25347
-
zimapeti #22745 Padlószőnyegem van 5*3-as a legkissebb... hm, nem szarral gurigázol:))
Viszont a pc-d űber gagyi, 5 éve volt gyenge közép kategória, én legalább 5960x, 4,5-re húzva, 64gb ram, 1080 sli-re gondoltam:( -
Ha már itt tartunk nincs valahol valami jó kis összefoglaló, ajánló vagy ilyesmi 3 monitoros összeállításhoz? Szeretnék fejleszteni 3 monitorra és jól jönne valami kis segítség hozzá, hogy viszonylag olcsón, használható cuccot vegyek. Vagy ha valaki, aki ért a monitorokhoz és akar segíteni rám is írhatna privátban. Megköszönném azt is. :)
-
mumus70 #22743 160 E-be került 40%-os teherautóról leesős engedménnyel. Rábízom a fantáziádra. Szerintem a legnagyobb szőnyeged is kisebb mint a képátlója.....
-
GeriDoc #22742
-
zimapeti #22741 Ez annyira messze van az erőműtől, mint én Jeruzsálemtől, ha így méred a szobányi méretet is akkor már nem is irigykedem mekkora tv-d van, rákérdezek, 24-es? :)) -
twinr #22740 második találkozásunk Barrichello cspaatával -
mumus70 #22739 Intel Core i7 3,4GHz, Kingston 16 GB DDR3, GeForce GTX 760 2GB, WIN10, Logitech G27. Nemtom mi az az imput lag, de amíg nem tudom, addig nem is érdekel. :D 3 moncsit meg nem akarok, nem fér el az asztalomon, meg már tök jól megszoktam hogy a tévén majdnem akkora az előttem lévő autó segge mint a valóságban. :D -
ozoli78 #22738 Enyem nem erőmű , de majdnem full grafon 5760x1080 220 + fps :D
Akassz ra még 2 monitort nem kell maxolnod.
Milyen kártyád van?
Igaz en csak iR t hasznalom , mondjuk most kicsit beragtam , mondom előveszek valami mást ...
Egyből megbocsajtottam iR nek :D
Gondolom vágod ,hogy a tv nek nagyon nagy az input lagja.
-
mumus70 #22737 De mondjuk a PCARS-hoz igen. Na most nálam az is úgy megy mint egy multiplex mozifilm, méghozzá ultra beállítással. Ja, és közben meg 8 film jön torrenten.......
Arról már nem is beszélek, hogy ezek mellett még megy 2 forex robot, mert hogy a netem is ki van maxxolva.... 
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.10.30. 12:28:08 -
ozoli78 #22736 " 170 - 260 között van stabilan. Jó, mondjuk az igaz hogy egy olyan erőmű zakatol az asztalom alatt"
erőmű ?lol
1 tv hez nem kell erőmű ,hogy 200 fps legyen
-
-
Újraindítás, windows update felrakása, plusz driver frissítés, megint 200 fölött hasít class 2 beállításokkal. Mintha ezek összebeszélnének, mindig van egy iR update, aminél elcsesződik az egész. De látom win10-en is ennyit érnek a frissítések. -
mumus70 #22733
-
A Hummer jo cucc, egyszer en is elkeztem gyujteni ra; de nem volt bizadalmam a genetikai fejlesztesekben, es mivel ~300 ev alatt jonne ossze a penz, lemondtam rola, nem ernem meg:))
-
Mik #22731 A Balaton jegére ne menj vele azt nem bírja, amúgy jó kis dög. :) -
mumus70 #22730 Nálam bármi történik, mindig 170 - 260 között van stabilan. Jó, mondjuk az igaz hogy egy olyan erőmű zakatol az asztalom alatt, ami nektek elérhetetlen kategória.....
Ti is kereskedjetek Bináris opciókkal!
Most épp egy Hummer-re teszegetek félre, télen nem szeretek motrozni igazán, 4 év futárkodás után....
-
Azt csináltam, kétszer is :S
Most nézem, hogy elvileg csak LeMans lett módosítva, az is jó azért egy 24 órás verseny előtt pár órával. -
zimapeti #22728 Futtasd újra az automata grafikai beállításokat, nekem attól megszokott javulni, abból mindig visszaveszek és jobb lesz, a következő frissítésig:) -
30-40 fps volt azzal a beállítással, ami néha felment 240 fölé is, de a 180 szinte mindig megvolt. Egyszerűen nem értem. -
Nem probaltam, de ha nekem eltunt, az\ kellemetlen, mert akkor most –100 alatt jarhatok:DD -
Mostani két update-tel másnak is eltűnt 100-150 fps? Auto config is csak class 4 beállítást csinál (eddig class2-3), és alig vagyok 60 fps fölött. Valahogy minden egyes update elbassza nekem ezt. -
twinr #22724 LeMans linkje ahol élőben követhetitek!
LeMans 24h -
twinr #22723
-
mumus70 #22722 A 103 km-es nem lehetett gyenge kör..... :D -
Bizalomgerjeszto nyitokep iR posztolt videohoz:))
-
Dlot #22720 Fura pálya, néhány szakaszon nyugodtan ki lehet menni a wc-re, van rá idő :D
Magasabb kategóriában vagy endurancen biztos nagyobb fun. -
-
A legcumisabb resz, amit igazabol "sose" lehet jol megcsinalni;)
-
Írj egy ajánlatot szerintem. Nem találok ilyet sehol használtan, talán 30-35 körül mentek amíg voltak.
Leo kábel nincs hozzá, van benne külön elektronika, a programot meg amivel beállítod a pedálokat elküldöm, magyar fejlesztés, 12 bites felbontással. Ha akarsz még köthetsz rá potmétereket meg gombokat is akár, persze elég szar bevezetni oda a kábeleket :) -
GeriDoc #22716 Inkább az a baj, hogy mi van, ha elő akarod venni, hogy tanulj belőlük? 
Grat., jól néz ki.
Bár nem akartam ilyesmit mostanában, de mennyi a G25 pedál, és Leo kábel van hozzá?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.25. 21:50:28 -
Méret szerint vannak azok összerakva, mind A4-es
-
mumus70 #22714 Holnap szeretnék egy olyan képet, amin azok a füzetek méret szerint összerakva, glédában sorakoznak egymáson!
-
Itt már látszik. Ha kijavítom kipróbálom majd rövidebb gumirugóval, hogy milyen. Meg a csavarrugót is puhábbra cserélem, hogy meglegyen a tökéletes érzés.
C-spec road atlantán az egyenes végén kifékezem magam, jobban tudom adagolni, mint a G25-öt a loadcellel. -
Dlot #22712 Fék nem látszik a képen, a lényeg :) -
Pici off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fáj a derekam, annyira kemény a gázban a rugó
Kuplungnak jó, de gázba nem, heel and toe-zni esélytelen vele. Meg a fék már elhajlott, dehát na, majd ami beszart azt kivágom vastagabb anyagból. A DC01 meg S235 az mégiscsak biliacél, optimista dolog volt azon a részen azt használni.
Ugyanitt loadcelles G25 pedálsor eladó! :D -
ozoli78 #22710 Akkor mostmar tudjuk a titkodat :D -
Dlot #22709 Ez jövő! Grat hozzá. Következő generációra tuti benevezek, ha kiforrja magát a technológia. -
twinr #22708 Jaja, most a Meki megy. Legalábbis LeMans-ban az volt a tuti. Szívesen mentem volna de inkább a Corvettel gyakorolta. Na az lesz kihívás, 24 óra ezzel a szörnnyel! :) -
GeriDoc #22707 Kár ágálni ellene, akinek bírja a szeme (meg van rá pénze), annak ez a legjobb, legélethűbb cucc. Korábban én sem tartottam jónak, de inkább azért, mert azt gondoltam, hogy lassabbak lesznek vele az emberek, de ahogy Peti is bizonyítja, hozható vele ugyanaz a tempó.
Viszont az 50ms-os tv, hát nem tudom.
-
zimapeti #22706 Hajadra kenheted:) max tv nézésre jó, próbáltam 42" 4k-t szép a képe, de akkor se látod térben, nincs meg az az érzés, hogy valóban ott vagy az autóban, ennyi