iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊)) ez jó.
Zoli inkább azt mondd meg h az Alcantara Thrustmasteredhez kapott pedál mennyivel jobb a sima G25höz képest?? ( nixim mod-dal és nélküle).
Köszi előre is. Nem baj ha nincs róla video de ahogy gondolod 😊)))
Zoli inkább azt mondd meg h az Alcantara Thrustmasteredhez kapott pedál mennyivel jobb a sima G25höz képest?? ( nixim mod-dal és nélküle).
Köszi előre is. Nem baj ha nincs róla video de ahogy gondolod 😊)))
Még mindig meglep, hogy Daytona mennyire zabálja a benzint bármivel. 75 perces futamon a Corvette-ben a 2x72 liter benzin úgy volt elég, hogy kb ötször megpörögtem, és egy körrel kevesebbet mentem, mint az, aki megnyerte. Spórolni meg csak szélárnyékban tudok, ha korábban elveszem a gázt, és vitorlázok, elcseszem a féktávot, és megpörgök 😄 Holnap este kemény lesz.
És még tudnak újat mutatni! Lesodródtam a sóderágy belsejébe, kikecmeregtem, és frankón fél kör alatt jött vissza a tapadás! Nagyon király! 😄
Nixim mod volt leo bodnar kabellel imádtam
tee közgazda <#nyes>#nyes>
Nekem most az olajos V2 van, biztos van jobb is, de nagyon bejon. A G25-27 tol marha messze van. Bar neha valoban konnyebb volt a sima potmeteressel fekezni, le kellett nyomni tovig azt jovan.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azt hiszem, csak Nixim modos volt.
Nem kell teszt, látjuk az iRatingedet. G25/27 pedállal 4000+, Clubsport pedálokkal lementél 2500-ra, most a Heusinkveld-el megint 3000 fölött vagy, és mész fölfelé. Konklúzió: Clubsport nem olyan jó, G25/27 vs. Heusinkveld fej-fej mellett.<#idiota>#idiota><#fogmosas>#fogmosas><#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.16. 19:26:15
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.16. 19:26:15
Ugyan azt mint a féken, csak mivel ott lineáris rugó van, így teljesen lineáris. Potméter csak fogaskerékkel lesz teljesen lineáris, karos megoldásnál mivel íven mozog a bekötési pont lesz egy kis eltérés, loadcell meg teljesen lineáris. Nem tudom erre mennyire van valóban szükség. Az árat mindenképp megdobja.
A gazpedalon mit csinal a loadcel ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csak össze kell vágnod a korábbi videóidból !<#awink>#awink>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Gondolkoztam rajta csinalok tesztet mind a hárommal de kurva lusta vagyok 😉
Isteni ...... 😊
U.i.: Én már eltapsoltam amit a szimulátorozásra szántam......egy időre <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.08.15. 19:45:22
U.i.: Én már eltapsoltam amit a szimulátorozásra szántam......egy időre <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2016.08.15. 19:45:22
Ez 8 cm és 55 kg.
Nem lesz sok , a V3 90 kg os a ultimate 135kg.
Nem lesz sok , a V3 90 kg os a ultimate 135kg.
Félig meddig ezt kopiztam le, mondjuk a loadcelles gázt nem, remélem lassan megjönnek az alkatrészek, és neki tudok állni a sajátom összerakni. A fékben lévő loadcell méreteit, meg hogy hány kilód le tudnád írni? Nekem egy 13 centi hosszú jön, 50 kg, de a geometria miatt lehet kicsit sok lesz.
A brutál jó neked ment. 😊
Csak telorol nem tudom szerkeszteni.
Csak telorol nem tudom szerkeszteni.
Igen
Brutál jó 😄
Mumus
Az is eladó!
Erdekes előtted mögötted mindíg van egy fasz.
Le kell őket nyomni a picsába ,amugy ha cikázik szinte ugyan olyan szelarnyekot ad. Az ilyeneket lehet a leghamarabb megelőzni, ja ha nem mered az máás tészta. 😄
Brutál jó 😄
Mumus
Az is eladó!
Erdekes előtted mögötted mindíg van egy fasz.
Le kell őket nyomni a picsába ,amugy ha cikázik szinte ugyan olyan szelarnyekot ad. Az ilyeneket lehet a leghamarabb megelőzni, ja ha nem mered az máás tészta. 😄
Ja hagyjad nem kell gratulálni 😄
Ha van rá valo megveszed ha nincs nem.
Milyen a rift? ;D
Ha van rá valo megveszed ha nincs nem.
Milyen a rift? ;D
Hát én úgy tanultam az évek során, és a videóimban is látszik talán az én felfogásom, miszerint egyszer húzódok valamerre, ennél a pályánál maradva az egyenesben, a balos kanyar miatt természetesen balra, illetve a féktáv előtt még egyszer annyira visszajöhetek erről az ívről, hogy magam mellett jobbra hagyok egy autónyi helyet. Minden további mozgás szabálytalan! De ez már a kigyorsításon elkezdett faltól falig közlekedni, mintha gumit melegítene, a féktávon meg még szorított is kifelé állandóan! Ha nagyon akarom, akkor be tudom etetni és a kanyarban alá vágok, de tutira kibombázott volna, inkább bekocogtam mögötte az 5. helyen...... Szóval én szeretek fair módon menni, lehet bennem van a hiba.... 😄
UX/UI fejlesztés folyamatban van, sőt azt hiszem hamarosan jön is (iSOON).
Az a zászlós szarság szerintem egy 2 perces programozás volt, csak most jöttek rá, és így beleteszik. Nem hiszem, hogy ezen görcsölnének 3-4-en hónapokon keresztül.
Az a "védekezés" a nulla versenyzői intelligencia mintaképe.<#eljen>#eljen>
Az a zászlós szarság szerintem egy 2 perces programozás volt, csak most jöttek rá, és így beleteszik. Nem hiszem, hogy ezen görcsölnének 3-4-en hónapokon keresztül.
Az a "védekezés" a nulla versenyzői intelligencia mintaképe.<#eljen>#eljen>
Road Atlanta / RUF?? Ajjaj asszem ott én is védekeztem ide oda kreatív mozgással 😊).
De ez nem én voltam!! 😊 egyébként egy irányváltás a fair??
Mentem pár versenyt alsó split-ekben jó sok kihagyás után, nem mondom a lekőrözések izgalmasak voltak így 1000 SOF környékén..
Egyébként mi ez a bénázás hogy van 1db fast repair??? tőlem aztán mehet valami extra rookie barber szériában, de itt azért meglepődtem rajta..
+++ a széria szabályokat valami normálisabb helyre is kiírhatnák, UX/UI fejlesztés fontosabb lenne (nekem) mint a realisztikus zászlólengetés.
De ez nem én voltam!! 😊 egyébként egy irányváltás a fair??
Mentem pár versenyt alsó split-ekben jó sok kihagyás után, nem mondom a lekőrözések izgalmasak voltak így 1000 SOF környékén..
Egyébként mi ez a bénázás hogy van 1db fast repair??? tőlem aztán mehet valami extra rookie barber szériában, de itt azért meglepődtem rajta..
+++ a széria szabályokat valami normálisabb helyre is kiírhatnák, UX/UI fejlesztés fontosabb lenne (nekem) mint a realisztikus zászlólengetés.
A kategóriás spanyol gyerek hosszú egyenesben 5 körön keresztül mint a kígyó b+! Kb 9x váltott irányt a féktávig, hogy nehogy szélárnyékot fogjak.... a pálya teljes szélességében. Inkább hagytam a pi..ába, de azért írtam egy üzit neki, hogy sose láttam még ennyire fair és szabályos védekezést, és gratuláltam neki az A licenszhez...... no comment!
Jól .....jól mutat a gyerekszobában .............GRAT Zoli !!!!
Szép szőnyeg! Még 1973-ból maradt vissza? <#vigyor1>#vigyor1>
jobbról az elsőt a többi szart meg add nekem !<#eplus2>#eplus2>
Melyiket írjam bele ?<#law>#law>
Tudom anyámat 😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.08.13. 18:06:31
Tudom anyámat 😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.08.13. 18:06:31
Unalmas is lehet de akkor mindig akad valami
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Már csak a cockpit hiányzik. Én tudom orvosolni ezt a problémát tudod....... 😄
Lassan átírhatnád a cucc listádat. Vagy mégis marad a V3? <#buck>#buck>
Utolsó helyről indulva 7 körrel a vége előtt 4. helyezett úgy döntött, márpedig ezt a befutót kihagyatja velem. Az első előttünk volt 4 mp-re, 2 kör és meglett volna.... <#taps>#taps>
Azt a bianco emailt szokták küldeni, hogy hibás volt az ellenfél, de bíznak benne és a gyakorlat is azt mutatja hogy magától megoldják a felek egymás között a problémát, és további jó versenyt kívánnak..... vicc.
Tegnap nekem c-spec verseny utolsó kör, utolértem azt a gyereket, aki kibaszott azon a videón, szélesen ment utolsó kanyarba, befértem mellé, de a célba már a füvön értem be, és megpörögtem 😄 De a második hely az második hely így is! 😄
Amúgy a protest eredményé honnan lehet tudni? Írtak hogy megnézték, meg értesítették az érintettet, de nincs benne az eredménye.
Amúgy a protest eredményé honnan lehet tudni? Írtak hogy megnézték, meg értesítették az érintettet, de nincs benne az eredménye.
A Mumus én vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#idiota>#idiota>
Ja fasza volt főleg az utolsó két kőr.
Tegnap mentem egy versenyt ruffal most en voltam a mumus, vagyis ha a gyerek kicsit több helyet hagy nem erunk annyira össze, hogy felrepuljönn az egbe. ;D
Nem hiszem ,hogy feltőltöm nem vagyok rá büszke😊
😄
Tegnap mentem egy versenyt ruffal most en voltam a mumus, vagyis ha a gyerek kicsit több helyet hagy nem erunk annyira össze, hogy felrepuljönn az egbe. ;D
Nem hiszem ,hogy feltőltöm nem vagyok rá büszke😊
😄
Jó kis verseny volt,a végéről a végére feljöttem mint a talajvíz....<#hehe>#hehe>
Még nagyon előznöm se kellett<#wink>#wink>
Még nagyon előznöm se kellett<#wink>#wink>
Hát igen. Van úgy hogy nem jön össze a quali, olyankor inkább a boxból rajtolok, és rámegyek a 0 X-re. A középmezőnyből biztos a halál az első kanyarban! :p
Ezt az is elmondhatja aki a 18-19 helyről 4-5 helyezett lett.....
Ahogy elnézem ez a széria egy igazi zúzda,még az első splitbe is.
Na nem mintha a többi szériában alig lenne incidens,de azért ennyire nem durva, legalább is, én ezt tapasztalom,ezért kerülöm is ezt a szériát.<#shakehead>#shakehead>
Ahogy elnézem ez a széria egy igazi zúzda,még az első splitbe is.
Na nem mintha a többi szériában alig lenne incidens,de azért ennyire nem durva, legalább is, én ezt tapasztalom,ezért kerülöm is ezt a szériát.<#shakehead>#shakehead>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki proto>-ben megy, annak javasolom a szerda este 19:45-öt (iiteni idő), mivel közvetítik a top splitet, nagyon komoly mezőny gyűlik össze, korrekt versenyzéssel. És nem csak a top splitbe, oda nem fogok egy ideig bekerülni 😄
Szintén a bal oldali kerékvető. Szerintem az a legjobb. Ha nem látod, akkor tényleg nem kerek valami.
Majdnem megvolt..... :p
Igen! De pont azt nem találom, csak mikor már késő! 😄