25347
-
Nando8 #22825 Iracing accountom eladó!
Autók: Star mazda, HPD, Mclaren GT3, Ruf, Skip Barber, Mercedes AMG GT3, McLaren Honda F1, Formula Renault, Daytona Prototype C7,
Pályák: Monza, SPA, Daytona, Indianapolis, Mount Panorama, Philip Island, Sebring, Sonoma, Twin Ring Motegi, VIR, Oulton Park, Road America, Imola,
Le Mans, Circuit of Gilles Villeneuve, Zolder, Circuit of the America, Suzuka
2017-10-07-ig érvényes előfizetés.
Ár megegyezés szerint.
E-mail: [email protected] -
ozoli78 #22824 :D -
Solt #22823 Én lennék az, csak ide ritkán írok... :) -
ozoli78 #22822 Beszelhetünk majd róla ,mert egy sracot erdekelné a base.
Par nap mulva vissza térünk rá. -
#22821 Ha nem megy el egyben, vagy konnyebben vinnek anelkul az F1 lehet erdekel.... -
#22820 Nem ertem ezt a nyulast....Egyreszt egy szovettel erositett ekszijrol van szo, masreszt hahaza nyulik is utana lehet fesziteni...(TM300...) -
ozoli78 #22819 Eladó a kormányom -
#22818 Ha a holtjátékkal eddig elvoltam, azután sem fog zavarni :) Ha nem gagyi anyagból van, akkor is lesz egy minimális nyúlása, ha másnak nem is, a fogaknak a szíjon.
A kedvencem amúgy a thrustmasters t150. Van benne fogaskerék meg szíj is, így ha pár év múlva még működik, ott lesz a holtjáték a fogaskerék miatt, és a nyúlás a szíjból :D
Én azt mondom, hogy jól választottál, a többi hasonló árú kormányhoz járó pedál is gyenge. Viszont a tiédhez vehetsz loadcell modot akár.
A kérdés viszont még áll, senki sem rendelt amazon uk-tól még? Bár most az egyik iR fájlban találtam egy sort, ami akár meg is oldhatja a problémámat, de nem vagyok benne biztos, hogy segíteni fog :S
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.11.05. 14:00:02 -
#22817 Igen, lehet, otletnek es megoldasnak jo, hasznalni elvezetes. Valszeg azert hagytak ki, mert a G-sorozatnak a valto a lengyengebb resze; eleg egyszeru, puha muanyagos, csuszkalos erintkezos megoldas. Az enyem mukodik (persze neha ki kell fujkalni, es adok neki WD40-et:D), pedig nagyrezzt HPattern resszel autoztam mindig; egyedul a rukverc adta meg magat nehany ev utan, de az allitolag gyari hibas resz. De az szerencsere verseny palyan ritkan kell;D -
#22816 Az a gumizás működik ja, viszont nagyon gagyi és gány. Meg macerás is pakolgatni. :) -
GeriDoc #22815 Jó az infód, valóban át lehetett váltani szekire. Hogy miért hagyták el a G27-ből, szerintem ők sem tudják. A befőttes gumi viszont szokott működni, próbáld meg mégy egyszer. -
mumus70 #22814 Csak hallottam valakitől, hogy a G-25 váltóját lehet szekvenciálisan használni? Valóban? Akkor a 27-be miért nem tették be? Bár a YT-bon van némi befőttes gumis sufni tunning megoldás rá! :D :D kipróbáltam, nem jött be, sőt szemen lőttem magam. :D -
#22813 Ar-ertek aranyban erdemes nezni, es ahhoz kepest szerintem eleg jo. Persze vannak jobb pedalok, de onmagukban annyiba kerulnek, mint egy full G29 set;) A G25-ot meg 60E-ert vettem, ami eleg sokank szamitott, foleg egy "jatek kormanyert". Ahhoz kepest ma mar a Logitech is luxus aron van:( -
Dlot #22812 Nekem is g29 van, de néha elgondolkodom jól választottam-e. A pedál, amit adtak az kukáznivaló. Egyébként nincs bajom vele, így lassan újoncként már hozom a köridőket, mire eljön a hétvége és megszokom a heti pályát. -
#22811 Az en G25-om elso generacios, ~10 eves, mukodik;) -
Dlot #22810 Hangja tényleg nem érdekes. Nem kisebb a holtjátéka a szíjasnak? Na meg érzésre nem ropog a hajtás bizonyos erőknél. Azt pl nem tudtam, hogy nyúlik milyen gagyi anyagból készítik?
Az élettartam szép, logi márkát mindig olyan elmegy még kategóriába soroltam, ezek szerint a kormányuk jó. -
#22809 Mert a szíjas eleinte szoros, aztán meg nyúlik. Volt már olyanom, nem kell. Az a lágy érzés amiért odavannak néhányan pont ebből fakad. A hangja engem nem zavar. Meg a logitech az logitech, igazából egy szavam sem lehet, simán 10 éves lehet ez a kormány, és csak most hal meg, a váltója meg még működik. Ráadásul ha tényleg kijönne 200 fontból a G29, az nagyon bestbuy, annyiért nincsen semmi hasonló, még használtan sem. -
Dlot #22808 Miért fogaskerekest akarsz venni? -
#22807 Amazon uk-ról valaki rendelt már kormányt? 200 font a G29, így elgondolkodtató a használt dfgt helyett. -
#22806 Ahogy nézem az imsa-t csak a gt3 viszi :S Proto GT az viszont feléledhet, ha jönne bele a Ferrari majd. -
mumus70 #22805 Tegnap zseniális versenyem volt. 8-ról rajt, de az első 15 körben 3 sárga. ekkor visszaestem tök a végére, 16 . hely körül. volt még két kör a green-ig a 16.körben, gondoltam egyet, és kihúztam a pitbe egy "ingyen" szervízre, majd visszasoroltam a végére. Rajt, szépen lépegettem a friss gumikkal felfelé, néha beakadtam pár hurkagyurka mögé, de folyamatosan mentünk, nem volt több sárga, és erre számoltam! :D Az utolsó 5 körben szépen állogattak ki előlem, öröm volt nézni! A leader 3 körrel a vége előtt 18 mp előnnyel állt ki előlem.... :D :D Néztem a benyámat cefetül, felraktam 6-ba, kanyarokban el a gázt! 26 mp-vel nyertem a futamot, úgy, hogy még megcsináltam a levezető kört, és már álló motorral gurultam be a boxba a helyemre! :D :D Szegény csávókám ott szitkozódott hogy hogy csináltam ezt? :D :D :D -
barni1122 #22804 Hát a Renault-val sokan mennek. Proto GT-ben esténként mindig összejön egy népesebb mezőny, úgy mint az IMSA-ban. Kiss pályafüggő ez a két széria. Star Mazda sincs egyáltalán kihalva. Vagy gyere velem Mazdázni :D -
#22803 Jól látom, hogy a Kamel GT is teljesen halott széria lett? Ha ezt megnézem korábban, nem használom a 75$-os akciót... Milyen normális széria van most sok résztvevővel D felett? D-ből skippy ugyan még belefér. -
#22802 Azzal meg nincs nagy gond, az NASCAR-os pozicio. -
twinr #22801 A kormány azért rendesen az ölében van, elég kényelmetlennek tűnik. -
endy papp #22800 Azért ahhoz a szép fehér inghez egy kesztyű és a bukósisak nem ártott volna... -
Mik #22799 Igen, valószínű. link
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.11.04. 14:06:28 -
mumus70 #22798 Ez csak szarul van fotózva, a fickó alighanem tök másképp látja. -
Mik #22797 1:1-es méretarány? Hogy a fejed akkor mint a tükör és kinyújtott kézel sem érnéd el a kocsi tetőkárpitját? :D -
mumus70 #22796 Szerintem meg ez király lehet nagyon, közel 1:1 méretarány! Valamelyik tv műsorban volt, igazi "üres" Nascar gép, bele ült a srác, és Bluebox technikával körbe vetítették a történéseket, mozgó cocpit meg minden, bexarás volt! -
endy papp #22795 Na igen inkább kapálok,mint engem küldjenek kapálni....
Ott legalább nem tolnak ki a pályáról lépten nyomon,mert már az első körbe-kanyarba-volt hogy a rajnál,de már előtte is kiraktak a pályáról... -
#22794 iR nagyon szereti ezeket a durvan eltulzott mereteket, nem eloszor latni ilyet:))) Latvanyos, de azert ez mar a gagyiba hajlik;)
-
#22793 Valami hasonló már nekem is, bár legszivesebben kikapcsolnám a frissítéseket teljesen. -
GeriDoc #22792 "Mert pár embert elküldtem kapálni......."
Mondom én, hogy így vagy úgy, de bekavar a Farming Simulator. -
mumus70 #22791 Valahol azt pedig be lehet állítani hogy csak kikapcsoláskor és újra indításkor csinálja a frissítést! Nekem előtte szól mindig felugró ablakban, hogy majd újraindítás szükséges, és a kikapcsoló gombja is olyankor aktiválódik hogy win letöltés, utána kikapcsolás. -
#22790 Lehet megtaláltam, engedélyezve volt a win10-nek, hogy lekapcsolja a kormányt.
Tök jó lenne ez az oprendszer, de a win7-tel a nem tudom hány év alatt az összes felmerülő probléma a töredéke volt annak, amit ezzel szívtam pár hónap alatt.
Volt, hogy egy tervezési feladat leadásának éjszakáján számolás közben újraindult, és elkezdett frissíteni. Az addig min 1 óráig futó számítás mellett órákig frissítette. -
#22789 Az energiagazdálkodásos dolgot hol kapcsoltad ki? Most egy ilyen részen beállítottam, hogy max performance, de kitudja megoldja-e. Még az lehetett volna, hogy USB 3.0-ra van dugva a kormány, de nem, a gépem hátulján csak 2.0-s csatlakozó van. -
#22788 Nem iR hiba, az tuti. Amit irtam, az valami iR-szolgalatasa, ami nem tudom mire jo;)
A Win10 tok jo rendszer lett, meglepodtem rajta, tetszik, de valoban vannak idiota dolgai (foleg a hatterben futo frissitos, elindulos, nem tudom mit csinalos szarsagok; megugy is, hogy kilottem mindent ami letezik). -
#22787 Ez biztos nem az iR lesz, teljesen lekapcsol, majd újrakalibrál. Amúgy is szokta csinálni tök random, de versenyen még csak egyszer volt ilyen. Ezt az energiagazdálkodási dolgot nem ismerem, de a win10-re gyanakodok. Minden frissítése elbassza a drivert is hozzá. -
#22786 Nekem regebben volt hasonlo, oval versenyeken, draftban, mezonyben, kellemetlen volt:)
Nalam az USB es egyeb HUB energia gazdalkosdasi agyremet kellett kikapcsolni.
De van valami iR beallitas is (FFB rese?!t), ami vagy hasonlo gond miatt letezik, vagy csak valoban resetelgeti az FFB-t;D