25347
  • oneal1
    jövő héten már jön az új season?

várható valami új tartalom?
  • Alexease
    Ha volt lehetoseg – es korabban volt (:P) –, en mindig 75%-os kreditbol vasarolgattam, es az elofizeteseket is "elore" inteztem, mindig az 50%-osbol;) Ugy kenyelmesen, evente egy mas dobozoos jatek ara alatt van. Persze a tartalom vasarlas mas, de azok aranal is szamit a kezdo 75% minusz, es a mennyiseg miatt a meg a 30% kedvezmeny. Folyamataban nem (sokkal) tobb mint mashol az eves DLC-k. DE persze, aki nullarol kezdni, az cumi:)
    Es "nem hasznalom", vagyis nem jon vissza 40$:)
  • endy papp
    Nem szoktam de ezt most kihasználtam ,a kedvezményes 2 évessel együtt már barátságosabb lett a végösszeg....
  • Alexease
    CyberMonday :)
    Aki lemaradt korabban rola, es tervezi a kesobbi vasarlast (tartalom, elofizetes), annak nem art ha van betarazva olcsobb kredit.
    Ha hosszutavra tervez, es kitart a kovetkezo 50%-os elofizetesig (ha lesz), akkor az mar csak 37.5%-os elofizetes lesz:D

• Alexease
    Azert nem mennek, mert ott nagreszt zart bajnoksagok vannak, ami publik, az meg kiszamithatatlan, ritka, nincs ember, nem jo az online rendszer stb. Az iR nekik tokeletes, mindig talalnak szervereket es tutin mukodik az online.
  • Mik
    2017 Season 1 Schedule

Kia Caddyval egy sorozatban
  • mumus70
    De én komolyan nem értem miért kell trollkodni? Az ilyenek miért nem mennek a public Pcars, vagy AC szerókra? Ott alap, hogy a rajtrácsot se tudod elhagyni futamon mert már ott lemészárolnak.....
  • Dlot
    Az sem rossz mikor valaki beleordít a mikrofonba, hogy Green-green-green! Néha besz*pja pár ember és kapja a pit büntetést. :)
  • Alexease
    Hogy aztan masnap ismet kikapcsoljak:D
  • bardocz
    Fölösleges nézned, soha se fogják :P
  • mumus70
    Mert minden nap nézem mikor kapcsolják vissza!
  • bardocz
    Ha amúgyis le vagy tiltva chat-ről, miért nem kapcsolod ki verseny közben? Semmi értelme az égvilágon, csak elvonja a figyelmet.
  • mumus70
    Azt hittem közelítve az 1000 futam felé iRben, már nem tudnak újat mutatni! :p Esélyese voltam a futamnak, 1-es rajtszám, meg minden. Időmérő, egy hülyegyerek elkezd írkálni a csetre de úgy magának. ilyeneket hogy: LOL, meg hogy hahahahah, meg hülye írásjeleket. Naná hogy oda nézek, persze lefutok a boxkijárat utcáról, érvénytelen az időm, utolsó hely. Aztán jött a boxkiállás, de az a tömeges féle féltáv körül. A sor elején ez az írogatós hülyegyerek, alig hogy kiér a vonalon kívülre, kinyomja a limitert, kigyorsít, és ahol leszűkül az útca, belelép a satuba és megáll az idióta!!!! 4-en törtünk össze rajta! pffff De kár hogy le van tiltva a csetem a ku..a életbe....... :P :P
  • Alexease
    Lehet allitani a "kozepso diffit" is, erdemes palyatol fuggouen ranezni, a tobblet hatso hajtas miatt valtozhat a kigyorsitas.
  • bardocz
    Audi-t hogyan kell vezetni? Így belegondolva, utoljára 4WD autót az RBR-ben vezethettem többet, azóta semmit. Az egész egy lomha dögnek tűnik, ami nehezen fordul. Viszont amiről egy Audis dokumentum filmben beszéltek a pilóták működik, már a kanyarban a féktáv alatt a gázon kel állni, hogy fel tudjon pörögni a turbo, és így jobb a kigyorsítás.
  • bardocz
    Én a Mazdában gondolkozok, meg a Kamel GT-ben, ha lenne elég ember. De szinte minden sorozat jó benne. A Formula Renault biztosan népszerű, a Proto GT szintén egy jó sorozat.
  • Ginger17
    Köszönöm a segítséget. Próbáltam én is több böngészővel, de mindegyiknél ez volt a gondom, de értem az okokat - idegesítő, de ez van -, lényeg, hogy nem nálam van a hiba.
  • mumus70
    Tegnap nekem sem nyitotta meg a Chrome, Aztán átmentem az Edge-be és mint a villám! Át is költöztettem az iR honlapot oda!
  • Dlot
    C Road-ban mit érdemes kezdeni 17S1-ben?
  • Morgolodo
    Ez elírás, vagy komolyan gondolták? A RUF GT3 ugyan az, mint a 2016 S4.
  • bardocz
    A szériába bekerült a Blancpain endurance. Következő szezonban szinte bármilyen szériában tudok majd legalább 8 hetet versenyezni.
  • GeriDoc
    "Megnyugodtam". Már azt hittem, hogy csak nálam szar.
  • bardocz
    Fura ez a Nissan,de jó. A fékek brutálisak, nagyon könnyen blokkolnak, és nagyon rövid a féktáv. Az aero meg olyan durva, hogy visszaváltásnál nem kell blip, csak pakolni vissza, mintha pillangóváltót használna az ember.
  • Alexease
    TestDrive-nal eleve alapnak* kellene lennie, de nem az. Sajnos a sok biztonsagi dolog miatt, szervesen ossze van dolgozva a teljes rendszerrel, nem "fuggetlen", ugyanugy elhal, haldoklik, fogja a rendszert stb.

*Illene net-kapcsolat nelkul mennie (persze egyszeri, korabbi hitelesitessel), barmilyen leallaskor es update-kor, "felesleges" a tonna online hitelesites (minden inditaskor, minden tartalom folyamatos ellenorzese a szerverekkel). Ez is durvan fogja a szervereket.
    Nagyon fossnak a tartalom lopastol es warez-tol (persze szerizodesek, licencek...), csak ez a vedelem legalabb 25-50%-ban foghatja a rendszert.
  • bardocz
    Ezt jó hogy mondod, megyek is pár kört a Nissannal :D
  • hungary27
    Nálam csak chrome alatt nem akar betölteni, Firefoxal megy, mint szokott.
  • Morgolodo
    Valóban, napok óta van valami gebasz, nem nálad a hiba. Legalább a TestDrive elérhető ilyenkor, ami sovány vigasz, de a semminél több.
  • endy papp
    Az uccsó bejegyzés visz mindent nálam....
  • Alexease
    Regen fele ennyi ember volt, harmad ennyi sorozattal, negyed ennyi portal szolgaltatassal, plusz 1 szerverpark volt, most van 4 kontinensen...
    Ez a rendszer elerte a tureshatarat. Ezt ok is tudjak, de persze nem reklamozzak. De valszeg nem veletlenul tervezik az uj portal es jatekfeluletet, teljesen at kell szervezni az egeszet. Es itt persze nem csak egy uj weboldalra kell gondolni, az egesz lenyege a hatterben van, a szerverek es adatbazisok osszekapcsolasanal.

De az egesz portal/program vedelem es hitelesites is brutalis energiakat es idot emeszt fel; minden adatlekeresnel, inditasnal, toltesnel net-en keresztul ellenorizgetni minden bit-et, durvan zabalja az egesz rendszert. Az hogy egy palya betotesnek a fele azzal megy el, hogy kicsomagol, kikodol, aztan net-en mindent folyamatoan leellenoriz, az is egy vicc.

Ez ugyanaz a kommunikacio/eladas, mint az autoknal: alapveto hianyossagok voltak evekig, persze azert mukodott es hasznalhato volt, de attol fuggetlenul a legjobbnak volt eladva/reklamozva.

Minden ilyen elofizeteses dolognak ez a hatranya, folyamatosan fejlodni es bovulni kell. Igy foltamatosan "beta", 6-12 honapos atmenetekkel, a nagyobb fejlesztesek meg 2-3 evesek (volt hogy 6 nonapig nem volt gumifust, mert eppen azt fejlesztettek, kamut meg nem tettek bele;D).
    Ha csak 2 evente lenne nagyobb update (uj verzio), es addig max minimal tartalom bovites, akkor nagyreszt egysegesen tudna mukodni. De abbol meg nem elnek meg.

A lenyeg: ez igy mar kicsit a halalan van, es csak gepekkel tartjak eletben:D
  • endy papp
    Ezt a szolgáltatást kapod most drágább éves előfizetésért cserébe
    Nem vagy vele egyedül, ez most ilyen,régebben mikor olcsóbb volt, ilyet nem tapasztaltam
  • Ginger17
    Sziasztok! Segítséget kérnék. Napok óta csak sokadik próbálkozásra, igen nagy kínok árán tudok csak bejelentkezni az amúgy tetű lassú központi oldalra. Rendszerin a bejelentkező felületen ki sem jön a mail és jelszó kérő ablak, csak a logót, meg a support mail címét látom. A netem rendben, gép rendben (másik gépről is ez a gond) mi lehet a baj, van ötletetek? Köszi.
  • mumus70
    Egy irgalmatlan boxtaktikát alkalmaztam, 19-re kértem még egy lapot! Jó szórakozást! :D

• twinr
    12 ről hatodikra nem rossz!
  • mumus70
  • bardocz
    Én is amiatt kezdtem el, de most már szinte sz összes ovál pályámat elcserélném road-ra.
  • ronnydown
    Én csak az oval miatt tolom! Sztem a legjobb sorozat a Nascar!
    Persze, kinek mi?
    Utoljára szerkesztette: ronnydown, 2016.11.17. 19:44:22
  • Solt
    :)
  • twinr
    Tegnapi verseny, Ficza Ferivel, és interjúval!!!

pörkölde V.

tanulságos beszélgetés vele a végén! :)
  • barni1122
    Őszintén szólva, engem is kicsit mellbe vágott az "akció", de szerencsére vannak remek lehetőségek 50%-os hosszabbításra is, így én nem verem annyira a nyálam. Én abszolút nem hardcore, mondhatni softcore (van ilyen szó? ) versenyző vagyok, van néhány fizetős pályám, nagyrészt azok, amelyeken a special endurance versenyek mennek és minden más esetben elvagyok a Mazdával vagy adott esetben valami mással. Nagyon ritkán megyek, mindig más időpontban, így más szimulátorral teljesen esélytelen lenne kompetitíven menni, viszont itt bármikor tudok egy jót mazdázni, ami nekem bőven elég. Én nem igénylem az ilyen-olyan csuda jó autókat, versenyezni szeretek, amit az ingyenes gépekkel is megtehetek. Igazából ha egy lehelettel olcsóbb lenne minden, akkor szerintem jóval több olyan kaliberű fickó jönne, mint én, igaz rám ugye nem lehet építeni, hiszen hol vagyok, hol nem. Aki időmilliomos de nem akar komoly pénzeket beleölni, annak egyértelműen a ligázás más szimekkel a megoldás, aki nagyon komolyan veszi és milliót/milliókat költ a hardware-re az meg ne mondja nekem, hogy sokallja azt, amit az iR kér.
  • lac coo
    Akkor most csinaljatok ugy mintha hulyenek neznetek ! :))))