iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ácsi! 😄 De ez csak pár másodpercig kapcsolja ki, ha jól értettem! Így többet árt mint használ, hát 2 kanyarral előrébb lesz az egész mezőny amíg én ott állok egy helyben 200-al forgó kerekekkel! Lófaxxt nektek bukfenc! 😄 😄
Az igaz hogy az iR figyeli az ország régiót? Ezt kaptam ma ebay-en.
Can someone in USA actually use this? Iracing detects location you are
in. If this account was made in Hungary, no-one else will be able to use it.
Can someone in USA actually use this? Iracing detects location you are
in. If this account was made in Hungary, no-one else will be able to use it.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
bocs
most már jó elvileg 😄
most már jó elvileg 😄
Nem listázottra tedd és akkor csak azok láthatják akik megkapják a linket így mi is mivel itt megosztottad. 😊
Utoljára szerkesztette: HDMate, 2016.07.18. 17:55:57
Utoljára szerkesztette: HDMate, 2016.07.18. 17:55:57
Mumus csapassad nincs duma ,hogy elfelejtettem bla bla bla 😄
Felvétel kell az eseményről.
Felvétel kell az eseményről.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha köridőm is javul tőle, még csillagszórót is dugok a seggembe, meggyújtva! 😄 😄
Jöhet a megoldás! Ha működik, ma éjjel fél háromkor élőben streamelem! 😄
Ebből közszemérem sértés lesz. 😄
<#vigyor>#vigyor>
Ha nem lennék lusta, most raknék fel videót, ahogy szét kaparom a rajtot. <#nyes>#nyes> De inkább megvárom, hogy megszervezzük a meztelen bukfencelést. <#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
Ha nem lennék lusta, most raknék fel videót, ahogy szét kaparom a rajtot. <#nyes>#nyes> De inkább megvárom, hogy megszervezzük a meztelen bukfencelést. <#vigyor>#vigyor><#taps>#taps>
Geri pszt
Szavadon foglak ha megmutatom , megcsinalod?
Hát ha Te kikapcsolod a Fixed szetnél, akkor meztelenül körbe bukfencezem a Hősök terét! <#wink>#wink><#worship>#worship> Ugyanis nem aktív a gombja....
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.18. 13:44:45
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.18. 13:44:45
Es a lenyeg lemaradt: mivel ez online szim, ezeket 50 fos szerveren is tudja!
A gumizodas meg OK, az lassabb folyamat (bar a gumidarabok pattogasa is realtime latszik, hallatszik), de dirt gyorsabb, amikor elotted temponal verik fel a port az aszfaltra vagy toljak a kavicsot a szelvedodre😉
A gumizodas meg OK, az lassabb folyamat (bar a gumidarabok pattogasa is realtime latszik, hallatszik), de dirt gyorsabb, amikor elotted temponal verik fel a port az aszfaltra vagy toljak a kavicsot a szelvedodre😉
Mindent mindennel szamol😊 Es az aszfaltrol is odebb lehet hordani, akkor mashol latszik, mashol csuszik.
Es ez a realroad-nak "csak" a dirt resze, a korabbiak ugyan ugy mukodnek, ezzel egyutt:
- fokozatos gumizodas, ami presze latszik es jobban tapad
- az ivek szelen a gumi darabok, ami csuszik, csorog-csattog, fizikabol pattog es kopog a tobbi auton, felszedi a gumi, aztan leszorja magarol, szetpattog es ott marad.
- aszfalt melegedes a gumizott/hasznalt iveken.
- melegebb/hidegebb aszfalt reszek az arnyekos reszeken.
Tapadas csokkenesre a por a legdurvabb, azutan a gumidarabok, a gumizodas es vegul a melegedes. Fektavokon tesztelgettem, a por akar 30–50%, a debris 20–40%, a gumizodas 10–30% hosszabb fektav. A melegedest nem tudtam "merni", de az inkabb csak a gumira van hatassal (melegedes, nyomas, kopas). Persze a szazalekok auto fuggoek.
Ami genyo, az a debris (gumi darabok), palya szelen, nagyivu kanyarban, temponal, ahol negyed-fel auto lesodrodas is kellemetlen (foleg ha fu/homok van, ott meg szedi fel a port;P). Es a gumidarabos csuszas nem "egyszeru" csuszas erzes, hanem valoban olyan, mint ha "gordulo-gumi-taknyon" menne az ember😄
Es ez a realroad-nak "csak" a dirt resze, a korabbiak ugyan ugy mukodnek, ezzel egyutt:
- fokozatos gumizodas, ami presze latszik es jobban tapad
- az ivek szelen a gumi darabok, ami csuszik, csorog-csattog, fizikabol pattog es kopog a tobbi auton, felszedi a gumi, aztan leszorja magarol, szetpattog es ott marad.
- aszfalt melegedes a gumizott/hasznalt iveken.
- melegebb/hidegebb aszfalt reszek az arnyekos reszeken.
Tapadas csokkenesre a por a legdurvabb, azutan a gumidarabok, a gumizodas es vegul a melegedes. Fektavokon tesztelgettem, a por akar 30–50%, a debris 20–40%, a gumizodas 10–30% hosszabb fektav. A melegedest nem tudtam "merni", de az inkabb csak a gumira van hatassal (melegedes, nyomas, kopas). Persze a szazalekok auto fuggoek.
Ami genyo, az a debris (gumi darabok), palya szelen, nagyivu kanyarban, temponal, ahol negyed-fel auto lesodrodas is kellemetlen (foleg ha fu/homok van, ott meg szedi fel a port;P). Es a gumidarabos csuszas nem "egyszeru" csuszas erzes, hanem valoban olyan, mint ha "gordulo-gumi-taknyon" menne az ember😄
De csúszik ám mint az állat!!!! És a kerék olyan porcsíkot húz mint egy rally autó! Abszolút hardcore elem!!!! Brutál! Imolában a T1 flikkflakk első részében volt ez, azt se tudtam melyik bolygón vagyok amikor először ráfutottam!
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.18. 08:41:19
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.07.18. 08:41:19
Amugy csuszik is , meg a kerek felveszi egy darabig a port, vagy csak optikai elem ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Igazából ma láttam ilyet először. Valaki kicsúszott az egyik kanyarban, és egy valag por maradt az úton, de vastagon. A következő 3-4 körben mindenki hatalmas porcsíkot húzott maga után, a kasztnin meg pattogtak a kavicsok! És fokozatosan kopott el, előbb két keréknyom volt csak, aztán már tisztult az íven, a végén már csak a pálya azon a részén maradt meg, ahol nem járkáltak az autók. Elképesztő látvány - élmény volt!!!! 😄
Érdekel, persze... jöhet a link!
Főleg hogy nem is arról volt szó amiről ír😊)) De hát a fanboy az fanboy😊))
?
ez nagyon gyenge volt.
ez nagyon gyenge volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Heh, benéztem AC-ba hátha találok egy embert az interjúhoz. Ezek mennek: hogyan lehet külső nézetben ..... no comment, külső nézet. <#violent>#violent> <#mf1>#mf1>
iracing the 'real' race.
<#wilting>#wilting><#conf>#conf><#ticking>#ticking>
Nem vagyok jelen pillanatban aktiv😊) De egyébként azt a fajta ember csoportot képviselem aki szereti a szimulatorokat😄 És ne áll le fanboykodni az aktuális kedvencnél😊
Ugyanis mindegyikben lehet jó dolgokat találni, egyik ebben jobb másik abban. Nagyon sok függ attól is mennyi időd van ás mennyi helyed a lakában😊
Ugyanis mindegyikben lehet jó dolgokat találni, egyik ebben jobb másik abban. Nagyon sok függ attól is mennyi időd van ás mennyi helyed a lakában😊
Te melyik szimet képviselnéd mint kedvencet? Tervezek egy beszélgetős műsort, kell valaki aki kiáll az AC mellett, illetve kell egy rFactor2 fan.
Esetleg R3. Vállalod valamelyiket?
Esetleg R3. Vállalod valamelyiket?
iracing the 'real' race.
Nem merünk ide jönni annyira nagy szimulátorosok vannak itt?😄D
Én már annak is örülök ,hogy Lacoo n kívül már nem jár ide senki fikázni.
Igazbol nem is nagyon lehet mert azért eléggé elhúztak.
Míg iR a szimulátorosoknak készűl addig mások tök alapvető dolgokat kifelejtenek.
Igazbol nem is nagyon lehet mert azért eléggé elhúztak.
Míg iR a szimulátorosoknak készűl addig mások tök alapvető dolgokat kifelejtenek.
TC t ki lehet kapcsolni , az öreg motoros nem jött még rá 😄
Én pont ilyennel küszködtem de sikerült rendezni a dolgot.
TS re nem tudnál fel jönni valamikor?
Nekem Otto Sz. segített , sajnos a supportal semmire nem mentem.
TS adatok
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.07.17. 10:23:14
TS re nem tudnál fel jönni valamikor?
Nekem Otto Sz. segített , sajnos a supportal semmire nem mentem.
TS adatok
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.07.17. 10:23:14
Érdekes, hogy mindig azok fikázzák az iR-t akik életükben nem mentek vele egy kört sem. Persze, hogy az AC a legjobb, ha a többit ki sem próbálja. <#zavart2>#zavart2>
Ne etesd a trollt!!!
iracing the 'real' race.
Egy kerdes...Ha itt ilyen szipiszupi real fizika van, mier valtozuk legalabb haromszor minden auto. Vagy a gumi.
Ez sem kulonb a tobbinel, beleraknak extra dolgokat, szimulálnak minden kb felesleges dolgot, vannak jo egyedullállo dolgaik is , de biztos vagyok benne , ugyan ugy itt is megy a reszelgetes mert nem jo az auto, mielott kijon.
Ez sem kulonb a tobbinel, beleraknak extra dolgokat, szimulálnak minden kb felesleges dolgot, vannak jo egyedullállo dolgaik is , de biztos vagyok benne , ugyan ugy itt is megy a reszelgetes mert nem jo az auto, mielott kijon.
Na, most, hogy reggelre (remélhetőleg) kipihented magad, olvasd el még egyszer, értelmezd, és te is rá fogsz jönni, hogy megint csak trollkodtál (szépen, finoman fogalmazva). Nem tudom néha miért kell - egyébként normális - embereknek lemenni egy szint alá, de neked ez sikerült. Kezdetben milliméterre méregették az autókat a vallelungai garázsukban, és úgy modelleztek. Valószínű, hogy a mostani autó áradatnál ez finoman fogalmazva sincs így (szerintem a legtöbb mostani autót nem is látták, főleg, hogy már külsős modderek is dolgoznak). Ami a fizikát illeti, gondolom te is pontosan tudod, hogy nem egy teljesen más építési módú autóra gondoltam, de hogy a hasonló építésű autókat nem elemezgetik egyenként, azt biztos. Ez az, amit az iR-esek másképp szoktak csinálni. Igaz, nincs is annyi autó, és nincs is pl. SUV, valamint jóval tovább tart 1 autó elkészítése, mint máshol 2 pack-ra való. Hozzáteszem, egyáltalán nincs semmiféle gondom az AC autó modellekkel (mármint kinézetre), de arra a felvetésre, hogy miért nem jön ilyen-olyan autó az iR-hez, ez lehet egy magyarázat.<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.17. 07:22:16
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.17. 07:22:16
A CARS a "vegere" teljesen jo lett. Meg allitgatni kell ezt azt (koramny, FF😎, de mar csak minimalisan, odafer az AC/iR/rF2 melle.
Azert az AC-ban a modelleket eleg jol osszerakjak, azzal nincs gond, arra odafigyelnek. Amit fizikaban tud, azzal sincs gond. Valszeg nem olyan szofisztikalt, mint egy iR vagy rF2, de a lenyeget teljesen jol atadja, elvezetes, hiheto, hangulatos, korrektnek tunik.
Ami kicsit "ront" a helyzeten (bar egyben ez is az erossege, ez adja a nepszeruseget), az az FFB es foleg a gumi. Nem akart belemaszni az extras dolgokba, maceras, sok a hiba lehetoseg, sokat zabal eroforrasbol.
Ami kicsit "ront" a helyzeten (bar egyben ez is az erossege, ez adja a nepszeruseget), az az FFB es foleg a gumi. Nem akart belemaszni az extras dolgokba, maceras, sok a hiba lehetoseg, sokat zabal eroforrasbol.
Nem is azert kellene a Porsche az iR-be, mert mashol is van, nem is kellene belolr egy tucat, hanem mert az a "kau" RUF, foleg a belso miatt kicsit idegesito vagy ciki😊 Tudom, nem a cockpitet kell bamulni, de nekem elegge illuzio rombolo;P
berakhatnak akciosan, talan a Porsche-nak is jo lenne (a tobbi marka melle elkellne, bar a McLaren is regi, Nissan, Bentley meg nincs is...), aztan normalis aron johetne az LMP1-es😄DD
berakhatnak akciosan, talan a Porsche-nak is jo lenne (a tobbi marka melle elkellne, bar a McLaren is regi, Nissan, Bentley meg nincs is...), aztan normalis aron johetne az LMP1-es😄DD
Én elkövettem pár versenyen a hibát, hogy cseréltem gumit, tényleg teljesen felesleges arra az 1 órára.
edit: 40 percre meg pláne, annyit minden GT egy körön. Szép is lenne, ha nem.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.07.16. 22:40:37
edit: 40 percre meg pláne, annyit minden GT egy körön. Szép is lenne, ha nem.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.07.16. 22:40:37
NEm akarok vitatkozni, de semmivel nem megyek rosszabb köröket a végén, mint az elején. Blancpainben sem cserél senki gumit. Azt a rengeteg időt sose hozod be az alatt a néhány kör alatt ami kerék csere után hátra van, főleg hogy nem tudsz igazán gyorsabb lenni,
Már teszteltük ezerszer, 40 perc alatt nem kopik el a gumi számottevően, hacsak nem hajtod nagyon durván. Egyszerűen pszichés. <#vigyor2>#vigyor2>
Már teszteltük ezerszer, 40 perc alatt nem kopik el a gumi számottevően, hacsak nem hajtod nagyon durván. Egyszerűen pszichés. <#vigyor2>#vigyor2>
iracing the 'real' race.
Az hat...Alig lehet felismerni milyen auto akar lenni, a fizika meg olyan egyen, higy barmivel lehet barmi ellen menni ....😊)) Pl. az ormmotoros Nissan es a es a kozepmotoros Ferka kozott semmi jellegzetes kulonbseg nincs 😊)))
Lelestem a boxtaktikádat! 😄 Én 30 litert tolok rá, és gumit is cserélek! A második etapban körönként 2 mp-t szoktam hozni a nem cserélőkön, többnyire le is vadászok kettőt hármat! Brutál sokat számít a kanyarokban, legalább 3-4-el gyorsabb a kanyartempóm az összesbe náluk! Próbáld ki egyszer! 😄
Ez a Malone tutira be van zizzenve.. vagy még szív is talán valamit.... pfff... herótom van tőle..... 😄 😄
Attól az orosz galeritől én is fosok! Tényleg csürhébe verődnek, és szét tombolják az egészet! :p Egyszer visszanéztem egyet, pont engem üldözött a csávó, a nevemet nem tudta normálisan kiejteni, csak azt üvöltözte amikor védekeztem ellene hogy. " Kszábá..... Kszábá.... áááááá" Bár angolul lehet hogy így van a Csaba, de oroszul üvöltött..... 😄 😄
Egy kicsit off! Nem hagyott nyugodni, megnéztem egy közel hasonló kategóriás vasat a PCARS-ban, meg akit érdekel, összehasonlíthatja a pályát is az iR félével. (nekem az iR egy hajszállal jobban bejön, bár brutálisabb a némely rázókő mellé helyezett bizbasz miatt. Érdekesség, a szethez nem nyúltam, alap, pár installációs kör után jó 1-1,5 mp-vel gyengébb időt tudtam menni, bát közel sem volt hibátlan. Az iR-ben már odáig eljutottam, hogy itt Imolában már egyre kevesebbszer forgok meg önhibámból, bár még bántanak azé gazdagon..... 😄
Te is jól tudod, hogy iR-ben nem így mennek a dolgok. Még ha el is kezdtek foglalkozni vele (de szerintem nem, főleg, hogy GT3-ban most gyakorlatilag senki nem megy vele, mert túl drágán kapni nem annyira ütőképes csomagot), akkor is fél-egy év minimum. Az, hogy az AC-ba elkezdték hányni az autókat senkit ne tévesszen meg. A kezdeti modellezési metódusnak valószínű nyoma sincs azoknál az autóknál. Azok már saccra modellezett, egyen fizikájú autók.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.16. 21:06:07
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.07.16. 21:06:07
Most hogy szabad a Porsche licensz, nem artana lecserelni a RUF-okat "rendes Porsche-ra", mert annyira lehangolok iR-szinten, foleg a cockpit😊 Persze jo megy, a hangja is jo, mert hasonloan nez ki, korabban jo volt, mert nem volt mas lehetoseg, de mst mar illene a csere😛
Első split, 2800 SOF, nem is láttam balesetet a rajt utáni tülekedésen kívül.
iracing the 'real' race.
Ruf Fixed Series Full Race!! Kappa
Tök mindegy hogy kapod el a startot ruf gt3ban<#zavart1>#zavart1>😄
Tök mindegy hogy kapod el a startot ruf gt3ban<#zavart1>#zavart1>😄
Nekem az általad nagyon utált Matt Malone kopinak tűnik a csávó, csak az a baj, hogy Malone azért nem ma kezdte és talán már tudja mikor hova kell(ene) figyelni, míg ő annyira laza, hogy mindjárt lefolyik a székéről stream közben és hát 2k iRatingen nem tudom mit mutogat annyira a nagyvilágnak a pofáján kívül. <#confused>#confused>