iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként is jó lenne cserélni mert az OXXO már nem játszik semmilyen szinten.
iracing the 'real' race.
"Ha a fejlesztok is host-oltak, akkor talan "benazas" volt megint😊) Erre nem 1-2 napig keszultek, illett volna megoldani rendesen."
teljesen egyetértek. adott egy izonyat igényes maximalista (sok mindenbenben tökéletességre törekvő) szimulátorfejlesztői hozzáállás,
a másik oldalon pedig ezek a furcsaságok, pl ez a bedobott meglepi Audi, az überciki UI felülettel (tudom tudom készül az új site, de könyörgöm forumon kell érdeklődni h akkor lesz széria vagy host-ok között keresgéljek, vagy csak tesztelhetek egyedül..)
teljesen érthetetlen, ez a része nagyon amatőr.
És pl az árára én nem panaszkodok..
jöjjenek csak az új tartalmak, én fizetek, csak kicsit logikusabban és átláthatóbban is kommunikáljanak...
teljesen egyetértek. adott egy izonyat igényes maximalista (sok mindenbenben tökéletességre törekvő) szimulátorfejlesztői hozzáállás,
a másik oldalon pedig ezek a furcsaságok, pl ez a bedobott meglepi Audi, az überciki UI felülettel (tudom tudom készül az új site, de könyörgöm forumon kell érdeklődni h akkor lesz széria vagy host-ok között keresgéljek, vagy csak tesztelhetek egyedül..)
teljesen érthetetlen, ez a része nagyon amatőr.
És pl az árára én nem panaszkodok..
jöjjenek csak az új tartalmak, én fizetek, csak kicsit logikusabban és átláthatóbban is kommunikáljanak...
Valaki T300-as shotolja már le, hogy van belőve az FFB, driver...
Én nem tudom, de nekem kurvaszar 😊 Vagy ez ilyen, a fene tudja, van egy jó adag ellentartás kanyarban ,alatta alig érezni valamit ..
Én nem tudom, de nekem kurvaszar 😊 Vagy ez ilyen, a fene tudja, van egy jó adag ellentartás kanyarban ,alatta alig érezni valamit ..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha csinalsz egy kepet/bannert (465×85px), akkor kiteszem promo bannernek a mostani iRacers.hu-val felesben.
Lehet "dinamikus" is (persze a feltoltes nem jatszik😛), de ha van szerveren fix IMG cim, akkor barmikor tudjatok cserelni a kepet.
Lehet "dinamikus" is (persze a feltoltes nem jatszik😛), de ha van szerveren fix IMG cim, akkor barmikor tudjatok cserelni a kepet.
19-én hétfőn kezdődik az őszi bajnokságunk , mindenkit várunk sok szeretettel.
iRacers.hu & Pörkölde.hu őszi bajnokság

iRacers.hu & Pörkölde.hu őszi bajnokság

töröld ki a dokumntumok/iracing mappábol a joycalib fájlt hátha segít
esteleg az autok setup mappájábol is
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.15. 11:28:08
esteleg az autok setup mappájábol is
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.09.15. 11:28:08
Sracok az mitol lehet, hogy mentem egy versenyt, aztan elmentem reggelizni es mire vissza jottem, megszunt letezni a kormanyom. Kiprobaltam mas szimmel, mukodik hibatlanul, de az iRacing nem erzekeli es nem lehet ujra settingelni sem, mert non detected. kihuzom es ujra csatlakoztatom, akkor sem. <#help>#help> Mit lehet tenni? (meg a gep restartot nem probaltam, de ma estig mar biztos nem lesz ra idom, szal inkabb holnap reggel probalkozok vele)
pedal to the metal...
Ha a fejlesztok is host-oltak, akkor talan "benazas" volt megint😊) Erre nem 1-2 napig keszultek, illett volna megoldani rendesen.
A jelenlegi megoldast sem tartom korrektnek vagy szerencsesnek, illene egy masik szerver is, kizarolag alap csomagos palyakkal.
De gazabol ok tudjak, ok ismerik a statisztikat (jelentkezok, vasarlasok, hasznalat), talan egy uj elofizeto az akcios csomag/auto melle, lazan bevasarol meg 5 palyat is😊 Ha igy van, akkor nincs ezzel gond, ez elsosorban uzlet😛
A jelenlegi megoldast sem tartom korrektnek vagy szerencsesnek, illene egy masik szerver is, kizarolag alap csomagos palyakkal.
De gazabol ok tudjak, ok ismerik a statisztikat (jelentkezok, vasarlasok, hasznalat), talan egy uj elofizeto az akcios csomag/auto melle, lazan bevasarol meg 5 palyat is😊 Ha igy van, akkor nincs ezzel gond, ez elsosorban uzlet😛
én úgy néztem hogy páran a fejlesztők közül is hostoltak szervereket, van akinek a neve alatt 4 szerver ment, nevére nem emlékszem
érdekes megoldás volt ez tény, de azért meg lehetett oldani 😊
érdekes megoldás volt ez tény, de azért meg lehetett oldani 😊
!Forza Ferrari!
Mar az auto megjelenese utan kozvetlenul is volt vagy 15-20 szerver, 3$/futam koltsegert😉))
Nem piszkalni akarom oket, nem az a nehany tucatszor 3$ a lenyeg, csak az elv. De ez foleg a promohoz tartozo szolgaltatas es az ujak becsabitasanal lehet gond.
Ha valoban jottek uj elofizetok, hirtelen kicsengettek a penzt, illett volna a sorozatok legtetejere azonnal feltolni a futam lehetoseget (2 palyaval, Le Mans mint ujjal es egy ingyenessesel); ott egyertelmuen latszik a lehetoseg, tuti tele lett volna emberrel, az uj ember kiszurja, hasznalja, (talan) megtetszik neki az egyszeru porgos hasznalat.
Ehelyett, ha egyaltalan ratalalt, mehetett Host-ra, ami nem tudom milyen volt, de ha nagyreszt csak fizetos palyak es gyakorlasok voltak, akkor nem a legjobb reklam.
Persze ez az elso 1-2 nap volt, most mar tesztelhetik hivatalos szerveren is az autot, plusz 15$-ert😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.15. 09:57:24
Nem piszkalni akarom oket, nem az a nehany tucatszor 3$ a lenyeg, csak az elv. De ez foleg a promohoz tartozo szolgaltatas es az ujak becsabitasanal lehet gond.
Ha valoban jottek uj elofizetok, hirtelen kicsengettek a penzt, illett volna a sorozatok legtetejere azonnal feltolni a futam lehetoseget (2 palyaval, Le Mans mint ujjal es egy ingyenessesel); ott egyertelmuen latszik a lehetoseg, tuti tele lett volna emberrel, az uj ember kiszurja, hasznalja, (talan) megtetszik neki az egyszeru porgos hasznalat.
Ehelyett, ha egyaltalan ratalalt, mehetett Host-ra, ami nem tudom milyen volt, de ha nagyreszt csak fizetos palyak es gyakorlasok voltak, akkor nem a legjobb reklam.
Persze ez az elso 1-2 nap volt, most mar tesztelhetik hivatalos szerveren is az autot, plusz 15$-ert😄
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.15. 09:57:24
Korrektebb lett volna az auto megjelenesevel parhuzamosan azonnal elinditani. Nem mintha az az 1-2 nap vagy mintha hasznaltam volna..., de akkor is😊
Van GTO fun
Kivancsi leszek mi a lesz a meglepi, de ugy nez ki a talalgatast mar le lehet szukiteni a tartalomra, a kulonfele funkciok kilove.
Az Audi-bol es a VW-csoportbol kiindulva, egy Audi TT Cup sem lenne rossz, azt most sok helyen toljak😛
Az Audi-bol es a VW-csoportbol kiindulva, egy Audi TT Cup sem lenne rossz, azt most sok helyen toljak😛
Tippem szerint, HA regi NASCAR auto lesz a kovetkezo meglepetes, akkor a Gen3 lesz. Bar nekem a Gen2 jobban tetszene😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a régi nascar olyasmi lenne, mint az rF2-ben az a 4 sebességes gép, akkor az is elég jó lenne. Én már megvárom a vásárlással, hogy mit mutatnak be jövőhéten.
Kicsit OFF😊
Az R3E gyorsan lepett az iR huzasara, es akciozta a GTO Car csomagot palyaval egyutt;DDD
Az iR is elgondolkodhatna egy ilyen kissebb koncepcio valtason, ha egy ilyen kategoria bovites van, akkor nem 1 autot adnak, hanem azonnal egy csomagban 3 darabot (max. 1,5-szeresaron: ~18-20$). Jo az Audi, de talan valaki jobban raizgulna egy Ford-ra vagy Nissan-ra. Es azonnal szinesebb lenne a mezony.
Bar most ez az Audi, kicsit lehuzos jelleggel jott, se sorozat se semmi?! Nesztek, autozzatok, es fizessetek hosted szervert, ha online-ozni akartok. Mert logikus, hogy menni akarnak az emberek vele.
Alap lett volna, hogy ha nem is teszik be azonnal a hivatalos sorozatok koze, akkor legyen fun sorozat, legalabb 3 ingyenes es 3 fizetos palyaval, ketszer rotaljak vegig a szezont.
Persze, lehet almodozni, talan jovoheten jon hozza meg egy GTO, vagy egy palya, vagy akarmi, de hat... Elobb tolnak ki hasonlo stilusban egy 30 eves NASCAR autot a "masik" csapatnak.
Az R3E gyorsan lepett az iR huzasara, es akciozta a GTO Car csomagot palyaval egyutt;DDD
Az iR is elgondolkodhatna egy ilyen kissebb koncepcio valtason, ha egy ilyen kategoria bovites van, akkor nem 1 autot adnak, hanem azonnal egy csomagban 3 darabot (max. 1,5-szeresaron: ~18-20$). Jo az Audi, de talan valaki jobban raizgulna egy Ford-ra vagy Nissan-ra. Es azonnal szinesebb lenne a mezony.
Bar most ez az Audi, kicsit lehuzos jelleggel jott, se sorozat se semmi?! Nesztek, autozzatok, es fizessetek hosted szervert, ha online-ozni akartok. Mert logikus, hogy menni akarnak az emberek vele.
Alap lett volna, hogy ha nem is teszik be azonnal a hivatalos sorozatok koze, akkor legyen fun sorozat, legalabb 3 ingyenes es 3 fizetos palyaval, ketszer rotaljak vegig a szezont.
Persze, lehet almodozni, talan jovoheten jon hozza meg egy GTO, vagy egy palya, vagy akarmi, de hat... Elobb tolnak ki hasonlo stilusban egy 30 eves NASCAR autot a "masik" csapatnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem is mukodott, de azert irtam "ugy ahogy", ne arra keszuljon valaki, hogy ez 100%-os, orakig tarto, ingyenes teszt😊
Hat nekem akarmit mondtok , ezt az uj vagy regi versenyzo beszervezest rohadt rosszul csinaljak.
Lenyegeben igen, mert vagy tul gyorsan update-elnek, es nincs idod kiprobalni; vagy "annyira" update-elnek, hogy meg van halva az egesz rendszer, vagyis ugy sem mukodik semmi😄D
Gondolom ez ilyen csillageggyuttallas ize ....😊
A banner alatt a harmadik (iR TestDrive). De az csak akkor mukodik, ha eppen megy az update, es a hivatalos oldal nem elerheto. Vagyis 3 havonta egyszer;D
jaja tényleg!
érdemes rámenni minden sorozatra és letölteni a szükséges updateket
érdemes rámenni minden sorozatra és letölteni a szükséges updateket
!Forza Ferrari!
Egyébként nem kell túl sok fantázia a folytatáshoz.... kövi meglepetésnek kijön a Ford Capri, meg valami korabeli BMW, és indul is a VLN bajnokság!
Az edzesen/idomeron szamndekosan csinalnak homokozot a palyabol?!😊 <#idiota>#idiota>
Multkor beneztem valahova, es verseny elott szandekosan megszortak egy kanyart😄D
Multkor beneztem valahova, es verseny elott szandekosan megszortak egy kanyart😄D
Én mondom ez a gyökér tutira cracket szív!
Valószínűleg lesz valami, twitteren utaltak rá.
Egyébként eddig is ennyi kavicsot vertek fel az autók? Nekem úgy tűnik, mintha megkétszerezték volna.
Egyébként eddig is ennyi kavicsot vertek fel az autók? Nekem úgy tűnik, mintha megkétszerezték volna.
najó de ilyen volt már h kijön egy autó és nincs hozzá széria?
egyébként félreértések elkerülése végett, nekem maximálisan elég ez az autószám, mindenki talál kedvére valót + el lehet benne mélyedni,
nem vesztegeti senki sem az időt felesleges tesztelgetésekre 4-500 autó között 😊
egyébként félreértések elkerülése végett, nekem maximálisan elég ez az autószám, mindenki talál kedvére valót + el lehet benne mélyedni,
nem vesztegeti senki sem az időt felesleges tesztelgetésekre 4-500 autó között 😊
Volt mar korabban legalabb 2 auto (VW, Kia) ami hasonlo hirtelenseggel jelent meg.
Gondolom sokkal tobb licencuk van es mar szkennelt autojuk, mint amirol tudunk. valszeg ha elmentek szkennelni az Audi-hoz, akkor nem alltak meg 2 autonal. Harom dolog miatt nem tudjak kitolni oket: nincsnek vagy nem lesznek hozza rendes muszaki adatok (emiatt voltak mar autok amelyek elmultak); nem "egeszseges" a tulsagosan gyakori tartalom eladas; es ezekhez illik sorozatot inditani (ami szerver, eroforas, penz, es a letszamot is szabdalja).
Ha lenne valami uj rendszer a mostani kizarolag fix, online sorozatokon kivul (sajat szerver, AI), akkor beleferne tucatjaval kitolni az autokat😊 Aztan a szezonok elott szavaztatni vagy a nepszeruseg alapjan allitani ossze beloluk a sorozatokat.
Gondolom sokkal tobb licencuk van es mar szkennelt autojuk, mint amirol tudunk. valszeg ha elmentek szkennelni az Audi-hoz, akkor nem alltak meg 2 autonal. Harom dolog miatt nem tudjak kitolni oket: nincsnek vagy nem lesznek hozza rendes muszaki adatok (emiatt voltak mar autok amelyek elmultak); nem "egeszseges" a tulsagosan gyakori tartalom eladas; es ezekhez illik sorozatot inditani (ami szerver, eroforas, penz, es a letszamot is szabdalja).
Ha lenne valami uj rendszer a mostani kizarolag fix, online sorozatokon kivul (sajat szerver, AI), akkor beleferne tucatjaval kitolni az autokat😊 Aztan a szezonok elott szavaztatni vagy a nepszeruseg alapjan allitani ossze beloluk a sorozatokat.
még csak teszt, illetve tegnap este volt 13db hosted szerver 😊
biztos hogy lesz sorozat ahol lehet versenyezni majd ezzela döggel!
biztos hogy lesz sorozat ahol lehet versenyezni majd ezzela döggel!
!Forza Ferrari!
Szia, csak tesztelni lehet vele? vagy lesz hozzá bajnokság? vagy nem tudjuk még. 😊
Mondjuk ha az van h stay tuned , another big surprise, (next tuesday) akkor az is benne van h lesz valami másik verda és akkor bedonak rá egy szériát ahol mehet mind2...
persze 100% találgatás, de valaki látta ezt az Audit "jönni" ?? 😊
iRacing lett az új Apple, simán titokban tartották. 😊
A Dirt-ös poén is vicces volt ahogy óriás kamunak indult..
Utoljára szerkesztette: VincentVG, 2016.09.14. 11:53:08
Mondjuk ha az van h stay tuned , another big surprise, (next tuesday) akkor az is benne van h lesz valami másik verda és akkor bedonak rá egy szériát ahol mehet mind2...
persze 100% találgatás, de valaki látta ezt az Audit "jönni" ?? 😊
iRacing lett az új Apple, simán titokban tartották. 😊
A Dirt-ös poén is vicces volt ahogy óriás kamunak indult..
Utoljára szerkesztette: VincentVG, 2016.09.14. 11:53:08
ez az audi kurvajó lett!
iszonyat élmény vele menni!! Ha pedig gyors is akarsz lenni akkor előtte a kezeidet melegísd be! 😄
iszonyat élmény vele menni!! Ha pedig gyors is akarsz lenni akkor előtte a kezeidet melegísd be! 😄
!Forza Ferrari!
Akkor legyen egy oras licensz, egyszu ez ! 😊
Nincs.
Pedig ilyen bejelentkezessel es hitelesitesekkel nyugodtan megoldhatnak. Nem tudom mi lehet az oka, uzleti vagy biztonsagi/technikai?!
Technikailag minden tartalom duplan csomagolva van (online + sajat gepes/login-es hitelesites es kodolas, aztan tomorites). Ha adnanak 1 orara tesztelesi lehetoseget, nem hinnem, hogy ki lehetne jatszani, eleve adatbazisban tarolja az infot, de eleve a session is alapbol lejar (meg a rendes vasarolt dolgoknal is). Meg egyedul sem lehetne trukkosen hasznalni, nemhogy online.
Persze lehet uzleti vagy licenc gond is, mivel itt nem "tartalom vasarlas", hanem szigoruan licenceles van, kizarolag online kapcsolattal (a szoftver megujulo, a tartalmak egyszeri dijasok).
Igy valszeg, a barmit ki lehet probalni 1 orara, hivatalosan nemmukodhetne.
De, ha valoban licenc gond, akkor egy nem nepszeru, de megmagyarazhato modszerrel, talan megoldhato lenne😉 Elofizetest emeltek, ami a 8 ev elteltevel logikus/szukseges volt (eleve a dollar arfolyam is durvan nott: 148–280). Igy emesztheto lenne a tartalom aranak novelese is, minden plusz 1$-ral😉 De azt a plusz bevetelt attolhatnak az alkalmi (1 oras teszt) licenc-szerozdesek dijaba😄
Bar egyszerubb lenne valami normalisabb megoldas😊
Pedig ilyen bejelentkezessel es hitelesitesekkel nyugodtan megoldhatnak. Nem tudom mi lehet az oka, uzleti vagy biztonsagi/technikai?!
Technikailag minden tartalom duplan csomagolva van (online + sajat gepes/login-es hitelesites es kodolas, aztan tomorites). Ha adnanak 1 orara tesztelesi lehetoseget, nem hinnem, hogy ki lehetne jatszani, eleve adatbazisban tarolja az infot, de eleve a session is alapbol lejar (meg a rendes vasarolt dolgoknal is). Meg egyedul sem lehetne trukkosen hasznalni, nemhogy online.
Persze lehet uzleti vagy licenc gond is, mivel itt nem "tartalom vasarlas", hanem szigoruan licenceles van, kizarolag online kapcsolattal (a szoftver megujulo, a tartalmak egyszeri dijasok).
Igy valszeg, a barmit ki lehet probalni 1 orara, hivatalosan nemmukodhetne.
De, ha valoban licenc gond, akkor egy nem nepszeru, de megmagyarazhato modszerrel, talan megoldhato lenne😉 Elofizetest emeltek, ami a 8 ev elteltevel logikus/szukseges volt (eleve a dollar arfolyam is durvan nott: 148–280). Igy emesztheto lenne a tartalom aranak novelese is, minden plusz 1$-ral😉 De azt a plusz bevetelt attolhatnak az alkalmi (1 oras teszt) licenc-szerozdesek dijaba😄
Bar egyszerubb lenne valami normalisabb megoldas😊
De van csak jóban kell lenni avval akinek megvan !<#awink>#awink>
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Olyan lehetoseg nincs , hogy az ember kiprobaljon egy autot vasarlas elott ?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.14. 09:15:32
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.14. 09:15:32
Csak onnan gondoltam a Sachsenringre, mert ott tesztelgették az Audit. Lehet, hogy egyúttal kaptak engedélyt pályascannelésre is.
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.09.14. 00:12:02
Utoljára szerkesztette: shiet, 2016.09.14. 00:12:02
Az a palya jo lenne, de valszeg nem lesz:/
Ezekutan vagy egy Audi LMP lesz (kicsi a lehetosege) vagy inkabb egy 80-90-es evekbeli NASCAR. Igy mindket csapat kap valamit.
Ezekutan vagy egy Audi LMP lesz (kicsi a lehetosege) vagy inkabb egy 80-90-es evekbeli NASCAR. Igy mindket csapat kap valamit.
Köszi! Csak még egy ucsó kérdés: Egyszer kell megnyomni mint a DRS-t, vagy addig megy amíg nyomom? Csak azé kérdezem mert egyszer mentem pár versenyt régebben, és úgy a 10. után kezdtem gyanakodni valami trükkre, hogy hátulról az egyenesekben úgy 25-el gyorsabban hagy a komplett mezőny faképnél.... :p Akkor láttam hogy van ilyen izé gomb..... :p
De minek belülre az a rohadt nagy ablaktörlő? <#buck>#buck>
Tetszik a hangja. Amúgy én nem látok hozzá versenysorozatot, vak vagyok?
Btw sztem Sachenring lesz a következő meglepi.
Btw sztem Sachenring lesz a következő meglepi.