25347
  • lac coo
    Jó láttam én élőben is, egyedül ennél a kanyarnál néztem, hogy ez most mi, szikra vagy kavics vagy mi a fene :) Nálam durvábban ment oldalra, szinte keresztben a pályán .

De ma már nem nézem, mert még egy verseny és visszarak R-be, egyszerűen vagy a végén kocsikázok, vagy rommá törnek, kénytelen vagyok kimenni a pályáról mert épp mást törnek rommá :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 23:00:56
  • oneal1
    ez szimpla fizika....

húzd végig az ujjadat kavicsok közt jó gyorsan. Merre fognak repülni a kavicsok?
    hát minden irányban, kivéve abban a vonalban ahol az ujjad volt.

lassísd le a videót youtubeon azt a részt amit mondtál, gyönyörűen látszik ahogy a gumi szántja fel a sóderágyat
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.10.04. 22:42:30
  • lac coo
    ebben a kanyarban ilyen furán : 1:11 :

• oneal1
    én nem tudom nálad, hogy verődnek azok a kavicsok....tedd 4:45-re a videót
  • lac coo
    Az milyen büntetés az a hold for 15 s ? Ott mit kell csinálni ??? :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 22:31:54
  • lac coo
    Az mindegy hol dobja, nekem relativ szembe kellene hogy jojjon a kavics, de tok oldalra szaladnak.
    No mindegy csak igy neztem egesz versenyen, hogy mi a fene az ..:)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 19:59:30
  • oneal1
    több irányba tolhatja, de attól is függ hogy milyen autóval mész. formula renaultal úgy a pofádba veri hogy csak úgy kopogsz, mazdával meg ugye a kerék íven dob ki oldalra meg valamennyi meg hátra is.

ez csak 2 példa volt.
  • lac coo
    Kavicsot miért oldalra veri fel az előttem lévő autó, vagy a szél viszi ?
    Lagunan tűnt fel eddig nem figyeltem ..
  • mumus70
    Jóvammá! Kizárólag a saját videóimat szoktam végig nézni!
  • twinr
    Nem értelek. Nem értem miért mutogatsz? És nem értem, miért kéne road atlantának lennie?
  • mumus70
    Meglenne a futam 20 perc alatt, de egy csomóan benézték ezt a pályát, mert van egy trükkje, nem szabad lemenni a vonalhoz, mert rohadtul kifordítja az autót a kijáratokon..... Majd bepisáltam má a végére, azt hittem lezavarjuk hama hama, oszt könnyeztetem a boát, de nem... :D :D
  • Pitti
    Én meg azt vettem észre, hogy ezen nincs fékpedál...:)
  • Alexease
    Elinditottam, 6-8 helyre veletlenszeruen belekattintottam, es mindenhol eppen sarga volt:)))
    Amugy grat!
  • mumus70
  • mumus70
    Ez nem a Road Atlanta!
  • twinr
    Egyébként pedig itt a futam, aki GT3-al versenyez mindenképp nézze meg az elejét legalább.

GT3 mit hogyan a héten.
  • twinr
    Ez megint egy érdekes helyi dolog nálad. Tegnap este lenyomtuk a második versenyt, utána még többen fent maradtak gyakorolni, és Attila még 11 körül elindult egy futamon. Szóval kár az ir-t fikázni állandóan, körül kéne nézni otthon.
  • endy papp
    Még nem is volt meg a heti átállás de máris össze csinálták magukat,az oldal azt írja töltsem le ezt a "szutykot "

System Not In Service
    Software Not Running
    The iRacing service does not appear to be running on your system.
    Not Already Installed?

Download and install the iRacing service:
    Download iRacing Software

Platform: Windows

File Size: 267 M
    Other Download Options
    < Return to Member Site
    Having Problems?

Please try the following steps to correct the problem:
    If you are in the process of installing the iRacing service:

The service will return momentarily.

If the problem does not resolve, please contact the iRacing support team.

(ja ja 5 év után még nincs meg)ha gurulni szeretnék.
    Volt már régebben ilyen.....még hogy lassú a betöltés ez meg most akkor mi?????????????????
    Á hagyjuk is, vicc kategória fényéves betöltéssel együtt.
    Nyugodtan bekaphatják odaát megint.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.03. 22:53:50
  • bardocz
    Van ez így, nem értettem miről van szó így :D
  • Alexease
  • Alexease
    A HDD-t nagyon beneztem a #22437-bol (HD) :)

Es lenyegeben igazad van, mivel az elofizeteshez nem csak a kozvetlen szerver hasznalat tartozik, hanem annak a kiszolgalo resze is (portal).
  • lac coo
    Nem ilyen lesz, a bevásárlókosár lesz a legnagyobb ikon ! :)
  • bardocz
    Nem értem, hogy hogyan jön ide akármilyen hdd? Engem, mint egyszerű parasztot nem érdekel az ilyen jellegű háttér, meg mi mért lassú, nekem hasítson, és kész :D
  • Alexease
    Ket kep az (elvileg) tervezett/keszulo cuccrol (nekem nem tetszik, de a most mindegy:P), min. 1 evesek:
  • Alexease
    A weboldal sem a vinyodrol toltodik:) Sot, semmi nem toltodik a vinyodrol;)

Semmit nem tolt cache-bol, mindent szerverrol huz. Eleve a terheltseg miatt ~3sec a "reakcio ideje" (alap home.do); aztan ~1,5sec amig lehuz minden adatot (~130 lekeres van a fooldalon [a series oldalon ~300]: tartalom, autok, palyak, jogosultsagok, licenc stb.); ezeket a lokal szerverrel es egyebekkel ellenorizteti (pl. verziok, update); aztan maga az oldal felepitese (csak) ~1,5–2sec.

A lekeresek sokat zabalnak, foleg hogy legalabb 4-5 kulonbozo szerverrrol huzza, es viszonylag nagyobb dolgokat tolt le. Csak olyan JSON-bol, amit lent linkeltem (#22430, ami csak a sorozatok adatai), ~50 darabot szed le:D Kell, hogy fel tudja epiteni a sok szep dogot (:D): autok, palyak, baratok, sorozatok, licencek, klubbok stb.

Ezen sokat lehetne gyorsitani, de ahhoz uj rendszer kell (elvileg/talan csinaljak).
    Pl.: ha nem ellenorzine le MINDEN betoltesnel az ossze tartalmat es verziokat (program, autok, palyak), azon is lehetne sporolni. De hat, ez is egy kenyelmi szolgaltatas:)
    Vagy ha custom lenne a fooldal (divatos csempes:DDD), amit ki-be lehet kapcsolgatni, es ha nem erdekelne a ping info, az osszes kor, az online emberek, az online baratok, a forum bejelentesek, a hirek, a race panel-t sem toltene le a haterben a szerverekkel es emberekkel, az is gyorsitana;D
    Pikk-pakk uzemmodban max 2sec lenne a fooldal.
  • bardocz
    Nem, a weboldalra. Az eredménytábla valszeg senkit se érdekel, egyértelmű, hogy ha beérek top 5-ben, akkor még pár perc, mire vége a versenynek. De maga az oldal tetűlassú, akármelyik része. A statok érdekes módon gyorsabbak lettek, Wr idők, pontállás, de a többi nem.
  • mumus70
    Igen, eléggé bosszant a 10 mp-s játék betöltés is..... :D :D
  • Alexease
    Ezt gondolom a palya betoltesre akartad irni. Az eredmeny tablanak nem sok koze van a vinyo(d)hoz;))
  • bardocz
    Azért 2016-ban a 6 máasodperces töltési idővel nehogy már meg legyünk elégedve, amikor hd videók instant mennek.
  • Alexease
    Az iR rendszer +8 eves.
    Valszeg sok felhasznalora terveztek es sok tartalomra, frissitgettek is, de azota eltelt egy kis ido, sokminden valtozott.
    - Eleve az akkori 1db szerverpark mostanara felhizott vagy 10-re (a teszt es beta-kat is belemaszolva).
    - 10x annyi tartalom, 10x annyi felhasznaloval.
    - A kezdeti 8-10 sorozat, felhizott 50-re.
    - Az akkori "statikus" oldal, mara mar puposan van realtime fnkciokkal, adatokkal, lekeresekkel.
    - Legalabb 4 adatbazisbol epitkezik, nagy meretuek es rengeteg a dinamikus adat (JS, JSON).
    - Mig egy full-os Index.hu oldal ~5000 soros, addig az iR ~50000 ;)
    - Es rengeteg a szotver vedelmi resz. Mindent ellenoriz es folyamatosan kommunikal a kliens gepen futo szerver es a kozponti.

A lenyeg, raferne egy komplett rendszer frissites;)

A palya betoltes meg ugyanigy "vaskalap" es rinya a warez-tol vagy a lopastol. Min. duplajara lehetne gyorsitani, ha nem lenne ez a durva tripla ellenorzes, kodolas, tomorites.
  • GeriDoc
    Annyi idő alatt kb. nekem is, ha minden rendben van az oldallal. Azaz kilép - 6mp, withdraw now - újabb 6 mp. Nem az a baj, hogy nem tölti be gyorsabban, hanem, hogy egyáltalán elkezdi tölteni. Én - és úgy látom másokkal egyetemben - nem akarok erre várni. Ha verseny volt, akkor meg úgyis 3-4-5 perc, mire megjelenik a results (az említett okból), ezért ott meg tényleg a semmire várunk. Egy mobiltelefont 0.1 mp-es akadásnál már cserélni akarják az emberek. Szívesen körözgetnék Nordon is különböző beállításokkal, de egyszerűen nem akarom kivárni az 5 perces töltési időket.
  • twinr
    Például, egyébként nekem is néhány másodperc.
    Kivéve, ha még akkor akarom megnézni, amikor még nem fejezte be mindenki a futamot. Valószínűleg az lehet a bajuk, hogy befejezik a versenyt, máris quit, várja a listát, de hogy a fenébe jöhetne, ha még néhányan nem fejezték be a versenyt.
    Egyébként amíg ez a legnagyobb problémája egyeseknek az iR-el, addig nincs baj semmi. :)
  • mumus70
    Nem azé, de nekem kb 6 mp alatt kidobja az összegzést, semmi baj vele.... töröljétek a sok szar egész éves előzményt a böngészőből! :D :D
  • GeriDoc
    +1
    Már arra is gondoltam, hogy nyitok neki egy topikot a fórumban, de akinek legutóbb mondtam, az váltig állította, hogy nála semmi baj, és szépen siklik az egész.
  • Morgolodo
    Tele a puttonyom nekem is ezzel a webes cseszekedéssel, azt sem tudja néha, hogy mit is akar, vagy mi legyen.
  • Alexease
    iR Series HTML (akarmireis).
    Ez meg a nyers JSON, ha valaki piszklani akarja.

Normalis forrasbol, nem lopott vagy hasonlo(!), NE tessek feljelenteni:DDDD
  • Alexease
    En iditas utan azonnal le szoktam loni a bongeszot:) Bar nalam elsosorban a memoria sporolas a cel:P
  • Mik
    Meglehet azt változtatni valahol, hogy játékból kilépés után ne a results archive oldal töltődjön be? Kicsit sokáig tart betöltenie mindig.
  • Norbi1990
    Sikerült javítani az időmön, versenyen. Sajna még így is lassú voltam a győzelemhez.
  • mumus70
    Nem lehetne olyan témát, amihez én is hozzá tudok szagolni? Tökömse érti miről hablatyoltok itten!