25347
-
Igen igen, annál a kettőnél az biztosan jobb. Féket viszont ki fogom próbálni így, lehet jobb. H meg nem, marad az enkóder. -
GeriDoc #22424 Megnéztem neked a kuplunggal. Az inc. dec. az való a gombokhoz (ezt tudtam eddig is), viszont valóban működik a dolog a set opcióval. Van mindenhez set opció is, szóval valóban működhet potméterrel is. Viszont az ABS, TC szerintem jobb klikkelős vezérlővel, mert érzed, hogy mennyit állítottál. -
A brake bias set elvileg pont erre van. Van inc. és dec. is, közöttük van ez az optionsban. Ha lesz előfizetésem beállítom a kuplungot rá, kiderül gyorsan. Szenvedés ez a ma nap így előfizetés nélkül :D -
GeriDoc #22422 Igen, de nem így működik. Akkor "slider"-re kellene programozni a fékerőelosztást, de olyat nem lehet, csak klikkelősre. A másik, hogy akkor globális fékerőt kellene állítani, de itt nem úgy van, hanem autóra. Szóval lehet, hogy 20 fokon hagyod, ami mondjuk 20%, de a köv. autónál az 50%-on lesz amikor belépsz, azaz 0 fok-nál is csak 30%-on lesz. Szóval nem tud úgy működni, oda rotary encoder kell, és még az is igazából mindig más állásban lesz.
Látod, Dzsidzsi DSD-je is így van megoldva, pedig azok kihozzák a cuccból, amit lehet. -
Ismét jött egy windows update, ami elbassza a G25-öt teljesen. -
Dzsidzsi32 #22420 Én DSD button box-ot használok. Azon tökéletesen működik. Jobra balra klikkelget ahogy Geridoc mondja. Tc , fék , abs , map van rátéve nekem. -
Lesz olyan is, csak a potméter elférne az elektronikán. Megcsináltam 11 gombot, de hogy én ebből mátrixot csináljak, nincs az az isten, így is kaotikus. Potméter meg rögtön elférne. Evileg úgy működik, hogy mondjuk a fékerőt min és max között tudod állítani a teljes potméter fordulattal. ~300 fok fordualtnál az már eléggé precíz szerintem. -
Valahol lattam erre szoftveres megoldast, de hogy hol, meg mihez mar lovesem sincs ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.01. 09:32:27 -
GeriDoc #22417 Én próbáltam (már írtam korábban), de nem potméter kell oda, hanem rotary encoder. Az ilyen ricnis forgató, és minden egyes klikknél olyan, mintha megnyomnál egy gombot. Külön érzékeli a balra és jobbra forgatást, mintha 2 gomb lenne. Lehet ezért nem hiányoltad a +5V-ot, mert nem rotary encodert próbáltál?
-
Valaki használ potmétereket a fékerő meg tc és abs állítására? Hogyan működik? -
mumus70 #22415 Nekem is este lejött, semmi különös nem volt, egy kb 40 mb-os 3 autós update volt, a RUF-ra konkrétan emlékszem, meg valami setup update volt a másik kettőnél. -

Valszeg csak gyors update volt, csak 4-5 autot update-eltek. -
Akkor lekéstem a test szervert :) -
Az nem tegnap volt, es mar megjott?!;) En reggel letoltottem valamit. -
Mai patch mikor érkezik? Nem kéne már jönnie? -
Innen le tudod tölteni a setet. -
A moziban "csak nezed" (nem kapcsolodik hozza "cselekves"); a megjelenito (pl. monitor) >60fps (a kissebb fps a "keptores" miatt zavaro); es a moziban/TV-ben a filmeken 1 kepkockan "vegtelen" motionblur (kep) van, mig szamitogepen 1 kepkocka = 1 allo kep (kiveve ha van MB, de az sose lesz olyan mint a mozi).
A felbontas hasonlo "problemakkal kuzd". A TV/DVD/"HDReady" sokkal kissebb mint egy jatek, de ott 1 pixelre "vegtelen dinamikus adat jut" minden kepkockan (szin, feny, arnyek, mozgas stb.).
Es meg ott van a melyseg ellesseg "problema" is...
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.30. 15:16:07 -
Talán mert moziba a filmet kb annyi fps-sel veszik fel, és van rajta egy motion blur, ami miatt nem feltűnő, míg itt tűéles képkockák vannak kirajzolva egymásután... -
twinr #22407 Nem értem amúgy az fps mániát. Moziban miért nem sír soha senki a 24 fps miatt???? Most meg van aki sír (nem te) hogy "csak" 60 fps-e van... Ki érti? -
endy papp #22406 Ja köszi az infót.
-
Az SMP ujdonsag, csak az uj 1070 feletti szeriaknal mukodik.
De valszeg csak az 11xx-nel lesz kiforrott es rendesen tamogatott. -
endy papp #22404 Nálam ezt az SMP be sem lehet pipálni,na nem mint ha hiányozna....
Én maxi elégedett vagyok így is, füst, por, kavics, szikrák, fűszálak, van minden.
A kavicsokat meg tudom számolni melyik kerék mennyit ver fel és még az aszfalton is látszik mikor pattog és hova, a gumira ráragadtak is szépen látszanak mikor kopnak le.
Ugyan ez érvényes a ráragadt fűszálakra is.
Ha leér a kocsi alja a szikrákat is szinte számlálni lehet és csak ott szikrázik ahol leért nem "hegesztő szerűen" mindenhol a kocsi után.
A füst por "már már" tökéletes legalább is nekem.
Mindezt full max grafon 5760x1080-ban GTX 980ti-vel.
Nyilván ha 30 körüli vagy feletti a rajtrács (rajtnál)és némely pályán lemegy 60 körülire az fps pár pillanatra,de simán vállalható cserébe a vizuális élményért,legalább is nekem.
-

Egesznap gep elott vagyok, net-et is piszkalok, kulon szobam van, vagyis belefer elkalandozni es neha szotfossni:D
-
twinr #22402 Nah kifizetődött a gyakorlás, 2:01.1 bár hűvös a pálya. -
Nincs melod, vagy a fonokod hazonkivul van ? :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.30. 11:18:00 -
Azert a ketto nem ugyanaz;)
Az nVidia bejelentette, mukodik, de meg "naluk" is limitaltan. Plusz ehhez render funkciokat is be kell epiteni, ami normalisan optmalizalva van, sajat kodokkal, nem barkacs modon "csak mukodik". Lenyegeben beta/teszt verzio, kell meg 3-6 honap, az nV-nek es az iR-nek is. A lenyeg, mar tesztelheto.
A bug az, amikor gyorsan "valahogy" beepitik, de se optimalizalas, se sajat engine resz, valami barkacs/trukk megoldassal, aztan igazabol fake az egesz;)
Persze van, amikor jol sikerul a barkacs megoldas, es felhasznalokent jonak tunik az eredmeny, de hoszutavon nagyon nem mindegy, mi es hogyan fut a hatterben.
Pl. van szep es gyors engine, de ha technikailag abba akarnanak iR/rF2 dolgokat beepiteni (gumi, realroad, dinamika, napszak, idojaras stb.), akkor szethullana a gfx/fizika/input/output/online szinkron es/vagy menne 5fps-sel;D -
Nincs kesz ezert bugos ! :) -
Az nem bugos, hanem meg nincs kesz;) -
Smp az hoz fepst, de bzgos tole a fust por....Kapcsold ki. -
ozoli78 #22396 SMP vel a füst nem látszik vagy csak nagyon szarul.
Most en is full grafikával megyek a particle low on van smp vel nem is állítható ,íigy a por kavics felverődések sem latszodnak viszont több fps van, elvileg.
-
twinr #22395 az azért jó idő, kíváncsi lennék arra a nem jó setupra. -
az már szép! gratula! :)
én még csak 2:02:233 -
2:01.577
De még van benne, meg a setup se jó. Túlkormányzott meg alulkormányzott is. -
kinek milyen időt sikerült kitolnia magából audival sebringen? :) -
Masol a fust generalas nagyreszt ugy mukodik, hogy: ha all a kerek = fustol; ha forog = nem fustol ;) -
Ennel lassabban mar nem tudom leiirni, nem birja annyi ideig az akksim ! :)))) -
twinr #22389 Ahogy mondod, rengeteg mindenre lehet következtetni a füstből, sehol máshol nincs ilyen. De a trollnak ilyen a természete, nem lehet vele mit kezdeni. -
endy papp #22388 Én még más szimben,na nem mint ha olyan sok lenne ,nem láttam olyat(igaz ezt leginkább formula kocsiknál lehet látni) hogy kerekenként füstöl egy kocsinál a gumi,ha elfékezem,ugyan így a port is így veri fel.
Nem csak azt látom hogy van nagy füst,por és valóság alapja nem sok.....
Már a füstölő kerékből ,(a füst menyiségéből)már mint az előttem elfékező kocsiéból azt is le tudom szűrni mennyire is fékezte el magát,így azért jobban lehet viszonyítani egy versenyen mi merre mennyi.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.29. 17:27:19 -
mumus70 #22387 Te biztos az iR-ben kritizálod a port? Nem az rF2 topicpa szántad? Szerintem meg hihetetlen látvány, tényleg akkor nálad valamit benéztél a beállításoknál..... vagy esetleg alkalmazzál Wisin cseppet vagy mit.....
-
GeriDoc #22386 De ezeken a versenyeken nem nagyon van por. Be van locsolva a pálya, mint ahogy az AMA MX versenyeken is. Ne az itthoni körülményekre gondolj, hogy a rajt után többet nem látsz semmit, csak ha leintik a futamot.