintha itt forgattak volna a Bonanza Banzai egyik klippjet is?!
  • Alexease

A zuzashoz ez az enekhang:) Es a vege:)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.22. 00:00:58
  • mumus70
    Off: Nem tudom, mutattam e már a klippünket szerény személyemmel a főszerepben, má annyi helyre kérték hogy mutassam, hogy elfelejtettem itt volt e már pusztítás! :D :D
  • hqx
    Pont ezt akartam írni.:D
  • bardocz
    Azigen, grat! Akkor pláne jó, hogy nem mentem alsóbb szériákba versenyezni :D
  • Alexease
  • Norbi1990
    VLN volt ma (3. splitbe kerültünk qualy nélkül, de sikerült a 26. helyről nyerni. 6000-es iratingű csapat lett a 2. 50mp hátrányba :D)
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.08.21. 22:27:56
  • mumus70
    Egyébként valóban igaz a mondás hogy gyakorlás a lelke mindennek. Majd 1-1,5 mp-t gyorsulok minden pályán vasárnapra. Pedig csak megyek ahogy szoktam, én nem veszem észre hogy hol nyerek időt.