iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Azonnal elkoltenem fel fizetesemet, ha innentol orokke hasznalhatom offline a tartalmat ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
<#idiota><#taps>

Abbol komoly nagy lazadas lenne😉)) Bar korabban a tobbseg mindent fikazott: ghost, segitsegek, controller stb., mindent, ami nem "kocka" hotlap szim/verseny, de megis bekerultek😉 Az uzlet az uzlet;P

Az AI elsosorban a program vedelem miatt kerdeses. A Papy-nak korabban egyszeru de jo AI-ja volt. Talan/valszeg most is hasznaljak a fejleszteseknel. Uzletileg talan megerne nekik. Aki most az AI hianya miatt marad ki (bar online szimnbol az nem kiamardas, csak nem hasznalas😄), talan hasznalgatna, tartalmat is venne (a lenyeg!😛), es esetleg raszokna meg is az online-ra, amivel novelne a letszamot.

De a warez-veszely es a fejlesztes mennyisege miatt erre nagyon kicsi az esely.
Alexease
Korabban a Kia es talan a VW is eleg "meglepetes szeruen" jott😉 Persze, nem "csak ugy masnap", de nem 1 evvel a bejelentes utan😉
hungary27
Jön az AI. 😊
Ha új autót raknak a játékba azt mindig nagy hype előzi meg, volt hogy szó nélkül fű alatt raktak be új kocsit? Nem hiszem. 😊
Szerintem kis apróságra kell gondolni, random fordított rajtrács vagy valami hasonló. 😄
Alexease
Tuzottan nem erdemes belemelegedni, nehogy "csalodas" legyen belole, mert a vegen lehet, valami eddig is ismert dolgot fognak "bejelenteni", ami evek ota keszul, csak egyszeruen mondanak ra egy pontosabb megjelenest. Pl.: lesz januartol uj hang engine, ami ilyen olyan jo lesz, es amit 6 eve kezdek el😄DDD
Alexease
A Porsche azert mar egy ideje felszabadult (talan a Forzaban mar regebben van), es eleve ha licenszekkel foglalkoznak, akkor mar honapokkal elotte elkezdhettek a targyalasokat. Az igazi meglepi az lenne (ha tartalom es Porsche), ha a kovetkezo buil-ben lenne LMP1 es lecserelnek a Ruf-okat (Cup es GT3).

Az Audi LMP nem lenne nagy meglepi, lenyegeben mar kotelezo lenne, foleg ha mar van/lesz Le Mans 😊

Ha meg mindig tartalom meglepi, meg ha az inkabb csak "kotelezo" bovites es csere, akkor az uj Corvette es McLaren 650S, GT3 bovitensek meg Nissan, Bentley😊
Alexease
Nekik van: http://www.iracers.hu/ Reszletek ott😉
oneal1
egy cimborám kipróbálná magát iracingben, van most esetleg ez a 3 hónapos ingyenes csomag új regeknek?

!Forza Ferrari!

oneal1
lesz meglepi? 😄

!Forza Ferrari!

Mereszet gondolnék akkor porsche de annak nem rég szabadult fel a licensze vagy audi lmp .
Kiváncsi vagyok én is.
Alexease
A meglepetesre en is kivancsi leszek. tartalom lesz (pl. Porsche) vagy valami szolgaltatas?!
Az iR nem szozkott meglepetesekkel operalni, ami eddig megjelent, annak evek voltak az atfutasai. Bar ez (elvileg) csak a bejeletes lesz, igy lehet barmi, ha utana evek mulva jelenik meg😄
elvileg a frissítés után meg tudod venni
akkor rakják be a tartalmak közzé ugy kb 19-20 körül vissza is kapcsolják a főkapcsolót 😄
kíváncsi leszek mi a meglepi

Mumus nem gondoltam , hogy meg tudsz lepni, de sikrült 😄
oneal1
ma még nem lehet megvenni az új pályát?

!Forza Ferrari!

Alexease
Errol lemaradtam, koszi! Akkor jol tolja, apjara utott, kelloen hatarozott😊
Ginger17
Ez nem az a Nemechek, hanem a 19 éves fia.
Családban marad. 😄

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

<#zavart1> iRating alapján kapod a rajtszámot. Szerintem rajtad kívül ezt mindenki tudta eddig is.<#buck>
Alexease
Ment 2-3 kort lassan, lehet nezelodni a palyan, meg a gyors es hosszu egyenesekben is brutal reszletes a palya kornyezete. Szokasos iR minoseg!
Alexease
A video elejen is kitoltak valakit, meg a vegen mogottuk is sikerult valakinek jo sok SR-t osszehozni😊 <#idiota>
Nemechek-kel NASCAR-ban is voltak mar gondok, bar ott mindenkinek elszall az agya, ha ugy adodoik😄DD
lac coo
<#banplz><#boxer>

Alexease
iRacing Season 4 2016 First Look - Le Mans, VR Improvements, Nvidia SMP, New Driver Model and More!

Alexease
Mosport befuto. Amcsiban akik ilyenen szocializalodnak, nem csoda ha az iR-ben is "belefer" nekik egy-ket koccanas;DD
Amugy ez jo kombo, regen mi is sokat mentunk rajta, igy CTS-sel (truck).

Tudtátok, vagy csak én fedeztem fel a napokban? Ha felmész verseny előtt az FP-re, akkor ugye az alapnak megadott tetszőleges rajtszámot kapod. Viszont amikor már átlépsz sesion váltásnál az új betöltésre már szétosztott splitekbe, újra osztják a rajtszámokat, mégpedig (azt nem tudom mi alapján pontosan) minél kisebb rajtszámot ad, annál esélyesebbnek tart a játék! Az utóbbi 2 versenyemen a 3-ast kaptam, egyiken 2. lettem, a másikat behúztam, mindkétszer az 1-es nyerte a qualit. Tessék, tanuljatok újat! 😄 😄
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.05. 23:47:47
bardocz
Szerintem az 1. nem is fogják megcsinálni, mivel az oldalukon ezt is lehet nézni.
Alexease
1. EN az API-t hianyoltam, amin keresztul kulso site-rol elerhetok lennek bizonyos infok (naptarak, eredmenyek, versenyek, szerver infok, user statisztika stb.). Pl.: ide a bannerbe ki tudnam tenni mikor milyen futam indul, mennyien jelentkeztek, es ha lenne user lista is, akkor azt is, ki jelentkezett es melyik futamra innen a topic-bol. Eppen ki hol versenyzik stb.

2. Attol mert nem megyek vele online, azert meg hasznalom. 8 eve fizetem, minden meg van hozza, erdekel, talan lehet valami minimal igenyebb a dologggal kapcsolatban😄
1.Továbbra sem értem, milyen naptárat nem találtok, nemrég leírtam már hogyan és mennyi helyen lehet megnézni a menetrendet.

2.Ezt csak halkan jegyzem meg: Amúgy neked nem teljesen mindegy?<#confused>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.05. 14:56:43
Alexease
<#idiota>
De azok nem is adnak semmi online szolgaltatast😉 Itt azert illene valami minimal alap webes API.
Engem is ez a versenynaptár dolog zavar leginkább. Gondoltam is, hogy inkább mással tolom (rF2, AC, stb), mert azoknál sokkal jobban van megoldva a versenynaptár......................<#fejvakaras> ja, azoknál nincs is ilyen.<#taps><#idiota>
Alexease
Eredetileg terveztek web API-t (amivel ezt is meg lehetne oldani), 7-8 eve igergettek, azota "keszul" 😄D
Meg a versenynaptart sem akarjak/tudjak elerhetove tenni normalis webes formatumban. OK, hogy nem akarnak acount-os web piszkalast, de akkor masoljak ki egy fuggetlen szerverre. Ahhoz kepest, hogy kizarolag online-os ceg, kicsit szegenyes ez a resze.
oneal1
fasza... 😄 😄 😄

!Forza Ferrari!

Egyesével megnyitod a results lapokat, megnézed hány körös volt a verseny, azt beszorzod az átlagos köridővel. Aztán a több száz futam adatait egyszerűen összeadod, és a perceket átszámolod órákra. Kész is, kellemes időtöltést! <#nyes>
Peersze pályára lebontva es percre , milyen zokniban polo nadrág stb 😄
oneal1
köszi!

és azt is írja esetleg, hogy hány órát töltött el a játékban?

!Forza Ferrari!

Results & stats - Driver Stats
Vagy a neve alapjan kikeresed es mutatja , hogy mennyi futamot ment a practice-t is ki lehet keresni .
oneal1
és azon belül hol?

ha menne 😄

!Forza Ferrari!

Meg lehetne ha menne a results .
oneal1
nem lehet esetleg megnézni, hogy az ember mennyi időt töltött a szimben? valami log file, vagy ilyesmi? 😊

!Forza Ferrari!

Ekkora hüle UFO-t! 😄 😄 Örülök ha a 18.9 megvan qualin! 😄 :p
A vigyort láttad a sor végén ?
Természetesen nem blokkolt csak írtam neki ha már ilyen birka volt(Alexandre Lacroix)
Lecsúszott az ívről bementem mellé csak belülről olyan volt mintha rámhúzná én pedig elrántottam és a magas rázókövön megforogtam,ha így jár valaki nézd meg a videomat amit előtte mentem versenyt , hogy reagáltam rá.
Pont ott volt a szitu.

Este 9 kor is mentem egy versenyt sikerült megnyernem aki a Q első ő ment elől csak hibázott 2-3 szor.
Nagyon gyors gyerek , a 10. körtől azonos köröket megyünk de előtte qualis időket megy ,hideg gumin is 1:17,1-3 ak megy.
Jesus Sicilia spanyolok közül az egyik leggyorsabb .
Iszonyat konstans tudnak menni ,amikor ment a results a néztem Jesust hogy a best és az átlag idejük között volt 0,5 mp volt,24 körön keresztül azért az már jó.

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.05. 07:35:32
Norbi1990
Results nem megy nekem se.
Még írta hogy lol nézem egy pro licenszes majom volt írtam neki blokkoltál haver . 😄

Na.... kedvencem..... 😄 Előzz meg B+ ha gyorsabb vagy.... 😄 😄 Ha nem tudsz, nem vagy gyorsabb.... 😄 😄
Köszi
Mentem még 2 versenyt az egyiken 22 körig 1 sec en belül voltam az előttem lévőhöz, megcsúszott bementem mellé elkaptam a rázókövet és megforogtam fal hátsó futómű kuka.
Még írta hogy lol nézem egy pro licenszes majom volt írtam neki blokkoltál haver . 😄
A másikat megnyertem.
A results nem működik senkinek?
Szép volt!
Klassz pluginok!

iracing the 'real' race.

bardocz
Lol, az egész szezonban az egyetlen pálya, ahol zsinórban két versenyt is mentem 0 incidenssel, semmi nagy hiba 2 kisebb elfékezésen kívül, az Bathurst. Mindenhol máshol pörögtem, mint a búgócsiga, törtem az autót, de itt, ahol a legjobban adja magát, semmi.
Érdemes végig nézni 😄
Nem értettem mit írt priviben a srác, de biztos igaza van.... Egyszerűen nem számítottam rá hogy pont ott akar elengedni, amúgy is lecsúsztam az ívről, seggbe raktam hát..... :p

Csak nekem tűnik úgy hogy lett még pár új Awards is?
lac coo
Sebessegre semmit nem vesz el a mostani szoftveres...Legalabb is AC ban kulso , tv kameraban nem mukodik, de semmi valtozas nincs .
En probaltam utanaolvasni, de valahogy semmi ertelmes dolgot nem talalok rola .
No mindegy , nem offolok, csak azert ha ez hw alapon mukodne( mert miert is ne mukodhetne ugy ...) akkor az ugye nagy ajandek lenne szimeseknek, pcars, dirt stb....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:18:36

Alexease
Annyi elonye van/lehet, hogy beepitve az nV support-ot a progiba, a tobbit a HW megoldja, nem kell a keszitoknek sajatot fejleszteni (legalabbis az nV-hez). Igy (sokkal) gyorsabb is lehet, mint a cegenkenti szoftveres megoldasok.
De csak tipp, engem nem erint (se kartya, se monitor), nem is olvastam utana.
lac coo
Csak ennek így mi értelme ? 😊)
Aki eddig is meg akarta csinalni az megcsinalta enelkul is.. En valamiert azt gondoltam, higy hw bol oldja meg az nv....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.02. 23:04:59