iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mértem az időt több mint 6 perc volt,a 8 perces időmérőből ,odaát ezt nem látják vagy nem elég a tudás.....<#falbav>#falbav>
Igaz már az elején legázoltak de legalább az 50% meg lett no meg 84 mínusz irating,még szerencse előtte a spec fordot elsőnek hoztam be okayamán,így maradt a helyben járás már egy ideje ez van.<#zavart2>#zavart2>
A sok ovállal van tele a bakkancsom.<#levele>#levele>
Megnéztem az ovál szériákat alig találni 1-2 road pályát azt is a 33-42 hetesből.
Ha oválozni akarok akkor megyek azon, de ne rakjanak 2-3 ovál pályát road szériákba.<#falbav>#falbav>
Mert csak a zúzás megy ,anélkül is van elég....
Vissza térve a skippyre azért is írtam mert már évek óta tolom vele ha ráérez az ember egy picit is, már ott tud lenni az elejében,
Valamelyik versenyen nekem is sikerült olyan driftet levágnom hogy még magam is meglepődtem.
Mostanit szezont is csak a pályák miatt szüneteltetem.....
Nepszeru sorozat (most amikor neztem, es bementem ghost-tal nehany korre, majd 100-as regisztraltak ra), igy valszeg megeri berakni friss es/vagy eladasra szant palyakat😉
Az rF2-ben sokkal virgoncabb a gumi (foleg hidegen) es az FFB is. Sok-sok apro ellenkormanyzassal, a nagyobb ivu megcsuszasnal/driftnel jobban erezheto gumival.
Kicsit másképp kell vezetni mint a gt3-at de semmi extra.
Most sok év után ezt a szezont kihagyom megyek vissza "SpecRaceFordozni",mivel a skippyt tele szórták új pályákkal,no meg a iRacing Road-os agymenésével , ovál pályákkal.
Megfigyeltem ,alacsonyabb osztályban direkt tele rakják új pályákkal ,főleg a népszerű szériákban,hogy költsél rendesen, ha menni akarsz.
Az össze autózott pénzt én inkább előfizura költöm,de persze mindenki más kép csinálja.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.18. 21:52:53
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.18. 19:26:36
Valosagban is csak rajtnal hasznalnak kuplungot ? En most realrol kerdezek elsosorban.
De majd felhivom Providentet ! 😊)
De amugy gondolom meg van csinalva rendesen, lefele kuplung kell stb....?
A Ruf nepszeru, es mivel ABS/TC, talan kevesebbet hibaznak (bar a lenti video ezt erosen megcafolja, nem is ertem, hogy lehet igy elfekezni egy kanyart?! 😄).
Palyad persze egyikhez "sincs", de meg a Ruf a legjobb (4 ingyenes palyaval).
Meg ha valoban komolyan gondolnak a felzarkozast, haladast, szintentartast a tartalomban, azert a McLaren-t is frissithetnek, es a Porsche-t is illet volna azonnal intezni. Persze, nem a nevtol es doboztol fugg, mennyire jo a program/verseny, de ha bovulni es fejlodni akarnak, azert az is szukseges.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.09.18. 13:11:58
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ha a kedvenc szériáimba mennék,vagy nem lenne elég ember versenyenként,vagy 3 szériában kellene "ledaráltani" magam.... ahhoz meg se kedven se időm.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.18. 12:45:42
iracing the 'real' race.
Annak idejen en is beszivtam egyszer ...
Elvileg mindent elfogadtal, alalirtal, szoval sok mindent nem elehet tenni. Max a bakodat felhivod, higy semmisitsek meg a tranzakciot, elvileg az meg csak zarolva van, nem ment meg el iracingnek.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.18. 10:28:02
Nekem ugye jobb hijan Mazda van csak meg, egyszeruen a legertelmetlenebb helyeken is bevetodnek, ramhuzzak...
Ezen a teren nagy csalodas, ennel este kilenc korul barhol jobb gy publik szerver.....
A masik nagy csalodas a letszam, en alig latok embert, igazabol nincs nagy valasztas , hogy az ember mivel menne szivesen, azzal megy ahol elindul egyaltalan a verseny 😊
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.18. 09:52:31