iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem probaltam, de mivel en szedulos vagyok, igy tippem szerint nalam a szedules es esetleg a roka ami bejatszik😉
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Furcsa mert amikor a DK2 a fejemen volt annyira elementáris volt az élmény,
h biztos voltam benne amint itt a CV1 azonnal veszem bármennyibe is kerüljön.
De ez az előbb említett néhány kör rendesen elbizonytalanított. Nagyobb előrelépésre számítottam..
(dehogy veszel DK2őt 😊 szerintem óriásit esik majd a CV1 is ha itt a next..)
Most meg kompromisszumos, akinek belefer, annak kell eldontenie, mi eri meg neki jobban: a VR-elmeny az esetleges kevesebb pixellel, kissebb (fix) latoszoggel, kenyelemetlenseggel, szedulesseel, megvakulassal, hanyassal (kinek mivel😄D) vagy a jo bevalt 3 monitor.
De uj elmeny lehet, az biztos. De ez engem meg nagyon sokaig nem fog erdekelni😄D talan 3-5 ev mulva, ha olcsoert odaadjak a hasznalt DK2-ket😄D
hát.
Hogy őszinte legyek, többet vártam.
3 monitor / 100hz / 100fps után sajnos még ez is nagyon de nagyon pixeles.
Mindenképp kipróbálos mielőtt megveszi az ember..
Mennyibe került és mennyire vagy vele megelégedve már mint az elődjéhez ami volt neked?
Hol vásároltad ?
Lehet e ezt nálunk kapni?
Utoljára szerkesztette: frango, 2016.06.20. 18:52:15
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
iracing the 'real' race.
Amugy en is Toyotat szeretnek, a TSO20 ota tetszik. Valami egyszer biztos lesz, de nem feltetlenul azert, mert mi mit szeretnenk, hanem mi jo az iR-nek es a promonak😉
iracing the 'real' race.
Praktiszon is csak 13,5litert tudok max beletenni, mit tudnak a többiek amit én nem? Néztem az összes verseny eredményét, senkinek nem kellett boxba mennie, miért csak nekem fogy el 12kör alatt???
Más mindenki tud 19 kört menni, hogyaaaan?
minden világos ki merre tart gyakorlásban, stb,stb..
Kíváncsi vagyok milyen irányba megy majd a jövőben a fixed/változó szériák aránya.
Isle of Man óriási munka ...volt vagy 10 éve, de a mai napig élmény nekem. Még akkor is ha nem tökéletes 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
Nem gy kedcenc pályám van ami nem hivatalos..off, ezért nem sorolom fel
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2016.06.19. 09:08:06
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
nincs itt semmi új, csak az emberek nem változnak...ennyi a szomorúsága.
lapoztam.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.06.16. 19:43:02
iracing the 'real' race.
én csak véleményt mondtam a többi rendszerről (játékról), nekem nem tetszik se az AC és kb. ennyi mert más szimulátor nincs is a piacon (aminek van nagyobb bázisa)
GTR-eztem, maga korában abszolút csúcs volt, GPL is, ezt nem vitatom - de a mai játékokat nézztük lentebb - valljuk be azok a játékok kezdenek lassacskán kiesni a hardcore simből (GPL,GTR),de még mindig fényévvel körözik a a fent említett játékot.
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2016.06.16. 12:34:56
komolyan szükség van ezekre?...gondolom akkor a GPL-t is hulladékoztad mert mondjuk a GTR 10* többet tudott....kár hogy egy dolgot nem, amit viszont a GPL igen.
Értelmes érvekkel is lehet vitázni a francnak akarod a másik játékot taposni, hogy ez jobbnak tűnjön.
Mielőtt félreértenéd, az iRacing jó, és jó irányba is halad, mindig is megvillantak ilyen arcok a szimesek közt akik a többi szimet szarozva akarták azt kiemelni amit ők használnak....erre semmi szükség, lehet szétszakadozni, meg klikkelni...csak értelme nincsen, szabadidőtöltés.
Engem egyáltalán nem zavar, hogy árban egy picivel drágább, de ha megnézzük mekkora hulladékot adnak 15 ezerért (formula 1,WRC (funnak jó), forza,asetto (jó nem olyan árban van, de sztem távol van a szimulátortól még,attól hogy még élvezhető nem biztos hogy valóságnak megfelel...)) ehez képest a 20 ezer éves szinten nem sok.
De az iR erre tokeletesen alkalmas, ez is a koncepcio resze, sok 100%-ban azonosithato felhasznalo, reklam es promo lehetosegek az autokon es palyakon.