25347
  • frango
    Írjál még nekik párszor a stílusodban, hátha végleg kibas*nak a chatről! :)
  • bardocz
    Ez egyszerűen hihetetlen, a kormányom csak úgy verseny közben lekapcsol a gépről, és megyek a falba rögtön. Egyszerűen szétbasz az ideg az ilyenektől, egy kibaszott versenyt mentem volna a héten, de az se sikerül.
  • mumus70
    Egyébként emlékszem az esetre, egy 6 kör hátrányban lévő Rookie 8-as csávó nem ment el az egyenesig boxból kijövet, ahogy elvileg legalábbis az íratlan szabály szerint szoktunk kijönni többségében, hanem padlógáz, és kivágódott a pálya közepére, hogy se jobbról, se balról esélyem nem volt elkerülni úgy, hogy 20 mp-vel vezettem a futamot 5 körrel a vége előtt, ráadásul egy 1900+-os SOF mezőnyben. Talán érthető, hogy hirtelen felindulásból szexuális aktusra szólítottam fel egy közeli hozzátartozójával, és egy emberszabású emlőshöz is hasonlítottam, valamint utaltam a mentális egyszerűségére, és ajánlottam neki hogy takarodjon vissza Mario Cart-ozni, ahelyett hogy a trollkodásával tönkrebaxxa más dobogóját....
  • lac coo
    Lehet, hogy 130 napot kaptal .... Vagy 100 vagy valami.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.03. 18:56:42
  • mumus70
    B+ ember! Előbb olvasd át lassabban mielőtt észt osztasz B+! :D Nem a büntetéssel volt bajom, hanem hogy mától indul a 90 nap, miközben már több mint 4 hete le van kapcsolva a cset!! Ember!
  • frango
    B+ ember nehogy már még te legyél felháborodva! :D Tanulj meg normálisan viselkedni azt' nincs ilyen probléma...
  • mumus70
    Azért én elküldtem most egy fellebezést. Akkor legalább akkortól számolják már a 90 napot, amikortól kikapcsolták! Mai dátummal küldték a határozatot! Ha nem írok rájuk, akkor mikortól számolják???? Örökös kikapcsolás, vagy mi? A privát üzim nekem is már több hónapja leves, de az nem is érdekel. De a napokban is cseten kérdezgetett a Kálóczi Gabi, én meg pislogtam mint hal a szatyorban, gondolom parasztnak nézett először hogy rá se baszok! Szerencsére azóta beszéltünk.
  • barni1122
    Nem használhatod a chatet? Jaj de kár. Pedig 100%-ig biztos vagyok benne, hogy csupa segítőkész üzenetet szoktál küldeni a versenytársaidnak. Most a birkák miatt egy kiváló ember hangját nem fogom hallani a versenyeken. Én is lemondom az iRacing előfizetésem. Ki tart velem? Együtt, Mumusért, egy szebb jövőért! Make iRacing great again!
  • endy papp
    Nekem volt fél éves is
    Mert pár embert elküldtem kapálni........
    Privát üzit már 3 éve nem tudok senkinek küldeni...
    Még se háborgok, ez ilyen.
    Holnaptól lekapcsolnák a villanyt,odaát hiába mennél ügyvédhez ,fenyegetőznél,miegymás ,soha nem kapnál vissza egy petákot se ez tuti.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.03. 17:56:19
  • mumus70
    Na jó! Ilyen f@xxopó brigádot B+! Ma írtam nekik, hogy már 1 hónapja ki van kapcsolva a csetem, bla bla bla, erre válaszoltak hogy mittudom én milyen sportkódex megsértése stb, és kiküldték a határozatot hogy MÁTÓL!!!!!!! számítva 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napig le lesz tiltva a cset!!!!! Majd februárban feloldják...... Ez mi már???? Ha 3 hónap múlva írok rájuk, akkor onnantól számolják??????? Felháborító! Súlyos 100 dollárokat fizetek fél évente, akkor adjanak érte teljes értékű tartalmat!!!!!! Mert ez így lopás! Ellopják a pénzemet!!!! Szemétládák!
  • Mik
    Holnap jön elvileg egy újabb BoP, vissza az audi nyomatékával többek közt.
    Pedig már majdnem megvettem a Mercit, milyen amatőrök... :D
  • mumus70
    Kálóczi Gabival vívtunk egyet. :D

• bardocz
    Köszönöm:)
    Bár amennyit hibáztam...Most először lett volna esélyem dobogóra, de túl sok és nagy hiba volt.
  • endy papp
    Köszi ez megoldotta.
    Hálám örökké üldözni fog.....
  • GeriDoc
  • twinr
    Gratulálok a negyedik helyhez!
  • Alexease
    ..\iRacing\Start_iRacingService.bat
  • endy papp
    "Az iR service-t probaltad ujrainditani (Stop_iRacingService.bat / Start_iRacingService.bat)?"
    Bocsi a kérdésért de ezt hol és hogy kell..
    Köszi.
  • endy papp
    Már vártam ezt a kérdés...
    Biztos az lehet túlettem a marhákat.....
  • Alexease
    Az iR service-t probaltad ujrainditani (Stop_iRacingService.bat / Start_iRacingService.bat)?
    Az iRacingUpdater.exe-nek admin jogosultsagot adni?

Nalam viszonylag uj rendszer van (Win10), es azota minden update-nel kulon felugrik egy ablak amit el kell fogadni. Ha van valami virusirto, tuzfal, akarmi, talan nalad el sem jut odaig.
  • GeriDoc
    Nem lehet, hogy a Farming Simulator kavar be?
  • endy papp
    Köszi de sajna ezzel sem tölt le.
    Valaki nagyon nem szeretné hogy toljam
    No de mind egy ,annyira mostanában úgy sem vagyok "rágerjedve"...
    Majd megpróbálom pár hét-hónap múlva talán akkor....
  • ozoli78
    Szia

Probalj meg innen frissíteni update
    Volt nekem is ilyen de már nem emlékszem mi a megoldás.
    Esetleg virus írtás, ccleaner lefutatása, böngésző előzmények kitőrlése.
    Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.11.01. 09:33:13
  • endy papp
    Szia Zoli.
    Kösz a segítséget.
    De a végén hibaüzenet miatt nem kerek valami.
    Rendesen elkezdte tölteni,letöltötte de a vége ez lett,így aztán nem műkszik.
    Esetleg erre valami megoldás.
    Előre is THX
    Hibaüzenet miatt nem használható???
    Az oldalon meg ez a kép fogad,hiába kattintgatok bárhova semmi nem történik ,minden marad így...
    Szünetel a frissítés vagy mi?
  • ozoli78
    "Közben megoldódott, csak el kellett indítani az "updater" mappában lévő iRacingUpdater-t." ?
  • endy papp
    Üdv mindenkinek.
    Esetleg tud valaki segíteni ,miért nem tudom letölteni a frissítést.
    Hiába megyek rá a letöltésre nem történik semmi vissza rak az oldalra,még csak meg sem kérdezi hogy szeretném é letölteni ahogy régebben tette.
    Köszi előre is
  • bardocz
    Én azt nem nagyon tapasztalom. Ilyen nagyok szoktak átcsapni inkább.
  • mumus70
    Az a poén az egészben, hogy az ilyen nagyobb csúszásokat sokkal könnyebb megfogni. A kicsikbe reflex szerűen belekormányozol, és már át is csapott!
  • Alexease
    Nagyon ritkan torlok, szinte soha;) Kizarolag csak alpari, flame, spam dolgokat.
    Raadasul egy szimes HW hirdetese egy szimes topic-ban teljesen ON hozzaszolas. Kiveve, ha valakinek HW boltja van es/vagy sportot uz belole;D Persze, ha negyed aron adja, akkor meg az is belefer;DDD
  • lac coo
    Neha meglehet ! De mostaz innentol soha eletetben tobbet nem fog sikerulni, kimeritetted a statisztikat ! :)
  • bardocz

Méghogy itt nem lehet megfogni egy csúszást :P
  • bardocz
    Eladó a régi pedálom, talán Alex nem törli a hirdetést :)
  • mumus70
    Én nem vettem észre semmi hátrányt. Ha úgy van, simán meg tudok fogni akár egy várható átcsapásos kitörést is, mondjuk a kifogástalan reflexemen is múlik. :D
  • ozoli78
  • ozoli78
    maradjunk annyiban minél kevesebb van belőle annál jobb
    TV-nek a legtöbb
  • Dlot
    Én az új generációs Titan X SLI-re tippeltem :D. Na arra az mondanám talán elérhetetlen, mert ezt én nem venném meg, hanem majd a kiforrottabb next gent.
  • Mik
    Ajánlom a here vasalást, ez már kórósan meg van nyúlva. :D
  • zimapeti
    Uhh, és ez még csak a zacskód... ha alul méred:))
  • bardocz
    :DD
  • lac coo
    Nekem , ha alul merem 19 cm.