25347
  • Alexease
    Ebbol is latszik, az iR-tol azert olyan drasztikus meglepetesekre nem kell szamitani, nem igy mukodnek.
    A "nagyatlag" tippek egyeike sem jott be: Porsche/LMP1 vagy egyeb mostani marka, sorozat, GT3 frissites (McLaren) vagy bovites (Nissan, Ferka, Lambo, Bentley); regen keszulo dolgok befejezese/megjelenese; valami komolyabb platformot vagy rendszert erinto valtozasok.

Erre total nem szamitottam, betesznek egy regi autot, sajat, kulon sorozattal (mert gondolom az is kell hozza). Ez total nem volt eddig az iR stilusa, koncepcioja, vagyis valoban meglepetes volt:D
  • Alexease
    PR-kod regen gyakran volt, tobb autonal is. Talan most is vannak meg, a lenti kodok alapjan (Kia, Ford GT). Nincs ezzel gond, ez igy mukodik;)
  • Alexease
    Masodik reszt irt, nem meg egy meglepit;) Bar a masodik resz jelenthet megegy meglepit is;D
    De a videobol is latszik, mi mennyi ido/munka, ha 2015 szeptembereben szkenneltek;))
  • zzeN
    Új tagoknak ingyen PR-AUDI90 kóddal, öregek meg dögöljenek meg?!:D

20-án lesz még egy meglepi.
  • goldboy
    Tudtam hogy jó ez a pletyka lap
  • ozoli78
    audi quatro
  • bardocz
    https://pretendracecars.net/2016/09/12/the-audi-90-quattro-imsa-gto-is-coming-to-iracing/
  • lac coo
    Ejszaka ! :)
  • Mik
    LMP1-es Porsche, Monacoban, esőben. És mindenki boldog. :)
  • mumus70
    Vagy gyári T-cam nézet.... :D :D
  • goldboy
    vagy Audi IMSA GTO
  • oneal1
    jaja és mostantól a codamasters veszi át a fejlesztést :)
  • Alexease
    Sot, mukodne online is! Mindenki egyszer hasznalhatja, es mindenkinel "visszatekeri" a versenyt:) Igazi csucs technika lenne:))))
  • lac coo
    Valszeg berakjak a flashback-et.:)
  • hungary27
    Én csak remélni tudom, hogy valami "kézzel fogható" lesz. Nem csak egy sima licensz bejelentés. Mondjuk a BTCC-s Honda. :)
  • Alexease
    Talan "meglepetest" irtak, de azert az sem lenne csalodas, ha egy mar sok-sok eve fejlesztett dolog kapna "vegre" valami pontos megjelenest (hang, urtkozes/tores, GUI).
  • mumus70
    Az 5. körben nem mertem fékezni és befordulni a HPD előtt, szerintem letarolt volna.... :D A 7. körben meg ahogy rám verte a törmeléket a figura az zseniális volt! :D

• oneal1
    én is várom nagyon!

ha már bejelentett fuckó lenne akkor csalódott lennék.

én nagyon nagyon nagyon nagyon :D ismétlem nagyon reménykedek porsche-s tartalomban :)

bár nagy valószínűséggel dirt lesz
  • Alexease
    Kivancsi leszek az esti "meglepetes" prezire. Eleg sok lehetoseg van, lehet "ismert", "vegre" vagy "Bakker!" bejelentes is:)

Lehet valami evek ota keszulo, bejelentett, ismert "funkcio": GUI, hang engine, tores- es utkozes modell, dinamikus napszak, idojaras stb.
    Vagy uj fontosabb licensz, gyarto, marka, sorozat: Porsche, W/BTCC, rally, gokart akarmi.
    De a platform bovites is fontos (a Linux-ok es a MAC mellett), igy lehet konzol (elsosorban Xbox) is;)

Persze lehet valami egyertelmu, de megis az elo-promo miatt fontos dolog is, pl. az esetleg ev vegen megejeleno dirt reszbol mukodes, jatekmenet bemutato resz.
  • Alexease
    MX5-tel, ha az erdekel a rookie-bol, van Okayama, Charlotte, Phoenix es Daytona is, ami regen nem volt. Mar az elso ket hetben is van Okayama.
  • lac coo
    Reerek , nem surgos. Bar ez a Summipoint , meg Lagunaseca mar a konyokom jon ki, ott folytatom ahol regen ebbehagytam :)
  • Alexease
    Az a sorozat fixen C-ben van, igy D4.0-gyel hasznalhato. Fixen D-be 2 het alatt lehet felkerulni, aztan a +4.0 1-2 ora:)
    De 2 het gyakorlas, hozzaszokas, a beallitasok, kezeles megtalalasa azert belefer kezdesnek. De aadigis a rookie-ban 8 sorozat erheo el, abbol 5 ingyenes autokkal, 3 vasarlos, de azok mar eleg jo sorozatok (Ruf GT3, Kia, Skippy).
  • lac coo
    Jah , az jo. Csak gondolom ki kell kerulnom a rokibol ...
  • ozoli78
    Érdemes kipróbálni.

I forgot a release note.

I added in code to auto detect the optimal FFB force slider value. Go out and drive a lap or two in your favorite car and watch the F9 black box. At the bottom, where you can set the FFB force an 'auto' button will appear if I determine that your force setting is not optimal, click on that at any time to apply the new value. There is a similar button in the settings dialog that lets you apply it from there.

Ideally you would drive a clean lap with no off tracks or curb strikes, but I have code in place to try and filter out those cases so it should work reasonably well no matter how you drive.

• GeriDoc
    Néztem tegnap, de nem láttam semmit. Se gomb nincs hozzá, se a tankolós blackboxban a menüpont. Pedig elég jó feature.
  • Alexease
    A Mazdat a Rookie szeriaban csak az ingyenes palyakra engedik, eppen ez a lenyege.
    De van "rendes" Mazda Cup is, ott "normalis" palyak vannak: Spa, Zandvoort, Suzuka, Silverstone, Interlagos, Brands Hatch, Bathurst stb.
  • Alexease
    Pedig mar az is "regi" :) Kissebb csoda, hogy ilyen "csicsak" is az iR-ben vannak eloszor.
    A formulaknal a letepheto sisakfoliara is kivancsi vagyok, meg nem is neztem, megy menetkozben is?!
  • mumus70
    Ezt még nem is láttam! Zseniális ahogy a gumi körül is forog a füst teljes felületen!
  • lac coo
    Ez csak gyorsban, telefonnal keszult, ide a forumba. Semmi ertelme.
    De majd lehet csinalok normalisat. Bar alfabeta cucc, minek meg foglalkozni vele...
    Amugy ezeket a kis vasakat, pl. a Mazdat szoktak valami nagyobb palyara is vinni, vagy csak Laguna, Summit meg ilyenek ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.13. 00:30:25
  • Alexease
    Itt barmibol lehet agyverzes, kikerulhetetlen, emiatt nem kell aggodni;)
    De azert egy rendes videot csinalhatnal, az iR-hez gyarilag jar a D3DGear, az Optionsban bekapcsolod, restart, aztan alapbol CTRL-SHIF-ALT-V :)
  • lac coo
    Ah, kiszedtem mert agyverzes lesz belole :)
  • Alexease
    Es szines, reszecske-fizikas, fust-csikokat finganak:)
  • lac coo
    Jah, ez a kártya akkor kuka ezen a téren ? :)
    Akkor felgyújtom az egészet! :D
  • lac coo

• Alexease
    Amugy a por, homok, kavics, gumidarabok stb. hatassal vannak falakra, autokra, egyebekre is, visszapattannak, rarakodnak stb. A gumifustot is fujja a szel:)
  • Alexease
    Friss technika, gyorsan betettek, megis ok voltak az elsok, lehet beta tesztelni;) De ha valoban annyit gyorsit, akkor ugy nez ki jo cucc lesz. Persze ez meg az elso generacioja, valszeg majd a kovetkezo kartyatol, driverektol es egyebektol lesz valoban hasznalhato (elvileg).
  • lac coo
    Igen az elég fura még, cliippingel mindent 8 a képen a füstöt is félbevágta :) ) , az oldalsó hálót is leszedi a francba az autóról ! :))
    De talán összefoltozza NV, vagy valaki, mert sokkal gyorsabb azzal .
  • Alexease
    Ja, annal irtak is, hogy annyira uj a driver es egyeb resze, hogy nem mennek meg valami elelmosos akarmik (az eredeti release notes-ban benne van).
  • Alexease
    Valami eletszerubb kep nem volt?!:))) Ebbol semmit nem latni:)
    Tolj printscreen-t spoiler-ben az OSSZES option ablakrol, az a biztos;P
  • zimapeti
    5.48-tól gumi törmelék, füst, por, addig állítsd amíg ilyen nem lesz:)