iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legnagyobb isten aldasa a rokisorozat !
Hogy ott szakadna meg aki kitalalta ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.13. 22:44:23
Hogy ott szakadna meg aki kitalalta ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.13. 22:44:23
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem értem ilyenkor miért nem tudtok türelemmel várni egy -két órát. Teljesen jó minden, és a múlt heti nagy frissítés után is másfél órával minden ment. Most is csak abból van baj, hogy ilyenkor bezuhan tízezer ember egyszerre, és nem bírja a szerver, amúgy a frissítésekkel semmi gond sincs.
iracing the 'real' race.
Van egy hangja😮
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem is egy kurva rossz meglepetés lett. Valakinek nyilván bejön, de én azt a meglepést szeretem, amiért nem kell fizetni. <#banplz>#banplz>
Ennyi erővel bármi ami a tescoban van, az meglepetés. <#banplz>#banplz>
Ennyi erővel bármi ami a tescoban van, az meglepetés. <#banplz>#banplz>
te aztán megértő vagy az iRacing irányába 😊 (ha ez vígasztal én is melózok..)
Nálam szintén. Komolyan kezdem már unni ezt a szarakodást.<#shakehead>#shakehead>
Amin latszik, hogy kevesen szamitottak "egyszeru" tartalomra mint "meglepetes" (ha valaki arra vagyott, akkor a legtobben Porsche licensz(ek)re tippeltek), hogy a kozvetites alatt, a kezdeti minimalis dislike a vegen mar erosen kozelitette a like szintjet. Amit gyorsan ki is kapocsoltak a TY video alol, ne lehessen latni😄
Megvettem, csak letolteni nem lehet, total halal van😄 Majd holnap. Igy legalabb befejezem a munkat😛
Na megvette valaki a retro AUDIT? 😊 hol lehet egyáltalán menni vele? én nem látok series-t hozzá...
<#eljen>#eljen>
Kormányon látod mennyi van belőle vissza, nyolc vagy tíz lehetőséged van.
iracing the 'real' race.
Az lenne a meglepi ha zökkenő mentesen menne az átállás ,legalább is nem 1-2 "napos-órás" leállásokkal,de ezt már nem érem meg asszem...<#beka2>#beka2>
Írják ki hogy 0-24-ben nem elérhető minden átállásnál az oldaluk azt kész,de ez a tili-toli amatőr nagyon...
Ja hogy az negatív reklám,na igen nehéz bevallani hogy minden átállásnál kell majd 1 hét mire minden megy rendesen....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.13. 20:20:25
Írják ki hogy 0-24-ben nem elérhető minden átállásnál az oldaluk azt kész,de ez a tili-toli amatőr nagyon...
Ja hogy az negatív reklám,na igen nehéz bevallani hogy minden átállásnál kell majd 1 hét mire minden megy rendesen....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.13. 20:20:25
Indy Push To Pass gombról kaphatnék némi infót? Mikor, hányszor lehet nyomni, egy körön számolják, vagy van egy keret, meg ilyenek?
Cadilac kel volt mar egy eves is tok ingyen 😊
Amugy meg, egy email cim kell es mehet a masodik acc ha valaki ingyen kiprobalna .
Amugy meg, egy email cim kell es mehet a masodik acc ha valaki ingyen kiprobalna .
Igen, ez a promo melle a negativ reklam😉 Ha esetleg jonne valaki uj, 1 ora kinlodas utan elmegy a kedve az egesztol. Bar a normal iR oldal megy, fizetni tud, max a Members resz nem mukodik😄
Miert, ha ingyen lenne a jelenlegi elofizetoknek, az megdobna?! <#idiota>#idiota>
Ingyen adjak nekik az auto, de attol meg ki kell fizetniuk 12$-t a 3 honapert. Ami persze akcios, foleg autoval egyutt, de jelenleg is vannak ilyen 12$-os autos akciok (Kia, Ford GT), egyeb auto nelkuli 3 honaposok 5-10$-ert, vagy egyeb helyeken 3 honap ingyen.
Semmi olyat nem csinalnak, mint ami eddig nem lett volna.
Es ezeknek valoban lehet elofizeto csalogato hatasa. Harmad aron kapnak elofzizetest es egy autot, plusz ott van a 2 tucat alap tartalom, ami azert nem rossz. Talan maradnak nehanyan.
Vagy, eeve sokan csak az akcios, olcso, ingyenes reszt hasznaljak, 3 havonta kicsengetik az 5-15$-t, jo nekik a rookie, ha esetleg mar rauntak, most ugyanugy 12$-ert, Pistike12 neven korozhetnek ezzel az autoval is😉
Ingyen adjak nekik az auto, de attol meg ki kell fizetniuk 12$-t a 3 honapert. Ami persze akcios, foleg autoval egyutt, de jelenleg is vannak ilyen 12$-os autos akciok (Kia, Ford GT), egyeb auto nelkuli 3 honaposok 5-10$-ert, vagy egyeb helyeken 3 honap ingyen.
Semmi olyat nem csinalnak, mint ami eddig nem lett volna.
Es ezeknek valoban lehet elofizeto csalogato hatasa. Harmad aron kapnak elofzizetest es egy autot, plusz ott van a 2 tucat alap tartalom, ami azert nem rossz. Talan maradnak nehanyan.
Vagy, eeve sokan csak az akcios, olcso, ingyenes reszt hasznaljak, 3 havonta kicsengetik az 5-15$-t, jo nekik a rookie, ha esetleg mar rauntak, most ugyanugy 12$-ert, Pistike12 neven korozhetnek ezzel az autoval is😉
Az lenne a legszebb, ha beraknák C-be.<#nyes>#nyes><#fogmosas>#fogmosas>
Azért az eléggé szemét húzás, hogy csak az új regeknek van ingyen, ez nem fogja megdobni az előfizetők számát az is ziher.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ebbol is latszik, az iR-tol azert olyan drasztikus meglepetesekre nem kell szamitani, nem igy mukodnek.
A "nagyatlag" tippek egyeike sem jott be: Porsche/LMP1 vagy egyeb mostani marka, sorozat, GT3 frissites (McLaren) vagy bovites (Nissan, Ferka, Lambo, Bentley); regen keszulo dolgok befejezese/megjelenese; valami komolyabb platformot vagy rendszert erinto valtozasok.
Erre total nem szamitottam, betesznek egy regi autot, sajat, kulon sorozattal (mert gondolom az is kell hozza). Ez total nem volt eddig az iR stilusa, koncepcioja, vagyis valoban meglepetes volt😄
A "nagyatlag" tippek egyeike sem jott be: Porsche/LMP1 vagy egyeb mostani marka, sorozat, GT3 frissites (McLaren) vagy bovites (Nissan, Ferka, Lambo, Bentley); regen keszulo dolgok befejezese/megjelenese; valami komolyabb platformot vagy rendszert erinto valtozasok.
Erre total nem szamitottam, betesznek egy regi autot, sajat, kulon sorozattal (mert gondolom az is kell hozza). Ez total nem volt eddig az iR stilusa, koncepcioja, vagyis valoban meglepetes volt😄
PR-kod regen gyakran volt, tobb autonal is. Talan most is vannak meg, a lenti kodok alapjan (Kia, Ford GT). Nincs ezzel gond, ez igy mukodik😉
Masodik reszt irt, nem meg egy meglepit😉 Bar a masodik resz jelenthet megegy meglepit is;D
De a videobol is latszik, mi mennyi ido/munka, ha 2015 szeptembereben szkenneltek😉)
De a videobol is latszik, mi mennyi ido/munka, ha 2015 szeptembereben szkenneltek😉)
Új tagoknak ingyen PR-AUDI90 kóddal, öregek meg dögöljenek meg?!😄
20-án lesz még egy meglepi.
20-án lesz még egy meglepi.
Tudtam hogy jó ez a pletyka lap<#awink>#awink>
audi quatro
LMP1-es Porsche, Monacoban, esőben. És mindenki boldog. 😊
Vagy gyári T-cam nézet.... 😄 😄
vagy Audi IMSA GTO<#buck>#buck>
Sot, mukodne online is! Mindenki egyszer hasznalhatja, es mindenkinel "visszatekeri" a versenyt😊<#idiota>#idiota> Igazi csucs technika lenne😊)))
Valszeg berakjak a flashback-et.😊
Én csak remélni tudom, hogy valami "kézzel fogható" lesz. Nem csak egy sima licensz bejelentés. Mondjuk a BTCC-s Honda. 😊
Talan "meglepetest" irtak, de azert az sem lenne csalodas, ha egy mar sok-sok eve fejlesztett dolog kapna "vegre" valami pontos megjelenest (hang, urtkozes/tores, GUI).
Az 5. körben nem mertem fékezni és befordulni a HPD előtt, szerintem letarolt volna.... 😄 A 7. körben meg ahogy rám verte a törmeléket a figura az zseniális volt! 😄
én is várom nagyon!
ha már bejelentett fuckó lenne akkor csalódott lennék.
én nagyon nagyon nagyon nagyon 😄 ismétlem nagyon reménykedek porsche-s tartalomban 😊
bár nagy valószínűséggel dirt lesz
ha már bejelentett fuckó lenne akkor csalódott lennék.
én nagyon nagyon nagyon nagyon 😄 ismétlem nagyon reménykedek porsche-s tartalomban 😊
bár nagy valószínűséggel dirt lesz
!Forza Ferrari!
Kivancsi leszek az esti "meglepetes" prezire. Eleg sok lehetoseg van, lehet "ismert", "vegre" vagy "Bakker!" bejelentes is😊
Lehet valami evek ota keszulo, bejelentett, ismert "funkcio": GUI, hang engine, tores- es utkozes modell, dinamikus napszak, idojaras stb.
Vagy uj fontosabb licensz, gyarto, marka, sorozat: Porsche, W/BTCC, rally, gokart akarmi.
De a platform bovites is fontos (a Linux-ok es a MAC mellett), igy lehet konzol (elsosorban Xbox) is😉
Persze lehet valami egyertelmu, de megis az elo-promo miatt fontos dolog is, pl. az esetleg ev vegen megejeleno dirt reszbol mukodes, jatekmenet bemutato resz.
Lehet valami evek ota keszulo, bejelentett, ismert "funkcio": GUI, hang engine, tores- es utkozes modell, dinamikus napszak, idojaras stb.
Vagy uj fontosabb licensz, gyarto, marka, sorozat: Porsche, W/BTCC, rally, gokart akarmi.
De a platform bovites is fontos (a Linux-ok es a MAC mellett), igy lehet konzol (elsosorban Xbox) is😉
Persze lehet valami egyertelmu, de megis az elo-promo miatt fontos dolog is, pl. az esetleg ev vegen megejeleno dirt reszbol mukodes, jatekmenet bemutato resz.