iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iracing the 'real' race.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
iracing the 'real' race.
Nem csak azt látom hogy van nagy füst,por és valóság alapja nem sok.....
Már a füstölő kerékből ,(a füst menyiségéből)már mint az előttem elfékező kocsiéból azt is le tudom szűrni mennyire is fékezte el magát,így azért jobban lehet viszonyítani egy versenyen mi merre mennyi.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.29. 17:27:19
vagy úgy gondolod hogy ugyan annyi port fognak felverni az autók a földes úton?
!Forza Ferrari!
Jo ez a fust meg por csak ehez mennyisegileg, grafikailag keves.😊
Ez amit meg akarnak csinálni, az qva nagy munka, nem egy egyszerű aszfalt, ez valóban óriási munka úgy megcsinálni hogy az a talaj ragadjon és vándoroljon. Ilyet még soha senki nem csinált, és ahogy írtam fngom sincs hogy fogják ezt kivitelezni.
A gumi profilját koszolni nem nagy ügy, ez csak megszúrta a szemem a képen, de hogy a talaj ragadjon és repüljön...és ezáltal kijáródjon a pálya...én nem vagyok programozó, de nagy dolog lesz ha megcsinálják.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Biztos lehet szebbet csinalni, de az kamu lesz, nem szamol semmit es online is csak latvany elem😄
De lehet, az meg a traktor nyom, amivel a verseny elott a palyat "felhuzzak"?!
Valszeg hasonlo lesz mint a jelengegi realroad: a felszedett por/homok/kavics ragad az gumira/autora, aztan leszorodik/kopik, felszorodik az aszfaltra, azt szetszorjak vagy odebb hordjak az autok, kopik az idealis iv stb.
A dirt hasonlo lehet, csak itt folyamatosan szedik fel es pakoljak odebb a cuccot, es durvabban valtozik a nyomvonal.
Igaz ha real volna az ember egy centit nem latna sokszor 😊
Beallitani nem tudok mit , fullon van olyan amilyen .
Ez a fajta por fust viszont sokat eszik, ezzel nagy csodat nem tudnak tenni, beledoglenek a gepek.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.29. 13:33:28
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.29. 13:27:23
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ezt majd meghajtom Nord-on is😉 <#idiota>#idiota>
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.27. 23:36:29
most próbáltam egy gyakorlást, már örültem a fejemnek hogy milyen jót mentem erre jön egy srác és kapot 1,6 mp-et...😄
!Forza Ferrari!
kb mint amikor beülsz egy kétmillás hangcuccal felszerelt autóba, és simán tudtok beszélgetni magas hangerő mellett is, és utána beülsz egy eszkábált hangcuccos autóba és fele hangerőn sem érted mit mond a másik.
A sok szervó nem jó, kell a szervó mert nagyok az erők, de ha nagyon el van csillapítva az se jó...nyilván ehhez igen jó tempó kell, azaz körrekord 2 perc, és 2perc5másoderces körnél még nem érdemes véleményt formálni a szervó beállításairól.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.09.27. 11:02:34
g27 nél a logitech profilerben valamint a játékban ki milyen beálíltásokat használ?
!Forza Ferrari!
Pedig eppen az a lenyege az eros FFB-nek (pontosabban a nagy nyomatek "kimenetu" kormanynak), hogy a forgatas "atlagos"; folyamatos terhelesnel az ellentartas eros, de azert nem halalos; es a lenyege a terhelesek kozbeni tovabbi erok, ami "tobbszorose" lehet a folyamatos terhelesnek (pl. Niels videojaban a Karussel).
Atlag/normal/olcso kormanyon eppen azt nehez elerni, hogy minden ero aranosan es jol jelenjen meg. Vagy folyamatosan eros lesz, es a "kiugro reszkre" nem marad benne nafta (elvesznek a visszajelzesek); vagy lepkefing folyamatosan, de akkor terhelesnel is jon valami visszajelzes.
Eppen emiatt (is!) szoktak nem linearisan megoldani az FFB kimeneteket az atlagos kormanyokhoz.
Ez a májusi 4 órás utolsó körének utolsó kanyarjai, a második Karussell előtti csiki-csuki. Rohadt dolog 4 óra után így befejezni, az biztos.
A videón három kört ment és nem fájlalta a kezét, nekem 6-10nm közöttre van állítva, mentem már 24órásat, 3x 2óra egyhuzamban és nem rohadt le a kezem, ok itt csak 6-ra tettem, de most gt3-as Audit 7,3-on tolom tegnap 3x40 percet és se baja a kezemnek. A Masterses gokarton 3x15 perc és görcsbe állt a kezem, ez a kicsi Argon osw maxon is nudli a gokarthoz képest, vagyis tudja azt az erőt, de akkor már klippingel😊
FFB Niels Heusinkveld
Niels Heusinkveld2 éve
No consumer wheel has enough torque for any non assisted car, even a Lotus Elise for example is up to 9Nm, 4.5 times a G25. (if I remember both values correctly). Setting it higher rarely makes a difference, you probably get clipping soon.. Sadly its how 'game' devices work!
Niels Heusinkveld2 éve
There are (a few) people who are convinced their G25 type wheel is very strong and realistic, which is not true. There are also those who watch my more sweaty videos commenting its not so hard to drive in real life, which is also not true. Calculating steering and brake forces provide some evidence of the ballpark physical effort needed for TRUE simracing. 😊
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.09.27. 02:21:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iracing the 'real' race.
Más.
Ez a kis érdekesség, a hétvégi 4 óráson történt. Ezt a szerencsétlenkedést! Többen, nem sok híján törtük össze magunkat, egyikünk viszont csattant.
Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2016.09.26. 22:19:21
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.09.26. 21:57:03
iracing the 'real' race.
iracing the 'real' race.
Nekem a G25 kezd rosszalkodni, egyik versenyen nyomott egy disconnectet, szóval elkezdtem nézegetni a lehetőségeket. A legolcsóbb OSW is elég drága lenne, motort már nem találok hozzá aliexpresen, és az előre összerakottak nem mennek sokkal drágábban, ahogy így gyorsan számolgattam fejben. Ha nem lenne rekord áfánk, akkor még tűrhető lenne, fogjuk rá, de így kicsit para. Pedig már egészen egyszerű összerakni, SimCube, egy bele illő kártya, meg kb táp kel hozzá, és szinte ennyi. A motor állványát bármikor megtervezem és kivágom magamnak, arra nem is kéne költeni.