25347
-
#22665 jó vicc :D -
#22664 Ettol fuggrtlenul nekem nagyon bejon az IR es mazda, de mast nem tudok mondani ....
Ez, hogy az IR az uberverhetetlen szipiszupi szimulator ez igy nem igaz. A Skip Barber pl kifejezetten kritikan aluli. -
Pitti #22663 -
#22662 Semmivel nem konnyebb AC mint IR, sot a mazd mx ac hoz kepest sinauto :))) -
#22661 csak tudnám miért fáj neked ennyire az AC. :))
Kunos nyilván nem fog éhen halni, max eladja az egészet. ..és ilyen fazont mint ő meg kell szerezni, ..ha lehetne.
Az iR sem fog éhen halni...egyáltalán kinek lenne az jó ha bármelyik bekövetkezne.
A világ egyik röheje pedig ez az utálkozás, pláne hogy azt sem tudod miről alkotsz véleményt, és mit 'szutykolsz' le, mert annyira elmentél balra hogy már csak csökönyösségből sem indítanád el soha. :DD
Na EZ a világ röheje, nem pedig ha egy ember 10 és százezreknek szerez játékörömet.
remélem érzed a kettő közti óriási különbséget. :)
Az iR jó, az AC jó...nem egy pályán mozognak, nem vesznek el egymástól játékosokat, aki pedig az AC-val játszik ugyanolyan ember mint a másik, nem ez a vízválasztó..ellentétben az utálkozással. -
Pitti #22660 Hú neked tényleg nem sok eszed van, már nem csodálkozom, hogy kiraknak a pályáról, ha találkozol még egy ilyen magadfajtával....
Lassan olyan lesz ez is mint fénykorában a Cars topik... sajnálom
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.19. 08:57:22 -
GeriDoc #22659 Lehet én rosszkor akartam menni, de amikor Sebring volt, akkor vadásznom kellett egy hivatalos splitet. De hozzáteszem én olyan délután 4-ig bezárólag megyek. Lehet este jobban van mezőny, de "régebben" délelőtt is olyan jó kis mezőnyök voltak, na azok most eltűntek.
De mindegy is, hozzák ki a GT3-as Ferrarit, és felőlem az összes többi autót kivehetik.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.19. 08:49:44 -
twinr #22658 Azt pedig hogy mennyien indulnak egy egy sorozatban nyilván látják "fent" is, de a pénz abszolút nem abból van hogy mennyien indulnak egy egy sorozatban. A tartalmat megvette hozzá mindenki aki akarta annak idején, aki nem az nem is fogja soha. Akkor sem ha ezren indulnak minden órában. És tényleg nem értem a folyamatos károgást, meg temetést, egyértelmű hogy az iR sokkal jobban prosperál mint bárki más a piacon. Pont nekik nem szükséges előre menekülniük, ellentétben az Assettoval. Kunos abban a pillanatban éhen fog halni ahogy nem tud több autó csomagot kiadni, márpedig ez be fog következni, így is a világ röheje az üzleti koncepciója. Millió autó, kevés pálya, modolt szutyok tartalmak, konzolos lebutítás... mi jön a konzol után, mobil tartalom? -
twinr #22657 Ebben nem értek egyet veled. A Ruf Cup-ban vannak versenyzők, több versenyt is mentem a múlt héten és nagyon klasszak voltak. Ráadásul a C-spec pont az az autó amihez ha van egy átlagosan belőtt stabil szetted, bárhol elmész vele. (hacsak nem teljesen extrém a pálya). -
#22656 Előző szezonban indultam benne, többet inkább nem. iRacers futamok jók vele, azon fogok indulni. C-specbe fölösleges az open setup, ez tény. Én egy setupot használok már mióta, próbáltam pár letöltöttet, de egyik sem volt megváltás. Csak így sok emberben benne van, hogy jajj, open, nem tudok setupolni, nem is indulok. Fix setuppal biztos nagyobb lenne a részvétel. -
GeriDoc #22655 -
GeriDoc #22654 Igen, értem, hogy mit mondotok, de az is lehet, hogy a megoldás, hogy holnaptól a fele sorozatot kidobják. Csak akkor menne a hőbörgés. Pedig legyünk őszinték, egy KIA Cup kit érdekel? Vagy akár egy 10 éves technika (Corvette, Aston) kit hozna lázba, ha lenne hasonló kategóriás frissebb autó? Majd jön helyettük más, és leváltja ezeket. Ahogy pl. a Riley-t a Corvette DP. Inkább csak azért szúr szemet most, mert ragaszkodnak a sorozataikhoz.
A RUF Cup eddig is megosztotta az embereket, mert nem tudtak fékezni vele, de most az open setup, és a GT3 Challenge teljesen megölte. A GT3 Chall.-et megint csak lehet szeretni, vagy utálni, de nagy húzás volt. Nézd meg, hogy mennyi splitek vannak. Vagy csak tegnap az iRacers versenyen 30-an voltunk. -
Mik #22653 Olyan gyorsan levették a videót, szerintem valaki spoilerezett, ugyanitt it-s munkatárs felvétel... :) -
#22652 Engem szemelyszerint nem zavar a letszam, ugy sem tudok menni online;)
De szerintem az iR orulne ketszer ennyi elofizetonek/vasarlonak/bevetelnek:))) En az o szemponjukbol irtam, hogy itt nem olyan egyszeru a letszam bovites (penz, technika, HW, szerverek, sorozatok stb.). Es ugyanezen okobol nem lehet elvarni, hogy egyik naprol a masikra extra szintet ugorjanak vagy doljenek a tartalmak es fejlesztesek.
Termeszetesen penzben es felhasznalokban jol all az iR, el vannak mint a befott. De azert nem lenne hatrany, ha minden sorozat telthazas lenne napi 24-ben, nekik es afelhasznaloknak is. -
#22651 Én is velük értek egyet, ha most beraknák ezt egy új sorozatba, az valamit tönkrevágna. Ott a C-spec bajnokság pl, egész jó létszám volt, csináltak egy értelmetlen GT3-as szériát a nagytesóval, és teljesen megölték vele. Alig van 2000 sof fölötti verseny. Ennek be kéne kerülnie a gt1-ek közé. Azok is kaphatnának akár ráncfelvarrást. Inkább már a meglévő sorozatokat kéne bővíteniük, és azt is úgy, hogy nem újabb kategóriát raknak bele, hanem meglévőt bővítenek.
Tegnap kb életem előzését hoztam össze :) Csinálok is róla majd videót, annyira tetszett. 16-ról feljöttem negyedikre a végére :D
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.10.18. 20:35:31 -
GeriDoc #22650 Ez a létszám f.szság (aka. károgás) Laccoo-n, meg Alexease-en kívül csak azt érdekli, akinek nincs is előfizetése. Abszolút rossz oldalról közelítitek meg a kérdést. Az iR él és virul, fejlődik, és köszöni szépen remekül van. Ráadásul az éppen aktuális 1-1 sorozatbeli mezőny és az előfizetői létszám között semmilyen összefüggés nincs. Rengetegen vagyunk (én is), akik heti egy versenyt mennek, vagy annyit sem, de mégis folyamatosan előfizet, és veszi a tartalmakat, és az iR-nek ez a lényeg. És még csak azt sem mondanám, hogy butaság, mert ha mégis kedvem/időm támad, akkor 3-4 napon keresztül lenyomok akármennyi versenyt. Amíg pl. egy AC-nál szintén veszed a tartalmakat, verseny meg sehol. Tehát ott esély sincs, hogy menjél. (Ettől függetlenül a Porsche pakkot lehet én is megveszem.)
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.18. 20:29:21 -
GeriDoc #22649 Először is grat., jól mentél tegnap.
Nekem is ez ugrott be, hogy vajon beteszik-e a 2 "GT1"-es mellé? Viszont remélem lesz belőle GT3-as is, mert akkor újra mennék abban a sorozatban. Ráadásul nagyot csalniuk sem kell, mert eredetiben is úgy van, hogy van az alap autó, és lehet hozzá venni GT3-as, vagy GTE kitet. -
#22648 Nyilván ők látják mi merre változik, pénz, létszám..stb.
Nagyon nehéz ügy megtartani az embereket, és normális újakat bevonzani, komoly ligáknak is problémát jelent. Nem látok rá, de úgy érzem már nem olyan kiváltság szimezni mint régen, mindig is rétegjáték volt a szimezés, de ez az a játék amit azért komolyan lehet és bizonyos fokig komolyan kell is venni. Alapvetően a vezetés és versenyzés nagyon jó szórakozás, még kispénzből is. Viszont a szimezés sokkal görcsösebb, és szárazabb, sztem nagyon fontos mellé egy közösségi jelenlét is, ahol társaságot lehet szerezni, és persze összejárni. Nálunk nagyon régen sokat jelentett, hogy találkoztunk sörözőben, versenypályán. Ezt magas szinten, nemzetközi szinten fingom sincs hogy lehetne csinálni..de kell.
Maga a szimezésen a VR stílus, azaz a monitoros vezetés eltünése oldaná meg azt a problémát, amitől a szimezés qva nehéz a valós versenyzéshez képest. Annak más nehézségei vannak, főleg a pénz előteremtése, ami a szimezésben messze nem akkora probléma. -
#22647 Kitudja, ez talán befér a Corvette meg Aston mellé. Örülök neki, hogy nem GT3. -
#22646 Akkor lendulhet be megjobban a tartalom bovites, ha az engine lekezeli/futtatja/elbirja a megtobb autos multiclass-t. A "GT3/GTE/GTLM" sorozatokat meg 6-7 markaval fel lehetne tolteni. Valszeg egy tisztan 6-8 autos GT3 is eleg nepszeru lehetne.
De hat az izmosabb multiclass-hoz kella fix DX11 es a memoria, ahhoz meg friss gepek. Ezen a teren is lassabban tudnak lepni mint a tobbiek. Egy masik programot, ami X evente megjelenik, megszornak josaggal, van min. gepigeny, aki megveszi es nem megy, bukta:) De itt 2-3 evben kell gondolkodni, mert min. 1 eves elofizetesek vannak. Nem eri meg tul gyorsan fejlodni (gepigenyben), mert X%-at elvesztik az embereknek, akik nem biztos, hogy elorantanak egy adag penzt a friss gepre;) Foleg amellett, hogy napokig/hetekig/honapokig nem megy a program. -
#22645 Ezt értem ,de teszem azt jön még 10-15 pálya és onnantól kb nulla ember fog újként belevágni .
De nagyon úgy tűnik elég nekik a mostani userek . Igaz üresek a versenyek, de a pénzt valakik csak összedobják :) Csak majd egyszer a mostaniak is nyugdíjba mennek :::)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.18. 19:25:32 -
#22644 "Sajnos" ez a rendszer hatranya, hogy csak folyamatosan bovulo letszammal mukodne rendesen. Bovulget, de nem annyira amennyire kellene. Az uj tartalom es a sorozatok meg kellenek a edeklodes ez a lehetseges uj emberek matt. Kicsit utik egymast:) De legalabbis nagyon "ki kell talani", mikor mit adnak ki, hogyan vezetik meg, milyen licencel futtatjak stb.
Valszeg licenc es auto lenne boseggel, betehetnenek kismillio dolgot, de meg sem;)
Erre lehetnenek esetleg a kockazatos megoldasok, a sajat szerver es/vagy az AI es/vagy a tobb SR/iR nelkuli fun.
Egy jo arazassal valszeg "sokan" jonnenek az iR-be autozni, de foleg itt rendezni az online bajnoki futamokat az AC/rF2/CARS/rF1/R3E helyett.
De mivel fent kell tartani a hivatalos sorozatokat, azzal lehet eladni mint komoly eSport, igy nem lehet ugralni, nehaogy gond legyen belole;D
-
#22643 Mivel végre bekerült Le Mans, amit kb. mindenki várt, így most gondolom dobálják majd hozzá az autókat, hogy végül egy fas*a kis majdnem fullos irl mezőnyt ki lehessen állítani a pályára. Igazából én ebben nem is reménykedtem, de mostanában nagyon meg tudnak lepni ezek az iracinges arcok.
Tudnak etetni... Most nézem, hogy dobtak egy 40%-os 3 hónapos visszatérő akciót. Ahhj annyi mindent kéne venni. Drága lesz ez az év vége... :) -
#22642 Megint kiurul egy masik sorozat :)
Szerintem lassan bajban lesznek, uj cuccok kellenek, de mar a meglevoket se tudjak feltolteni emberrel. Es minel tobb tartalom van, annal lehetlenebb uj embert szerezni...
Bár úgy látszik elvannak e jelenlegi fix létszámmal, azokból eléldegélnek :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.18. 19:09:24 -
#22641 Eddig azt hangoztattak, hogy draga nekik a Ferrari, aztan meg csendben voltak;)
De tobbszor irtam, hogy kihagyhatatlan, kell!, hasonloan egy Lambohoz, Nissanhoz vagy Bentley-hez. Persze a Ferrari azert Ferrari;)
Tobbesszamban irtak, talan lesz tobb is.
Esetleg elmehetnek ismet szkennelgetni palyat is (Vallelunga, Mugello, Magione, Fiorano):)))
Valszeg nepszeru lesz, igy erdemes lesz kiadni 3 honapos kuponnal, max D4.0 kategoriaba, kulon Ferrari Cup sorozatba (is), 10 fizetos palyaval:DDDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.18. 18:57:04 -
#22640 "This video is private"
Meg sem lesz Ferrari:) -
#22639 azta!!! :) nem hittem volna hogy erre sor kerül! :)
ebből mikorra lehet kész autó? tavasz? -
#22638 Na Alex! Ferrari! Hogy is van ez? Hátha lesz majd Lambo is. -
Mik #22637 Na végre, Ferrari, mondtam hogy Ferrari nélkül nincs szimulátor (sem) :)
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.10.18. 16:44:35 -
GeriDoc #22636 "This will be the first of several models from the iconic sports car manufacturer to join the iRacing stable." Igggen.
Eddig minden autó bejelentve, majd vagy elkészült, vagy nem. Most meg semmi bejelentés, egyszer csak megjelenik.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.18. 16:28:32 -
#22635 -
twinr #22634 Tegnapi verseny! Ficza Feri is indult! :)
Pörkölde-iracers.hu III. futam -
#22633 Ment a két óvás
-
ozoli78 #22632 -
ozoli78 #22631 -
mumus70 #22630 Csak azért, nehogy szó érje a ház elejét hogy csak a heppi futamaimat örökítem meg. Hát ez nem volt az......
-
ozoli78 #22629 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D de rég jártam erre :D
van itt egy csávó már a családját is bele keverte,milyen jol keres milye telót vesz az asszonynak ,én családom tuti nyomorék stb stb ,na az ilyenre mit mondanál :D ja és 40+ os az ember
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.10.15. 11:48:40 -
Mik #22628 Moderáld magad! ;D -
#22627 Meg magammal sem. Ha rossz passzban vagyok, meg magamat is torlom;D -
#22626 Senkivel nem vagy joban ? :) Azdeszar lehet ! :D