25347
-
twinr #22142 Egyébként is jó lenne cserélni mert az OXXO már nem játszik semmilyen szinten. -
VincentVG #22141 "Ha a fejlesztok is host-oltak, akkor talan "benazas" volt megint:)) Erre nem 1-2 napig keszultek, illett volna megoldani rendesen."
teljesen egyetértek. adott egy izonyat igényes maximalista (sok mindenbenben tökéletességre törekvő) szimulátorfejlesztői hozzáállás,
a másik oldalon pedig ezek a furcsaságok, pl ez a bedobott meglepi Audi, az überciki UI felülettel (tudom tudom készül az új site, de könyörgöm forumon kell érdeklődni h akkor lesz széria vagy host-ok között keresgéljek, vagy csak tesztelhetek egyedül..)
teljesen érthetetlen, ez a része nagyon amatőr.
És pl az árára én nem panaszkodok..
jöjjenek csak az új tartalmak, én fizetek, csak kicsit logikusabban és átláthatóbban is kommunikáljanak... -
#22140 Valaki T300-as shotolja már le, hogy van belőve az FFB, driver...
Én nem tudom, de nekem kurvaszar :) Vagy ez ilyen, a fene tudja, van egy jó adag ellentartás kanyarban ,alatta alig érezni valamit .. -
#22139 Ha csinalsz egy kepet/bannert (465×85px), akkor kiteszem promo bannernek a mostani iRacers.hu-val felesben.
Lehet "dinamikus" is (persze a feltoltes nem jatszik:P), de ha van szerveren fix IMG cim, akkor barmikor tudjatok cserelni a kepet. -
ozoli78 #22138 19-én hétfőn kezdődik az őszi bajnokságunk , mindenkit várunk sok szeretettel.
iRacers.hu & Pörkölde.hu őszi bajnokság
-
ozoli78 #22137 töröld ki a dokumntumok/iracing mappábol a joycalib fájlt hátha segít
esteleg az autok setup mappájábol is
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.15. 11:28:08 -
endrodiz #22136 Sracok az mitol lehet, hogy mentem egy versenyt, aztan elmentem reggelizni es mire vissza jottem, megszunt letezni a kormanyom. Kiprobaltam mas szimmel, mukodik hibatlanul, de az iRacing nem erzekeli es nem lehet ujra settingelni sem, mert non detected. kihuzom es ujra csatlakoztatom, akkor sem. Mit lehet tenni? (meg a gep restartot nem probaltam, de ma estig mar biztos nem lesz ra idom, szal inkabb holnap reggel probalkozok vele) -
#22135 Ha a fejlesztok is host-oltak, akkor talan "benazas" volt megint:)) Erre nem 1-2 napig keszultek, illett volna megoldani rendesen.
A jelenlegi megoldast sem tartom korrektnek vagy szerencsesnek, illene egy masik szerver is, kizarolag alap csomagos palyakkal.
De gazabol ok tudjak, ok ismerik a statisztikat (jelentkezok, vasarlasok, hasznalat), talan egy uj elofizeto az akcios csomag/auto melle, lazan bevasarol meg 5 palyat is:) Ha igy van, akkor nincs ezzel gond, ez elsosorban uzlet:P -
#22134 én úgy néztem hogy páran a fejlesztők közül is hostoltak szervereket, van akinek a neve alatt 4 szerver ment, nevére nem emlékszem
érdekes megoldás volt ez tény, de azért meg lehetett oldani :) -
#22133 Mar az auto megjelenese utan kozvetlenul is volt vagy 15-20 szerver, 3$/futam koltsegert;)))
Nem piszkalni akarom oket, nem az a nehany tucatszor 3$ a lenyeg, csak az elv. De ez foleg a promohoz tartozo szolgaltatas es az ujak becsabitasanal lehet gond.
Ha valoban jottek uj elofizetok, hirtelen kicsengettek a penzt, illett volna a sorozatok legtetejere azonnal feltolni a futam lehetoseget (2 palyaval, Le Mans mint ujjal es egy ingyenessesel); ott egyertelmuen latszik a lehetoseg, tuti tele lett volna emberrel, az uj ember kiszurja, hasznalja, (talan) megtetszik neki az egyszeru porgos hasznalat.
Ehelyett, ha egyaltalan ratalalt, mehetett Host-ra, ami nem tudom milyen volt, de ha nagyreszt csak fizetos palyak es gyakorlasok voltak, akkor nem a legjobb reklam.
Persze ez az elso 1-2 nap volt, most mar tesztelhetik hivatalos szerveren is az autot, plusz 15$-ert:D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.15. 09:57:24 -
#22132 így már tök mindegy, napközben egy rakat szerót hostoltak :D -
#22131 Korrektebb lett volna az auto megjelenesevel parhuzamosan azonnal elinditani. Nem mintha az az 1-2 nap vagy mintha hasznaltam volna..., de akkor is:) -
ozoli78 #22130 Van GTO fun -
#22129 Ketszer falhoz vagod, es mar nem annyira uj ;D -
#22128 Az már nekem túl újnak tűnik, nem kell :D -
#22127 Kivancsi leszek mi a lesz a meglepi, de ugy nez ki a talalgatast mar le lehet szukiteni a tartalomra, a kulonfele funkciok kilove.
Az Audi-bol es a VW-csoportbol kiindulva, egy Audi TT Cup sem lenne rossz, azt most sok helyen toljak:P -
#22126 Tippem szerint, HA regi NASCAR auto lesz a kovetkezo meglepetes, akkor a Gen3 lesz. Bar nekem a Gen2 jobban tetszene:DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#22125 Ha a régi nascar olyasmi lenne, mint az rF2-ben az a 4 sebességes gép, akkor az is elég jó lenne. Én már megvárom a vásárlással, hogy mit mutatnak be jövőhéten. -
#22124 Kicsit OFF:)
Az R3E gyorsan lepett az iR huzasara, es akciozta a GTO Car csomagot palyaval egyutt;DDD
Az iR is elgondolkodhatna egy ilyen kissebb koncepcio valtason, ha egy ilyen kategoria bovites van, akkor nem 1 autot adnak, hanem azonnal egy csomagban 3 darabot (max. 1,5-szeresaron: ~18-20$). Jo az Audi, de talan valaki jobban raizgulna egy Ford-ra vagy Nissan-ra. Es azonnal szinesebb lenne a mezony.
Bar most ez az Audi, kicsit lehuzos jelleggel jott, se sorozat se semmi?! Nesztek, autozzatok, es fizessetek hosted szervert, ha online-ozni akartok. Mert logikus, hogy menni akarnak az emberek vele.
Alap lett volna, hogy ha nem is teszik be azonnal a hivatalos sorozatok koze, akkor legyen fun sorozat, legalabb 3 ingyenes es 3 fizetos palyaval, ketszer rotaljak vegig a szezont.
Persze, lehet almodozni, talan jovoheten jon hozza meg egy GTO, vagy egy palya, vagy akarmi, de hat... Elobb tolnak ki hasonlo stilusban egy 30 eves NASCAR autot a "masik" csapatnak.
-
#22123 Nekem is mukodott, de azert irtam "ugy ahogy", ne arra keszuljon valaki, hogy ez 100%-os, orakig tarto, ingyenes teszt:) -
#22122 Hat nekem akarmit mondtok , ezt az uj vagy regi versenyzo beszervezest rohadt rosszul csinaljak. -
#22121 Nekem a test mindig ment eddig, és tudtam próbálgatni dolgokat :) -
#22120 Lenyegeben igen, mert vagy tul gyorsan update-elnek, es nincs idod kiprobalni; vagy "annyira" update-elnek, hogy meg van halva az egesz rendszer, vagyis ugy sem mukodik semmi:DD -
#22119 Gondolom ez ilyen csillageggyuttallas ize ....:) -
#22118 A banner alatt a harmadik (iR TestDrive). De az csak akkor mukodik, ha eppen megy az update, es a hivatalos oldal nem elerheto. Vagyis 3 havonta egyszer;D -
#22117 És ez hol van ? -
#22116 jaja tényleg!
érdemes rámenni minden sorozatra és letölteni a szükséges updateket -
#22115 Amikor patchelnek megy a test oldaluk, ott mindent kipróbálhatsz, ami le van töltve. -
mumus70 #22114 Egyébként nem kell túl sok fantázia a folytatáshoz.... kövi meglepetésnek kijön a Ford Capri, meg valami korabeli BMW, és indul is a VLN bajnokság! -
#22113 a hülyeség már tök jól megy! :D
-
#22112 Az edzesen/idomeron szamndekosan csinalnak homokozot a palyabol?!:)
Multkor beneztem valahova, es verseny elott szandekosan megszortak egy kanyart:DD -
mumus70 #22111 Én mondom ez a gyökér tutira cracket szív! -
#22110 sztem a patch óta több! nekem nagyon tetszik, él a pálya teljesen! -
#22109 Valószínűleg lesz valami, twitteren utaltak rá.
Egyébként eddig is ennyi kavicsot vertek fel az autók? Nekem úgy tűnik, mintha megkétszerezték volna.
-
VincentVG #22108 najó de ilyen volt már h kijön egy autó és nincs hozzá széria?
egyébként félreértések elkerülése végett, nekem maximálisan elég ez az autószám, mindenki talál kedvére valót + el lehet benne mélyedni,
nem vesztegeti senki sem az időt felesleges tesztelgetésekre 4-500 autó között :) -
#22107 Volt mar korabban legalabb 2 auto (VW, Kia) ami hasonlo hirtelenseggel jelent meg.
Gondolom sokkal tobb licencuk van es mar szkennelt autojuk, mint amirol tudunk. valszeg ha elmentek szkennelni az Audi-hoz, akkor nem alltak meg 2 autonal. Harom dolog miatt nem tudjak kitolni oket: nincsnek vagy nem lesznek hozza rendes muszaki adatok (emiatt voltak mar autok amelyek elmultak); nem "egeszseges" a tulsagosan gyakori tartalom eladas; es ezekhez illik sorozatot inditani (ami szerver, eroforas, penz, es a letszamot is szabdalja).
Ha lenne valami uj rendszer a mostani kizarolag fix, online sorozatokon kivul (sajat szerver, AI), akkor beleferne tucatjaval kitolni az autokat:) Aztan a szezonok elott szavaztatni vagy a nepszeruseg alapjan allitani ossze beloluk a sorozatokat.
-
#22106 még csak teszt, illetve tegnap este volt 13db hosted szerver :)
biztos hogy lesz sorozat ahol lehet versenyezni majd ezzela döggel!
-
VincentVG #22105 Szia, csak tesztelni lehet vele? vagy lesz hozzá bajnokság? vagy nem tudjuk még. :)
Mondjuk ha az van h stay tuned , another big surprise, (next tuesday) akkor az is benne van h lesz valami másik verda és akkor bedonak rá egy szériát ahol mehet mind2...
persze 100% találgatás, de valaki látta ezt az Audit "jönni" ?? :)
iRacing lett az új Apple, simán titokban tartották. :)
A Dirt-ös poén is vicces volt ahogy óriás kamunak indult..
Utoljára szerkesztette: VincentVG, 2016.09.14. 11:53:08 -
#22104 ez az audi kurvajó lett!
iszonyat élmény vele menni!! Ha pedig gyors is akarsz lenni akkor előtte a kezeidet melegísd be! :D -
#22103 Akkor legyen egy oras licensz, egyszu ez ! :)