iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Halkan, zárójelben: (Érdemes megnézni az ffb guru ffb erősségét)<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.26. 15:07:58
Nem bírtam ki és mentem pár kört Sebringbe. Itt még jobban tetszik mint Daytonába.
iracing the 'real' race.
Vegigporgettem a mostani iR autokat, es nem is talaltam benne hasonlot. A Mustang talan kezelesre, de az nagy, nehez es gyenge😉
Kellene egy akkori ALMS sorozat is az iR-be, 2-3 autoval: egy ilyen Porsche a GT-be, egy Corvette vagy Saleen a GTS-be, es valami LMP (Panoz, Lola) 😊
Bevalalhatna az iR egy tesztnek hivatalos sorozaton kivuli autokat is. Harom autoval, 1 csomagban mindharom, felaron amig nincs hozza hivatalos iR sorozat (szerverek). Csak "offline" es host, esetleg FUN, fele-fele ingyenes es fizetos palyakon. Ha nepszeru es megszavazzak az emberek, utana hivatalos sorozat es az autok kulon-kulon teljes aron.
A tartalom bovites jo nepszerusites lehetne, es meg a bevetelnek is jo tenne, de az iR rendszer miatt (csak online es szerverek) erosen korlatozottan hasznalhato. "Fix" a letszam, nem nagyon lehet ugralni.
el tudnék viselni IR ben egy ilyen 996 ost 😊
!Forza Ferrari!
Az a Porsche a mai napig kedvenc! Foleg a "nulla" elektronika es a valto miatt.
hogy érted hogy ennyire nem lehet tolni?
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.21. 23:43:44
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De amit írtál jól műkszikh, így marad az.
Eléggé veszedelmes mennyiséget produkál,2 perc 4 GB<#wow1>#wow1>
Jó a minőség is de ha betömörítem(konvertálom) kisebbre eléggé leromlik a minősége..
De legalább felveszi a 3 monitorból....
Eredetiben meg rengeteg idő míg 2 percet feltölt,mivel 4 GB<#zavart2>#zavart2>
A vidit is csak a kanyarba való fékezés közbeni terhelés váltások miatt tettem be itt a nyitott kaszni miatt jól megfigyelhető mikor "3 kerekű" a kocsi.
No meg kipróbáltam mennyit romlik a minősége,eredetiben szebb.<#rinya>#rinya>
!Forza Ferrari!
viszont ezzel vedd fel.
iracing előtt indísd el mindig, nálam csak így megy.
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.09.21. 21:48:18
!Forza Ferrari!
Már beállítottam egy gombra, hogy felvegyen ,de bűn ronda....vagy ez ilyen?
Vissza térve a pályához ,ja megvettem a formula renault2.0 is,nos a korlátnak többször oldalt a kerék oldalával,nekimentem de még kontaktot sem írt a kocsi nem sérült ,mindezt a hosszú egyenesekben próbáltam100 fölött...
Ez valahogy a rönyó sajátossága,(vagy a pályáé)hogy így bírja a strapát helyenként vagy nem tudom.
Minden esetre nagyon élvezetes kocsi főleg most Mount Panoramaban,.
Olyat láttam ettől a kocsitól hogy csak lestem,kanyarokban komolyabb fékezéseknél képes az egyik első kerék elemelkedni a talajtól és érezni is a kormin mindent....jó nekem amúgy is a formulák a kedvenceim...
Igaz komolyan fel kellett emelnem a cokpit nézetett hogy attól a böszme antennától lássak, meg hátrébb is kellett tolnom de így már az utat is látom,tükrük is babák.
Most hogy rátettem egy gombra az egész beállítási lehetőséget már gyorsan könnyen be tudom állítani a nekem megfelelőre,de ettől függetlenül utálom az antennákat elől....
Ez a Kamel dolog nekem is feltűnt, nem illik az iR komolyságához.
Utobbi fizetős en azt hasznalom a JRT ingyenes , igaz a free verziobol hianyzik 1-2 dolog de neked elég lehet.
Ha Chrome-ot hasznalsz..., ezt nem is kell leirni😄
De ha be vagy jelentkezve Google account-tal (Gmail), akkor bongeszotol fuggetlenul is "tudnak rolad mindent" (mikor, hol, mit, hogyan meddig stb.). Es persze, ugyanez igaz a Facebook-ra is😊
Persze versenyben nem vallanam be, mert egyreszt szarakodik a valtom, ugral az 1-3. es 2-4. fokozat kozott es az iR-Brake hozzaallas miatt (a pedal 1/3 utjanal barmilyen temponal minden kerek blokkol) a "fapados" G25 rugos pedalokkal sem egyszeru😉
De inkabb a valto cumi, amikor az ovalrol megerkezem a sikanhoz, es ektavon visszavaltasnal 5-bol ugy dont, legyen inkabb ketto😄D Persze kigyorson is vicces, amikor tolok neki egy harmast, aztan atugrik 1.-be;D
De leszamitva a technikai szarjaimat, teljesen elvezetesek, nem tunik halalosnak a sorozat (persze gyorsan menni az mar maskerdes😄).
Es furcsamod az Audi volt a macerasabb, valszeg az osszkerek miatt (nem allitgattam a diffiket) eleg alulkormanyzott volt kanyarban.
De neked volt mar valami normalis, az jo iR-hez is, nem? Vagy az kulon fizetos?
Engem megleptek és bíztató a jövőre nézve..
Külön aranyos h csak amerikai pályákon "utaztatják" körbe a versenyeket..
Ja közben látom h lett széria, kis trükkösek.. Egyébként mi a bánat ez a Kamel GT elnevezés,
https://en.wikipedia.org/wiki/IMSA_GT_Championship
ez lehet? (Camel GT) csak cigi miatt kapott egy K-t inkább..?
u.i. az a baj h kénytelen leszek én is megvenni mint a McLaren F1-et aztán sose lesz rá idő..
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.21. 09:09:01
Viszont töltés, egyedül teszten az jó, fél perc körüli .