25347
  • bardocz
    Ezek meddig érvényesek még? Van egy olyan érzésem, hogy évesa lőefizetésre jobb alkalom nem nagyon lesz.
  • oneal1
    na én is pont ezt akartam, írni, hogy valami új ösztönzési rendszert csinálhatnának.
    pl mondjuk egy sorozatban egy hónapban eredményhez kötve szerezhetnél egy creditet, több sorozatból így akkor már lehetne gyűjtögetni és mégsem tud mindenki megvenni belőle mindent :)
  • lac coo
    Na par kerdes ...:)

Pedalokat itt nem lehet allitgatni, foleg kuplung pedalutja...
    Ffb ben van valami trukk, egyelore leginkabb egy fix ellentartast erzek, tobbi az gyenge emellett..Mik azoka fura allitasok az ffb nel, nem erzek semmi valtozast, meg nem is ertem mik azok !:)
  • Alexease
    Talan azzal lehetne "trukkozni", hogy komolyabba tennek a hivatalos versenyeket, fele-harmad annyi idoponttal, a statisztikak alapjan a nepszerubb idopontokban, szigorubb buntetesekkel, kotelezo Qual-lal es egyebekkel, DE kredit-nyeremenyekkel es valodi celokkal a szezonok vegen. Igy a fentmaradt eroforrast at lehetne csoportositani talan fun-szerusegre.

De lenne meg kismillio otlet: sajat szerver lehetoseg; ingyen X darab Host per nap/het; minden sorozatbol egyik nap Hivatalos masik nap Fun; elofizetes nelkul NO online csak Host; stb.
    De sajnos mindegyik otletet be kellene vallalni, mukodne-e, novekedne-e a letszam vagy hirtelen kellene ketszer ennyi felhasznalo, hogy a hivatalos sorozatok ne legyenek "veszelyben".
  • Alexease
    Road-bol nem nagyon akarnak rendes fun-t, igy is "hatar eset" a letszam es a szerverek telitodottsege (kiveve 2-3 nepszerubb dolgot), felo hogy inkabb ott mennenek sokan. Es nem azert, mert torni-zuzni szeretnek, egyszeruen nem frusztralja az embert:D

Ez is "sajnos" uzleti "fejvakaras", tudjak, ha lennenek fun szerverek (de azert X db inc utan kizarassal!), valszeg sokan/tobben jonnenek iR-be online-ozni (kint a penz "masodlagos", nem Mo.-bol kell kiindulni), de "komolytalanna" tennek a rendszert, veszelyeztetnek a hivatalos sorozatokat stb.

Kell a bovulo tartalom a promo es a bevetelek miatt, de ahhoz meg sorozatokat kell inditani, a regieket nem nagyon lohetik le, mert megiscsak megvettek az emberek, a szerverpark korlatozott, ugy kell okoskodni, hogy legyen mindig elfogadhato letszam.
  • oneal1
    audival nagyon jó lemans, próbáltam én is! :)

Erről nincs info, hogy terveznek e roadból fun-t plusszban esetleg? vagy a naptár már végleges?
  • oneal1
    pont annyit is ér :)
  • Alexease
    Mentem meg egy karikat Le Mans-on (Audi), ez nem volt annyira zuzos az elejen, bar az elso sikannal kiforgattak. 54.-rol 26.-nak "jottem fel", bar elzozni itt sem kellett csak kerulni:) De a mezony 3/4-e "LMP", nehany GT1 es tizen darab GT3 volt csak.
    De a kezdest majdnem megszivtam, a Prac. utan betoltott (4 perc), a Qual elejere odaertem, gndoltam megyek idot, elorebb legyek, de nem volt "drive" gomb. Kicsit piszkaltam, aztan rajottem, elmult a net-em:D Kilep, belep, eppen visszaertem startra:)

Jo lenne szezon kozben is nehany fun race sorozat:)
  • lac coo
    Hat a fene tudja, AC ban ket masodperc alatt belovok mindent :))
  • Alexease
    Szerintem jo a menu, olyan Papy-s, en labrazast kapok a mai divatos, net-es, nagy gombos, csember dolgoktol;D
    De keszul nehany eve valami uj menu es felulet, az valami desktp-os, webes, flash-es valami lesz(?!), amit lattam belole (?!) nem tetszett:(
  • lac coo
    Nem az allitas sok, mashol is ennyi, hanem a menu kicsit idejtmult :)
  • Alexease
    Ennek kell nehany nap, amig osszelovi az ember, eleg sok az allitas.
    A FOV alapbol: [ es ]. A kamera dontes ugyan az csak SHIFT-tel vagy CTRL-lel. De inkabb akamera editorban.
    Tudod skalazni a GUI-t (PUp/PDown), meg tologatni a kijelzeseket (ALT-K).

A G-eroket szerintem csak INI-bol: ..\Documents\iRacing\app.ini
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

[View]
    cockpitLookAngle=30.000000 ; Angle in degrees to rotate head when looking left/right
    cockpitLookDeadZone=0.050000 ; 0-1 value for deadzone. 0 is no deadzone.
    cockpitLookDownAngle=20.000000 ; Angle in degrees to tilt head when looking down
    cockpitLookInstant=0 ; does digital look left/right/up/down switch instantly, or transition smoothly?
    cockpitLookSmoothingTime=0.055556 ; Time value (secs) used in joystick smoothing
    cockpitLookUpAngle=15.000000 ; Angle in degrees to tilt head when looking up
    DriverHeadHorizon=0.000000 ; Percent to allow the drivers head to stay level with the horizon when the car tilts.
    DriverHeadNoPitch=0.150000 ; Percent to allow the drivers head to stay level with the horizon when the car pitches.
    DriverHeadWobble=0.150000 ; Percent to allow the drivers head to wobble when going over bumps.
    driverHeightAdj=-0.050000 ; Range -0.050m to 0.050m (approx. +/- 2 in.)
    DriverRotateHead=0.000000 ; Percent to rotate drivers head with slip angle. 0 to 1 with 1 being 100%
    drivingCamFOV=70.000000 ; driving camera field of view
    DrivingVanishY=0.514800 ; Shift the driving view up/down to make it easier to see the dash.
    virtualMirrorFOV=70.000000 ; virtual mirror field of view
  • lac coo
    Ok, kozben ezt megtalaltam youtube on !':))
    De olyan rossz a fov, a nezet, hogy alig tudtam egy kort menni.
    Ma mar ebbol nem lesz verseny , orulok ha beallitom valahogy. Pl az idrtlen g eroket hol lehet kikapcsolni ?
  • Alexease
    Beulsz az autoba, varsz egy kicsit, ki a menuben, ott CTRL-F12, tologatod es dontod a cockpit-et, aztan Save.
  • lac coo
    No ez nem lesz könnyű szülés beállítani :)))
  • frango
    Írsz nekik egy levelet(support), amiben szépen megkéred őket, hogy írják át. Ennyi. :)
  • lac coo
    Hát továbbra se egy flhasználóbarát a menü :))
    Ctrl3 F12 -re nem kellene valami kamera cuccot beadni ? Vagy itt nem lehet incar nézetet állítani ?
  • oneal1
    iracers-en Papp Attila tud azthiszem segíteni ebben
  • lac coo
    Nevet at lehet iratni valahol, megint az asszonyet irja ?! :)
  • oneal1
    az igen! ez a vas akkor egy igazi túlélő!!! :)

Mondjuk ahhoz képest, elég szépen fut, bár azzal a grafikával tény ,hogy nem a legoptimálisabb mondjuk a fékpontokat belőni :S
  • Alexease
    Eleg vegyes gep;)

Az alap 8-10 eves: haz, DVD, tap, memoria (4GB DDR2 333MHz, de csak 266-on megy). Az alaplap ugyanaz a kategoria, de az eredeti leegett 4-5 eve, es "lecsereltek" egy rosszabbra (Asrock, LGA775, ujonan 9E Ft volt;P). A proci meg eredeti (Core 2 Quad Q9550 2.83GHz, ami nem rossz; elotte egy Q6600 volt ugyanebben a cuccban). A sajat vieokartya egy 285GTX, de van egy "egyeb megoldasu" 780GTX. A vinyo is 10 eves volt (eppen nyaron jubilalt a memoria es a vinyo is), de pucolaskor beletort a mar beleegett SATA csati, igy kenytelen voltam cserelni (most egy 20E-res 250MB-os SSD van).

A fo gond, hogy az alap szar, semmibol nem megy bele nagyobb es ujabb. Nem kezeli le a PCIE3-at (igy a videokartya sem megy rendesen), lassu a BUS es igy a RAM-ok es minden egyeb adatatvitel, es a SATA3 sincs rajta (bar igy is jobb, mint az eredeti tekeros vninyo).

Amugy fps-ben nem rossz, egyedul lazan 100 felett van Le Mans-ban, 1 tukorrel, minden High (elelmosas es hasonlok off, de nem is kell, es 1280x720px). Sot, igy az 50+ mezonyben sem volt gondom az fps-sel, zavarobb a kisfelbontasu hatalmas paca;D
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.11. 18:16:06
  • oneal1
    elég nagy káosz tud lenni :)

milyen géppel nyomod pontosan?
  • Alexease
    Jo ez a Le Mans fun:D 54 indulo, betett 37.-nek, az elso egyenesben mar vagy 15-tel elorebb voltam, elozni nem kellett, csak kerulgetni;D Egy HDP-vel valaki szembe allt a savomban az egyenesben, lazan "atmentem alatta" (vagyis felokleltem, atcsuszott felettem es elrepult:P).
    Jo csinalja az iR, az fps lazan megvan (ok, itt-ott azert 40-50, de csak az 50 autos indulasnal), de a grafikat durvan lebutitja (texturak, arnyekok, fenyek), eleg huzos beloni a fektavokat:D

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.11. 17:47:48
  • barni1122
    Az összeset nem próbáltam, de szerintem mind működik. Ha nem haragszik meg érte a nagyérdemű fórum, akkor nem fordítom le a kulcsszavakat:
    ------------------------------------------
    Újaknak:
    1 year for $49 (55% discount!): PRLEAGUE12
    2 years for $89 (55% discount!): PRHOLIDAYHALFOFF24
    2 months for free and one month for 9$: PR2FREE
    3 months for 5$: PR-SIMRACERMAG
    3 months for 10$: PR-GOPROLOPEZ
    3 months with the Kia Car for $12: PR-BSRTC
    3 months with the Ford GT Car for $12: PR-GRIPTV
    Már tagoknak:
    Save 25% on any membership renewal now
    1 month renewal is now only $9.75: PR-LAPSED251
    3 month renewal is now only $24.75: PR-LAPSED253
    1 year renewal is now only $82.50: PR-LAPSED2512
    2 year renewal is now only $149.25: PR-LAPSED2524

És ugye a ref linken való regisztrálás esetén vissza tudok/tudunk küldeni 10 dodót, de ezt nem teszteltem még, hogy kuponos regisztrálás esetén is működik-e.
    Azért én is itt hagyom a linkem : https://members.iracing.com/membersite/SubscriptionChoices.do?refid=183866
  • lac coo
    Nem baj, kivarom !
    Igazabol egesz eletemet erre tettem fel, hogy kilokjem valamelyiket egy fektavon !
  • Alexease
    Nem ertem a logikatokat:) Versenyben nem fog osszekerulni veletek, nem mintha gond lenne vele, sokaig rookie lesz, keves iR-rel, de ha valoban elofizet, akkor bevetelt general, amivel a fejlesztest tamogatja, amitol jobb lesz a "programotok":D
  • oneal1
    támogatom a távolmaradását! :D
  • Alexease
    Ugy nez ki nem mukodik, felejtos ez a meghivas. Nem tartanam meg:D
  • lac coo
    Akkor küldj el mailt, azt se bánom ha megtartod a 10-est !
  • zimapeti
    "Mennyit költ erre egy átlag újonc versenyző havonta ?" Aztán kiderül ő évi 5000-re gondolt, csak elírta.
    Már megint a szokásos Lacoo flémelés, tele az ablak ezekkel, addig jó amíg gyűjtögetsz rá (mellesleg nekünk is) nagyon meg fogod bánni, ha a félretett pénzed erre költöd, de attól félek mi mééég jobban bánni fogjuk.
  • Alexease
    Ez a meghivas meg sem biztos hogymukodik, a REF linknel csak teljes arat lehet valasztani!!!!
  • ozoli78
    mert jo fej vagyok
    Use the promo code: PR-GRIPTV to get iRacing for 3 months with the Ford GT/GT3 for only $12.00!
    alex emaljét add meg es vissza kuldi a 10est
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.11. 16:38:52
  • Alexease
    Nem jon email, most neztem meg, meg sose hivtam meg senkit, egyszeru linket general, egy sajat koddal, es ha azon keresztul jelentkezel, akkor meghivasnak veszi (elvileg): https://members.iracing.com/membersite/SubscriptionChoices.do?refid=19060
  • lac coo
    De kitol jon valami mail, toled vagy ir-tol ?
  • Alexease
    Te kerdezted, hogy HAVI 5000 Ft-bol mi jon ki:)

Persze tesztelhetsz egy alternativ email cimmel 1 honapot is (8$), a lent irt ingyen cucokkal, ha ismet megunod, kevesebbet buksz;D
    Plusz ha kuldok meghivot, ketszer is nezd meg, tuti 40%-os UJ elofizetest fizess, mert a 110$-nak nagyon nem orulne az asszony:DDD
  • Alexease
    Kiprobaltam a "gyari" felvetelt (D3DGear), nem rossz, semmit nem csokkent az fps (ranezeesre) es akadas sem volt. Minoseget nem allitottam, alapbol maradt a WMV-n, ami azert izmos file meretet generalt (1GB) es kicsit pixeles is. Elvileg tud meg 2-fele AVI-t es gondolom a progiban is vannak minosegi allitasok, vegig kell tesztelni.

• lac coo
    ok
  • Alexease
    Kuldj privatban egy mail cimet, amivel regisztralni akarsz.
  • lac coo
    akkor jó, akkor ezt el kell engedni ...:))
  • bardocz

Csak a skippi van meg, és csak az alap pályákhoz vannak köridőid.