25347
-
unrealnoise #25025 nah most komolyan.
Én pl. ezt írtam.
"Az iRacing online nem halott, de a szériák nagyrésze szinte az, vagy erősen meg kell válogatni, mikor mész és mivel."
Ezt pedig tartom. Egy csomó szériánál van úgy, hogy X időpontban már nem jön össze az official, X+1ben igen, aztán megint nem, de soknál már nyilván az is számít, csüt, péntek, vagy szombat van-e...
Persze van egy csomó népszerű széria, de az tény, hogy rohadt szét van töredezve az egész, egy csomószor volt, hogy indultam volna valamivel, de nem volt elég jelentkező, ritkábban is vannak futamok a szériával, kihagytam, feladtam én is...
Nekem az AI azért sokat jelentene, mert műszakban dolgozom, hétvégente nem mindig érek rá (50% az esély, hogy szombaton, vasárnap meló...) így egy csomó fasza eseményre nem tudok nekezni, a 2 műszak miatt a ligázás is ki van zárva.
Azért 10-ből 8 futamon 0 inc az elég extrém, össze lehet sokszor hozni, de amikor határon autózik az ember, akkor azért rizikósabb, persze aki alapból a "biztonságra" megy rá, annak könnyebb. :D
Nascarban viszont lentebb bolondok háza van, lehet fentebb javult a helyzet, de szerintem nem sokkal. Pár ott tényleg a műfaj miatt is problémás a dolog, sokan egy csoportban, valaki hibázik a fél mezőny szív... -
ricsaaard #25024 Kiváncsi vagyok mi lehetett a valós ok, hogy ilyen lassan sikerült ezt "újraépíteni", de a bejelnetés óta (ami 7 éve volt) amúgy tavaly újrascrannelték a pályát. Mindazonáltal videóból kiderült hogy megint profi munkát végeztek és elképesztő valósnak tünik az egész.
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2019.06.01. 12:25:12 -
#25023 7 ev alatt osszejott: uj Silverstone :)
-
#25022 olvasom itt az elmúlt napokból a kommenteket, hogy iracing így halott, úgy halott, alig van liga ahol megy ember....
Kár, hogy a valóság azt mutatja, hogy ez az egyetlen szimulátor amiben minden áldott nap tudsz válogatni, hogy hol versenyezzél, milyen autóval, milyen kategóriákban..
Nem beszélve arról, hogy nem kell beállnod egy fizetős ligába, hogy színvonalat kapj!
Tudom ide majd jönnek a kommentek, hogy mindig van idióta meg kilöknek mindig stb... :D ez egy baromság egy cimborám nemrég kezdte rookie-ból, most A-ban megy, ráadásul legtöbbet Caddy-ben ahol szerintem leggyakoribb az idiótaság. 10 futamból 8-at simán abszolvál 0 INC-el a végén, mindenféle idióta nélkül.
reagálva az árára: nem olcsó ez tény, sőt drága :D
Viszont szerintem ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a sok idióta és a kinderkommandó kimaradjon a körözgetésből aki csak azt lesi, hogy hol lehet a menetiránnyal szembe fordulni.
unrealnoise amit írsz a csomagokra az viszont szerintem is nagy királyság lenne, én pl több tartalmat vennék az biztos!
AI nekem személy szerintem abszolút nem hiányzik, nekem pont ez adja a varázsát, hogy mindig meg tudod mérettetni magad mások ellen.
Gyakorlás is sokkal jobb ha egy practice-n belül vagy szerintem.
Nem harapni! peace -
unrealnoise #25021 Szerintem is elbaszták, de ezt régóta tárgyaljuk. Az iRacing online nem halott, de a szériák nagyrésze szinte az, vagy erősen meg kell válogatni, mikor mész és mivel.
Ha régebben megcsinálták volna az AI-t, valszeg a büdös életben nem veszek semmi rF2-öz, nem veszek pCasr2-t, stb, csak erre költök. Ezek kézzel fogható és számszerűsíthető dolgok.
Az sem mostanában kialakult gond, hogy az online móka és a bajnokságok mióta konganak az ürességtől...
Az árazással sem reagáltak soha semmire, a BÉTA UI kuka, nem is értem ezt miért így kell, amikor a Nascar 2003-as menüje pl a maga módján tök csini, egyszerű és jó volt, nem értem miért nem lehet egy normális dizájnert, programozót megbízni a feladattal.
Ha okosan csinálták volna (árazást is ideértve) az rF2 nem éledt volna fel újra, és a többi szim létjogosultsága is erősen megkérdőjelezhető lenne, lett volna, de lassan reagáltak és körülményesen, holott messsze a legnépszerűbb és legjobb lehetett volna szinte minden szinten.
Az AI folyamatosan hozta volna a több bevételt (előfizetők, eladott tartalmak), a platform online és offline használatra is népszerű lehetett volna, tényleg lazán uralhatták volna a szimes piacot...
Jó, persze jobb később, mint soha...
Amit hiányolok pl azok mondjuk a csomagok. Az AI ilyen szinte is egy csomó lehetőséget kínál. Nascar rajongó vagy? Itt a járgány, meg az összes pálya az offline bajnoksághoz pl. 30-40% kedvezménnyel, stb... Lásd Raceroomon vannak ilyen-olyan csomagok...
A több bevétel miatt meg több pénzt is fektethettek volna be a projektbe, és lehet már jóval előrébb járna a program maga is, ami nyilván még erősebb ajánlattá tette volna a piacon, ami még több új belépőt és potenciális vevőt, pénzt jelenthetett volna.... -
unrealnoise #25020 Ahhoz képest, hogy szoftveriparban dolgozol, elég nagy hülyeséget mondtál.
"De ha esetleg kész is van a fejlesztés akkor is érthető hogy miért húzzák ennyit. Ha ma kiadnák az új gumi modellt, az új ütközés modellt, az AI-t akkor mennyivel lenne több bevételük? Valószinűleg semennyivel."
:DDDDD
Ezt honnan tudod?
Levezettük ezerszer miért kell az AI és miért jó. Jó magam _csak ezért vettem újra PC-t, mert olvastam, hogy jön az AI_. írtam, hogy egy csomó pályát, és autót megvennék, mert tudnám akkor és úgy és ott használni, őket, olyan bajonkságokban, ahol csak szeretném.
Mert ha valaki csak ezt vagy azt a bajnokságot tolja, minek vegyen meg pályákat, amelyeken rendszeresen nem rendeznek versenyeket? Minek? Nah erre jó az AI.
Meg gondolom azért csinálja az iRacing is, hogy ne legyen belőle bevételük. Érdemes átfutni a youtube videókat, a fórumokat, nem egy ember van, hanem sok-sok, aki az AI-t várja, és sokan csak emiatt tértek vissza az iR világába.
Arról nem beszélve, hogy ha van AI, akkor lehet kíhívásokat, acsikat, szinte bármit csinálni, a lehetőségek száma szinte végtelen.
Rólam csak az AI miatt újra töb százezret legomboltak (előfizettem rá, aztán tavaly újra, és apránként vettem ezt-azt, hogy ne egyszerre legyen nagyon nagy kiadásom), mert aki régóta itt van, tudja, hogy már az iR indulásánál ittvoltam, de ráuntam a sprintversenyekre, arra, hogy szinte meló lett az egész, volt, hogy sikerült egy nagyon jó futamot tolnom, aztán nem indultam újra versenyen egy hétig, mert hát a köv. futamom tuti nem lett volna olyan jó, és akkor a bajokságban betöltött helyem... erre is jó az AI, hogy ilyenkor kitölthetek az időt a gyaksi mellett funból máshol, mással.
A pénzügyekbe abszolút nem látsz bele, és egyébként sincs semmi abban amit mondasz, akárhol is dolgozol.
Minél korábban kiadják jó vagy béta állapotban az AI-t, annál hamarabb veszek ezt-azt, annál hamarabb érünk oda, hogy csak ezt fogom használni, nem mást. -
-
#25018 Szoftver iparban dolgozva azért tudom, hogy ez nem megy ilyen könnyen ahogyan ti itt gondoljátok. Nem non profit szervezetről beszélünk, a cégvezetés próbálja kihozni minimum befektetésből a fejlesztéseket, szóval nem lesz mindenre ember. Persze ez általában túlórához és kiégéshez vezet, ami miatt folyamatosan cserélődnek az emberek és ezek vetnek vissza évekkel egy projektet. Ez mellett pedig a IT szektorban szokás felelőtlen igéreteket tenni, hogy magadhoz csábitsd a vevőt. A mi cégünk is elad olyan dolgokat amik még csak papiron léteznek. Aztán majd a végén maximum nem kéri az ügyfél, de a fő szoftvert igen mert az működik.
Iracing-re nézve legtöbbször csak szöveges infó van, se egy videó se semmi, azaz lehet sokszor tényleg csak papiron létezik az a fejlesztés. Vagy esetleg pont az expert elvándorlása miatt egy új feature-nél a fejlesztés legvégén derül ki hogy kicsit bugos és azokat a hibákat ki se lehet rendesen javitani, mert bevisznek 3 másikat a rendszerbe és jöhet a cancel.
Az online részen továbbra is évekkel előrébb vannak mint a többiek. ACC esetében be lett jelentve a "Complete Rating and Matchmaking System" mint reklámfogás, aztán mikor felhozták hogy ez fényévekre van az iRacingtől azt mondták, hogy igazából ez nem is azt jelenti amit a vevők gondoltak.
De ha esetleg kész is van a fejlesztés akkor is érthető hogy miért húzzák ennyit. Ha ma kiadnák az új gumi modellt, az új ütközés modellt, az AI-t akkor mennyivel lenne több bevételük? Valószinűleg semennyivel. Lehet hogy sok fejlesztés már kész is van, ott van egy feature branchen, de mivel van folyamatos bevétel igy értelmetlen kiadni. Majd ha csökken kicsit akkor valamelyiket aktiválják és kész.
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2019.05.31. 10:41:33 -
#25017 Az iR mindig Beta, de olyan szinten, hogy eladhato es mukodik:) Ha azt mondjak, hogy "ebben az evben", az a tapasztalatok alapjan, altalaban ev vege. De a megjeleneshez sok fugg az aktualis "erdeklodestol" is: ha vannak biztosra megjeleno dolgok, akkor nem eroltetik a korai dolgokat; majd akkor, ha eppen nincs semmi es/vagy nagyobbat szol. Elvileg a kovetkezo biild-ben sok ujdonsag lesz, legalabbis tartalom szinten, iygy ez is "hatraltatja" az AI-t.
De amugy sem kapkodjak el a dolgokat:
– Aug-14-2012: The audio side of things... (meg semmi)
– Aug-13-2012: improved damage model announced (talan ebben az evben?!:))
– Jul-26-2012: Silverstone REscanned (mar van preview, ebben az evben megjelenik:D)
– De van meg ~13/24 auto/palya amit bejelentettek/szkenneltek de meg semmi. Talan a negyede megjelenik, es kozben jon meg uj bejelentes, aminek ismet a negyedebol lesz valami.
A multja es a minosege miatt az "egyetlen igazi e-sport" program lehetett volna, de az arazasa es a szolgaltatasok hianya/lehetosege (pl. sajat ingyen szerver) miatt, lemaradtak rola.
Meretesebbb felhasznalo tabora van, ami nem a "legnagyobban" inkabb a nagy, allando, rendszeres es komolyban muttatkozik meg. Van nagyobb, de mashol altalaban a megjeleneshez kotheto, erosen vegyes felhasznalokkal (billtol a kormanyig, arkadtol a szimig), es sokszor nehany honap alatt kifut es vege.
De hiaba ez a stabil iR tabor, ahhoz hogy komolyabban fejlodjon, megis keves. Kell az ujdonsag (auto/palya/sorozat), de ha uj sorozatonkent nem no 5%-kal a fix tabor, akkor csak a tobbi sorozat letszama gyengul. De meg mindig, a drasztikusabb valtozasok helyett, a szokasos uton jarnak.
Ha sikerulne lehuzni az arakat 1 evre 100$-ra (elofizetes es minden uj tartalom; vagy tartalom nelkul 50$-ra); ha lenne AI; ha lenne "offline" mod (minimal elofizetessel 15-20$; csak AI es ingyen sajat szerver); talan a tartalmakat is szabadabban bovithetnek es a latszam is none. De egyelore, ugy nez ki, marad az eredeti rendszer.
Persze, meg mindig az iR a legmegbizhatobb es stabilabb. Kunosek probalnak lefejleszteni egy szimes/PC-s "Forza/GT-t"; a SimBin csak penzt mos; az SMS engine-t fejleszt techdemo jatekokkal; az rF2 barkacsol. Ezekhez kepest jol all: nem fogjak lenullazni, nem dobjak ki a tartalmat aztan adjak el ujra, nem kezdenek uj engine-t uj techdemo-val, folyamatosan fejlodik, mukodik, hasznalhato; 10 eve stabil, folytonos.
Tuti sokan lennenek akiket erdekelne, de ahhoz mar tulertekelt, hogy 2-3 autoval es nehany palyaval, evente 2-3 jatek araert hasznaljak; es ahhoz, hogy komplett programot kapjanak, az egyszeri 20-30 jatek arra meg irrealis:D -
unrealnoise #25016 Remélem jön az AI. Sokszor elmondtam, Alex meg elmondta többször, hogy "esélytelen", és tudom, hogy nem is kellene sok reményt fűznöm hozzá, de azért valahol nem nagyon tudnám megérteni azt, hogy legalább a bétát miért nem küldik publikusra.
Nem tudom hányan tesztelik, fejlesztik az AI-t, de tuti egy visznylag kis csapatról van szó, és nem tudom, hogy "programozzák" le, meg, hogy mennyire képes az AI tanítani magát, de az biztos, hogy bugokra, a konzisztens nehézség fok esetleges hiányosságaira, réseire, furcsa viselkedésekre, taktikai baromságokra azért az a pár ezer ember rengeteg hasznos infót tudna adni és nyújtani.
Értem én, hogy azokat is ellenőrizni kell, adatokat összeszedni előtte, aztán megcsinálni, de még mindig sokkal gyorsabb, ha egy csomó infó érkezik ingyen (a probléma helyét is idejét illetően), mint sem.
Szóval ha valamiért, ezért is érdemes lenne publikálni. Tavaly nyáron már nyilvánosság előtt villogtak az AI-val, azóta pedig eltelt egy év...
A Béta UI az oké, valamilyen szinten használható, de csak nyomati látom annak láttán, hogy 2019-et írunk, 1-2 verzióval ezelőtt meg szinte vállalhatatlan volt, még is publikálták...
Anyagilag sem értem őket, én pl, ha BÉTA AI jönne, már vennék is meg pár elmaradt cuccot, nem ülnék a pénzemen, és a kommentek jelentős részét átfutva elég sokan várják ezt az újítást...
Amúgy számomra kicsit visszataszító, hogy:
Rengeteg régi és új előfizető van, aki mondjuk erre (is) áhítozik, és hát úgy volt tavaly (!) januárban, hogy 2018-ban publikálniuk kell. Vagy valami ilyesmit írtak. nem jött össze.
Eltelt 5 hónap, és oké, nem hal meg senki, ha nem jön még három hónapig, de az, hogy egy szolgáltatás fenntartóival, használóival, nem kommunikáljuk le, hogy ez vagy az jönni fog, amikor már pedig biztos vagyok benne, hogy hetek óta tudják, hogy kész lesz-e valami vagy nem, az számomra visszataszító, és akkor twitteren olyanokkal húzzák az emberek agyát, hogy Se7en-es gif-eket posztolnak a build-del kapcsolatban... Meg #soon
Nem elég, hogy a cucc maga #soon, hanem már az info is #soon...
Számomra ez visszataszító, és szvzs követhetnék az rF2-es, vagy Raceroom-os mintát, havonta ki kellene adni egy hogyan is állunk dolgot, aztán jólvan. Ehelyett fel kell túrni a fórumot pár staffos posztért, ha valami infomorzsa-töredéket akar az ember olvasni... -
#25015 Én azt az iRacinget akarom játszani, amit te játszol :D -
ricsaaard #25014 A népszerűt nem tudom hogyan definiálod, de kettő vagy több split mindig van a fixed részben... szóval mindig akad kihívód akivel eltudsz csatázgatni.
@ ickarus9999 amúgy én ajánlom neked hogy próbáld ki az iracing-et - nem olcsó dolog - deviszont kapsz egy nagyon jó support hátteret, viszonylag jó szerveket ( tudsz közel autózni a másikhoz és nagyon kicsi az esély hogy netcode-al kiüsd vagy kiüssenek téged), rendszeresen tartalamakat és ami a legfontosabb hogy mindig vannak jó csaták -
ricsaaard #25013 Szerintem elképesztő jó - úgy kikapcsolódni -, de nem igazán tudom annyira komolyan venni mint egy ovál vagy road versenyt, mindazonáltal nagyon jó futamok vannak ott, és jó a lebonyolítás is nagyon, olyan 13. heti verseny.
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2019.05.27. 09:29:13 -
#25012 Szerintem szar és nem is túl népszerű, de el lehet vele hülyülni. Többre nem való. -
ickarus9999 #25011 Köszönöm a tanácsokat , még egy kérdés (csak ne bántsatok érte :D) rallycross milyen ? Sokan vannak ? Gondolom USA-ban nyomják többen. SRS -ben én az rfactor2 visszatérésének örülnék :D -
#25010 Az ovált ne keverjük ide, az külön műfaj. A porsche most csak az esport miatt megy. A global mazda a rookieknak van a PCC meg egy vicc. GT3, GTE, ezekbe lehet menni, meg ami épp aktuálisan agyrém szinten pörög, ami max 1-2 széria még. Ha megnézed hány road széria van és abból mennyiben van ember, akkor kijön a nagyon gyász valóság. Nyilván az iRacing a legnagyobb, de egy 8 órás csúcsra wordwide a 40 emberes Porsche már már halott. Az SRS fel se veszi a kesztyűt vele, mert egyrészt nagyon vékony a mezőny, másrészt ami van, annak is a 80%-a leves. Én visszatértem ligázni, mert ott legalább lehet normálisan menni. Ami carnage festival mostanában iRacingben van, az valami botrányos. A VLN-en olyanokat láttam, hogy a 4 órás versenyből össze tudtam volna vágni egy 1 órás crash videót. Teljesen elszabadult a pokol. Névről megmondom a verseny előtt, hogy ki fog lerendezni 2-3-4 embert... A legnagyobb baj azonban a botrányosan szar törésmodell. Ugyanis mindezek ellenére nagyon jókat lehetne versenyezni az iRacingben, ha a fejlesztők nem gondolnák azt, hogy egy rázókőtől felrobban a motor, vagy egy párhuzamos koccanástól kiszakad a futómű... Tehát nem elég, hogy nem tesznek már semmit a renitensek eltávolítása érdekében, még rá is játszanak a gyász törésmodellel, ami úgy 10x nagyobb sérülést regisztrál, mint kéne. Igaz ennek a szintén kiválónak nem nevezhető netkód az oka, mert összeragadnak az autók egymással, belelagolsz a falba egy kis kontaktnál is és azért vannak ilyen súlyos sérülések egy kocctól. Ha végig tudsz menni non kontaktba akkor jó, csak általában tesznek róla a Rodriguezek, hogy ne tudj :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.05.24. 14:04:14 -
#25009 És az iLMS-t még ki is hagytad.... -
#25008 Próbáltam SRS-t is. Egyik sem rosszabb mint a másik ha a versenyeken lévő kamikazekat nézzük. Persze SRS-ben a legjobb szervereket néztem csak, lehet hogy alatta rosszabb. iRacingben azért több ember van, viszont ezért meg is kérik az árat. SRS esetében szerintem egy sim kevés, kelleni fog az AC és a Raceroom is minimum, de jobb ha meg van mind a 4 játék.
"A többi széria jóformán teljesen halott" - Ez igy nagyon nem igaz. Hetente változik hogy melyik széria telik meg pályától függően. Általában van vagy 10 road széria ahol több mint egy szerver van este 6 után, üresnek nem nevezném. Ez mellett meg ott van az ovál is ami egy teljesen más élmény és ott is csomóan vannak.
Csak igy hirtelen összeszedtem a nagyobb tegnap esti 8as versenyeket, tehát ezek egy időben voltak:
- Ferrari 488 GT3: 120 ember
- IMSA: 110 ember
- VRS GT: 70 ember
- Global mazda: 160 ember
- Production Car: 80 ember
- Porsche: 40 ember
És ez csak a nagyobb road szerverek. Kihaltnak nem nevezném -
#25007 Porsche kupa is egész népszerű, és legalább abban nincsen semmi TC meg ABS. -
ickarus9999 #25006 Regisztrálni nem sikerült sajnos. :D
'8: Undefined index: anti_spam_ver_failed
FĂĄjl: /home/iracers/domains/iracers.hu/public_html/frm/Sources/Errors.php
Sor: 337' -
#25005 Ha SRS-be sok a kamikaze, akkor iRacingre rá se nézz :D Ezerszer rosszabb a helyzet. Én mondjuk csak RaceRoomban SRS-ezek, nem tudom pl. AC-val mi a helyzet, de ami az iRacingben van, az már-már botrányos manapság. Ahogy @ricsaaard is írta, roadon gyakorlatilag GTE és GT3 amivel menni tudsz és itt a vége kb. A többi széria jóformán teljesen halott. Esetleg OW-zni tudsz még Skippyvel, meg néha összejön 1-1 másik is, de azokat már vadászni kell. Az iRacing Nascarban top, minden más sokadlagos és ez látszik is.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.05.23. 10:28:23 -
ricsaaard #25004 Szia!
http://iracers.hu/frm , ezen a fórumon be kell regizned (rendes névvel) és ott van lehetőséged kérni 3 hónapos promó kódot.
A versenyek nagyságga függ hogy mikor és fontosabb milyen kategóriában akarsz menni, GT3 meg a GTE kategória az nagyon populáris manapság ott legalább 2 szerver minimum indul az olyan 20-25 fő / szerver ( de ez csak abban a kategóriában) -
ickarus9999 #25003 Sziasztok , nagy választás előtt állok :D iracing vagy raceroom (tudom nem ugyan az a 'műfaj') , hol és kitől tudok kérni iracing-hez kódot ? Ki szeretném próbálni, llletve mennyien szoktak lenni a versenyeken ? Assetto-t próbáltam SRS ben de valahogy nekem nem fekszik meg sok az önjelölt kamikaze, és a fizika is olyan esetlen tud lenni néha, Rfactor2 imádom de ott nincs sajnos SRS, közösség is alig-alig és így a fizetős content se nagyon éri meg. Köszönöm előre is.
-
#25002 előfizu meghosszabbításra van esetleg most valami 50% os vagy hasonló akció?
Jövő hónap elején jár le a móka :D -
#25001 Az a Beta UI az foss es felesleges. Rettegek, hogy atallnak kizarolag csak arra. Valszeg nem csak a kinezet miatt eroltetik, tuti van valami hitelesitesi, biztonsagi es egyeb szolgaltatas ertelme is; de egyelore nagyon nem jo (nem tetszik). -
#25000 Talan az AI-t is azert hozzak be, mert erzik, tartalom bovites nelkul "lemaradnak" (igenylik az emberek, meg ha "draga" is), de ahogy no a tartalom, egyre problemasabb megtolteni a sorozatokat. Csak ugy nem vehetik ki oket.
Ha lesz AI, esetleg megtehetik, hogy felere csokkentsek a sorozatok szamat. De azert elotte megnezik, mennyi embert vonz be csak az AI, es abbol mennyi megy at olnine-ra;)
– Lehetne full aras online, AI, hosted; korlatozott, megszavazott sorozatokkal
– Felaru elofizetes, csak hosted online (ismerosokkel), minimal publik online es AI
– Negyed aru csak AI-val, erosen korlatozott online-nal (talan kedvet kap)
– Es talan negyed aru AI-val es sajat ingyen szerver lehetoseggel (ligaknak).
:D -
ricsaaard #24999 - Igen amúgy azt a scan-t (silverstone) végre befejezik és jöhet a release.
- Úgy gondolom én is hogy az eső jó dolog lesz, deviszont elötte a v7-es gumi modellt rárakják a kocsikra mert elméletileg ez készíti elő az esőt, meg a több fajta gumi keveréket is
- Ficsör téren (számomra annyira nem fotnos) de a játéknak a UI-on kicsit szabhatnánk már végre - de ezt az asztali erőltetést nem tudom hova tolják, annyira gagyi és átláthatlan és mire kijön már rég idejét múlt lesz az egész design.
- Szerintem a pro truck jó dolog lesz (bár nem én leszek a vevő kör) de sok amcsi imádja ezeket a kocsikat meg VR-ral biztos hatalmas élmény lesz okádni a hullámvasút pályán :D -
#24998 Nem baj az ha sokféle van, csak ne legyen belőle több sorozat mert felesleges, max kettő.
Azt még megértem, hogy van két külön dirt road sorozat, mert valahol a pályákat is el kell adni. Viszont már ennél is látszik, hogy a C-s sorozat esetében néha egy split sem jön össze.
Ennek ellenére van pl vagy 25 road sorozat aminek kb a harmada értelmetlen: Spec Racer Ford, Fanatec GT Challenge, Grand Prix Legends, V8 Supercars, Kamel GT, Pro Mazda, Ruf GT3, stb. Persze biztos hogy vannak olyan hetek amikor ezeken is vannak, de az már a pályának szól és nem a kocsiknak. Nem a kocsik ellen szólok persze, a Ruf-al szoktam menni és Monzában egész jó kis mezőny gyűlt össze, de a héten az átlag versenyzőszám olyan 4 körül mozog. Két - három sorozatot ilyenekből össze lehetne vonni és az értelmetlen kocsikat meg ki lehetne dobni, pl VW Jetta. -
#24997 Ezzel sem valtjak meg a vilagot, de legalabb lesz ilyen is;) -
#24996 Pro Truck (teaser:P)
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2019.05.10. 10:46:19 -
#24995 A TCR-es széria is biztos nagyon fog majd menni. Az még érdekes lehet, bár régen nem szerettem szimulátorban az FWD-t, de mióta rájöttem, hogy való életben jó eséllyel sose lesz RWD autóm, egész jól megbarátkoztam vele :D -
#24994 Dirt-ben nem vagyok büfé de a GT1 sajna régóta halott széria. IMSA , GT3, Lemans nagyon megy ......azt mondják az új M8 al nem nyúlsz mellé -
#24993 Nem csak az, rallycross, gt1, dirt sorozatok, amiket néztem, azok közül a skippy meg a posrche kupa, ami népszerű. Az új tartalmas gt autókat nem néztem, igazából azok is jók lehetnek, de ugye 1 sincs meg.
A betervezett versenyekkel nekem az a gondom, hogy pont az iR előnye veszik el, hogy leülök, és megyek egy versenyt, mint régen. Egyetemen lyukas órám volt, siettem haza, hogy versenykezdésre még tudjak regisztrálni :D -
#24992 Te Nissanoztál ha jól emlékszem. Az már egy ideje nem népszerű de a "betervezett" - a fórumban megtalálod az időpontjait - versenyeken mennek még rendesen sőt egy magyar srác egész jól megy AUDI GTO-val.
A kihalás az erős , de persze nekem is tele lenne a púpom ha kedvenc szériámban nem tudnék versenyezni !
-
#24991 Előfizettem egy hónapra, az számomra érdekesebb szériákban elég siralmas a részvétel, alig látok olyat, hogy összejön két split. Más szimulátoroknál se látom a nagy aktivitást, mint régen mintha teljesen kezdene kihalni a szimulátorozás. -
#24990 THX!
– RallyX – igen, az lesz.
– Az uj Silverstone az a scan, amit meg 10 eve szkenneltyek, es azota all?:D
– Itt az uj autokat a szolgaltatas korlatozza (meg persze az ar). Tudnanak 10× ennyi autot kitolni, csak "nincs ertelme". Kell hozza AI, uj rendszer, egyeb lehetosegek. Igy is mar hatareset az 50-60 sorozat.
– Ezeken (tores, utkozes, hang) mar 8-10 eve dolgoznak; az AI "ujdonsag" (2-3 ev:D; bar valszeg sose kerult ki az eredeti rendszerbol); az eso meg logikus volt, eleg komoly a realroad, varhato volt hogy elokeszitettek ra, es valszeg a gumikon sem veletlenul maszatolnak evekig;)
Az iR fejlodese (kinezet, funkciok) altalaban nyogve nyelosnek (soon) tunik, de azert mindig szinten vannak. Ami nagy elonye, amit tud, azt komolyan tudja. Az uj utkozes es tores is ilyen lesz, azert tart sokaig. Nem csak latvanyos grafika es effekt, ezt fizikabol kell tudnia es online, 50 autoval. Mashol neha elorebb tartanak, de a fele kamu, latvany es az online mukodes is erosen kerdeses. -
ricsaaard #24989 Tony kicsi értekezése:
https://members.iracing.com/jforum/posts/list/3648601.page
Röviden tömörem:
- Jönnek az ún. pro truck-ok
- RallyX nevű pályán dolgoznak, gondolom ami kereszti saját magát (annyira nem értek hozzá sry)
- Nascar, jön a Ford Mustang
- Nascar fizikai update-k
- Nascar -> 'green-white-checkered'
- Újra scannelt Silverstone (! végre :D )
- Audi RS3
- Van még egy jó pár kocsi és pálya fejlesztés alatt de arról nem akar beszélni mert korai fázisban vannak és nem akarnak égni hogyha beüt a gepasz és nem tudnak releaselni
- Új ficsörökön dolgoznak , meg amiket tudunk eddig hogy majd jönnek ( törés, ai, vadiúj hang motor, ESŐ (!) )
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2019.05.09. 09:39:21 -
ricsaaard #24988 Tony kicsi értekezése:
https://members.iracing.com/jforum/posts/list/3648601.page
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2019.05.09. 09:32:44 -
#24987 Audi RS3 LMS lesz a TCR-es autó, valószínűleg a júniusi update után fog jönni.
Tony Gardner wrote:
Audi RS3 LMS - although it is going to miss the June build. (but not by much) -
MasterMason #24986 Ez elég jónak tűnik.