25347
  • Alexease
    Nincs.

Pedig ilyen bejelentkezessel es hitelesitesekkel nyugodtan megoldhatnak. Nem tudom mi lehet az oka, uzleti vagy biztonsagi/technikai?!
    Technikailag minden tartalom duplan csomagolva van (online + sajat gepes/login-es hitelesites es kodolas, aztan tomorites). Ha adnanak 1 orara tesztelesi lehetoseget, nem hinnem, hogy ki lehetne jatszani, eleve adatbazisban tarolja az infot, de eleve a session is alapbol lejar (meg a rendes vasarolt dolgoknal is). Meg egyedul sem lehetne trukkosen hasznalni, nemhogy online.

Persze lehet uzleti vagy licenc gond is, mivel itt nem "tartalom vasarlas", hanem szigoruan licenceles van, kizarolag online kapcsolattal (a szoftver megujulo, a tartalmak egyszeri dijasok).
    Igy valszeg, a barmit ki lehet probalni 1 orara, hivatalosan nemmukodhetne.

De, ha valoban licenc gond, akkor egy nem nepszeru, de megmagyarazhato modszerrel, talan megoldhato lenne;) Elofizetest emeltek, ami a 8 ev elteltevel logikus/szukseges volt (eleve a dollar arfolyam is durvan nott: 148–280). Igy emesztheto lenne a tartalom aranak novelese is, minden plusz 1$-ral;) De azt a plusz bevetelt attolhatnak az alkalmi (1 oras teszt) licenc-szerozdesek dijaba:D

Bar egyszerubb lenne valami normalisabb megoldas:)
  • Marcinko
    De van csak jóban kell lenni avval akinek megvan !
  • lac coo
    Olyan lehetoseg nincs , hogy az ember kiprobaljon egy autot vasarlas elott ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.14. 09:15:32
  • Alexease
    Remenykedjunk;)
  • Alexease
  • shiet
    Csak onnan gondoltam a Sachsenringre, mert ott tesztelgették az Audit. Lehet, hogy egyúttal kaptak engedélyt pályascannelésre is.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.09.14. 00:12:02
  • Alexease
    Az a palya jo lenne, de valszeg nem lesz:/

Ezekutan vagy egy Audi LMP lesz (kicsi a lehetosege) vagy inkabb egy 80-90-es evekbeli NASCAR. Igy mindket csapat kap valamit.
  • mumus70
    Köszi! Csak még egy ucsó kérdés: Egyszer kell megnyomni mint a DRS-t, vagy addig megy amíg nyomom? Csak azé kérdezem mert egyszer mentem pár versenyt régebben, és úgy a 10. után kezdtem gyanakodni valami trükkre, hogy hátulról az egyenesekben úgy 25-el gyorsabban hagy a komplett mezőny faképnél.... :p Akkor láttam hogy van ilyen izé gomb..... :p
  • mumus70
    De minek belülre az a rohadt nagy ablaktörlő?
  • shiet
    Tetszik a hangja. Amúgy én nem látok hozzá versenysorozatot, vak vagyok?
    Btw sztem Sachenring lesz a következő meglepi.
  • lac coo
    Legnagyobb isten aldasa a rokisorozat !
    Hogy ott szakadna meg aki kitalalta ! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.13. 22:44:23
  • twinr
    Nem értem ilyenkor miért nem tudtok türelemmel várni egy -két órát. Teljesen jó minden, és a múlt heti nagy frissítés után is másfél órával minden ment. Most is csak abból van baj, hogy ilyenkor bezuhan tízezer ember egyszerre, és nem bírja a szerver, amúgy a frissítésekkel semmi gond sincs.
  • zzeN
    Van egy hangja:O
  • oneal1
    most leszedte :)
  • barni1122
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem is egy kurva rossz meglepetés lett. Valakinek nyilván bejön, de én azt a meglepést szeretem, amiért nem kell fizetni.
    Ennyi erővel bármi ami a tescoban van, az meglepetés.

• VincentVG
    te aztán megértő vagy az iRacing irányába :) (ha ez vígasztal én is melózok..)
  • GeriDoc
    Nálam szintén. Komolyan kezdem már unni ezt a szarakodást.
  • bardocz
    Minden egyes indításnál egyre kevesebb fps-em van. Jók ezek a mini frissítések.
  • Alexease
    Amin latszik, hogy kevesen szamitottak "egyszeru" tartalomra mint "meglepetes" (ha valaki arra vagyott, akkor a legtobben Porsche licensz(ek)re tippeltek), hogy a kozvetites alatt, a kezdeti minimalis dislike a vegen mar erosen kozelitette a like szintjet. Amit gyorsan ki is kapocsoltak a TY video alol, ne lehessen latni:D
  • bardocz
    Én már megvárom vele a jövőheti nagy bejelentést is, úgysincs vele egy széria se.
  • Alexease
    Megvettem, csak letolteni nem lehet, total halal van:D Majd holnap. Igy legalabb befejezem a munkat:P
  • VincentVG
    Na megvette valaki a retro AUDIT? :) hol lehet egyáltalán menni vele? én nem látok series-t hozzá...
  • hungary27
    Versenyen tíz, időmérőn meg gyakorláson végtelen, ott nem hátra fele számol.
  • mumus70
  • twinr
    Kormányon látod mennyi van belőle vissza, nyolc vagy tíz lehetőséged van.
  • endy papp
    Az lenne a meglepi ha zökkenő mentesen menne az átállás ,legalább is nem 1-2 "napos-órás" leállásokkal,de ezt már nem érem meg asszem...
    Írják ki hogy 0-24-ben nem elérhető minden átállásnál az oldaluk azt kész,de ez a tili-toli amatőr nagyon...
    Ja hogy az negatív reklám,na igen nehéz bevallani hogy minden átállásnál kell majd 1 hét mire minden megy rendesen....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.13. 20:20:25
  • Alexease
    Promonal nem mukodik a meghivas, azt mar tapasztaltuk;)
  • mumus70
    Indy Push To Pass gombról kaphatnék némi infót? Mikor, hányszor lehet nyomni, egy körön számolják, vagy van egy keret, meg ilyenek?
  • Norbi1990
    Lett egy olyan, hogy "IMSA Sportcar Championship"
  • lac coo
    Cadilac kel volt mar egy eves is tok ingyen :)
    Amugy meg, egy email cim kell es mehet a masodik acc ha valaki ingyen kiprobalna .
  • bardocz
    Nem látom, hogy lenne. Bár már semmit se látni az oldalon :D
  • oneal1
    csináltak neki sorozatot vagy szervert amúgy?
  • Alexease
    Igen, ez a promo melle a negativ reklam;) Ha esetleg jonne valaki uj, 1 ora kinlodas utan elmegy a kedve az egesztol. Bar a normal iR oldal megy, fizetni tud, max a Members resz nem mukodik:D
  • Alexease
  • Alexease
    Miert, ha ingyen lenne a jelenlegi elofizetoknek, az megdobna?!

Ingyen adjak nekik az auto, de attol meg ki kell fizetniuk 12$-t a 3 honapert. Ami persze akcios, foleg autoval egyutt, de jelenleg is vannak ilyen 12$-os autos akciok (Kia, Ford GT), egyeb auto nelkuli 3 honaposok 5-10$-ert, vagy egyeb helyeken 3 honap ingyen.
    Semmi olyat nem csinalnak, mint ami eddig nem lett volna.

Es ezeknek valoban lehet elofizeto csalogato hatasa. Harmad aron kapnak elofzizetest es egy autot, plusz ott van a 2 tucat alap tartalom, ami azert nem rossz. Talan maradnak nehanyan.

Vagy, eeve sokan csak az akcios, olcso, ingyenes reszt hasznaljak, 3 havonta kicsengetik az 5-15$-t, jo nekik a rookie, ha esetleg mar rauntak, most ugyanugy 12$-ert, Pistike12 neven korozhetnek ezzel az autoval is;)
  • GeriDoc
    Az lenne a legszebb, ha beraknák C-be.
  • bardocz
    Ja, akkor azért halt le az oldal :D
  • zzeN
    Azért az eléggé szemét húzás, hogy csak az új regeknek van ingyen, ez nem fogja megdobni az előfizetők számát az is ziher.
  • Alexease
    Az Audi? Mar megjelent;)
  • bardocz
    Azért ez kurvajó lesz. Mikor jelenik meg?