iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
hát kb 😄 😄 már röhögtem rajta 😄

végén mikor írtam neki akkor többiek is írták lol stb 😄

nem értem milyen mellénnyel versenyez egy-két ember. Ha pedig annyira gyors, akkor meg fog tudni előzni.
Keményen szoktam versenyezni, de mindig korrekt módon, szóval ha villig akkor csak villogjon 😄

!Forza Ferrari!

Alexease
Az nem lampa volt, hanem foton-agyu, csak tul gyenge, hogy letoljon a palyarol😄 <#zavart1>
oneal1
akkor már értem 😊

mindenesetre azért jót kűzdöttem! Elég jól ledaráltatták velem a gumikat 😊
Mögöttem aki jött annak 4400 es iratinga volt, nagyon jött volna de elengedni nem fogom, mindig mikor próbált előzni, túlvállalta, villogott állandóan, végén megírtam neki hogy a lámpával nem fog megelőzni 😄

!Forza Ferrari!

bardocz
Pontosan, amíg nem gyűlik össze egy mezőnynél nagyobb számú versenyző, mindenkit egy versenybe rak.
oneal1
köszi!

tehát akkor érdemesebb egy forgalmasabb időpontot választani versenyzéshez és akkor nagyobb eséllyel kerülök magamhoz hasonlóakhoz

!Forza Ferrari!

Alexease
Az SR szamitas cumi. Durvan fugg a class-tol es elvileg a versenyben futott "teljesitmenytol" is (rajthely, vegso pozicio, elozesek stb.).

Gondllom ha elfogytak a "megfelelo" emberek, akkor elkezdi berakni a "kissebbeket", egyeb adatok alapjan (SR, futott versenyek, egyeb pontok, class, akarmi).
oneal1
mentem egy futamot sebringen, 7 inc....azthittem kb ez még levonás nélkül lesz erre -0,07 😊

Most mi alapján teszi be az embereket a szerverre? csak irating? mert akkor valami nem oké 😊 3000 és 6500 közöttiek voltak én meg 2193 on vagyok
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.08.25. 17:51:28

!Forza Ferrari!

bardocz
Féket újra kell terveznem, bár az nem lesz nagy munka, ha kivágom azt is, akkor már nem sok dolog marad hátra, mondjuk elektronika meg potméter még sehol sincsen. Bízom benne, hogy szeptemberben már működőképes lesz, és nekiállhatok a szekvenciális váltónak. Melóban sajnos nem nagyon tudom tervezgetni, itthon meg sokszor inkább versenyzek 😊

edit: A ptr szerintem elég jó, nem fognál mellé vele.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.08.25. 17:35:39
Jövőhéten ugy is megyek arra segítek szetszedni megcsinalni .
Mondjuk nem tudom mi a terved vele 😊
A pedalt szet lehet szedni azzal nem veszíted el a garanciat gondolj bele egy takaritashoz is szet kell szedni .
Jo azert ne legyen szettorve .
Ki az a jóképű bal oldalt? 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

oneal1
tegnap este 1 órát próbálkoztam sebringen, már ott tartottam hogy lebontom a szobát... 😄

2:02:091 volt az optimal, mindig, minden egyes körben elrontottam valahol, de annyira, hogy a legjobb köröm az 03.015 lett

pedig nagyon szeretem a pályát de ez most kiidegelt

!Forza Ferrari!

Tegnap beszéltem vele, bár akkor még nem mondta, hogy biztosan eladja-e. Nem tudom, hogy szétszedjem-e a pedált. Van még bő 1 év gari rajta. Bár, mi romolna el a pedálon, inkább a kormány "szokott".
OFF Aki otthon van a műfajban, annak ugye nem kell bemutatni a középső művész urat? 😄

Beszelj Ricsivel ptr-t vett nagyon nem tetszik neki.
Eladja
Hogy áll a pedálod? És ami még fontosabb, mennyiből fog kijönni kb.? Kellene nekem is valami load cell-es cucc.<#fejvakaras>
bardocz
Nem elég, hogy alapból káosz ez a pálya MC-re, de még top splitbe is rakott.Eléggé leizzadtam, pedig pozícióért kb 5 másodpercig ha küzdöttem egy óra alatt.
Alexease
Tiszta homok a palya, latszik hol homokoznak a legtobbet😊 A kifli is eleg jol nez ki, az idealis ivet takaritjak, de mivel amit felvernek, "odemegy" es leszorodik, megis poros amennyire kell. Es ezt online szamolja ennyi emberrel.
oneal1
rég néztem közvetítést, baromi jól néz ki! 😊

a por a kavicsok ahogy röpködnek... ááh 😊

!Forza Ferrari!

oneal1
eddig nincs gáz 😊

!Forza Ferrari!

bardocz
Mostani proto&gt közvetítést lehet érdemes nézni, mert ezen a pályán hatalmas káosz lesz.
Nesuten

Persze van ilyen is ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesuten

Az új csapat ....

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

oneal1
😄DDDD

!Forza Ferrari!

Nesuten

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.08.24. 14:44:46

oneal1
azon mondjuk még tényleg lehet faragni, meg kéne nézz valami replayt, lehet 1-2 kanyart nem optimálisan támadod 😊

én volta megyszer úgy egy finoman szólva nem kedvenc pályámon, hogy iszonyat rossz időket mentem és mivel úgy hittem hogy jól csinálom ezért sokáig nem néztem meg senkit sem, hogyan is megy...na hát itt volt a hiba 😄 1 kanyart annyira bődületesen hülyén vettem hogy csak ott 1,2 mp-et hoztam 😄

!Forza Ferrari!

2:06 vége..... :p
oneal1
milyen időt mentél?

amúgy ez tényleg ilyen pálya 😊 én is szenvedtem ma az elején a gyakorlásnak aztán a végére már egész jól ment.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.08.23. 22:35:21

!Forza Ferrari!

bardocz
Az ilyen pálya. Én a saját időimtől is mindig nagyon le vagyok maradva az elején, aztán belejövök. Igazán kritikus az utolsó kanyar, azt nagyon nehéz jól bevenni.
Hú de pusztulat ez a Sebring. Nem sok a lemaradásom, csak 5 mp..... full utolsó a qualin, az előttem lévő is 2 mp-vel távolodik körönként.... valami itt nem jó.... :p
Sziasztok!

Következő versenyünk a RUF Rt 12 Track géppel lesz Sebringen 😊

Fix setup!!

További infók: ITT

Utoljára szerkesztette: pRoject2HUN, 2016.08.23. 20:04:36

^^

Van ez így azért 5-6 perc is. Ehhez túl rövid az élet!!!

(Viccelek, köszi, mindenesetre egyezzünk ki döntetlenben, a website rendesen a 90es évek végén ragadt...)
1. Megnyitod a Series Selection oldalt. Egy kiválasztott sorozatnál lenyitod a + fület, kihozza a bajnokság futamait. Írja az időpontot, helyszínt, versenytávot, és hogy melyik kontent van meg.

2. Felül kiválasztod a sorozatot. Rámész a shedule fülre, szintén kihozza az egész idényt futamtávokkal, itt a napszakot is írja.

3. Én így szoktam. Bár ez lehet már valóban hardcore szimes hozzáállás. <#idiota> Felmész practice-re, bekapcsolt FastDash-el, hogy meg tudd mennyit fogyaszt az autó egy körön (közben persze gyakorolsz is). Mielőtt indulnál versenyen rámész a results fülre, megnézed mennyi körösek a futamok, ebből kiszámolod, hogy mennyi benzinre lesz szükséged, esetleg 1-2 embernek megnézed a köreit, ahol írja, hogy mikor volt incidense, volt-e boxban, stb.

Ééééés, tádámm. Tudsz is mindent, nyugodtan, felkészülten állhatsz fel a rajtrácsra, nagy meglepetés már nem érhet.<#wink>

Figyelem! Az itt leírtak akár 2-3 percet is igénybe vehetnek, akinek ez sok, az szigorúan hagyja ki!
bardocz
Current seriesnél írja hogy melyik verseny milyen hosszú. Vagy a pdf-ben. De versenyre belépve is írja, hogy melyik session milyen hosszú.
Az adott sorozat menetrendjét érdemes nézegetni, Ez van benne egyébként abban a PDF fájlban is, de az módosulhat, ezért nézem inkább az oldalon. Én mindig végigolvasom, ahol indulok, így nincsenek meglepik.

Egyébként viccet félretéve, lehet h ez is csak az én vesszőparipám, de az mennyire béna UX (oké tudom készül az új site, de ez nem UI kérdése), h akárhol kerestem én csak a a Q3 session leírásban (ami egy letölthető doc file vagy pdf -- 2016 ban (megaLOL)---), találtam infot h van 40 perces és 30 perces futam.... ez mi már iRacing???

u.i. tökmindegy egyébként, 2 körben kiestem a francba.... érdemes volt rohanni haza...
megszívtam én is, még hülyéztem őket milyen tankolásról beszélgetnek a futam elején... aztán rájöttem.

iracing the 'real' race.

Üdvözlet!

A Summer Bear Cup nyeremény sorsolása holnap, 08.23-n este 20:30 kor kezdődik, élő adásban!
Bárkit aki jogosult a nyereményre várunk a stúdióba!

iracing the 'real' race.

Nem csak eleinte. Az első teljes keddi napon amiken indultam, mindig javítottam 5-7 helyet amikor a fűben ácsorgó üres tankos autókat lehagytam, mindig volt úgy 15 új induló mindegyik splitben. Ráadásul amikor valaki megkérdezte a cseten hogy elég e a benzin, rögtön írták a trollok hogy persze hogy elég, fixed szet van. 😄 Én ezért is töltöm azzal a kedd reggeleket, hogy felkeresem az adott fórumot, meglesem a videókat, onboardokat nézek a pályákról, majd én is körözök rajta úgy 70-80 karikát az esti éles verseny előtt....
bardocz
Én is csak néztem, hogy miez. Eddig csak GT1-gyel tankoltam a szezonban.
Azert hogy meg kavarják a fejeket , az első 40p esen szerintem kifogyott egy pár embernek 😄
Alexease
<#zavart1>
Nesuten
az a csúnya motoros ? <#eplus2>

RUF Track:
ti tudjátok, hogy mi a logika a 40 és 30 perces futamok leosztásában?? én nem jöttem rá h miért van értelme berakni 2db 40-est tankolással..
vagy miért nem az összes ugyanaz...
Ugyan már. Mi is orditunk ám ha valami nem sikerül. Múltkor nagyon kiadtam magamból 😊 Majd Kálóczi Gabi megjegyezte halkan : asszem ezt a stream-et törölnöm kell 😄 😄
Az vagyok aki a legtöbbet látszik, végig magamat vetettem. 😄 Ugyanitt pénzbehajtást, rendezvény biztosítást, védelmi pénz beszedést, banktól autó visszahozást, lányok futtatását vállalunk! 😄
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.08.22. 08:08:25
Azt jobb ha nem hallja senki! Nálad 18-as karika van kint, nálam 40-es lenne! 😄
Alexease
Vegigporgettem nehany SBRB klippet, nem olyan rossz, sot. De a csaj valoban gyenge lancszem, lenyegeben semmi hangja nincs:/
Alexease
Az csaj?! Azt hittem egy tizeneves fiu😄DDD Es melyik vagy te, ma nagydarab chopperes?😊
Alexease
Bonanzaban Angyalfold, ha jol emlekszem, vagyis nem jott ossze😉 De a gyarias kornyek az stimmelt.
mumus Te miért nem jösz fel az Iracers ts re ? Jókat tudnánk dumálni. Egyszer meghallgatnám egy nulla értékelésü versenyed online reakcióit 😄