25347
-
Dlot #22985 Valóban, tegnap a menü böngészés közben én is megtaláltam. Hatalmas fun tépkedni, mikor betompulok a kis figyelem elterelés felráz. -
Morgolodo #22984 Há, csak megváltoztatták a műsort!
A 40 percet megérteném, Nordon. Így, ebben a formában, talány.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.12.14. 17:38:42 -
#22983 Az iR ugy van vele, hogy ami az autovezeteses szimulaciohoz tartozik ("nehezites") az kikapcsolhatatlan es/vagy nem lehet durvan elallitani (pl. cockpit), hogy egyenlo feltetelek legyenek.
De "tajekoztatasnak" sem rossz, jomultkor a verseny vege fele, amikor megjelentek es szaporodtak az apro fekete pottyok a szelvedon, elore jelezte, hogy doglodik a motor, es permetezi az olajat:D Igy visszavettem, es a vegen kicsit erotlenul, kohogosen, de celbaertem:D
Az a haze baromsag volt, jobb lett volna (elotte) egy normalisabb kod vagy bloom... -
VincentVG #22982 De azt valaki magyarázza már el (RUF GT3), h miért 1 (EGY) futam 40 perces a többi 30.... ??? mi itt a logika?? -
endy papp #22981 Én "most" (kredit+akciós előfizu)vettem 125 dodóért 2 évet,ha még hozzá-le számolom hogy áprilisba járt volna le akkor mínusz 25 dodó (versenyzésből 20,éves 5 dodó)így azért már barátságosabban hangzik.
Nos figyelni kell,én lecsaptam rá azonnal,mellesleg a kredit 1 napig volt csak. -
VincentVG #22980 Addig addig tököltem az előfizetés (credit) vásárlással...
hogy a vége az lett h lecsúsztam róla, és auto-renewal ban behosszabbított 110dolcsiért...
Nem mondom h nem fájt kicsit..
Gondolkoztam h tartok fél év pihit és bevárok még valami kedvezményt, de úgy látom beelőztek.
Persze én vagyok a hülye aláírom, tudtam h auto újítás a cucc.. de akkor is.
Mostanában nincs sok időm, és ez az összeg a néha egy-két órára felugrok-ra egy kicsit sok.
mindegy , mondjuk h erősen támogatom a fejlesztéseket.. :)
-
endy papp #22979 Ha jól emlékszem a netkar pro-ban is benne volt ,de egy gombnyomással letisztult...
Na az sem ma készült.
Nem az a bajunk hogy benne van ,hanem hogy, pl a "haze" effekt ha akarom nem aktiválom,pedig verseny közbe nagyon nem látni ,csak bizonyos kamera állásokból,meg amúgy sem azt nézi szerintem senki verseny közbe.
Akkor ez sem lett volna egy akkora attrakció leprogramozni ki-be kapcsolhatóvá.... -
#22978 De sok bajotok van, ezek pont olyan jo es latvanyos apro dolgok, amiknek minden jatekban benne kellene lenni.... -
GeriDoc #22977 Tear off visor. Alapértelmezett: Alt+T. Ez nem működik, nem húz le egy réteget?
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.12.14. 12:42:50 -
endy papp #22976 Nekem be van készítve egy törlő kendő így futam közbe mindig tisztán tartom a monitorokat..... -
mumus70 #22975 Az a baj, hogy futam után le akarom mosni a tévémet mert mindig azt hiszem hogy az a dzsuvás... :D :D -
endy papp #22974 Ez így van, de mikor 60 évvel ezelőtt is koszolódott ,akkor kinyúlt a driver és letörölte,most meg már feltalálták a letéphető fóliát.
Jó lenne ez az újítás, ha a nyitottaknál lenne egy gomb ami után tiszta lenne ,aki meg vakon szeret menni az használná úgy....
A valóságot kár ide hozni ,mert attól még nagyon messze van.....de persze a többi szimhez képeset elég közel és valóságos dolgokat szimulál egyes területeken,még nagyon van hova felnőni,fejlődni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.12.14. 09:38:07 -
mumus70 #22973 De tényleg jó volna kikapcsolni! :D -
#22972 Azert irtam az ablaktorlot elore, mert gondoltam, hogy arra gondoltal:D
A tobbi meg szumulalva van + pit. A sisak meg mar letepheto. -
Morgolodo #22971 Ne fárassz, nyilván nem arra gondoltam, amin nincs. Tudom, a sisakon sincs. -
#22970 Majd egyszer lesz ablaktorlo is (4-5 ev:DDD).
Amelyiken gyarilag nincs, azt a pit-ben lepucoljak. Igazabol sem tudnak vele mit kezdeni, menetkozben nehez kimaszni es megtorolgetni;D -
Morgolodo #22969 Nekem ezzel ugyan az a bajom, mint pl. a nappal. A valóságban is süt, igen, de tehetek is ellene, ahogy a kosz ellen is. Itt azonban semmit. Csak gyűlik a retek, azt annyi. -
#22968 Szerintem le lehet tépni a fóliákat, de nem vagyok benne biztos. -
mumus70 #22967 Márpedig realban is olyan komisz az élet, hogy az bizony koszolódik.... -
Dlot #22966 Szerintem nagyon jó tanuló autó, azt a szerepkört kitűnően betölti. Az alapokat nagyon letisztultan adja át. Ha valaki beleöl egy kis energiát erős, biztos tudással mehet tovább feljebb. -
endy papp #22965 Szerintem biztos nem......
De legalább megtörölhetném.....
Mellesleg már látni bizonyos kamera állásokból a "haze" effektet is....ez is nagyon hiányzott már..... -
Dlot #22964 Azt nem lehet kikapcsolni, marha idegesítő? -
Morgolodo #22963 A Ruf GT3 Challenge tényleg érintetlen maradt, a naptárat illetően. Nagyobb kreativitást vártam, legalább pár pályát cserélhettek volna. -
endy papp #22962 Most már a nyitott kasznis kocsik "szélvédője" is koszolódik.
Na ez már hiányzott mint egy falat kenyér..... -
#22961 azt mondod?.... :D -
#22960 En megvettem, hogy majd milyen jo lesz, de nem lett az ...:)
RF2 Skippi utan ez eleg tre .... -
mumus70 #22959 Rohadt jó ez a skippi, annyira jól lehet érezni a megcsúszást, hogy végig a határon lehet menni. asszem letolok egy szezont vele. -
#22958 Magyar viszonylatban "csak" a 75% credit es 50%-os elofizetes buli "hasznalhato", foleg ha versennyel meg vissza is jon 20-40$. Az ar emeles kornyeken nagyon lealltak az akciokkal, de most nyartol mindig volt valami.
Az atlag letszam evek ota viszonylag allando. De azert fugg a napoktol (pentek vagy vasarnap), az oraktol (estetel logikusan tobben vannak), meg eleve ma lesz szezon valtas. Holnaptol visszaall.
A dirt-tol varnanak uj elofizetoket (es/vagy vasarlokat, stabilagg embereket, nem feltetlenul minidg akcios ujra regisztralokat), de nem tudni mi lesz.
Ha jol lattam, a sporting code-ba eroteljesen bekerult a multi regisztraci hasznallat, birtoklas, akarmi. Valszeg nem veletlenul.
Ok is tudjak, kell a bosegesebb kezdo csomag es a konnnyebben elerheto rookie/D sorozat, de emiatt nagyon sok lehet az akcios multireg is. Ha csak az alap csomagot hasznalja vagy max 1-2 autot vesz meg vagy letiltjak az SR miatt, ha van valami akcios/ingyenes, nekik megeri ujat kezdeni:D -
#22957 Azért, ha valaki nem használja ki a credit akciót meg az előfizetési akciót, akkor azért eléggé húzós ára van. Főleg, hogy a forint megint ilyen trágya... A 25%-os éves/2éves akcióról is pont lemaradtam. Este megnéztem, akkor még jó volt. Mondom akkor reggel megújítom az 1 évessel és játszok, de reggelre már elévült. :( Így most szenzációs 13 dolláros áron vettem 1 hónapot...Egyébként az online számláló jó az oldalon? Vasárnap délután néztem és alig volt több, mint 1500 online player? Most meg 755? Egy évvel ezelőtt nem is láttam 1400 alatt a számlálót. Vasárnap meg 2900+ volt kb. mindig. Ha tényleg ennyi az aktív játékosszám, akkor azért elég sürgősen ki kéne találniuk valamit. Ez durva visszaesés. Nem hiszem, hogy pont most kellene árat emelni. -
#22956 Ha egyszer megjelenik a dirt resz (talan tavasz), akkor tuti melle csapnak valami akciot is (tuti kell valami az ujaknak es a vasarloknak is). Valszeg az utobbi idoben, azert volt ennti akcio/kedvezmeny, mert terveztek a dirt megjelenest, amibol persze, nem lett semmi.
Eppen tegnap lattam, hogy az "uj" (:D) Silverstone is mar 4,5 eve be van szkennelve, azota "keszul":D Persze ne, de ez is olyan, mint a 6 eve "keszulo" uj hang engine;DD -
#22955 Szerintem jó esetben tavasszal lesz legközelebb ilyen kredites akció. Aztán lehet, hogy azt is megszüntetik titokban. :D -
knbs81 #22954 Jo lenne, de most volt nem olyan reg egymas utan ketszer is kredit akciosan aztan a 25%-os elofizu, szerintem most nem varhato ujabb.
-
#22953 Karácsonyra várható ennél a 25%-os leárazásnál nagyobb akció? Szeretnék megint előfizetni, de ha lehet még egy kicsit lecsípni a költségekből, akkor tudok várni 2 hetet. -
Dlot #22952 "Nekem ez az első update egy ideje, ahol nem tűnik el az fps-em fele, vagy több"
Nekem meg az első teljesen új season kezdet :)
Még mindig nem döntöttem el mire fókuszáljak. Kedden a rövid teszt még jobban megkavart, mint az iracing fórum javaslatok.
3/4 vagy még annyi sem season-t végig nyomattam only skippy-vel. Semmi másba nem ültem be. Lehet Renault lesz a választás. Vagy GT3, mert az sok pályát megkap a skippytől koszteffektíven. -
#22951 Nekem ez az első update egy ideje, ahol nem tűnik el az fps-em fele, vagy több -
#22950 Szerintem ott nem, csak a playara ervenyes. Azert ekkorat nem lephetnek hirtelen:D
Meg amugy is, ha mar kipufogo, eloszor a fust erdekesebb lenne.
De hat, eleg lassan haladnak.
Korabban azt hittem, hogy majd 1 evnyi DX11pulikus teszteles utan beleszornak valami normalis PP cuccot (Yebis, kikapcsolhato, allithato), amitol azonnal szintet lep. De egyelore semmi. Lenyegeben meg mindig DX11 kinezet, csak techikailag mas a hatterben.
Lehet meg akarjak varni a vegleges DX9 kiiktatasat, de minek?! Mindegy, ez ilyen, mindehez 2-3 ev kell legalabb:D
Az utobbi 6 evben az uj hang engine "reklamozasa" (soon) is inkabb mar kellemetlen:D -
GeriDoc #22949 Am. a heat haze a kipufogó körül is kellene, hogy megjelenjen, nem? Én nem látok semmit. -
GeriDoc #22948 Ez megint "must have" cucc. De legalább újabb 10-20 fps-el kevesebbem van (ettől függetlenül) a frissítés óta. A másfél évvel ezelőtti mindenen elmegyből ott tartunk, hogy a leggépigényesebb cucc lassan. Igggen. -
#22947 A palya "nagyon" hatterben torzul/hullamzik a "levego" (objectek) :) -
#22946 ezt a heat haze-t észre sem veszem, mit kell nézni? :D