25347
  • Dlot
    Remélhetőleg nem megy el abba a mainstream irányba, engem HC fanatikus légkör fogott meg a játékban.
  • Alexease
    Itt sose lesz AI, csak ha az uzlet ugy kivanja:D
  • Dlot
    Remélem nem tesznek Ai-t soha ebbe a játékba. Nagyon rossz beidegződéshez vezetne annál, aki inkább tolná köztük és utána bemegy emberek közé. Hányszor de hányszor van baleset pusztán abból, ha rátapadsz az előtted haladóra és az inkább hátrafelé figyel nem előre. Vagy előzés közben, után valakinél elveszik a ritmus és bumm.
  • arty
    nincs ezzel se baj egyébként, nyilván koncentráljanak arra, aki rendes előfizető :) nekem ugyis átmenetileg kéne, amig "kijátszom" magam vele, aztán lehet sose lennék előfizető ujra (vagy kétévente 1-2 hónapra max). nem flémelni, trollkodni akartam, tényleg :)
  • Alexease
    Regen amikor felmerult, az emberek nagyresze a segitsegek es a ghost ellen is lazadt. De kellett az uzlet miatt, igy beraktak.

Egyszer egy hivatalos kerdoiven megemlitettek az AI lehetoseget (mint gyakorlas, edzes, palya tanulas, korozgetes; vagyis nem tuti versenyek es bajnoksag); igy vagy gondolkodtak rajta (es mar keszulget) vagy csak meg akartak bizonyosodni, hogy total felesleges;)
    Nem lattam az eredemenyeket, de valszeg a jelenlegi tabor (csak ok kaptak meg:D) 80%-anak tuti nem kellett. De igazabol nem ok lennenek a celkozonsege az AI-nak.

Talan keszulget valami.

Elvileg megoldhato lenne "warez biztosan" is, csak kell hozza egy kicsit nagyobb szerverpark;) Az AI-t nem local szamolna, hanem iR szerveren, es az tolna at az adatokat. Mivel oda nem kell tuti ping, se GUI, se semmi, igy "csak" szamitasi es adatatviteli igeny lenne.

Talan egyszer meglepetesnek vagy kenyszerbol lesz, de amig lehet, inkabb tisztan az online-nal foglakoznak.
  • Alexease
    Most is lehet hasznalni: egyedul korozgetsz vagy plusz penzert inditasz szervert, aztan vagy lesz valaki vagy nem;D
  • lac coo
    Pedig milyen rossz lenne, ha halott de jo autokat is lehetne valahogy hasznalni....:)
  • mumus70
  • mumus70
    Szerintem várhatsz egy darabig.... :p A játék nevében ott van benne a profilja: ONLINE Simulator Game........ :D :D
  • arty
    Alex, mumus :DDD

perfektül elkaptátok a párhuzamot :))
    nekem tényleg jó volna valam butus AI, nem vagyok való emberi mezőnybe - ellenben igénylem a mezőnyt ;)
    idő ellen nekem unalmas.
  • Alexease
    Amugy a Papy AI akkoriban jonak szamitott. Ha meg tudnak oldani a program vedelmet, akkor valszeg jo uzlet lenne az AI es a dedi szerver is. Minnel kozelebb vannak egy "divatos" autos program kinezethez, tartalomhoz es mukodeshez, annal celszerubb valamelyiket bevezetni. De ez meg messze van. A kovetkezo ev(ek) a DX11, a dirt es az egyeb extrak kiaknazasaval fog telni.
  • Alexease
    De sokaknak meg az is jobb lenne, mint a recskazas:DDD
  • mumus70
    Az egy lépés lenne a guminő felé..... :D :D
  • Alexease
    Nincs;)
  • arty
    van már AI a játékban? kissé naiv a kérdés, tudom... de nekem mégis akuális, elvégre most megint van 50% kedvezmény előfizetni :)
  • Norbi1990
    Heusinkveld pro pedál teszt :D
  • Alexease
    Kivancsi leszek, adnak-e valami (vasarlos:D) meglepetest karacsony elott? A FR3.5 nagyon lemaradt (igaz "kozben" atneveztek a sorozatok:P), de a bejelentett Ferrari es a gyorsan letorolt promo video utan is nagy a csend. bar az iR nem a meglepetesek cege, de azert volt mar ra nehanyszor pelda, hogy "csak ugy" megjelent valami (pl. a multkori GTO/GTP cuccok).
  • bardocz
    Igazából olyan nagyon sokat nem kell vele, ha ráérzel a gázadásra meg a fékezésre.
    A lomha turbo miatt kigyorsítson el kell venni a gázt, aki AC-ben sokat ment a Lotus 98T-vel annak ez nem lesz nagy újdonság.
    A fék pedig nagyon könnyen blokkol, ~50%-ot kell nyomni csak benne. Potméteres fékpedállal nekem biztosan nem menne.
  • Dlot
    Látszik, hogy sokat gyakoroltál vele, nagyon fasza hangja van. Jövő Season-ra van egy befutó jelölt :) Az már egyre inkább körvonalazódik, ha népszerűtlen, akkor az egyben előny is. Túl sok olyan járgány van C-ben, ami még nem való a plebnbek.
  • bardocz

Eszméletlen jó ez az autó. Ahogy finomkodni kell a gázzal, meg figyelni a turbo nyomást kigyorsításon.
  • ozoli78
    Hello
    Regisztrálj az iracers.hu n es ott irj rám vagy irj a megfelelő topikba es kuldok 3 honapod free kodot.
    Saját névvel regisztrálj ne nickkel.
  • trialboj
    Üdv,
    Pár éve mikor volt kormányom kipróbáltam ezt a szimet, és eléggé tetszett, habár nagyon nehéz volt. Kis mazda/laguna seca

Most megint van 1 kormányom g29 ami sajnos furán viselkedik, és mielőtt visszaküldeném szeretném kipróbálni hogy milyen iracingel.
    Mikor régen itt jártam ajánlott valaki egy lehetőséget amivel 1 hónapot ingyen versenyezhetek az alap cuccokkal... most nincs ilyen lehetőség? Akár csak 1-2 napra is. Már csak azért is kíváncsi lennék, hogy itt is előjön 2 óra után a váltófül probléma, vagy csak az Assettoban, mert akkor lehet nem a kormány a ludas.
  • mumus70
  • bardocz
    Nincsen annyi official verseny, meg több szerver egyszerre a kis létszám miatt. Ma este 8-kor simán tudtam menni egy versenyt, ami teljesen jó amúgy, igaz nem voltunk sokan.
  • Dlot
    Mekkora létszám a limit vagy mi történik, ha kevesen neveznek egy szériába? Mitől lesz halott?
  • Dlot
    Skippy nagyon stresszes. Népszerű, az eleve egy nagy kockázati tényező D-ben, sok a rookie. Mondom én aki gyakorlatilag abban kezdett :)
  • endy papp
    Van 2 út A-ból B-be, az egyik kanyargós és nehezebb a másik majd tök egyenes és különösebb nehézség nélkül eljutsz.
    Szerinted 100-ból mennyi ember választja a nehezebbet......
    Régen a Radical SR8 nagyon népszerű volt igaz nem a legkönnyebb volt és ma sem az vezetni de volt hogy 2-3 szerver is ment.
    Nézd meg most ,halott ,nem csak a nehézsége miatt ,hanem mert azóta kb 6-7 plusz széria közül lehet választani.
    Akkor most mivel és kivel van a baj.
    Persze tudom ezzel is meg azzal is,de hát ez van.

• mumus70
    Helyesbítek: 6-ból 6! Asszem ezt szkippelem, meghagyom a nyomorult trolloknak..... 2 nap alatt úgy kb 360 ISR vesztés.....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2016.12.14. 22:37:11
  • endy papp

Imádtam mindig ezt a szériát, a kezdetektől több éve megyek vele,de az utóbbi 1 évben mind jobban a elment tőle a kedvem,pont ezek miatt amiket leírtál.
    Gyere át spec fordozni.
    Nagyon korrekt a társaság,vigyáznak egymásra a driverek,legalább is az elmúlt pár hónap alatt 1-2 kocc volt,de az is inkább saját hibás ,a kocsi is jól vezethető.
    Nyilván jobb ha az első splitbe vagy.....
  • mumus70
    És tépkedem a fóliát én is! :D Skippi eddigi mérlegem: 5 futamból ötször végeztek ki féktávon, hátulról, az első két körön belül..... hihetetlen. Kezdem azt hinni, hogy én vagyok a barom, és nem megyek le egyből a fűre féktávokon hogy tutira ne találjanak el..... pedig replayon is nézem, márpedig látszódik az autóm a pályán rendesen..... :p
  • bardocz
    Ja, mert egyrészt mindenki így áll hozzá, a másik meg, hogy jajj, nem lehet lepadlózni mint a barom, inkább menjünk mással hozzáállás miatt. Csak gyakorolni ne kelljen és legyen könnyű. Pedig ez tényleg jó. A szivar lotussal megértem, hogy nem mennek, teszt szerveren kipróbáltam, de szerintem nagyon szar. Az ilyen jellegű autók sokkal jobbak rF2-ben meg automobilistában.
  • endy papp
    Az a széria úgy halott ahogy van és val.színű az is marad....
  • endy papp
    Jó de úgy könnyebb nem .......
  • endy papp
    Ne is mond.....,de most úgy döntöttem ,(már rég megfogalmazódott bennem) hogy hagyom a Blancpait"B"-t inkább megyek 2.0 egy biztonságosat,még ha vesztek is pontot.
    Pedig nagyon élvezem vele tolni,de a sok első kanyaros, első körös nagyon el tudja venni a kedvem, így marad mellé a Skyppi de mostanában ,ott is inkább csak egy verseny azt annyi.
    Amire megint vissza szoktam,már az előző szezonban,az a Spec Racer Ford.
    Elég korrekt a társaság,kulturált a versenyek nagy része.
    Mostanában elég sokat mentem vele ,elég jól fogható is,no meg így azért pontokat is jobban tudok gyűjtögetni,de igazából nem ez a lényeg.
    Inkább az hogy, ne azon keljen aggódnom el jutok é az első kanyarig vagy a kör végéig.....hanem jó versenyeket fusson az ember.
  • bardocz
    Miután kihevertétek azt, hogy nem találtatok meg egy gombot a menüben: gyertek Kamel GT-zni!
    Most a versenyen több kört mentem, mint amit gyakoroltam a Nissannal, és a végére egészen belejöttem :D Csupán 3 sec a wr-től, alap beállítással.
    Finoman kell vezetni az autót, de egyáltalán nem annyira nehéz, mint amilyennek tűnik. Nem egy GT3 egyszerűsége az igaz :)
  • Dlot
    Jó sok bolond van 2.0-ban is. Első körben akar nyerni utolsó helyről, kilő a startnál hideg gumival és bumm 20-ból vagy 6 embert hazavág. Volt hogy 5-en értünk körbe. LoL. Van mikor egy pro akar kimaradni a rajtból, de inkább idióta, aki még egy qual-t se tud végig futni.
  • Alexease
    Mostanaban mintha "szelesebben" lehetne cockpit-et allitani, de azert tulzasba nem fogjak vinni. Bar nem ertem miert aggodnak ennyire. OK, hatulrol tologatas ne legyen, de ha mar rookie-ban van szamarvezeto, fek meg mit tudom en mi segitseg, akkor a dobozo autoknal beleferne egy motorhazteto, a formulaknal meg egy ertelmeseb T-Cam. Ha ugy szivesebben hasznalja valaki, nem lazad vagy menekul el, akkor belefer hogy esetleg gyorsabb vele.
  • Alexease
    Akkor meg sem az iR-rel van a gond, hanem a programot nem tudjatok hasznalni:))))
    Neha erdemes elolvasni az update-et, vannak benne hasznos dolgok:D
  • endy papp
    Valamelyik versenyen előttem levőnek elszólta magát a motor ment körbe és végig füstölt mindent,utána olyan koszos volt a szélvédő hogy ihaj.
    Nemrég vettem meg a Renault2.0 ott elsőre a cockpit olyan volt hogy az antennától alig láttam az utat,na mondom szép....de aztán a kamera állítás menüt előhoztam ,így sikerült majdhogy nem egy "T-cam" nézetett beállítani,igaz picit fura de legalább használható és jobban látom az utat.
  • endy papp
    Ez tényleg működik,köszi,rá is tettem az egyik gombra,ez így már dicséretes.