iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonnal elkoltenem fel fizetesemet, ha innentol orokke hasznalhatom offline a tartalmat ! 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
<#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Abbol komoly nagy lazadas lenne😉)) Bar korabban a tobbseg mindent fikazott: ghost, segitsegek, controller stb., mindent, ami nem "kocka" hotlap szim/verseny, de megis bekerultek😉 Az uzlet az uzlet;P
Az AI elsosorban a program vedelem miatt kerdeses. A Papy-nak korabban egyszeru de jo AI-ja volt. Talan/valszeg most is hasznaljak a fejleszteseknel. Uzletileg talan megerne nekik. Aki most az AI hianya miatt marad ki (bar online szimnbol az nem kiamardas, csak nem hasznalas😄), talan hasznalgatna, tartalmat is venne (a lenyeg!😛), es esetleg raszokna meg is az online-ra, amivel novelne a letszamot.
De a warez-veszely es a fejlesztes mennyisege miatt erre nagyon kicsi az esely.
Abbol komoly nagy lazadas lenne😉)) Bar korabban a tobbseg mindent fikazott: ghost, segitsegek, controller stb., mindent, ami nem "kocka" hotlap szim/verseny, de megis bekerultek😉 Az uzlet az uzlet;P
Az AI elsosorban a program vedelem miatt kerdeses. A Papy-nak korabban egyszeru de jo AI-ja volt. Talan/valszeg most is hasznaljak a fejleszteseknel. Uzletileg talan megerne nekik. Aki most az AI hianya miatt marad ki (bar online szimnbol az nem kiamardas, csak nem hasznalas😄), talan hasznalgatna, tartalmat is venne (a lenyeg!😛), es esetleg raszokna meg is az online-ra, amivel novelne a letszamot.
De a warez-veszely es a fejlesztes mennyisege miatt erre nagyon kicsi az esely.
Korabban a Kia es talan a VW is eleg "meglepetes szeruen" jott😉 Persze, nem "csak ugy masnap", de nem 1 evvel a bejelentes utan😉
Ha új autót raknak a játékba azt mindig nagy hype előzi meg, volt hogy szó nélkül fű alatt raktak be új kocsit? Nem hiszem. 😊
Szerintem kis apróságra kell gondolni, random fordított rajtrács vagy valami hasonló. 😄
Szerintem kis apróságra kell gondolni, random fordított rajtrács vagy valami hasonló. 😄
Tuzottan nem erdemes belemelegedni, nehogy "csalodas" legyen belole, mert a vegen lehet, valami eddig is ismert dolgot fognak "bejelenteni", ami evek ota keszul, csak egyszeruen mondanak ra egy pontosabb megjelenest. Pl.: lesz januartol uj hang engine, ami ilyen olyan jo lesz, es amit 6 eve kezdek el😄DDD
A Porsche azert mar egy ideje felszabadult (talan a Forzaban mar regebben van), es eleve ha licenszekkel foglalkoznak, akkor mar honapokkal elotte elkezdhettek a targyalasokat. Az igazi meglepi az lenne (ha tartalom es Porsche), ha a kovetkezo buil-ben lenne LMP1 es lecserelnek a Ruf-okat (Cup es GT3).
Az Audi LMP nem lenne nagy meglepi, lenyegeben mar kotelezo lenne, foleg ha mar van/lesz Le Mans 😊
Ha meg mindig tartalom meglepi, meg ha az inkabb csak "kotelezo" bovites es csere, akkor az uj Corvette es McLaren 650S, GT3 bovitensek meg Nissan, Bentley😊
Az Audi LMP nem lenne nagy meglepi, lenyegeben mar kotelezo lenne, foleg ha mar van/lesz Le Mans 😊
Ha meg mindig tartalom meglepi, meg ha az inkabb csak "kotelezo" bovites es csere, akkor az uj Corvette es McLaren 650S, GT3 bovitensek meg Nissan, Bentley😊
Nekik van: http://www.iracers.hu/ Reszletek ott😉
egy cimborám kipróbálná magát iracingben, van most esetleg ez a 3 hónapos ingyenes csomag új regeknek?
!Forza Ferrari!
Mereszet gondolnék akkor porsche de annak nem rég szabadult fel a licensze vagy audi lmp .
Kiváncsi vagyok én is.
Kiváncsi vagyok én is.
A meglepetesre en is kivancsi leszek. tartalom lesz (pl. Porsche) vagy valami szolgaltatas?!
Az iR nem szozkott meglepetesekkel operalni, ami eddig megjelent, annak evek voltak az atfutasai. Bar ez (elvileg) csak a bejeletes lesz, igy lehet barmi, ha utana evek mulva jelenik meg😄
Az iR nem szozkott meglepetesekkel operalni, ami eddig megjelent, annak evek voltak az atfutasai. Bar ez (elvileg) csak a bejeletes lesz, igy lehet barmi, ha utana evek mulva jelenik meg😄
elvileg a frissítés után meg tudod venni
akkor rakják be a tartalmak közzé ugy kb 19-20 körül vissza is kapcsolják a főkapcsolót 😄
kíváncsi leszek mi a meglepi
Mumus nem gondoltam , hogy meg tudsz lepni, de sikrült 😄
akkor rakják be a tartalmak közzé ugy kb 19-20 körül vissza is kapcsolják a főkapcsolót 😄
kíváncsi leszek mi a meglepi
Mumus nem gondoltam , hogy meg tudsz lepni, de sikrült 😄
Ez nem az a Nemechek, hanem a 19 éves fia.
Családban marad. 😄
Családban marad. 😄
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
<#zavart1>#zavart1> iRating alapján kapod a rajtszámot. Szerintem rajtad kívül ezt mindenki tudta eddig is.<#buck>#buck>
Ment 2-3 kort lassan, lehet nezelodni a palyan, meg a gyors es hosszu egyenesekben is brutal reszletes a palya kornyezete. Szokasos iR minoseg!
A video elejen is kitoltak valakit, meg a vegen mogottuk is sikerult valakinek jo sok SR-t osszehozni😊 <#idiota>#idiota>
Nemechek-kel NASCAR-ban is voltak mar gondok, bar ott mindenkinek elszall az agya, ha ugy adodoik😄DD
Nemechek-kel NASCAR-ban is voltak mar gondok, bar ott mindenkinek elszall az agya, ha ugy adodoik😄DD
<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer>
iRacing Season 4 2016 First Look - Le Mans, VR Improvements, Nvidia SMP, New Driver Model and More!
Mosport befuto. Amcsiban akik ilyenen szocializalodnak, nem csoda ha az iR-ben is "belefer" nekik egy-ket koccanas;DD
Amugy ez jo kombo, regen mi is sokat mentunk rajta, igy CTS-sel (truck).
Amugy ez jo kombo, regen mi is sokat mentunk rajta, igy CTS-sel (truck).
Tudtátok, vagy csak én fedeztem fel a napokban? Ha felmész verseny előtt az FP-re, akkor ugye az alapnak megadott tetszőleges rajtszámot kapod. Viszont amikor már átlépsz sesion váltásnál az új betöltésre már szétosztott splitekbe, újra osztják a rajtszámokat, mégpedig (azt nem tudom mi alapján pontosan) minél kisebb rajtszámot ad, annál esélyesebbnek tart a játék! Az utóbbi 2 versenyemen a 3-ast kaptam, egyiken 2. lettem, a másikat behúztam, mindkétszer az 1-es nyerte a qualit. Tessék, tanuljatok újat! 😄 😄
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.05. 23:47:47
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.05. 23:47:47
1. EN az API-t hianyoltam, amin keresztul kulso site-rol elerhetok lennek bizonyos infok (naptarak, eredmenyek, versenyek, szerver infok, user statisztika stb.). Pl.: ide a bannerbe ki tudnam tenni mikor milyen futam indul, mennyien jelentkeztek, es ha lenne user lista is, akkor azt is, ki jelentkezett es melyik futamra innen a topic-bol. Eppen ki hol versenyzik stb.
2. Attol mert nem megyek vele online, azert meg hasznalom. 8 eve fizetem, minden meg van hozza, erdekel, talan lehet valami minimal igenyebb a dologggal kapcsolatban😄
2. Attol mert nem megyek vele online, azert meg hasznalom. 8 eve fizetem, minden meg van hozza, erdekel, talan lehet valami minimal igenyebb a dologggal kapcsolatban😄
1.Továbbra sem értem, milyen naptárat nem találtok, nemrég leírtam már hogyan és mennyi helyen lehet megnézni a menetrendet.
2.Ezt csak halkan jegyzem meg: Amúgy neked nem teljesen mindegy?<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.05. 14:56:43
2.Ezt csak halkan jegyzem meg: Amúgy neked nem teljesen mindegy?<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.05. 14:56:43
<#idiota>#idiota>
De azok nem is adnak semmi online szolgaltatast😉 Itt azert illene valami minimal alap webes API.
De azok nem is adnak semmi online szolgaltatast😉 Itt azert illene valami minimal alap webes API.
Engem is ez a versenynaptár dolog zavar leginkább. Gondoltam is, hogy inkább mással tolom (rF2, AC, stb), mert azoknál sokkal jobban van megoldva a versenynaptár......................<#fejvakaras>#fejvakaras> ja, azoknál nincs is ilyen.<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Eredetileg terveztek web API-t (amivel ezt is meg lehetne oldani), 7-8 eve igergettek, azota "keszul" 😄D
Meg a versenynaptart sem akarjak/tudjak elerhetove tenni normalis webes formatumban. OK, hogy nem akarnak acount-os web piszkalast, de akkor masoljak ki egy fuggetlen szerverre. Ahhoz kepest, hogy kizarolag online-os ceg, kicsit szegenyes ez a resze.
Meg a versenynaptart sem akarjak/tudjak elerhetove tenni normalis webes formatumban. OK, hogy nem akarnak acount-os web piszkalast, de akkor masoljak ki egy fuggetlen szerverre. Ahhoz kepest, hogy kizarolag online-os ceg, kicsit szegenyes ez a resze.
Egyesével megnyitod a results lapokat, megnézed hány körös volt a verseny, azt beszorzod az átlagos köridővel. Aztán a több száz futam adatait egyszerűen összeadod, és a perceket átszámolod órákra. Kész is, kellemes időtöltést! <#nyes>#nyes>
Peersze pályára lebontva es percre , milyen zokniban polo nadrág stb 😄
Results & stats - Driver Stats
Vagy a neve alapjan kikeresed es mutatja , hogy mennyi futamot ment a practice-t is ki lehet keresni .
Vagy a neve alapjan kikeresed es mutatja , hogy mennyi futamot ment a practice-t is ki lehet keresni .
Meg lehetne ha menne a results .
nem lehet esetleg megnézni, hogy az ember mennyi időt töltött a szimben? valami log file, vagy ilyesmi? 😊
!Forza Ferrari!
Ekkora hüle UFO-t! 😄 😄 Örülök ha a 18.9 megvan qualin! 😄 :p
A vigyort láttad a sor végén ?
Természetesen nem blokkolt csak írtam neki ha már ilyen birka volt(Alexandre Lacroix)
Lecsúszott az ívről bementem mellé csak belülről olyan volt mintha rámhúzná én pedig elrántottam és a magas rázókövön megforogtam,ha így jár valaki nézd meg a videomat amit előtte mentem versenyt , hogy reagáltam rá.
Pont ott volt a szitu.
Este 9 kor is mentem egy versenyt sikerült megnyernem aki a Q első ő ment elől csak hibázott 2-3 szor.
Nagyon gyors gyerek , a 10. körtől azonos köröket megyünk de előtte qualis időket megy ,hideg gumin is 1:17,1-3 ak megy.
Jesus Sicilia spanyolok közül az egyik leggyorsabb .
Iszonyat konstans tudnak menni ,amikor ment a results a néztem Jesust hogy a best és az átlag idejük között volt 0,5 mp volt,24 körön keresztül azért az már jó.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.05. 07:35:32
Természetesen nem blokkolt csak írtam neki ha már ilyen birka volt(Alexandre Lacroix)
Lecsúszott az ívről bementem mellé csak belülről olyan volt mintha rámhúzná én pedig elrántottam és a magas rázókövön megforogtam,ha így jár valaki nézd meg a videomat amit előtte mentem versenyt , hogy reagáltam rá.
Pont ott volt a szitu.
Este 9 kor is mentem egy versenyt sikerült megnyernem aki a Q első ő ment elől csak hibázott 2-3 szor.
Nagyon gyors gyerek , a 10. körtől azonos köröket megyünk de előtte qualis időket megy ,hideg gumin is 1:17,1-3 ak megy.
Jesus Sicilia spanyolok közül az egyik leggyorsabb .
Iszonyat konstans tudnak menni ,amikor ment a results a néztem Jesust hogy a best és az átlag idejük között volt 0,5 mp volt,24 körön keresztül azért az már jó.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.05. 07:35:32
Még írta hogy lol nézem egy pro licenszes majom volt írtam neki blokkoltál haver . 😄
Na.... kedvencem..... 😄 Előzz meg B+ ha gyorsabb vagy.... 😄 😄 Ha nem tudsz, nem vagy gyorsabb.... 😄 😄
Na.... kedvencem..... 😄 Előzz meg B+ ha gyorsabb vagy.... 😄 😄 Ha nem tudsz, nem vagy gyorsabb.... 😄 😄
Köszi
Mentem még 2 versenyt az egyiken 22 körig 1 sec en belül voltam az előttem lévőhöz, megcsúszott bementem mellé elkaptam a rázókövet és megforogtam fal hátsó futómű kuka.
Még írta hogy lol nézem egy pro licenszes majom volt írtam neki blokkoltál haver . 😄
A másikat megnyertem.
A results nem működik senkinek?
Mentem még 2 versenyt az egyiken 22 körig 1 sec en belül voltam az előttem lévőhöz, megcsúszott bementem mellé elkaptam a rázókövet és megforogtam fal hátsó futómű kuka.
A másikat megnyertem.
A results nem működik senkinek?
Szép volt!
Klassz pluginok!
Klassz pluginok!
iracing the 'real' race.
Lol, az egész szezonban az egyetlen pálya, ahol zsinórban két versenyt is mentem 0 incidenssel, semmi nagy hiba 2 kisebb elfékezésen kívül, az Bathurst. Mindenhol máshol pörögtem, mint a búgócsiga, törtem az autót, de itt, ahol a legjobban adja magát, semmi.
Érdemes végig nézni 😄
Nem értettem mit írt priviben a srác, de biztos igaza van.... Egyszerűen nem számítottam rá hogy pont ott akar elengedni, amúgy is lecsúsztam az ívről, seggbe raktam hát..... :p
Csak nekem tűnik úgy hogy lett még pár új Awards is?
Sebessegre semmit nem vesz el a mostani szoftveres...Legalabb is AC ban kulso , tv kameraban nem mukodik, de semmi valtozas nincs .
En probaltam utanaolvasni, de valahogy semmi ertelmes dolgot nem talalok rola .
No mindegy , nem offolok, csak azert ha ez hw alapon mukodne( mert miert is ne mukodhetne ugy ...) akkor az ugye nagy ajandek lenne szimeseknek, pcars, dirt stb....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:18:36
En probaltam utanaolvasni, de valahogy semmi ertelmes dolgot nem talalok rola .
No mindegy , nem offolok, csak azert ha ez hw alapon mukodne( mert miert is ne mukodhetne ugy ...) akkor az ugye nagy ajandek lenne szimeseknek, pcars, dirt stb....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:18:36
Annyi elonye van/lehet, hogy beepitve az nV support-ot a progiba, a tobbit a HW megoldja, nem kell a keszitoknek sajatot fejleszteni (legalabbis az nV-hez). Igy (sokkal) gyorsabb is lehet, mint a cegenkenti szoftveres megoldasok.
De csak tipp, engem nem erint (se kartya, se monitor), nem is olvastam utana.
De csak tipp, engem nem erint (se kartya, se monitor), nem is olvastam utana.