25347
-
Jó láttam én élőben is, egyedül ennél a kanyarnál néztem, hogy ez most mi, szikra vagy kavics vagy mi a fene :) Nálam durvábban ment oldalra, szinte keresztben a pályán .
De ma már nem nézem, mert még egy verseny és visszarak R-be, egyszerűen vagy a végén kocsikázok, vagy rommá törnek, kénytelen vagyok kimenni a pályáról mert épp mást törnek rommá :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 23:00:56 -
ez szimpla fizika....
húzd végig az ujjadat kavicsok közt jó gyorsan. Merre fognak repülni a kavicsok?
hát minden irányban, kivéve abban a vonalban ahol az ujjad volt.
lassísd le a videót youtubeon azt a részt amit mondtál, gyönyörűen látszik ahogy a gumi szántja fel a sóderágyat
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.10.04. 22:42:30 -
ebben a kanyarban ilyen furán : 1:11 :
-
én nem tudom nálad, hogy verődnek azok a kavicsok....tedd 4:45-re a videót
-
Az milyen büntetés az a hold for 15 s ? Ott mit kell csinálni ??? :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 22:31:54 -
Az mindegy hol dobja, nekem relativ szembe kellene hogy jojjon a kavics, de tok oldalra szaladnak.
No mindegy csak igy neztem egesz versenyen, hogy mi a fene az ..:)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 19:59:30 -
több irányba tolhatja, de attól is függ hogy milyen autóval mész. formula renaultal úgy a pofádba veri hogy csak úgy kopogsz, mazdával meg ugye a kerék íven dob ki oldalra meg valamennyi meg hátra is.
ez csak 2 példa volt. -
Kavicsot miért oldalra veri fel az előttem lévő autó, vagy a szél viszi ?
Lagunan tűnt fel eddig nem figyeltem .. -
mumus70 #22457 Jóvammá! Kizárólag a saját videóimat szoktam végig nézni!
-
twinr #22456 Nem értelek. Nem értem miért mutogatsz? És nem értem, miért kéne road atlantának lennie? -
mumus70 #22455 Meglenne a futam 20 perc alatt, de egy csomóan benézték ezt a pályát, mert van egy trükkje, nem szabad lemenni a vonalhoz, mert rohadtul kifordítja az autót a kijáratokon..... Majd bepisáltam má a végére, azt hittem lezavarjuk hama hama, oszt könnyeztetem a boát, de nem... :D :D -
Pitti #22454 Én meg azt vettem észre, hogy ezen nincs fékpedál...:) -
Elinditottam, 6-8 helyre veletlenszeruen belekattintottam, es mindenhol eppen sarga volt:)))
Amugy grat!
-
mumus70 #22452 -
mumus70 #22451 Ez nem a Road Atlanta!
-
twinr #22450 Egyébként pedig itt a futam, aki GT3-al versenyez mindenképp nézze meg az elejét legalább.
GT3 mit hogyan a héten. -
twinr #22449 Ez megint egy érdekes helyi dolog nálad. Tegnap este lenyomtuk a második versenyt, utána még többen fent maradtak gyakorolni, és Attila még 11 körül elindult egy futamon. Szóval kár az ir-t fikázni állandóan, körül kéne nézni otthon. -
endy papp #22448 Még nem is volt meg a heti átállás de máris össze csinálták magukat,az oldal azt írja töltsem le ezt a "szutykot "
System Not In Service
Software Not Running
The iRacing service does not appear to be running on your system.
Not Already Installed?
Download and install the iRacing service:
Download iRacing Software
Platform: Windows
File Size: 267 M
Other Download Options
< Return to Member Site
Having Problems?
Please try the following steps to correct the problem:
If you are in the process of installing the iRacing service:
The service will return momentarily.
If the problem does not resolve, please contact the iRacing support team.
(ja ja 5 év után még nincs meg
)ha gurulni szeretnék.
Volt már régebben ilyen.....még hogy lassú a betöltés ez meg most akkor mi?????????????????
Á hagyjuk is, vicc kategória fényéves betöltéssel együtt.
Nyugodtan bekaphatják odaát megint.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.03. 22:53:50 -
Van ez így, nem értettem miről van szó így :D -
-
A HDD-t nagyon beneztem a #22437-bol (HD) :) 
Es lenyegeben igazad van, mivel az elofizeteshez nem csak a kozvetlen szerver hasznalat tartozik, hanem annak a kiszolgalo resze is (portal). -
Nem ilyen lesz, a bevásárlókosár lesz a legnagyobb ikon ! :) -
Nem értem, hogy hogyan jön ide akármilyen hdd? Engem, mint egyszerű parasztot nem érdekel az ilyen jellegű háttér, meg mi mért lassú, nekem hasítson, és kész :D -
Ket kep az (elvileg) tervezett/keszulo cuccrol (nekem nem tetszik, de a most mindegy:P), min. 1 evesek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A weboldal sem a vinyodrol toltodik:) Sot, semmi nem toltodik a vinyodrol;)
Semmit nem tolt cache-bol, mindent szerverrol huz. Eleve a terheltseg miatt ~3sec a "reakcio ideje" (alap home.do); aztan ~1,5sec amig lehuz minden adatot (~130 lekeres van a fooldalon [a series oldalon ~300]: tartalom, autok, palyak, jogosultsagok, licenc stb.); ezeket a lokal szerverrel es egyebekkel ellenorizteti (pl. verziok, update); aztan maga az oldal felepitese (csak) ~1,5–2sec.
A lekeresek sokat zabalnak, foleg hogy legalabb 4-5 kulonbozo szerverrrol huzza, es viszonylag nagyobb dolgokat tolt le. Csak olyan JSON-bol, amit lent linkeltem (#22430, ami csak a sorozatok adatai), ~50 darabot szed le:D Kell, hogy fel tudja epiteni a sok szep dogot (:D): autok, palyak, baratok, sorozatok, licencek, klubbok stb.
Ezen sokat lehetne gyorsitani, de ahhoz uj rendszer kell (elvileg/talan csinaljak).
Pl.: ha nem ellenorzine le MINDEN betoltesnel az ossze tartalmat es verziokat (program, autok, palyak), azon is lehetne sporolni. De hat, ez is egy kenyelmi szolgaltatas:)
Vagy ha custom lenne a fooldal (divatos csempes:DDD), amit ki-be lehet kapcsolgatni, es ha nem erdekelne a ping info, az osszes kor, az online emberek, az online baratok, a forum bejelentesek, a hirek, a race panel-t sem toltene le a haterben a szerverekkel es emberekkel, az is gyorsitana;D
Pikk-pakk uzemmodban max 2sec lenne a fooldal. -
Nem, a weboldalra. Az eredménytábla valszeg senkit se érdekel, egyértelmű, hogy ha beérek top 5-ben, akkor még pár perc, mire vége a versenynek. De maga az oldal tetűlassú, akármelyik része. A statok érdekes módon gyorsabbak lettek, Wr idők, pontállás, de a többi nem. -
mumus70 #22439 Igen, eléggé bosszant a 10 mp-s játék betöltés is..... :D :D -
Ezt gondolom a palya betoltesre akartad irni. Az eredmeny tablanak nem sok koze van a vinyo(d)hoz;)) -
Azért 2016-ban a 6 máasodperces töltési idővel nehogy már meg legyünk elégedve, amikor hd videók instant mennek. -
Az iR rendszer +8 eves.
Valszeg sok felhasznalora terveztek es sok tartalomra, frissitgettek is, de azota eltelt egy kis ido, sokminden valtozott.
- Eleve az akkori 1db szerverpark mostanara felhizott vagy 10-re (a teszt es beta-kat is belemaszolva).
- 10x annyi tartalom, 10x annyi felhasznaloval.
- A kezdeti 8-10 sorozat, felhizott 50-re.
- Az akkori "statikus" oldal, mara mar puposan van realtime fnkciokkal, adatokkal, lekeresekkel.
- Legalabb 4 adatbazisbol epitkezik, nagy meretuek es rengeteg a dinamikus adat (JS, JSON).
- Mig egy full-os Index.hu oldal ~5000 soros, addig az iR ~50000 ;)
- Es rengeteg a szotver vedelmi resz. Mindent ellenoriz es folyamatosan kommunikal a kliens gepen futo szerver es a kozponti.
A lenyeg, raferne egy komplett rendszer frissites;)
A palya betoltes meg ugyanigy "vaskalap" es rinya a warez-tol vagy a lopastol. Min. duplajara lehetne gyorsitani, ha nem lenne ez a durva tripla ellenorzes, kodolas, tomorites. -
GeriDoc #22435 Annyi idő alatt kb. nekem is, ha minden rendben van az oldallal.
Azaz kilép - 6mp, withdraw now - újabb 6 mp. Nem az a baj, hogy nem tölti be gyorsabban, hanem, hogy egyáltalán elkezdi tölteni. Én - és úgy látom másokkal egyetemben - nem akarok erre várni. Ha verseny volt, akkor meg úgyis 3-4-5 perc, mire megjelenik a results (az említett okból), ezért ott meg tényleg a semmire várunk. Egy mobiltelefont 0.1 mp-es akadásnál már cserélni akarják az emberek.
Szívesen körözgetnék Nordon is különböző beállításokkal, de egyszerűen nem akarom kivárni az 5 perces töltési időket.
-
twinr #22434 Például, egyébként nekem is néhány másodperc.
Kivéve, ha még akkor akarom megnézni, amikor még nem fejezte be mindenki a futamot. Valószínűleg az lehet a bajuk, hogy befejezik a versenyt, máris quit, várja a listát, de hogy a fenébe jöhetne, ha még néhányan nem fejezték be a versenyt.
Egyébként amíg ez a legnagyobb problémája egyeseknek az iR-el, addig nincs baj semmi. :) -
mumus70 #22433 Nem azé, de nekem kb 6 mp alatt kidobja az összegzést, semmi baj vele.... töröljétek a sok szar egész éves előzményt a böngészőből! :D :D -
GeriDoc #22432 +1
Már arra is gondoltam, hogy nyitok neki egy topikot a fórumban, de akinek legutóbb mondtam, az váltig állította, hogy nála semmi baj, és szépen siklik az egész.
-
Morgolodo #22431 Tele a puttonyom nekem is ezzel a webes cseszekedéssel, azt sem tudja néha, hogy mit is akar, vagy mi legyen. -
iR Series HTML (akarmireis).
Ez meg a nyers JSON, ha valaki piszklani akarja.
Normalis forrasbol, nem lopott vagy hasonlo(!), NE tessek feljelenteni:DDDD
-
En iditas utan azonnal le szoktam loni a bongeszot:) Bar nalam elsosorban a memoria sporolas a cel:P -
Mik #22428 Meglehet azt változtatni valahol, hogy játékból kilépés után ne a results archive oldal töltődjön be? Kicsit sokáig tart betöltenie mindig. -
Sikerült javítani az időmön, versenyen. Sajna még így is lassú voltam a győzelemhez.
-
mumus70 #22426 Nem lehetne olyan témát, amihez én is hozzá tudok szagolni? Tökömse érti miről hablatyoltok itten!