iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#idiota>
Az csak egy hátsó nézet, ami ctrl+f12-vel addig állítgattak, amíg t-cam nézet nem lett belőle.
Téged sem az eszedért lehet szeretni. 😄
bardocz
Így kipróbálva nem olyan borzalmas, mint anno amikor megjelent. Jó lesz ez, népszerű széria, bármikor mehetek versenyt benne. Azzal vitatkoznék, hogy a Ruf nem versenyautó, ez a Ford is csak annyival kevésbé kamu, hogy kapott egy GT belsőt.
Érdekes, a hivatalos iR közvetítésekben meg van simán T-Cam nézet! Úgyhogy biztos van, csak nem engedik bekapcsolni.... :p
Nem fél kész munka az, a N2003 hangjait konvertáltam át. Abban ennyi "anyag" van.
Utoljára szerkesztette: ronnydown, 2016.08.28. 19:08:27
Valamiért nem túl közkedvelt. Mondjuk van nála szebb autó az tény.... 😄
Én a 9. hétig a sprintben mentem, és mentek Forddal is, ráadásul elől. Szerintem Audi/Merci után simán jó, aki kicsit ügyesebb, az meg is veri ezeket vele. A Rufot azért vették ki, mert az nem versenyautó. Szóval nyugodtan mehetsz vele, de lényeges, hogy először ne az autóban keresd a tizedeket. Sok jó pilóta megy ott, ráadásul a legtöbbnek sok tapasztalata van az autójával, setupok megvannak stb.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.28. 16:07:44
bardocz
Tudnám miért azt hagyták benne a BSS-ben és nem a Ruf GT3-at.
Marcinko
Jelenleg nem mennek vele, ami azt jelzi ( általában ) hogy nem az igazi.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

bardocz
Ford GT3 mennyire jó a Blancpainbe? Következő szezonban tudnék ott indulni, de csak ez a kocsi van meg hozzá, és a többi nem is olyan, amiért adnék pénzt.
Akkor meg is van a megfelelő ember és még a hang se változik😊))
Sajna azóta elég hiányos lett a konvert, pedig nagyon jó (lenne)még most is, grat hozzá, de azért ne adj már ki a kezedből félkész munkát<#zavart1>
Ezt még én konvertáltam...<#banplz>
De az utána következőn az első rajt kockából,már nem annyira.....<#wink> no meg az előtte levő 4 futamon......<#hehe>
Én az FP-ken, meg általában mindig csinálok rajtgyakorlatot ha megyek kifelé. A legtöbben zöldnél csak bepattintják egyesbe, de nekik visszafullad többnyire, illetve akik kuplunggal indulnak, ők is korán engedik fel, szintén megtorpannak. Én úgy majd 1 másodpercig szoktam csúsztatni, de még mindig 10-ből ha 4x sikerül tökéletesen. Próbáltam a TC kiiktató gombot is, de az nem jön be. Addig állok ott 160-al egyhelyben füstölő gumikkal, amíg szép komótosan kikerülget a háromnegyed mezőny, aztán mire a riszálásból is összeszedtem addigra a maradék is elment. Így csúsztatott kuplunggal a rekordom 4 autó volt akiket faképnél hagytam, csak már nem volt hely, még 1 meglett volna.
bardocz
Hm, lehet a kuplungom vissza kéne állítani majdnem digitálisról normálisra 😄
Kicsit király lett a rajtom! 😄

leho94
valahol találni egy rendes programtervet ?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Jön valaki a Blancpain/kamion versenyre?
bardocz
A második törés olyan volt, pedig jó helyen végezhettem volna. Inkább gyakorlok már jövőhétre.
volt már ott nekem is, hogy seggel előre, úgy 160-al jelentem meg a boxban! 😄 Rohadz puklis ott a bretony.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.08.26. 22:46:57
Én már régebben mentem egy egész szezont vele, sőt az utolsó napon kaptam ki az ellenfelemtől a divizió bajnoki címért! De minden sorozatot ki akarok próbálni szép sorban, aztán ha 6 év múlva végig érek kezdem elölről! 😄
bardocz
Én kétszer is törtem az utolsó kanyarban, aztán kiléptem.
Én meg meg is nyertem a másik splitet. 2.-ról még az első kanyar előtt, úgy 25 méter alatt lényegében meg is volt a futam, nagyon eltaláltam a kuplungozást. Lesz vidi is.
Mellettem nem mentél volna így el! <#eplus2><#vigyor3>
bardocz
Én indulok a 9 órásin.
oneal1
na esti futamnak lőttek, windows reinstall lesz, de jó 😄

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

bardocz
Link.
14.25 szárnyat szoktam amúgy alapból használni, most lejjebb vettem, de semmi hatását nem érzem.
oneal1
<#eljen>

legtöbbet amúgy ezzel mentem eddig, mármint c-spec-el.

El küldenéd azt a setupot? kedvet kaptam 😊
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.08.26. 19:42:08

!Forza Ferrari!

bardocz

Eua rouge-t folyto elcsesztem, és egyenesben nem tudtam senkit se támadni, így nem is gondoltam volna, hogy ilyen távból összejöhet bármi is. Ez a GT3 kupában tuti crash 😄
bardocz
Túl sokat nem számít ahogy eddig észrevettem. Fel tudok rakni egy alapot, mindenhol kb ezt használom, csak nyomást módosítom.
Én idei szezonig ott mentem, de a setup miatt otthagytam. Lehet a következőben vissza megyek oda, mert a RUF GT3 borzasztó. Minden autót meg tudok tanulni, kivéve azt, ráadásul 1-2 versenyt kivéve mindig összetörtek tök értelmetlen szitukba. Egyszerűen utálom azt a sorozatot. Tavaly már mi is úgy rajtoltunk a C-specel, hogy fogáspontnál tartottuk pirosnál, és rendszerint jól is sikerült.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.26. 18:46:48
oneal1
én eddig végig azzal nyomtam, most azért megy ez nálam mert fix a setup... 😊

!Forza Ferrari!

oneal1
Tamas_Ulrich2 a becsületes 😄

!Forza Ferrari!

bardocz
C-spec-cel miért nem versenyeztek? Mégnagyobb fun, mint a gt3. Van valami spanyol gyerek talán, nevetségesen jól rajtol, csúsztatja a kuplungot, de már zsinórban másodszor tökéletesen, és az előtte lévő sor előtt, de minimum mellett van az első kanyarra. Ehhez hasonlót még rF-ben csináltam kb ötször összesen 😄
Nesuten
milyen néven vagy ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

oneal1
9 kor valaki ruf? 😊

!Forza Ferrari!

A tévébe is elér a kezem! 😄
Alexease
Mumus bekerult az F1 kozvetitesbe, az FFB erosseg kerdesevel! 😊 <#taps><#worship><#vigyor3> Grat! 😊))
oneal1
köszi mindkettőt! 😊

!Forza Ferrari!

Jó lenne valami Pákós pack, ami 4x car contactnál mondaná a "hulye kocsog"-ot 😊
Amúgy JJ spotter
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.08.26. 13:26:32
Én ezt használom, ha lenne valaki aki ért hozzá és kiegészítené, mert azóta bővítették az eredetit is, szóval van amit Angolul ír és mond, de használható.
Magyar spotter hang
Hozzászólás bal alul, hun.zip a letöltés
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.08.26. 13:13:57
oneal1
hát amúgy lehet sokan ilyet használnak, van egy két balfasz 😄

!Forza Ferrari!

Alexease
En a mandarin, heber vagy a busman csomagot ajanlom😄 <#idiota>
oneal1
ki milyen spotter pack-et használ?

nekem még mindig az eredeti van, jó lenne feldobni kicsit a dolgot 😊

!Forza Ferrari!