25347
-
#24985 -
Morgolodo #24984 Megy a fórum, ha még aktuális. -
Morgolodo #24983 Most ugyan döglött a fórum, de, ahogy a kolléga mondja lehet kérni kódot. Kis türelem. -
#24982 iracers.hu fórumában szerintem még lehet kérni ingyenes kódot -
Bamas #24981 Sziasztok! Bocsi az egyszerű kérdésemért, de kezdőként hol és hogyan lehet kipróbálni az iracers-t. Ha a fenti honlapot nézem csak évekkel ezelőtti bajnokságok és információk vannak. Steam-en kell továbbra is befizetni és ott lehet belépni a versenyekre? Köszönöm a segítségeteket! -
#24980 Akit esetleg érdekel, hallottam valahol (tessék érteni), hogy van egy szinte fullos road-ra specializált iRacing account. Kb 180-200k értékben van rajta kontent, negyedéért már szerintem vihető lenne :D -
twinr #24979 Leszűrted a lényeget a videóból, gratulálok! -
#24978 lucas-oil-off-road-racing-series-forms-alliance-with-iracing
-
unrealnoise #24977 Az AI-re kíváncsi leszek. Tudom sokszor mondtam, de nagyon örülnék neki, ha tényleg gondolkodó AI lenne...
Mit értek ez alatt...
Pl azt, hogy ha az utolsó verseny előtt vezet a bajnokságban 20 ponttal, akkor ne akarjon minden áron győzni, érje be adott esetben kevesebbel, rajtnál legyen óvatosabb... Meg ilyen okosságok. Persze biztos vagyok benne, hogy így is ez lesz a legjobb (kérdés, hogy mikorra látjuk :D), de bízom a nyári megjelenésben... -
#24976 Inkabb bloom kellene, hogy legyen valami dinamikaja is a feny-arnyek dolognak. -
MasterMason #24975 Itt nem a napba nézel és mégis ki van égve a kép, pl felhők és egyéb fények.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.03.03. 20:29:18 -
#24974 ha mész igaziból az úton és az arcodba b@sz a nap, az nem lesz kiégve? :D -
MasterMason #24973 Jó pár helyen iszonyatosan ki van égve a kép , főleg a felhőkön meg a lámpákon látni. Nem kicsit túl van tolva a brightness, ha ezzel akarták prezentálni a HDR-t akkor nem volt egy jó ötlet. -
#24972 -
#24971 Az iR mindig megmagyarazza, hogy az a tuti, ami jelenleg van. Aztan kesz lesznek valamivel, es onnantol az a tuti:D Mint regen az ABS es tarsai:)
Az iR-t igy epitgetik, vannak dolgok ami "tok felesleges", de vannak dolgok, ami azert eleg jo, hogy reszletes, szamolgatja es nem valami egyszerusitett dolog. Tuti lennenek fontosabb vagy nepszerubb dolgok, de mivel mindent evekig fejlesztenek, es ha nem tetszik neki, akkor lazan csusztatnak egy evet, igy minden soon;) -
#24970 sokféle durrogás van, másként durrog egy szívó a szelepvezérlésével és máshogy egy turbós motor ALS-l a turbólyuk ellen..sztem csutka felesleges ezt gyújtásra kiszámolni, mert ha igazán jól akarják megcsinálni akkor az nagyon sok erőforrás és hangeffekt, egy szívó motor gázelvétnél behörög ahogy lassul a gázáramlás és ugye durrog amikor begyullad, a turbós motor meg mint a kalasnyikov durrog hogy pörgesse a turbó lapátjait.
Szal jó azt hinni hogy ez így van, de sztem ezt autónként fordulatra megcsinálni az rengeteg erőforrás. Ennél sztem még a vakus figura is jobb. -
GeriDoc #24969 Igen, eszemben volt az AC is, nem hiába a megfogalmazás. -
#24968 AC se fullad le, ami különösen vicces, hogy a nKp-ben ez tök jól működött. -
GeriDoc #24967 Uh, gondolom el kell majd ájulni, hogy le tud fulladni az autó. Minden rendes simben le tud fulladni (rF2). Eddig megmagyarázták, hogy miért jó, hogy nem tud lefulladni, most meg fogják magyarázni, hogy ez így ultra szimulátor.
Ebből egyedül a HDR-re leszek kíváncsi, mert ezt a fekete helyetti szürke színt (pl. Ferrari 488 műszerfal) sosem értettem. -
#24966 Akiknek lobog a melle a menetszeltol:D
Igazabol nincs ezekkel gond. Persze tovabb a tart a fejlesztes, mintha megszornak fotos gif-fel; talan eszre sem veheto a kulonbseg; de azert megis, az iR ilyen:)
Amikor a kipufogo dorreneseket modelleztek (hang+latvany), az elso megjeleneskor jeleztek, meg beta, mert nincs szinkronban a gyujtassal, de aztan elkeszult;DD
Most auto lefulladas lesz. Persze, nem csak lefulad mert X kisebb mint akarmi, hanem autonkent, alapjaratonkent, motortol, hengerek szamatol, kompressziotol meg akarmitol fuggoen. Ehhez hozzaigazaitottak a segitsegeket, automata dolgokat, auto startert, anti-stall stb. is. Meg auto lista is van, melyiket hogyan kell beinditani (gyujtas, starter, kuplung, kulonfele hangok stb.).
Meg millio kis dolog, pl. amelyik autoban van, tekergetve a motor szabalyzot vagy uzemanyag kevereket stb., "termeszetesen", allo helyzetben ezt az alapjaraton is hallani;D
De gumikeverekek meg nincsenek, csak mindenhez 1db:DDD -
#24965 :))
édes faxom..nagy mellű nőket is berakhatnának féktávra a palánk mellé :)) -
#24964 Lesznek vakuzo fotosok a palya szelen. De nem csak ugy ossze-vissza vakuznak, hanem elsosorban akciok kozben (gondolom kicsuszas, baleset, elozes stb.), hasonloan a dinamikus kozvetito TV-kamera rendszerhez;))) -
#24963 2019S2 Elozetes:
Some highlights include:
• Engine Model Enhancements (engine stalling)
• High Dynamic Range (HDR) Rendering
• BMW M8 GTE
• NASCAR 2019 Season updates
• V7 Tire Model enabled on the Skip Barber Formula 2000
• Charlotte Motor Speedway - 6 New Track Configurations
• Daytona International Speedway - Daytona Rising upgrades
• Nürburgring Night-Mode preview
• iRacing BETA Interface - Current Series and performance upgrades
• Much more!
Tobbi a forumban. -
-
#24961 szerintem teljesen új .........pedig biztos fent akadt volna rajta a szemem. -
Morgolodo #24960 Az M8-as BMW csak nekem új, vagy csak régen volt róla hír? -
#24959 Az ovál alacsonyabb split esetén mindig veszélyes -
unrealnoise #24958 szomcsi hírek / Tony Gardner /
"Ai will not be in this build but we realistically expect it will release this year. We want it to be robust and be proud of it when we release it. Just so much to refine when addressing all the things that happen on track, close racing, starts, pits, race control etc. All those details are what makes it good or not. We are making great progress. There are some very nice options on skill settings, building seasons etc.
Same thing with the damage model. It will not be in this build but we expect this year we will release it. Likely in the back half of the year. We expect it to be better than our current damage model in every way. We will make a separate update post about it today in the forums." -
#24957 New Damage Model Update
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3638629.page
"We think we have a realistic shot at completing everything needed in time for an initial launch before the end of the year." -
twinr #24956 Várható volt.. bár rém unalmas pálya. -
#24955 Circuit de Barcelona-Catalunya Coming To iRacing -
twinr #24954 meglehet nem látjuk őket ezen a versenyen... -
twinr #24953 na jól van, már megijedtem... Sose tudhassa az ember a mai világban.. :)
-
#24952 Lehet ezt komolyan írni? :D Csak ezt találta nyilatkozni a szájával a héten és megmaradt :D -
twinr #24951 Nem tudom eldönteni hogy ezt most komolyan írtad és szimplán hülye vagy, vagy vicceskedtél, ez esetben visszavonom és bocsánat! -
#24950 Miután az országban megnyert már mindent, nem marad ideje ilyen himi humi iRacingekre. -
twinr #24949 Nem vágom hol marad Bereznay úr, aki simán lenyomna bármilyen forma 1-es pilótát! :D :D -
#24948 Verstappen-Norris-Catsburg-Van Gisbergen Team Up For iRacing 12H Bathurst Race -
#24947 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Sosem lesz 100%-os a szimuláció..."
Erről eszembe jutott egy megmosolyogtató dolog még az öreg Sompir mestertől. Egyszer ment a bizonygatás, hogy a RFT fizikája milyen jó, mire az öreg ilyet szólt, hogy "a valóság nem 100% szimuláció". :D A régi szép idők. -
unrealnoise #24946 Nekem AI-hoz már csak a különböző gumik kellenének... ha már ez a téma... ahol adott, legyenek. Sosem lesz 100%-os a szimuláció, szóval sok értelme nincs várni... de a versenyeket feldobná, és hát az is a szimuláció része, hogy különböző taktikák is legyenek...