25347
-
#21662 Túl sokat nem számít ahogy eddig észrevettem. Fel tudok rakni egy alapot, mindenhol kb ezt használom, csak nyomást módosítom. -
GeriDoc #21661 Én idei szezonig ott mentem, de a setup miatt otthagytam. Lehet a következőben vissza megyek oda, mert a RUF GT3 borzasztó. Minden autót meg tudok tanulni, kivéve azt, ráadásul 1-2 versenyt kivéve mindig összetörtek tök értelmetlen szitukba. Egyszerűen utálom azt a sorozatot. Tavaly már mi is úgy rajtoltunk a C-specel, hogy fogáspontnál tartottuk pirosnál, és rendszerint jól is sikerült.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.26. 18:46:48 -
#21660 én eddig végig azzal nyomtam, most azért megy ez nálam mert fix a setup... :) -
#21659 Tamas_Ulrich2 a becsületes :D
-
#21658 C-spec-cel miért nem versenyeztek? Mégnagyobb fun, mint a gt3. Van valami spanyol gyerek talán, nevetségesen jól rajtol, csúsztatja a kuplungot, de már zsinórban másodszor tökéletesen, és az előtte lévő sor előtt, de minimum mellett van az első kanyarra. Ehhez hasonlót még rF-ben csináltam kb ötször összesen :D -
#21657 milyen néven vagy ?
-
#21656 9 kor valaki ruf? :) -
mumus70 #21655 A tévébe is elér a kezem! :D -
#21654 Mumus bekerult az F1 kozvetitesbe, az FFB erosseg kerdesevel! :) Grat! :)))
-
#21653 köszi mindkettőt! :)
-
Mik #21652 Jó lenne valami Pákós pack, ami 4x car contactnál mondaná a "hulye kocsog"-ot :)
Amúgy JJ spotter
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.08.26. 13:26:32 -
zimapeti #21651 Én ezt használom, ha lenne valaki aki ért hozzá és kiegészítené, mert azóta bővítették az eredetit is, szóval van amit Angolul ír és mond, de használható.
Magyar spotter hang
Hozzászólás bal alul, hun.zip a letöltés
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.08.26. 13:13:57 -
#21650 hát amúgy lehet sokan ilyet használnak, van egy két balfasz :D -
#21649 En a mandarin, heber vagy a busman csomagot ajanlom:D -
#21648 ki milyen spotter pack-et használ?
nekem még mindig az eredeti van, jó lenne feldobni kicsit a dolgot :) -
mumus70 #21647 -
#21646 az bizony! :D -
#21645 Headlightfigter -
#21644 oroszos az angolom: hey mr Headlightfigter :D
u cant overtake my with your headlights :) -
mumus70 #21643 Ez tecccik! Hogy van angolul? Mit kell írni? :D
-
#21642 hát kb :D :D már röhögtem rajta :D
végén mikor írtam neki akkor többiek is írták lol stb :D
nem értem milyen mellénnyel versenyez egy-két ember. Ha pedig annyira gyors, akkor meg fog tudni előzni.
Keményen szoktam versenyezni, de mindig korrekt módon, szóval ha villig akkor csak villogjon :D -
#21641 Az nem lampa volt, hanem foton-agyu, csak tul gyenge, hogy letoljon a palyarol:D -
#21640 akkor már értem :)
mindenesetre azért jót kűzdöttem! Elég jól ledaráltatták velem a gumikat :)
Mögöttem aki jött annak 4400 es iratinga volt, nagyon jött volna de elengedni nem fogom, mindig mikor próbált előzni, túlvállalta, villogott állandóan, végén megírtam neki hogy a lámpával nem fog megelőzni :D -
#21639 Pontosan, amíg nem gyűlik össze egy mezőnynél nagyobb számú versenyző, mindenkit egy versenybe rak. -
#21638 köszi!
tehát akkor érdemesebb egy forgalmasabb időpontot választani versenyzéshez és akkor nagyobb eséllyel kerülök magamhoz hasonlóakhoz -
#21637 Az SR szamitas cumi. Durvan fugg a class-tol es elvileg a versenyben futott "teljesitmenytol" is (rajthely, vegso pozicio, elozesek stb.).
Gondllom ha elfogytak a "megfelelo" emberek, akkor elkezdi berakni a "kissebbeket", egyeb adatok alapjan (SR, futott versenyek, egyeb pontok, class, akarmi). -
#21636 mentem egy futamot sebringen, 7 inc....azthittem kb ez még levonás nélkül lesz erre -0,07 :)
Most mi alapján teszi be az embereket a szerverre? csak irating? mert akkor valami nem oké :) 3000 és 6500 közöttiek voltak én meg 2193 on vagyok
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.08.25. 17:51:28 -
#21635 Féket újra kell terveznem, bár az nem lesz nagy munka, ha kivágom azt is, akkor már nem sok dolog marad hátra, mondjuk elektronika meg potméter még sehol sincsen. Bízom benne, hogy szeptemberben már működőképes lesz, és nekiállhatok a szekvenciális váltónak. Melóban sajnos nem nagyon tudom tervezgetni, itthon meg sokszor inkább versenyzek :)
edit: A ptr szerintem elég jó, nem fognál mellé vele.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.08.25. 17:35:39 -
ozoli78 #21634 Jövőhéten ugy is megyek arra segítek szetszedni megcsinalni .
Mondjuk nem tudom mi a terved vele :)
A pedalt szet lehet szedni azzal nem veszíted el a garanciat gondolj bele egy takaritashoz is szet kell szedni .
Jo azert ne legyen szettorve . -
haflac #21633 Ki az a jóképű bal oldalt? :) -
#21632 tegnap este 1 órát próbálkoztam sebringen, már ott tartottam hogy lebontom a szobát... :D
2:02:091 volt az optimal, mindig, minden egyes körben elrontottam valahol, de annyira, hogy a legjobb köröm az 03.015 lett
pedig nagyon szeretem a pályát de ez most kiidegelt -
GeriDoc #21631 Tegnap beszéltem vele, bár akkor még nem mondta, hogy biztosan eladja-e. Nem tudom, hogy szétszedjem-e a pedált. Van még bő 1 év gari rajta. Bár, mi romolna el a pedálon, inkább a kormány "szokott". -
mumus70 #21630 OFF Aki otthon van a műfajban, annak ugye nem kell bemutatni a középső művész urat? :D
-
ozoli78 #21629 Beszelj Ricsivel ptr-t vett nagyon nem tetszik neki.
Eladja -
GeriDoc #21628 Hogy áll a pedálod? És ami még fontosabb, mennyiből fog kijönni kb.? Kellene nekem is valami load cell-es cucc. -
#21627 Nem elég, hogy alapból káosz ez a pálya MC-re, de még top splitbe is rakott.Eléggé leizzadtam, pedig pozícióért kb 5 másodpercig ha küzdöttem egy óra alatt. -
#21626 Tiszta homok a palya, latszik hol homokoznak a legtobbet:) A kifli is eleg jol nez ki, az idealis ivet takaritjak, de mivel amit felvernek, "odemegy" es leszorodik, megis poros amennyire kell. Es ezt online szamolja ennyi emberrel. -
#21625 rég néztem közvetítést, baromi jól néz ki! :)
a por a kavicsok ahogy röpködnek... ááh :) -
#21624 eddig nincs gáz :) -
#21623 Mostani proto> közvetítést lehet érdemes nézni, mert ezen a pályán hatalmas káosz lesz.