25347
-
#22785 Írjál még nekik párszor a stílusodban, hátha végleg kibas*nak a chatről! :) -
#22784 Ez egyszerűen hihetetlen, a kormányom csak úgy verseny közben lekapcsol a gépről, és megyek a falba rögtön. Egyszerűen szétbasz az ideg az ilyenektől, egy kibaszott versenyt mentem volna a héten, de az se sikerül. -
mumus70 #22783 Egyébként emlékszem az esetre, egy 6 kör hátrányban lévő Rookie 8-as csávó nem ment el az egyenesig boxból kijövet, ahogy elvileg legalábbis az íratlan szabály szerint szoktunk kijönni többségében, hanem padlógáz, és kivágódott a pálya közepére, hogy se jobbról, se balról esélyem nem volt elkerülni úgy, hogy 20 mp-vel vezettem a futamot 5 körrel a vége előtt, ráadásul egy 1900+-os SOF mezőnyben. Talán érthető, hogy hirtelen felindulásból szexuális aktusra szólítottam fel egy közeli hozzátartozójával, és egy emberszabású emlőshöz is hasonlítottam, valamint utaltam a mentális egyszerűségére, és ajánlottam neki hogy takarodjon vissza Mario Cart-ozni, ahelyett hogy a trollkodásával tönkrebaxxa más dobogóját.... -
#22782 Lehet, hogy 130 napot kaptal .... Vagy 100 vagy valami.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.11.03. 18:56:42 -
mumus70 #22781 B+ ember! Előbb olvasd át lassabban mielőtt észt osztasz B+! :D Nem a büntetéssel volt bajom, hanem hogy mától indul a 90 nap, miközben már több mint 4 hete le van kapcsolva a cset!! Ember! -
#22780 B+ ember nehogy már még te legyél felháborodva! :D Tanulj meg normálisan viselkedni azt' nincs ilyen probléma... -
mumus70 #22779 Azért én elküldtem most egy fellebezést. Akkor legalább akkortól számolják már a 90 napot, amikortól kikapcsolták! Mai dátummal küldték a határozatot! Ha nem írok rájuk, akkor mikortól számolják???? Örökös kikapcsolás, vagy mi? A privát üzim nekem is már több hónapja leves, de az nem is érdekel. De a napokban is cseten kérdezgetett a Kálóczi Gabi, én meg pislogtam mint hal a szatyorban, gondolom parasztnak nézett először hogy rá se baszok! Szerencsére azóta beszéltünk. -
barni1122 #22778 Nem használhatod a chatet? Jaj de kár. Pedig 100%-ig biztos vagyok benne, hogy csupa segítőkész üzenetet szoktál küldeni a versenytársaidnak. Most a birkák miatt egy kiváló ember hangját nem fogom hallani a versenyeken. Én is lemondom az iRacing előfizetésem. Ki tart velem? Együtt, Mumusért, egy szebb jövőért! Make iRacing great again! -
endy papp #22777 Nekem volt fél éves is
Mert pár embert elküldtem kapálni........
Privát üzit már 3 éve nem tudok senkinek küldeni...
Még se háborgok, ez ilyen.
Holnaptól lekapcsolnák a villanyt,odaát hiába mennél ügyvédhez ,fenyegetőznél,miegymás ,soha nem kapnál vissza egy petákot se ez tuti.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.03. 17:56:19 -
mumus70 #22776 Na jó! Ilyen f@xxopó brigádot B+! Ma írtam nekik, hogy már 1 hónapja ki van kapcsolva a csetem, bla bla bla, erre válaszoltak hogy mittudom én milyen sportkódex megsértése stb, és kiküldték a határozatot hogy MÁTÓL!!!!!!! számítva 90!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napig le lesz tiltva a cset!!!!! Majd februárban feloldják...... Ez mi már???? Ha 3 hónap múlva írok rájuk, akkor onnantól számolják??????? Felháborító! Súlyos 100 dollárokat fizetek fél évente, akkor adjanak érte teljes értékű tartalmat!!!!!! Mert ez így lopás! Ellopják a pénzemet!!!! Szemétládák! -
Mik #22775 Holnap jön elvileg egy újabb BoP, vissza az audi nyomatékával többek közt.
Pedig már majdnem megvettem a Mercit, milyen amatőrök... :D -
mumus70 #22774 Kálóczi Gabival vívtunk egyet. :D
-
#22773 Köszönöm:)
Bár amennyit hibáztam...Most először lett volna esélyem dobogóra, de túl sok és nagy hiba volt. -
endy papp #22772 Köszi ez megoldotta.
Hálám örökké üldözni fog..... -
GeriDoc #22771 -
twinr #22770 Gratulálok a negyedik helyhez! -
#22769 ..\iRacing\Start_iRacingService.bat -
endy papp #22768 "Az iR service-t probaltad ujrainditani (Stop_iRacingService.bat / Start_iRacingService.bat)?"
Bocsi a kérdésért de ezt hol és hogy kell..
Köszi. -
endy papp #22767 Már vártam ezt a kérdés...
Biztos az lehet túlettem a marhákat..... -
#22766 Az iR service-t probaltad ujrainditani (Stop_iRacingService.bat / Start_iRacingService.bat)?
Az iRacingUpdater.exe-nek admin jogosultsagot adni?
Nalam viszonylag uj rendszer van (Win10), es azota minden update-nel kulon felugrik egy ablak amit el kell fogadni. Ha van valami virusirto, tuzfal, akarmi, talan nalad el sem jut odaig. -
GeriDoc #22765 Nem lehet, hogy a Farming Simulator kavar be? -
endy papp #22764 Köszi de sajna ezzel sem tölt le.
Valaki nagyon nem szeretné hogy toljam
No de mind egy ,annyira mostanában úgy sem vagyok "rágerjedve"...
Majd megpróbálom pár hét-hónap múlva talán akkor.... -
ozoli78 #22763 Szia
Probalj meg innen frissíteni update
Volt nekem is ilyen de már nem emlékszem mi a megoldás.
Esetleg virus írtás, ccleaner lefutatása, böngésző előzmények kitőrlése.
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.11.01. 09:33:13 -
endy papp #22762 Szia Zoli.
Kösz a segítséget.
De a végén hibaüzenet miatt nem kerek valami.
Rendesen elkezdte tölteni,letöltötte de a vége ez lett,így aztán nem műkszik.
Esetleg erre valami megoldás.
Előre is THX
Hibaüzenet miatt nem használható???
Az oldalon meg ez a kép fogad,hiába kattintgatok bárhova semmi nem történik ,minden marad így...
Szünetel a frissítés vagy mi? -
ozoli78 #22761 "Közben megoldódott, csak el kellett indítani az "updater" mappában lévő iRacingUpdater-t." ? -
endy papp #22760 Üdv mindenkinek.
Esetleg tud valaki segíteni ,miért nem tudom letölteni a frissítést.
Hiába megyek rá a letöltésre nem történik semmi vissza rak az oldalra,még csak meg sem kérdezi hogy szeretném é letölteni ahogy régebben tette.
Köszi előre is -
#22759 Én azt nem nagyon tapasztalom. Ilyen nagyok szoktak átcsapni inkább. -
mumus70 #22758 Az a poén az egészben, hogy az ilyen nagyobb csúszásokat sokkal könnyebb megfogni. A kicsikbe reflex szerűen belekormányozol, és már át is csapott! -
#22757 Nagyon ritkan torlok, szinte soha;) Kizarolag csak alpari, flame, spam dolgokat.
Raadasul egy szimes HW hirdetese egy szimes topic-ban teljesen ON hozzaszolas. Kiveve, ha valakinek HW boltja van es/vagy sportot uz belole;D Persze, ha negyed aron adja, akkor meg az is belefer;DDD -
#22756 Neha meglehet ! De mostaz innentol soha eletetben tobbet nem fog sikerulni, kimeritetted a statisztikat ! :) -
Méghogy itt nem lehet megfogni egy csúszást :P -
#22754 Eladó a régi pedálom, talán Alex nem törli a hirdetést :) -
mumus70 #22753 Én nem vettem észre semmi hátrányt. Ha úgy van, simán meg tudok fogni akár egy várható átcsapásos kitörést is, mondjuk a kifogástalan reflexemen is múlik. :D -
ozoli78 #22752 -
ozoli78 #22751 maradjunk annyiban minél kevesebb van belőle annál jobb
TV-nek a legtöbb -
Dlot #22750 Én az új generációs Titan X SLI-re tippeltem :D. Na arra az mondanám talán elérhetetlen, mert ezt én nem venném meg, hanem majd a kiforrottabb next gent. -
Mik #22749 Ajánlom a here vasalást, ez már kórósan meg van nyúlva. :D -
zimapeti #22748 Uhh, és ez még csak a zacskód... ha alul méred:)) -
#22747 :DD -
#22746 Nekem , ha alul merem 19 cm.