25347
  • VincentVG
    Elvileg nem szélesebb mint a HPD, szóval szerintem nem lesz gond.
    Kíváncsi leszek a szélárnyék(ok) alaklulására...
  • hungary27
  • lac coo
    :D
  • mumus70
    Most ez komoly? Mikrobusszal LeMansban??????
  • VincentVG
    Igen, Nissan Evalia confirmed. Elvileg Track, Oval és Dirt verzió is érkezik.

A kép jobb szélén Dave Kaemmer (iRacing alapító...)

• Alexease
    Nissan Evalia
  • Mik
    Nissan mi?
  • ozoli78
    Nissan jön
  • Alexease
    Csak a D/C es a B/A szamit.
    A Rookie-nak nem sok ertelme lenne, mert sokan regisztralnak ingyen, igy az iR fizetne neklik, hogy korozgessenek;)
  • lac coo
    Gondolom engem rokikent ( jelenleg D3,5) meg nem erdekel ez a futam utan visszajaro apropenz ?
  • Alexease
    Igazabol minden, igy ez is gep (penz) fuggo;)

Mar az "egyszeru" versenyzes is, es nem csak az elvezet-faktor, hanem a teljesitmeny is erosen fugg(het) a technikatol. A nagy monitor, nagy felbontas, 1000fps egyertelmu. A harom monitor is nagyon nagy elony, nem csak kanyarokban, de foleg szorosabb versenyhelyzetekben. Es meg ott van a kormany, de foleg a pedalok. Es azert a cocnkpit sem elhannyagolhato, valamivel jobb, mint egy szamitogepes asztal, kihuzhato billentyus lappal es egy gurulos szekkel;D
  • twinr
    Igazad van, én is ezt vettem észre. Mondjuk nehéz nem foglalkozni vele, ha arra hajtasz hogy még 400ir kell, hogy a 24 óráson az első splitbe kerülj, vagy másodikba.
    Annyit még, hogy aki Blancpainben kifarmol 7k iR-t, annak nem nagyon kell idegeskednie mert top pilóta! :)
  • mumus70
    Ez gépfüggő is nagyrészt! Néztem már olyan stream videót, hogy egy pályát neki vagy 4 percig töltött be, nálam ugyanaz 2 perc alatt megvan. Mondjuk az is igaz, nekem egy 10 év körüli alsó-közép kategóriás autó árának megfelelő technika dohog..... :D :D
  • mumus70
    8 verseny után kapod a 4 dolcsit. A bajnoki pontszámba, végső tabellába minden hét beleszámít! Én többnyire legalább a divíziómat meg szeretném nyerni!
  • ozoli78
    Akkor szólok mert lehet ezt sem tudod , hogy a 12-ből csak 8 verseny számít a bajnokságba.
  • Alexease
    A betoltesi ido botrany. Elhiszem, hogy agyon van tomoritve es kodolva es le kell generalni a realroad-hoz a dolgokat, de ez akkor is brutal. Az rF2-nek is brutal a toltesi ideje, de csak eloszor (uj shader beallitas, uj palya betoltes stb.), utana megy az neki cache-bol is. Persze, az iR meg arra is vigyaz, hogy a memoriabol se lehessen kiszedni semmit, hulye lenne vinyom barmit tarolni;D
    "Sajnos" az iR-nel a szuper-biztonsag kicsit visszafogja a dolgokat.
  • mumus70
  • mumus70
    Nálam most már az a bajnokság élvez prioritást, amiben nincs benne az a szemétláda Nordslejfffe! Előbb a cedulet-t nézem, ha van benne sikítva szkippelem a ...csába! :D :D
  • bardocz
    Itt nem erről van szó, ha már versenyek, akkor nem érdekel különösebben. De az, hogy úgy bukom, hogy az idióta rendszerük miatt a nevezett verseny helyett egy olyanra rak be, ahonnan már kiléptem, az nagyon felbasz. Neveztem a versenyre, és amikor indult a szerver, átrakott máshova! Írtam a fórumukra, de gondolom leszarják majd.
  • Mik
    Tapasztalatom szerint, ha úgy állsz egy versenyhez hogy teljesen figyelmen kívül hagyod az iratinget(ha tudod) és mész ahogy kell, akkor sokkal jobb futamaid lesznek. Nem azt mondom hogy törni zúzni kell mert kb ezért is van ez az egész hogy kicsit jobb mezőnybe rak ha magasabb, de úgy érzem kicsit meg is fertőzi ezt az egészet, amekkora haszna van annyira árt is. 3000 felett szerintem már mindig egész jó mezőnybe rak. Most ha valaki skippyvel, mazdaval, caddyvel, gt3-mal össze farmol 5-6-7k iratinget attól jobb versenyző lesz? Gyorsabb? Jobb? Szebb? Nem hiszem. :)
    Ha valaki iszonyat módon rágörcsöl erre az egészre, annak ajánlok pár hostolt versenyt, hogy lássa lehet ezt élvezni is "tét" nélkül. :)
    Most ezt ne vedd magadra ha nem ebbe a táborba tartozol, csak most volt itt az ideje hogy kiírjam magamból. :D
    Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.09.18. 22:43:46
  • lac coo
    Nem baj, egy-két évet kibírok Mazdaval Summit-Laguna pályákon felváltva ! :DD
  • endy papp
    A mostani GT3-an Nürburringen (GP)ami a kezdetektől nem a magas fps-ről volt híres,igaz már javult,de a betöltési ideje az katasztrófa...
    Mértem az időt több mint 6 perc volt,a 8 perces időmérőből ,odaát ezt nem látják vagy nem elég a tudás.....
    Igaz már az elején legázoltak de legalább az 50% meg lett no meg 84 mínusz irating,még szerencse előtte a spec fordot elsőnek hoztam be okayamán,így maradt a helyben járás már egy ideje ez van.
  • endy papp
    Ja ja de én ezeket az új pályákat nem vetem meg egyenlőre....majd jövőre talán.
    A sok ovállal van tele a bakkancsom.
    Megnéztem az ovál szériákat alig találni 1-2 road pályát azt is a 33-42 hetesből.
    Ha oválozni akarok akkor megyek azon, de ne rakjanak 2-3 ovál pályát road szériákba.
    Mert csak a zúzás megy ,anélkül is van elég....
    Vissza térve a skippyre azért is írtam mert már évek óta tolom vele ha ráérez az ember egy picit is, már ott tud lenni az elejében,
    Valamelyik versenyen nekem is sikerült olyan driftet levágnom hogy még magam is meglepődtem.
    Mostanit szezont is csak a pályák miatt szüneteltetem.....
  • Alexease
    A koncepcio jonak tunik, ezekbol en kimaradok;)
    Nepszeru sorozat (most amikor neztem, es bementem ghost-tal nehany korre, majd 100-as regisztraltak ra), igy valszeg megeri berakni friss es/vagy eladasra szant palyakat;)
  • bardocz
    A skippiben két szezonnal ezelőtt még az volt, hogy az új pályákat amiket beraknak a naptárba, 3 szezonon át biztosan használják, majd két szezonon keresztül nem. Mindig közzé volt téve, hogy mi fog jönni, így elég jól lehetett előre tervezni, bár nekem sem jött össze :) Amikor írtam nekik, hogy a Nord-on semmi értelme ezzel versenyezni, le lettem hurrogva, hogy pedig az milyen jó pálya. Igen, az egyik legjobb, ha egyedül körözgetek ezen kívül max két pályát választanék, de versenyezni rajta akkor is szar. Nem nem, jó lesz, hülyevagyok. Ja, jóvolt, egyedül az egyenesben lehetett előzni kb :D
  • Alexease
    Ja, es a palyak. A Skippy-t nagyon megszortak, mar-mar lehuzas jellege van: Nordschleife(!), LeMans(!), es az "uj" Imola. A Tobbi a szokasos, azokkal nincs gond. Imolaval sincs, mert eppen azon teszteltem, nagyon jo, az meg ertheto hogy beleteszik. De Nord/LeMans paros kicsit erosnek tunik:)
  • Alexease
    Eppen Lacconak neztem Skippy-t (es gyorsan ki is probaltam:D), jobb lett mint regebben. Stabil, baratsagos, kezelheto, ertelmesebben lehet bedobni a kanyarba gazelvetellel, kicsi-kozepes meguszasokat normalisan meg lehet fogni. A nagyobb ivu meguszasoknal mar elszall, de az normalisnak tunik.
    Az rF2-ben sokkal virgoncabb a gumi (foleg hidegen) es az FFB is. Sok-sok apro ellenkormanyzassal, a nagyobb ivu megcsuszasnal/driftnel jobban erezheto gumival.
  • bardocz
    És igen, buktam egy rakás iRatinget egy olyan versenyen, ahova neveztem, de a csodás oldaluknak köszönhetően nem tudtam részt venni.
  • endy papp
    Indulásnál (rajt)jó ha van kuplung utána elég a két pedál.
    Kicsit másképp kell vezetni mint a gt3-at de semmi extra.
    Most sok év után ezt a szezont kihagyom megyek vissza "SpecRaceFordozni",mivel a skippyt tele szórták új pályákkal,no meg a iRacing Road-os agymenésével , ovál pályákkal.
    Megfigyeltem ,alacsonyabb osztályban direkt tele rakják új pályákkal ,főleg a népszerű szériákban,hogy költsél rendesen, ha menni akarsz.
    Az össze autózott pénzt én inkább előfizura költöm,de persze mindenki más kép csinálja.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.18. 21:52:53
  • bardocz
    Ez mégis mi a faszom? Neveztem egy ruf cup-ra, elején kiütöttek, kiléptem, nyomtam egy withdraqot, és rögtön akartam nevezni BSS-re. Ez ment is, majd amikor lehetett belépni a szerverre, átváltott ruf cup-ra. Persze így BSS-re belépni már nem tudok, mintha sehova se neveztem volna. A weboldaluk még mindig egy hulladék szar.
  • lac coo
    Jah, te arrol beszelsz, hogy lehet e bal labbal fekezni, mar vagom :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.18. 19:26:36
  • lac coo
    En mindig azt hittem az H valtos, rf ben is ugy hasznaltam :)))
  • bardocz
    Igen, csak induláshoz. Szinte az összes versenyautóban van kuplungpedál, az, hogy megoldható menet közben a kuplung nélküli váltás nem jelenti azt, hogy az elindulás is megoldható 0 sebességről kuplung nélkül. Technika kímélése érdekében szoktak kuplungot használni.
  • Alexease
    Megneztem az uj Skippy-ket. El van tolva a kormayoszlop balra, nem kenyelmes, de hasznalhato ket pedallal. Csak indulashoz es esetleg ketteshez kell. A tobbi valtas manual blip/lift.
  • Alexease
    Igen az a fektav, foleg start utan, maceras tud lenni, mert tempos kanyargos resz utan van kozvetlenul, helyezkedesnel benne van a hiba (vagy ha valaki probal nem utkozni, ha eppen toljak le, es lemegy a fure).
  • Morgolodo
    Kis hibából indult, valóban egy kicsit benézte, kis kocc Szabó Attival, lesodródott a fűre és már csak utas volt, ment, mint a tekegolyó. Tarolt.
  • Alexease
    Valoban megoldhato, de tuti nem lehet kenyelmes:) De a kenyelem masodlagos egy versenyben:D Meg persze ezeket az autokat is fejlesztik, egy kis hegesztes, kormanyosszekoto meg akarmi, es mar kenyelmes is;P
  • lac coo
    Na jo, akkor mar megint nem ertem :))
    Valosagban is csak rajtnal hasznalnak kuplungot ? En most realrol kerdezek elsosorban.
  • bardocz
    Nem kell.
  • lac coo
    De huvatalosan kell kuplungolni is , nem ?