25347
  • twinr
    Habosat tévedsz, nem én kezdtem. Talán nézd át újra.
  • JanKo72
    Azok voltak a tiszta pillanatai! :D
  • mumus70
    Engem mindig sittre akart vágni! :D :D
  • Alexease
    Nah, az meg egy hatalmas arc:DDD Hetente leitta magat, beszivott vagy a gyogyszert nem vette be, mindenhol, mindenkit elkuldott a retekbe, spam-elt egy kicsit, aztan eltunt egy hetre (megtalalta a gyogyszert, bement elvonora vagy valami):D
  • GeriDoc
    Majd jön a rendőr csávó, 'oszt jó helyre rak mindenkit.
  • Alexease
    Senkivel sem vagyok joban, annak nincs is koze a torleshez;) Es meg nem is toroltem semmit;P

De ha jol lattam, a szemelyeskedest megint te kezdted. Gondolom a hivatalos forumrol sem azert tiltottak ki, mert muszaki dolgokban nem volt egyetertes, hanem a stilusod ott sem erte el a minimal szintet?!:)
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    háát én nem tudom, kaptam én is privátot pl. itt RtoR-tól, ilyen keménykedőst, vagy fél éve, de az ember csak vigyorog rajta...sztem ő se gondolta komolyan, vagy mittomén.
    Szal ez olyan ...nincs mit rajta komolyan venni, netes keménykedést, amúgy sem szraik be könnyen az ember, virtuálba meg még csak tökösnek sem kell lenni.
  • twinr
    Nyilván kiröhögte, de megtörtént. Gondolom azok a részek is ki lettek már törölve.
  • lac coo
    Hat akkor ne ocsarolj mindent se te se az O Zoli ! :)
  • b-type
    :))
    nemáá srácok, komoly fenyegetéseket? kihúzzák a netkábelt? :) Nem bagatelizálom, de mivel lehet komolyan megfenyegetni virtuálban?
  • twinr
    Nem értitek igazán ezt a dolgot. Van néhány ember itt a fórumon, aki csak abban leli örömét hogy ész nélkül ócsárol mindent. Ebbe beletartozok én is, Ozsváth Zoli is, ő már komoly fenyegetéseket is kapott itt. És sajnos a fórum gazdája eléggé jóban van ezekkel, így soha nem tiltja ki őket. Ezt az üzenetem is törölni fogja hamarosan. Ez van.
  • JanKo72
    Nem kívánom ragozni, de a legdurvább a csórós rész. Ez rettentő siralmas. Azt gondolom, hogy aki anyagilag gyengébb, azt nem kellene megszólni. NX TV néző vagyok, ott mindig az van, hogy aki akar, az kicsi zsetonból is tud jól játszani.
  • Mik
    Elég szint alatti ami itt megy valóban.
  • Dlot
    Ne offoljatok ilyen ocsmányul, ez a játék pont a higgadt, türelmes hozzáállásra kellene tanítson...
  • JanKo72
    Megnyugodtam , péntek este nem csak én szoktam besörözni. Régóta olvasom a fórumot, de ilyesmit ritkán látok. Főleg twinr-től. Nem hiszem, hogy ilyen szintre kellene süllyedni. Ezt én mindig a sörözés számlájára írom. Remélem holnap már nem lesz ilyen. Nagyon ritkán írok a fórumra- olvasó vagyok- de most nem bírtam ki. Bocsánat.
  • endy papp
    ennyi, nem több amit tudsz...:)
    Azért el ne sírd magad mert bántották a kedvenc játékod....
    Vagy mi lesz beárulsz anyucinak....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.14. 18:34:31
  • lac coo
    Nekem sincs folos penzem tartalmakra, a kurva anyamat....:)
  • twinr
    Beszélhetnénk róla hogy ki járatja le magát. Ha nem tetszik az iR, miért vered itt a nyálad? Az hogy csóró vagy és nincs pénzed előfizetni a te bajod, senkit nem érdekel.
    A családodat meg nem vette senki a szájára, még a szövegértelmezéshez is együgyü vagy!
  • endy papp
    Az hogy 2 hónapja nem lépett be csak annyit bizonyít hogy,nem lépett be nem azt hogy már soha többet nem versenyez,max nem azon a néven ,így akár hamarosan össze futhatsz vele és ugyan ezt el játszhatja veled.
    Kisfiam majd ha én a családodat a számra veszem akkor ugass,addig meg nem te mondod meg hogy kit és mit fikázzak.
    A te együgyűségedet bizonyítja hogy még 2 hónap után is mással sem tudsz foglalkozni mint hogy ki mikor hova lép be,vagy nem.
    Te már rég lejárattad magad azzal hogy körmöd szakadtáig véded az ir-t itt nyafogsz sírsz mint egy kisfiúcska , ha valaki bármi negatívumot mer írni az imádott játékodról,mint ha legalább fizetnének neked érte.
    Menj tekergesd a kormidat és számolgasd az ir pontjaid,incidenseid
  • twinr
    Nem kell vissza vegyék mert az övék. Neked semmid sincs, mindent csak bérelsz. Ha lelőnék a szervereket semmit sem tudnál kezdeni a tartalommal ami a gépeden van.
  • twinr
    Te nagyon te....
    Tudod bárkiről megnézheted mikor lépett be utoljára. És régen nem ellenőriztem ,mert nem izgatott már, de az incidens után két hónappal még mindig nem lépett be. Szóval menjél haza és a családodnak mutogass valagakat, és hagyd az állandó fikázást mert csak magad járatod le, te együgyü!
  • Mik
    Tartalmat (autót/pályát) nem lehet vissza adni? Vagy eladni? Gondolom mindenkinek van olyan pályája, autója amit megvett de nem használta soha többet. Nincs valami 'iracing akció', hogy féláron vissza veszi vagy valami hasonló? Jó lenne. :D
  • endy papp
    Nem biztos mert az ip-t megjegyzi és hiába a új mél cím.
    De aki ügyes ezt is megoldja gondolom.
    Na igen valami ilyesmi lehet,de aki abba hagyja annak is kuka ha el sem tudja adni vagy csak potom árért.
    Speciel ha nem versenyzek akkor nem fizetek elő csak azért hogy ott legyen a gépen és évente 2-3 órát toljam vele.
    Ahhoz ez drága, inkább hagyom veszni ilyen olyan formába.
    Én már most is csak az össze autózottból fizettem elő,így ha lejár jövőre nem nagyon fog érdekelni ,még ha bukom is a lóvét amit belefeccöltem,dugják fel maguknak,de a hajukra is kenhetik.
    Max ha küldenek egy mélt hogy menjek vissza, elküldöm őket a quva anyjukba....
  • Pitti
    Gondolom ilyenkor a fiókot accountot dobják ki végleg, azaz egy új néven új mailcímhez regisztrálhatsz újat és kezdheted elölről az iracing életedet nulláról... ha volt benne nem kevés pénzed akkor az gáz...
    Nem?
  • endy papp
    Te ezt el is hiszed ,tulajdon kép honnan tudod hogy örökre banolták,megírta neked külön az ir hogy igen bla bla...
    Nagy valószínűséggel már az nap, vagy másnap tolta újra és nagyon leszarja ..... a mai világban max az ip-det banolja de nem téged......
    Az egész internet úgymond "virtuális világ"számok és betűk sokasága....a többit meg mindenki ossza el magában.
  • twinr
    Ja, de nem bírt lerohadni alatta a verda... csak eltalált a végén. De ha valaki ezt megcsinálja egy practice-n, jól van, kitombolta magát. De egy éles versenyen??? Ráadásul ezért? Millió ennél sokkal különb esemény van.. mindegy, nem ragozom, egy tömeggyilkos lehet amúgy a fickó.
  • mumus70
    Azé magát is amortizálta rendesen a nem találatokkal
  • twinr
    az elején ott vna hogy mivel, első kanyarban koccantunk, de ő húzta rám igazából. És ezen ennyire dühös lett. Elmerokkant.

Utoljára szerkesztette: twinr, 2016.10.14. 09:42:18
  • Pitti
    Atyaúristen, Ha nem látom el sem hiszem, hogy itt is vannak még ilyenek...
    Nagyon felmérgesítetted valamivel.... :) Mondjuk erre nincs mentség...
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.14. 09:22:23
  • twinr
    itt meg is nézhetitek a bolondot.

Meg kéne vágjam, de 2:00-tól, 4:00-tól 5:50-től, és 8:00-tól a találat.
  • mumus70
    El kell küldeni a címzettet a quva anyjába.
  • Morgolodo
    Pucér szelfi.
  • bardocz
    Mit kell ehhez a fórumon tenni? :D
  • mumus70
    Mondanom se kell, arról is szintén én is, a játékban a csetről is, szóval ha valakinek nem köszönök fent, akkor nem bunkó vagyok, hanem nem tudok.... :D
  • twinr
    Heh, egy fickót örökre bannoltattam. Versenyen képes volt minden körben megvárni, Monzában, és megpróbált kiütni. Negyedikre sikerült, de az előtte lévő három körben elhibázta és másokat ütött ki az állat. Na azt a fickót örökre bannolták.
    De például én meg örökre le vagyok tiltva a fórum üzenet küldésről. :D
  • Mik
    Remélem a ban eléri célját/nevelő szándékát és legközelebb nem fogsz csaláshoz folyamodni. :)
  • mumus70
    Minden futamon lehet beküldeni óvást, és videót lehet csatolni, van egy feljelentő gomb minden futamösszesítő oldalon... :p
  • Dlot
    Hogy bizonyítja a reportoló? Autoban vagy meg is nézik a rep-et? Szimplán kíváncsiságból kérdem.
  • mumus70
    Be tudok lépni, FP-ken meg TT-ken mehetek, csak hivatalos futamokra nem, nem is engedi megnyomni a futamra csekkolást a kurzor.
  • endy papp
    Ezután jön a 2 hét utána 1 hónap majd ip ban....
    Nekem már régóta, mélt sem küldenek
    Amúgy is leszarom a fejüket...... bekaphatja odaátról mindenki.....