25347
  • oneal1
    sebességet írja bal alul azt hiszem, fordulatszámot nem tudom, de ha telefonon akarsz, akkor ios-re és androidra is vannak, HUD-os progik
  • lac coo
    Valami HUD kijelzo nincs fordulatszamra, sebessegre ? Harom monitorral pont nem sok autoban a muszerfalat......
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.21. 09:09:01
  • ozoli78
    Az a csoda , hogy eddig nem. :D
  • mumus70
    Letiltották a csetemet B+! Pedig csak egy 1 diviziós A 3.99-esre szóltam rá hogy ne előzzön már a fehér vonalon kívül.... persze nem így.....
  • bardocz
    Ma lőhették ki. Ciki, mert szeptember végén lejár az előfizetésem, és 110$ az sok pénz.
  • barni1122
    Nekem most csak annyit dobott ki, hogy nem érvényes. Lehet az új szezon kezdetekor törölték ezeket a kódokat.
  • bardocz
    Rosszul írtam, a már tagoknak lévő részt próbáltam, és arra írta, hogy csak visszatérőknek van, akiknek még aktív az én értelmezésemben nem használhatják.
  • barni1122
    Ha lejár az előfizetésed, akkor se fognak működni az "Újaknak" rész alatt lévő kódok.
  • lac coo
    Tényleg érdekes az FPS Imola célegyenesen, aztán a rajtvonal után hiphop megjavul :)
    Viszont töltés, egyedül teszten az jó, fél perc körüli .
  • lac coo
    Jah, hogy ott?!
    A váltót ott piszkáltam , akkor ffb-t is ott kell ezek szerint .
  • bardocz
    Options alján van egy olyan opció, hogy use custom setup for this car, vagy valami ilyesmi, azt pipáld ki, és bármit amit állítasz ezután, csak az adott kocsira lesz érvényes.
  • lac coo
    Autónként hogy tudok más-más ffb-t menteni ?
  • bardocz

Estimese.
  • bardocz
    Ha ezt nem írod észre sem veszem. Csak egy pályát kéne vennem hozzá (Sonoma), és fullos évadot mehetnék benne. Kíváncsi vagyok mennyire lesz népszerű.
  • bardocz
    Ha álló helyzetben elkezd rázni a kormány, akkor kapcsold be. Amúgy nem kell.
  • lac coo
    FFB-nel a damper oszcillacio ( vagy mi....) az micsoda ? Kell az nekem ?:)
  • endy papp
    Szerintem nem.
  • Dlot
    Sziasztok , új vagyok errefelé. Lenne egy kérdésem hátha tudjátok a választ, külföldi fórumokon nem találtam választ vagy nem voltam kitartó. Lehetséges-e virtuális visszapillantó tükröt, mint ami alapesetben középen fent van, oldalsót (jobb, bal) is megjeleníteni?
  • ozoli78
    Én játékból is minden szart megveszek még azt a hulladék prodzsektkárszt is , majd pont ezt hagyom ki :D.
    De amugy ja roadbol minden meg van kivéve jetta dieselt elvből nem veszek :D
  • Alexease
    Van hozza szeria, csak a "meglepetes" miatt a 2. heten kezdodott (Audi GTO/Nissan GTP – Camel GT Series).
  • VincentVG
    Zoli van olyan az autók közül ami nincs meg? :)))

u.i. itt is ugyanaz a menet, hostolt servereken lehet használni??

Mert akkor ha jól látom ez most egy új irány h dobálnak be új vasakat széria nélkül.. Vagy volt már ilyen?
  • ozoli78
    Nagy hiba :)
    En is így voltam vele , de mondom csak meg veszem es szerelem lett első padló gázra :D
    Pedig nem vagyok odaig ezekert a mumjakert.:D
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik leghangulatosabb autóvezetés, ami szimben elérhető, hasonlóan 'olajszagú' mint a GPL.
    Meghatározó élmény volt....és mint online is, ehhez a módhoz fűződik az első csalódásom a szimesekben, konkrétan a Kiss Norbi, HaZso stb úfókban akik extrém alacsony szárnyállással mentek Monza-ban hihetetlen időket qual-n. Annyira levett szárnyállással teljesen megváltozott az autó, és az a tojástánc tönkretette az egész hangulatot.
    Egész odáig csak pozitív tapasztalataim voltak az online csapatásról, ez volt az első ahol láttam tönkrevágni a hangulatot az eredményért.
    De zseniális mod.
  • lac coo
    Lehet este en is beruhazok Imolara, legalabb tudok ezen heten menni rajta a Forddal....
    Ez a Mazda -Okoyama nem jon be, ott tuti tores zuzas lesz.
  • Alexease
    A betoltesi ido "erdekesen" alakul.
    Persze nalam regi es lassu a rendszer, keves memoriaval (raadasul DDR2 333), de mig a proci "allando", a vinyo folyamatosan "fogyo", es a memoria logikusan csutkan van (ez Imola, ennel rosszabb a helyzet Le Mans-ban vagy Nord-on:P), a betoltesi ido kozepen, a halozatot is piszkalja rendesen (minden hatter task kikapcsolva, az iR inditasa utan azonnal a bongeszot is ki szoktam kapcsolni). A sotetebb resz a toltesi ido.

• Alexease
    Nem ez az auto lesz elol az eladasi statisztikakban, az tuti;)
    Nekem (es meg gondolom jonehany embernek) a regi NR2003-as idok miatt "jol jon", az akkori Redline GTP (Group C) MOD miatt:P

Most mar csak egy Trans-Am sorozat kellene:)))
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.20. 10:04:43
  • oneal1
    csak én nem indultam be erre az új kocsira? :D
  • mumus70
    Kocsiban speciel nem astrában gondolkoztam, hanem régebbi 10 éves, és inkább alsó mint közép kategóriára. Mondjuk mint anyám Daewoo Matiza.... :D Sose volt csont új autóm, a legfiatalabb a mostani 4 éves Leon-om, amit tavaly vettem. De cakk pakk úgy 5 kilóban van a cuccom, a grafikát pedig fullon használom, más kérdés hogy a felvevő progi nem azt adja vissza, a P. CARS-t full ultrán, csontra húzva használom, és megy mint egy HD DVD film. LeManst nekem kb 2,5 - 3 perc alatt tölti be, a többi szabvány közönséges nyenyere pályát kb 30-40 mp alatt kivétel nélkül. Én már rég a 3 perces practicon kivezető körön vagyok, mikor még csak szállíngóznak be az emberek, mindig az első 5-be dob általában a szeró, pedig van mikor rá se nyomok azonnal a sesion váltásra...
  • twinr
    mai futam
  • bardocz
    Basszus, ez csak visszatérőknek van. Mondjuk akkor megvárom, míg egy napra letelik az előfizetésem, és úgy próbálom újra :D
    Más 50%-os gondolom nem nagyon van most.
  • lac coo
    En nem ertem, miert raknak ki mindig ha elol vagyok ha hatul ...:)
    Mentem sok versenyt mar, talan egy hibara emlekszem mikor elfekeztem es orrtolosan valakit seggbe pusziltam. Megis szopok mint allat ! :))))
    De most jol jott ki, vontatas utan pont mogem kerult vissza , belso iven blokkoltam is ugy ketten rogton megeloztek :
  • Alexease
    Valoban hianyoztak, azzal nincs gond. De mint meglepetesek es eladasok, azert lehetett volna "jobb" is. Ez a ketto meglepinek, kulon sorozatban ahogy most, es meg ketto, a Nissan GT3 es az Audi LMP, aminek "van mar" sorozata/helye, ezekkel "nem buknak" szerver idot.
    Persze, hirtelen durva lett volna 4 auto, de itt "csak ugy" ugy sem vesznek autot (max en:D), csak online hasznalhato, ha nincs licensz vagy nem erdekli a sorozat, masra "nem lehet hasznalni".
  • lac coo
  • bardocz
    Off: Működik! :) De nem végleges még.
  • bardocz
    Így két olyan kaliberű autó van, ami szerintem hiányzott. Sajnos egyik sem lesz népszerű, mert mindkettőt nehéz lesz vezetni.
  • Alexease
    Csak forumot kellett volna olvasni, es nincs talalgatas, nem gepelgettem volna ismet feleslegesen:DD

"[...] We initially intended on releasing the car tomorrow. It is tomorrow’s “surprise” to end the suspense. However we figured with a build going out today anyway, it is a little more efficient to simply include the car in today’s build. Additionally, our member site was hammered last week all at once with last week’s surprise and our website load balancing system struggled spreading people out to all the servers efficiently. (Working on improving that.) [...]"
  • endy papp
    Akkor azt a gépet nyugodtan leadhatod a méh telepen.
    Egy olyan paraméterekkel rendelkező kocsi amit írtál,pl. legyen:"G" astra kb,1.300.000 plusz mínusz 2-300 ezer.
    Ha jól értelmeztem amit írtál, a te géped ennyibe került.....
    Nálad minden tükör kikapcsolva, a vidiket ahogy elnézem a grafika olyan erős közepes,mind ezt 1 monitoron.....
    A pálya betöltése nem a gép erősségén múlik,hidd el.
    A nettől már inkább ,milyen szerveren vagy európai, ausztrál, amcsi esetleg,mennyi a résztvevő....
    A nürburg.GP már az elejétől szar volt most csak rosszabb lett.(betöltésileg)
    A többi pálya(road-ból kb 4-5 nincs meg) mind normális idő alatt betölt,pedig a netem alap,ja a gépem lehet nem került annyiba mint a tiéd,de 5760x1080-at full,maxon viszi.....
    Még annyit hogy már az oldal betöltése is egy botrány ,mondjuk a 2 évvel ezelőttihez képest.
    Vagy vissza utazunk az időben mindig drágább előfizetésért???...

• Alexease
    Ez user error volt, most jottem ra, mar nem a 13. het van:DDDD
  • Alexease
    Lehet ez lett volna a meglepi, de mivel valamelyik alpha/beta teszter szivarogtat, nem szaroztak vele, majd holnap "levetitik" hozza a filmet:D
    Vagy mivel holnap mar uj szezon van, este elesben fog menni, ha akkor adjak ki, foleg csucsidoben, total elhalalozik a rendszer megint. Bar az ilyen "szappantartora" nem sokan ugranak ra:D
    Erdekes mostanaban a autovalasztekuk. Kell valami, olcso legyen es vegyek?! :D
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.19. 18:18:24
  • ozoli78
    En meg azert varok holnapig , mert ez a meglepi nem az a meglepi :D
    Rohogném jonne nissan lmp