25347
  • lac coo
    Alex, küldjél meghívot vagy mi az ! :)
  • lac coo
    Nem tudom milyen néven voltam! :))
  • ozoli78
    Másik acc al meg lehet nézni mit használtál
    neved?
    megnézem
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.11. 16:06:51
  • lac coo
    Hol lehet megnezni mim van eddig ? Vagy egyaltalan az accomat hol assam elo ? :)
    Regen skippim az tuti volt, meg valami palyakat is vettem. 25 % engedmenyt adnanak visszaterokent, lehet ugy jobban megerne .
  • bardocz
    Valami rallycross autó készül, az tényleg nagyon jó lenne, ha megjelenne. Vagy ha csak egy pályát kiadnának, amit addig lehetne dirt oval autóval használni.
  • lac coo
    5000 Ft-bol kijon az elofizetes es meg marad 150 dollar ? Az ugy johet ! :)

Az a baj , ti rogtok eves meg tizeves elofizeteseket szamoltok, annyi penz meg az egesz faluba nincs :)
    Valami szerenyebb, de ertelmes , sporolos kezdes jobb lenne .
  • Alexease
    Ha mar dirt.
    Kezdesnek tuti lesz 1-2 ingyenes auto es palya, de biztos csak oval.
    Akkor kaszalnanak nagyobbat (a fizetos tovabbi oval mellett), ha a Rallycross is megjelenne, legalabb 1 rendes RX palyaval (bar se hire se hamva, eselytelen), de ha mas nem, a most is letezo palyakra pakolnanak dirt nyomvonalat (errol volt valami info).
  • Alexease
    Szerintem csak koltoi kerdes volt;)

A havi 5000Ft eleg sok lenne, meg kezdesnek is. Eleve kijon belole a 40%-os elofizetes, es marad ~150$. Az utobbi 3 evben 29 tartalom volt, de az oval nem erdekli, igy marad 15 "road" (auto/pala, es ez sem biztos mind kell). Az evi atlag 5db. Atlag arat szamolva, kezdeskent, az elofizetesen felul, akciosan (tobbet vesz) kijonne belole ~12 tartalom. Az azert boven eleg, kijon belole 2-3 auto es a hozzatartozo nagyreszt szukseges/elegseges palyak, amivel a lenti "ingyenes" listan felul, akar 5-6 (vagy tobb) sorozattal bovulne a a hasznalhatok szama.

Ebben az evben max a dirt resz fog megjelenni (ingyenes cucokkal), de ami esetleg megvasarolhato lesz, annak is a nagyresze dirt-oval, arra meg total nincs szuksege;)
  • bardocz
    Abból még a teljes árú előfizetés mellett is tudsz majd vásárolni.
  • Alexease
    En is az elso nap ota folyamatosan tag vagyok, minden megvan, ki sem akarom szamolni:D

Bar a kezdetek ota akcios vagyok (100% tagsag), mindent kedvezmenyesen vettem (kredit 75% es elofizetes 50%) igy mindig olcsobb volt minden, plusz akkoriban 148(!)Ft volt a Dollar (a fizetesem meg 1,5-szerese a mostaninak), igy egyszerubb volt helyzet.
  • ronnydown
    Most hirtelen ránéztem, 2008 óta $926-nál tartok...
  • Alexease
    A regieknek "egyszerubb" a helyzet.

Osszeszamoltam: en 2014-2016-ban (a mai napig) 206$-t koltottem (2014-ben nullarol indultam, nem volt bent kredit), abbol kijott 29(!) tartalom + az elofizetesek 2017 vegeig(!).
    Eleve 75%-ert vettem a krediteket, megvan minden kedvemeny, jart az 5$ visszaterites is, es 49$ volt az eves elofizetes. Es semmi versenyzesi visszateritesem nem volt, mivel nem hasznaltam online.
  • mumus70
    Mondjuk én már olyan stádiumban vagyok, hogy ha teljes bajnokságokat tolok egy évben, alig 2-3 új pályát kell vennem, de már azokra is kapom a 25 %-ot, Tehát jelenleg úgy 20 dollár nekem ebben az évben, mert 2 éves accom van, idén arra se költök....
  • lac coo
    Akkor marad a malacpersely ! :) Azzal többre megyek !
  • Alexease
    Dolgoznom kellene, de ez most erdekesebb:DD
    Osszeszamoltam mivel tudnal indulni tartalom vasarlas nelkul a kovetkezo szezonban (es nagyreszt a tobbiben is):P

Mazda MX5: osszes 12 het
    Pontiac/Mazda MX5: osszes 12 het
    Cadillac: 3 het
    Pontiac: 3 het
    Spec Racer: 4 het

Egy auto vasarlassal a Kia jo lenne (WTCC-szeru), de nulla palya van hozza. A Ruf GT3 nepszeru, de 8 palya hianyzik, csak 3 hetente lenne versenylehetoseg (Summit, LimeRock, Mazda, Okayama) :)
  • Alexease
    De ha "mengint" regisztralni akarsz, akkor szolj, meghivlak, nekem azert adnak 10$-t, azt meg visszaadom neked iR Gift Card-kent:D
  • Alexease
    En sose szamoltam ki, nem is akarom:)

Vannak itt nehanyan, akik talan az utobbi 2-3 evben kezdtek, talan szamolgattak is valamit.
    Mostanaban necces a helyzet, "sokkal" dragabb tud lenni, 10$-ral dragabb lett az elofizetes, "megszunt" a rendszeres felaru elofizetes es a 75%-os kredit is:/
    Rendszeres versenyzesert most is visszaadnak evi 40$-t (bar ahhoz el kell erni az A-t es hasznalni is kell!).

Az dobja meg, mennyi sorozatban akarsz indulni, ahhoz a tartalmak, foleg a palyak, el lehessen erni a minimum verseny szamot (8), hogy meglegyen a penz visszaterites.
    Szerintem/talan, ha A/B-ben nem indulsz (nem kellenek tartalmak [autok] de visszaterites sincs ahhoz), evi 4-5 tartalommal esetleg 150$-bol kijon:D Nullarol indulva az elso evben az elofizetes olcsobb (66$), de ugy is elmegy tartalomra;)

De ha csak a (kis)tura autokkal akarod tolni, nem erdekel a visszaterites, eleg az "ingyenes" 13/14 tartalom (http://www.iracing.com/membership/), es evente regisztralsz (mint eleg sokan), lesz*r*d az esetleges zuzast, akor evi 66$-bol kijon (havi ~1500Ft);D Es azert a Cadillac, Mazda MX5, Spec Racer eleg jol autozhato.

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.11. 10:46:42
  • lac coo
    Mennyit költ erre egy átlag újonc versenyző havonta ? Kb. reális ha 5000-et félrerakok havonta ? :)
  • Alexease
    Az ilyen szimes mukodeseknel lehet latni, mennyire profi az iR (Papy) online kod a tobbiekhez kepest: full dinamikus palya melegedes, homok, por, kosz, gumizodas, gumitormelek; es "nem csak" felkerulenk" aztan "eltunnek", takarithato, odebb hordhato, a gumitormelekek rendesen pattognak stb. Nem koronkent szorozgat/oszt valamit a hatterben, hanem szinte azonnal latni es erezni. Es ezt tobb tiz fos online mezonyben.

Lehet szidni (itt is) az online kodot, de mas ceg orulne, ha csak naturban az autokat le tudna kezelni gond nelkul;)
    Es nem csak 1 orszagbol, hasonlo ping-gekkel csatlakoznak, hanem durvan nemzetkozi, kiszamithatatlan "hozzaallasokkal", gepekkel, hatterben bongeszo, torrent, stream, akarmi. Nem fix 30-as ping-gel kell megoldania, hanem kiszmithatatlan 4-5-szoros elteresekkel.
  • Alexease
    Kicsit tulaznak tunik, de megsem az:)
    Egyreszt amig nem szamolta es nem lehetett latni a felhordott homokot, addig nem tunt fel, mennyi palya elhagyas van igazabol es mi a hatasa.
    Masreszt igazabol is "osszemaszatoljak", bar ott talan a szel is ratesz egy lapattal.
  • mumus70
    Azzzigen! Tornádó volt? :D
  • GeriDoc
    Eközben a dugóhúzóban.
  • Alexease
    Egyedul hasznalhatobb:P
  • Alexease
    Gondoltam megyek egyet online, ugy is fun, nagy kart nem okozok vele:D 5 perc amire betolt, nem butitottam le, egyeul jol nezki, de igy gondolom "eszreveszi", hogy valami nem stimmel, es masszivan butit. Nem sokat latni menet kozben:D

Foleg versenyben, amikor bazinagy monitorokkal nyomulnal FullHD-ben, vagy 3 monitorral extrasan es persze VR-rel. Eselytelen a automata butitott 1280x720px:DDDD
    De nem szaggat, meg van a fix 60fps, meg elindulasnal sem gaz. De igy a fektavok (foleg LeMans-ban a hosszu egyeneseknel) nem meterekrol szolnak, hanem 10 meterekrol, emlekezetbol vagy valami nagyobb tereptargy, mert a tablak es hasonlo meretuu cuccok "lathatatlanok";)

1:1 kep, nem butitott;DDD
  • hungary27
    Még itt is a hatodik fokozatot csak benzin spóroláshoz lehet használni.
    Utoljára szerkesztette: hungary27, 2016.09.10. 11:44:41
  • oneal1
  • oneal1
  • Alexease
    Skippy-vel ment es 18mp-et kaptal?! Jol tolja a ficko! :)
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.10. 09:16:57
  • Alexease
    Az nem verseny event lesz, hanem a "meglepetesnek" beharangozott bejelentes stream-je.
  • mumus70
    Azt látom. De milyen event, milyen kocsikkal, mekkora táv, ect...ect....ect....stb...stb....stb....
  • GeriDoc
    Egy nagyon picit jobbra tőle oda van írva.
  • mumus70
    Mi számol fent vissza? Mi lesz az? Csak nem egy 24 órás mély víz egyből? Egyedül elindulok wazzeg! Nem érdekel semmi! :D :D LeMans az ISTEN!!!! :D
  • oneal1
    na végre egy jó verseny Le manson... :)

2-nak sikerült beérni, elől egy pro licences fickó ment, Tom Ward, azthiszem skippyvel tolja nagyon jól, neve ismerős volt.
    18mp-et kaptam... :)
    Na de még van mit javulni, 2 napja van csak meg a HPD...
  • mumus70
    ÓÓÓ hogy xarjá sünt!!! Mácsak ez a tengerimalac fejű idióta hiányzott így estére!
  • Mik
    Nekem Corvettel is bejön, azzal is lehet hasítani (mondjuk a másik két autó meg sincs :D)
    De Mazdaval ne próbáljátok ki [link] (ezt most mumus ne nézze meg :D )
  • hungary27
    LeMans-on, ha tehetitek akkor az Audival menjetek, brutálisan jó párosítás, pedig nem is szeretem a gt3-mat. :)
  • endy papp
    Én mindig is így toltam már évek óta....
  • GeriDoc
    Ezt mondom, most én is így tolom.
  • bardocz
    Most kipróbáltam fps limiter nélkül, akármennyire is ellenkezik azzal, amit eddig tapasztaltam. Tökéletes. Semmi akadás, egyedül, most versenyen kiderül ott is jó-e.
  • bardocz
    Igen, ez tökéletes lenne ilyen szempontból. Csak nekem smot majd kell az 1 loadcell meg 2 potméternek hely. Azon az elektronikán meg vagy 12 gomb van, vagy a 6x6 mátrix.