25347
  • Alexease
    iRacing meg az aero szamitgatas;)
  • GeriDoc
    Na az a másik gomb az olyan érzésre, mint az enkóder nyomása, csak "puhán kattan".
  • bardocz
    BB-nek kéne, potméter van most benne, másik kettő nincs rákötve. Igen, ezek a gombok rosszak eléggé. Az enkóderen lévő gomb viszont nagyon jó, nem tudom hogyan írjam le, talán ezt nevezhetik snap action gombnak, nyomod, és egyszercsak kattan kb, ilyenre kéne lecserélni a többit is. Holnap tudom majd csak kipróbálni, esetleg este, hogy úgy állok a dolgaimmal. Azt hittem munka mellett majd tök lazán megírom a diplomatervem, mert a szakdoga az még elég könnyű volt, de nem, sok idő rámegy sajnos. Pedállal is alig tudok haladni, pedig már nagyon kevés van hátra egy működő prototípushoz, aztán az áttervezés nem lesz olyan nagy munka.
  • GeriDoc
    Esetleg cseréld le a gombokat olyanra, mint amilyen nekem is van (meg a DSD-ken is), nem is kell annyira nagy erővel nyomni, mint ezt, meg teljesen más érzetre is. Én is először ilyen gombokat vettem (nem is építettem be), de ég és föld a kettő. A bb, tc, abs működik?
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.06. 18:13:35
  • bardocz
    Itt a módosított buttonbox, alacsonyabb, de sajnos egy kicsit instabilabb is, felsőbb gombok nyomására van pár milliméter mozgása. Meg a villogáshoz hiányzik egy gomb. Ha keskenyebbre venném, a lábai lehetnének nagyobbak, és merevebb lenne úgy.
  • lac coo
    Az SR emet maig nem tudom mennyi, meg nem sikerult megtalalnom, reten siman ott volt a jogsimon...
  • lac coo
    Mittudom en mar hova kerultem, a nevem mellett D3,5 van, ezt tudom. Hogy ez igazi D vagy nem a fene se tudja mar :)
    Epp ez a kerdesem, hogy mivel elso szezonom, rokikent kezdtem ugye , lehet e egybol C re menni, gondolom nem, de kov szezonban D4,0-val indulhatok akkor is C-ben...De most elso roki szezonomban vajon beugorhatok e C versenyre D4,0-val ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.06. 16:22:48
  • bardocz
    D4.0-val indulhatsz C-ben.
  • Alexease
    A kotelezo 4 Race vagy TT. Vagy mar 6-8?!:) Valami valtozott talan. S Sporting Code-ba benne van.De az csak a szezon vegen fontos, amikor fixen felrakj a kovetkezo szintre (ahhoz kell a min SR3.0 es az MPR).

A Rookie-bol akkor mar felkerultel fixen D-be? Eddig 2 hetente feltunoen lattam keddenkent a promoziot, de mostanaban nem (bar az update ota el sem indittam:P). Azt ahittem az is megszunt, mert a Rookie-bol eleg sokat el lehet erni (SR3.0/SR4.0-val).
  • lac coo
    Es miaza MPR ? :)
  • ozoli78
    De ha meg van az MPR
  • oneal1
    na :D

nem úgy van hogy adott licence 4.0 nál feldob?
  • mumus70
    Meg vagy úgy 2 hónap a promotion day-ig...... :D :D
  • oneal1
    akkor még 0,4 aztán C
  • lac coo
    Tegnap ket versenyt tudtam menni ,az hizott valamit vissza, most D3,5 korul lehet, de meg majd gyujtok hozza .
  • mumus70
    Ennyi! Épp ez a baj, hogy sokan csak fun-nak fogják fel, és szét trollkodják a futamokat. Én az összes bajnokságban ahol elindulok próbálom legalább a diviziómat megnyerni, bár eddig még csak egyszer sikerült majdnem.... :p
  • zimapeti
    Ha "penge és nagylelkű' vagy akkor soha nem kerülsz feljebb, itt rookieban, de a többi szériában sem az a cél, hogy jól érezd magad és fun futamokat toljál. Ez mindig nagyon tetszik: "én csak jól akarom érezni magam", egy barátságos focimecsen is szétrúgják egymás bokáját, mert a normális hozzáállás a győzni akarás. Majd nyolcvan évesen a nyugdíjas klubban, ahol három felé "futnak", ha feléjük megy a labda, nehogy megüssék egymást:) Minél több ir és sr-t kell gyűjteni, hogy aztán feljebb léphess és ne a darálóba soroljon, de ez sereghajtóként csak álom marad. Ahhoz hogy feljebb kerülj, a hozzáállásodon, és a mentalitásodon kéne kicsit változtatnod. A kifogásaid is... ha azt mondanád azért indulsz hátulról, mert gyakorolni akarod az előzéseket az rendben van, de minden más... hogy finoman fogalmazzak, csak téged jellemez, aztán megkérdezed, hogy tudnál gyorsan c-be kerülni? LOL
    Versenyezned kéne, nem kifogásokat keresni, ennyi:)
  • oneal1
    nem lehet, végig kell járni a létrát, de a D-ben már nagyon jól lehet haladni
    pontosan hogy áll most a jogsi?
  • lac coo
    Rookibol egybol C-be nem lehet kerulni ? Vagy legalabb D4-el lehetne indulni a rendes Mazda sorozatban ?
  • lac coo
    Mert oenge vagyok es nagylelku.
  • GeriDoc
    Ha ilyen penge vagy, akkor miért nem nyered meg a versenyt, vagy legalább egy top 5?
  • lac coo
    Hat en nem tudom, de gyokkettovel is hetedik lettem, mar szet untam magam olyan lassuak ott hatul. De nezeggettem a kavicsokat :)
  • zimapeti
    Vagy annyira bénák, hogy csak x-es körük volt:)
  • Alexease
    Ennyi erovel a BMW M3/M5 is csaladi sedan:DD
  • GeriDoc
    Berakom ide is, hátha nem jártok az Assetto topicba.
    Nord, max attack, családi sedan.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.05. 20:36:51
  • lac coo
    Vazzeg , beszarok... Nem akarok idomerot menni, szepen vegig kocogok majd a vegen, de nem, harman mennek idot ugy tunik, mindenki erre hajt :)))
  • lac coo
    Ki a francnak van 75 dollarja ? :))
  • Alexease
    20$-ert kapsz 25$-t, 75$-t 100$-t (20–25% kedvezmeny).

Ha veszel egy 100-as kreditet, akkor utana szorozhatod mindennek az arat 0.75-tel (az lesz a valodi kiadas).
    Vagy (:D), ha kredit nelkul veszel 1db autot, akkor az 12$. De ha kredittel veszed es azonnal harmat (:DD), akkor a 3 darab nem 36$ lesz, hanem "csak" ~24$. Vagyis a negyediket ingyen kapod:DDDD
  • lac coo
    ez mi, vagy mennyi kedvezményt ad?
  • Alexease
    Bonus Credits are Back!
    Pick up some Bonus Credits now and save some cash. You can use these credits to purchase cars and tracks, extend your membership, or purchase hosted sessions. Take advantage of this special offer before time runs out! Enter promo code PR-100CREDITOCTOBER in your shopping cart to redeem this offer.
  • mumus70
    Indyben büntet mint a szar, az oroszok erre játszanak csomószor! Felmennek a falhoz, aztán green-nél befékeznek, és 3-4 autót küldenek is a boxba fekete zászlóval..... Jobbról lehetne előzni, de nem lehet, lezárják a helyet. :P
  • lac coo
    Pitben mentem gyorsan , azt tudtam, csak nem tudtam ertelmezni mi a fenet akar ezzel a hold for 15 seccel ! :)
    Ott kavirnyaztam a palyan lassitottem, megalltam, a spotter meg zgat, higy fugyelmen kivul hagyom kizarnak...kileptem a fenebe .:)
    Miert nem azt irja stop and go ? Azt ertettem volna :)
  • zimapeti
    Ezért én még nem láttam büntetést, igaz nem mostanában, de gördülő rajtnál előzött meg rajtvonal előtt 20.helyről induló, első kanyarnál már harmadik volt, és ha jól emlékszem 6.nak ért a célba, tehát nem kapott büntetést. Sőt olyan is volt gördülő rajtnál, amikor hárman nem léptek fel szerverre, az ő helyükre előre jöttek hárman bünti nélkül, pont mellettem lévő sorból hiányoztak és három nálam gyengébb quallal induló is beelőzött, szóval régebben nem kezelte túl jól a program, lehet már javítottak rajta?
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.10.05. 10:54:08
  • zimapeti
    Bemozdultál a rajtnál, pitben gyorsabban mész...stb Ezt párszor én is kaptam már, kicsit nem figyelek pirosra teligáz
    Ezért inkább csak piros után teszem sebességbe.
  • mumus70
    Valószínűleg a zöld lámpánál valakit megelőztél balról még a rajtvonal előtt, 3 körön belül ki kell állni a boxba stop and go-ra.
  • haflac
    én
  • oneal1
    ez az imola - formula reanult kombó nagyon állat!

nyomja valaki?
  • Alexease
    Ezeknel (kavics, por, kosz, szikrak es egyebek) nem elfelejtendo (:P), hogy ezeket szamolja (megpattannak a kerekveton, az uton, a sajat es masik auton, a palyaelemeken stb.). Vagyis nem szokasos animaciok. Igy tobb oka is lehet, hogy ott eppen ugy pattantak meg. Persze nem egyszeru a dolog, el is szamolhatja. De inkabb x% elszamolas, mint kamu dolgok;)
  • mumus70
    Kansas-ben olyan tűzijáték van a befutónál hogy beszarás! :D :D Egy újabb meglepetés, hány van még? Ez állat! :D :D
  • oneal1
    nem érdemes ott szarakodni amúgy, az elején beáldozol pár versenyt mész a végéről, mindent elkerülsz aztán utána már lehet keményebben versenyezni :)