iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Na ezt nem akarom elhinni a sajátomat nézve. Tudsz lőni egy képet a beállításaidról? Nekem 4GB-os a 960, de eszméletlen szarul fut. Ha meg kikapcsolok mindent, akkor a végén már nem marad mihez viszonyítani.
Esetleg futtass egy auto configot, és utána vedd vissza high-ra, amit szeretnél. Éppen ma oldottunk meg egy ilyen problémát 2GB-os 960-nal. Akadt, droppolt, minden baja volt, de tökéletes lett. Nekem 950-el 96-ra esik le a célegyenesben, és olyan 100-110 környékére a sikán előtt, mondjuk az egyedül, de minden high-on, 8X AA-val, minden shadow bekapcsolva.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.07. 21:22:03
bardocz
GTX960. Rajtnál volt 25 fps. 😄DD
A sikán előtt ott vannak azok a kő épületek, azok eszik a gépet sajnos. Milyen vga-d van?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.07. 21:15:45
bardocz
Most jó. Lemans még Nurb-nél is jobban ezsi a gépet. A célegyenesben még meg is értem, de a sikánok full üresek, kelleni fog egy jobb vga.
Alexease
Kicsit doglodik az iR, neha bejon, neha nem.
Probald itt: CheckVersions.do
oneal1
előző szezonban voltam így, akkor fél órát vártam mire megjelent a megvett tartalom

!Forza Ferrari!

bardocz
Volt már valakinek ilyen? Megvettem a pályákat, pénzt levonta, ir creditet levonta, de a pályákat nem kaptam meg.

Edit: böngésző újraindítás segített. Mondjuk a letöltő oldal nem jön be, szóval sokkal előrébb nem vagyok.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.09.07. 19:48:41
Norbi1990
<#eljen><#taps>
oneal1
<#eljen>

komoly idők!
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.09.07. 15:44:22

!Forza Ferrari!

hungary27
Sajnos amikor szkennelték a pályát, parkolónak használták.
Igen se iR se SR
Végre van results , meg tudtam nézni milyen átlag időket mentem mosporton.

Jó ez a pedál <#banplz>

Itt látszik miről beszéltem , alakul.

Ebben benne volt egy hiba akkor előzött meg a Jairo.

Lehet feltöltöm a videót .

ez kicsivel jobb

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.07. 12:44:05
oneal1
ezen a héten ez a 24 perces le mans verseny ez fun ugye?

!Forza Ferrari!

lac coo
Azert mert igy is megveszed ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.07. 11:43:43

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Jovo heten lesz valami prezentacio (emiatt sem valami tartalom lesz), addig raernek "meglepizni" 😊
Alexease
Nem ertem miert nem csinaltak meg:/ Remelem csak idohiany, es kesobb bekerul (almodik a nyomor😛).
oneal1
a meglepetést még mindig tartogatják 😄

amúgy baromi jó lett a pálya!!

!Forza Ferrari!

Bizony, bele rakhattál volna a Bugatti konfigot is, így van egy le mans sikán/no sikán pályánk és kész.
Viszont a nyalókásemberünk már olyan overállban van mint a driver, sőt még szponzor feliratok is vannak rajta. 😊
Rajtnál a zöld lámpa meg diszkózik. 😄
lac coo
Ha valaki 3monitoros kiprobalja az nvidia okossagot, irjon mar egy par szot rola ! Jatekba kell integralni, vagy hw bol megy magatol, kell valami driver vagy alkalmazas ....?

bardocz
IMSA mennyire volt népszerű az előző szezonban? Nem tudom, hogy armadik pálya imola legyen, vagy vir. Egyik itt, a másik meg ott jönne jól.
Alexease
Megy ez rendesen, teljesen jo, tuti optimalizaltak meg valamit. Bar egyedul eddig se volt gond a sebesseggel😉
De a valtom (HPattern) megint szarakodik, otletszeruen ugral at a fokozatokban😄
Alexease
Kozben elindult, DX11-ben megy rendesen😉 De azert kicst csalodas, hogy a 2db 24H nyomvonal melle nem tettek be a Bugatti-t:/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.06. 20:48:42
Alexease
Ezt a maszek munkat megvarom, aztan kiderul. Ha (megint😛) atvernek, akkor nezek valami 5 eves hasznalt cuccot, ha mar van rajta DDR3, SATA3 es PCIE3, akkor mar eleve sokat gyorsulna a mostanihoz kepest.
lac coo
Valahogy el kell indulni, emlekszem nekem is rohadt szar volt mikor vegleg kifutott a P4 ,total uj gep kellett, semmi nem volt jo belole 😊
Processzort lehet hasznaltan is venni, sok kocka eladja egy ev utan mert kell neki az ujabb 😊

Alexease
Igazabol, szokott mukodni😄

A cegnel van egy ugyanolyan regi mint az enyem, de az jobb alaplap, abban mar DDR3-as RAM-ok vannak. Az kezdesnek jo lenne, mert lehet hogy a proci ugyan ez, de legalabb abba mar lenne ertelme RAM-ot venni. Ebbe DDR2-ot mar tuti nem veszek, meg amugy sem kezel csak 8GB-ot (bar mar az is a mostani duplaja, valszeg eleg lenne, mert az "eleg", a mostani eppen keves😛).

Igazabol uj kellene, mert ezek a regi alapok se a vinyot, se a videokartyat nem kezelik le. De mindharmat venni kell (proci, alaplap, memoria), kulon nem bovitheto. Meg a tapegyseg is 10 eves, fullhd-ben kiresetel a gep, valszeg mar nem birja😉 De az meg elferne, nem kell fullhd😄D
Lesz valami maszek munka, abbol talan egy proci+alaplap kijon, memoriat meg hozok kolcsonbe a cegtol;D
lac coo
Miert szerzel mar valami hasznalt jobb gepet, te komolyan elvezed, hogy szivatod magad ! 😊

Alexease
Bar az tulzas hogymukodik, eddig 1 ora alatt nem sikerult elinditanom😊)
Ebbol 50%, hogy nem mukodik az oldal, a tobbi meg a gepem;P Dx11-ben kifagyott memeoria hibaval, DX9-ben betoltotte, igaz 600MB-tal csordult tul a memoria, es minden textura 64x64pixeles volt (felismerhetetlen homaly minden)😄DD
oneal1
nem 😄

az nem meglepetés, az átbaszás 😄

!Forza Ferrari!

Alexease
Lent irtam, hogy a meglepetes az is lehet, hogy bejelentenek pl. egy autot, aztan fel-egy ev mulva megjelenik😉
oneal1
😄DD

viszont ha kocsi lenne akkor azt már meg lehetne venni nem? :S

!Forza Ferrari!

Alexease
Le Mans betolto kepernyoen a Porsche center latszik, talan jelent valamit... 😊
Alexease
Mar az update napjan lehet hasznalni a programot, mukodik a portal😊 <#idiota>
oneal1
mi lett a meglepetés? 😄

!Forza Ferrari!

Alexease
A Nurburg/Nord is ~800MB, bar annak a nagyresze erdo, LeMans-on azert van object is boven.
zzeN
Sikerült megvennem La Sarthe-t, 865(!!) mb. Még nem mentem rajta, de a nyalókás fickó új mozgása miatt legalább már néz is ki valahogy😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Megy az oldal úgy ahogy.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bardocz
Gyakoroltam a Nurburgringet a Ford GT3-mal, ha már azzal tervezek indulni következő szezonban, most a test szerveren az első McLarenes köröm ugyan az az idő volt, vagy jobb, míg ott kellett jópár kör ehhez. Nem sok értelmét látom így indulni vele.
zzeN
Test page-n dobta fel, itt.

oneal1
honnan töltöd? 😊

!Forza Ferrari!

zzeN
Tölthetők a frissítések. (még jó, hogy pont ma jött vissza a kormányom)

lac coo
Akkor ezt a penzt os felrerakom par evig, azt osszejon belole egy szipiszupi uj kormany ! 😊

Alexease
Napszak biztos lesz, talan mar a kovetkezo build-ben. Az nem meglepetes😉 Az eso mar igen, es a "vegleges" realroad, gumi es most mar fix DX11 miatt mar mukodhetne is.
Alexease
Itt sose lesz tisztan offline (veszed a tartalmat, aztan ingyen hasznalod orokre)😊 Ha esetleg lenne, akkor pluszban a mostani rendszer melle, vagy negyed/fel elofizetesert, ugy hogy azzal nem mukodik az online (max csak a timetrial, host es a practice).

Valamibol fedezni kell a fejleszteseket😊

De ha lenne is AI, az csak kiegeszito szolgaltatas lehetne, nem lenne ra kapacitas rendesen kidolgozni, igy ugy sem felelne meg az embereknek elsodleges felhasznalasra. Arra alapozni nem lehet.

De ettol (AI) nem kell "felni", ez lesz az utolso szolgaltatas, amivel plusz elofizetoket probaljanak meg szerezni😉
Jön a napszak átmenet esővel biztos. 😄
Alexease
Az van, sokminden massal egyutt, csak nem engedik hasznalni😊 A hokameras nezet is tok jo volt, amit veletlenul bent hagytak, de gyorsan letiltottak;D Pedig ezzel a realroad-dal urtechnika a tobbi programhoz kepest. Ezeket nem ertem, miert nem lehet benne hagyni?!
Ha vannak mar segitsegek, szamarvezeto (?!) es hasonlok, akkor miert nem lehet gumi kijelzes?
Neha erthetetlenul kocka az iR.
oneal1
irányítom 😊

!Forza Ferrari!

Regisztráljon az iracersre keressen meg priviben.
Egy real time gumihőmérséklet jöhetne. 😊
oneal1
most is használhatod a test fül alatt 😊 csak nincs ai 😊

!Forza Ferrari!