iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
LFS-t,egész jól lehetett irányítani egérrel anno. Csak a gáz/fék - re kellet még valami trükk 😊
pointer4
Na jó, T300 lesz.
Fanatecet régi tapasztalatból nem vennék. Ha fejlődtek is rengeteget megbízhatóságból, nekem az elég volt amit műveltek anno. Inkább vennék Hama-t xd.
sertrex
Szerintem lefosnád a bokád, mire Project CARS-okban végig mennél egy értkelhető kört, billentyűvel vagy egérrel. <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Most tolt le a fixed ferkával tucatnyi versenyt!

iracing the 'real' race.

Akkor ne iRacingben gondolkozz... Project Cars és társai a neked való.

iracing the 'real' race.

Jose Maria Lopez
Scott McLaughlin
Utoljára szerkesztette: twinr, 2019.08.11. 08:17:04

iracing the 'real' race.

bosco05
Igen, de már csak használtba kapni. iRacinghez a DFGT valszleg kevés lesz hosszútávon. Én legalábbis nem ajánlom.

@bardocz: G29 van, azt viszik, mint a cukrot.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.08.10. 15:38:15
Alexease
Egy kis zuzas, ez is soon, es 0:34😊
bardocz
Ennyire lement a kereslet a Logitech termékekről?
Gondolom ezért nem erőltetik meg magukat, pedig amit csináltak, az szinte mind nagyon jó minőségű volt.
pointer4
14.000 től 35.000 -ig annyi hírdetés van mint égen a csillag.
bosco05
Évek óta nincs már DFGT 😊 G29 a legalja Loginál.
pointer4
Na ne fárasszál már, íróasztal mellől még az egér is elég lenne 😊
pointer4
Én is pont azzal szemezek.
bardocz
Pályára és autóra nem emlékszem, hogy valaha is lett volna bármi akció, azon kívül, hogy ha egybe veszel sokat valamivel olcsóbb.
A Nord szerintem kurvajó, nem tudom miért, de nekem ez a verzió jobban tetszik, mint ami az Assetto corsaban van.
Legolcsóbb kormánynak talán a DFGT lehet jó, ha még árulják. Nem tudom alatta van e bármi tényleg használható.
100 eurós kormánnyal akarsz játszani egy olyan játékot ami cirka 3 havonta kerül 100 euróba? 😊 Szerintem, ha iRacing-be gondolkozol akkor minimum T300 Alcantara, de inkább Fanatec CSL Elite szett... ha meg valami 100 eurós használt Logi cuccal akarsz bohóckodni, arra meg ott vannak azok a játékok amiket csak egyszer kell megvenni normál áron! 😊

www.smart-bus.hu

pointer4
Ilyen drágát most biztos nem néznék, maradjunk csak 100€ körül 😊

Amúgy milyen a Nordschleife? Látom, hogy Nürburgringgel akkor már két pálya ára, de akkor is sokkal hosszabb mint bármi más 4x. Szóval elég jó lett? Szoktak lenni akciós időszakok pályára, autóra ?
bardocz
Én egy Fanatec CSL elite-re váltottam, amikor le volt árazva 300 euróra a base+kormány+pedál.
Szerintem érzetre és erőre sokkal jobb, mint a Logitech G29, azt váltotta.
Viszont a minősége eléggé Fanatec, a harmadik base-t használom már, mindet garanciába cserélték.
A hozzá kapott pedál is szerintem abszolút jó, annyi, hogy a féknek azt használom, amit még én terveztem anno, de a gáz meg kuplung jobb a sajátomnál. Állítani nem tudsz semmit rajta, azon kívül, hogy milyen messze legyenek a pedálok, de ez a 99%-nak szerintem bőven elég.
Gondolkoztam rajta, hogy kéne csinálni hozzá hidraulikus átalakító szettet, de annyiba kerülne, hogy inkább megvenném hozzá a loadcelles fékpedált.
Vannak még a Thrustmasters kormányai, de soha se próbáltam egyet sem, így azokról nem tudok nyilatkozni.
pointer4
Még várjál ilyen komoly kijelentésekkel 😊

Még kormányom sincs 😊

Kéne valami, de úgy látom még mindig a logitech az uralkodó pop faj 😊 már a használt piacon. Nincs valami jó ajánlatod? 😊
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2019.08.09. 21:07:50
bardocz
Mi vett rá a visszatérésre? 😊
pointer4
Sikerül visszaszereznem az irányítást, sajna hozzáférhetetlen volt a megadott email cím.

Most frissít, nektek is ez van a version.txt-ben ? 😊)

"2012.01.29.01"
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2019.08.09. 20:37:37
Alexease
Elvileg ev vegen, de amugy soon, vagyis... .😊
Tuti nem lesznek licencelt nevek, azert teljesen felesleges fizetni.
Sziasztok!
Van valami hír arról, hogy mikor jön az AI? Benne lesz a következő szezonban?
Illetve arról van-e valami infó, hogy az AI-ban az ellenfelek nevei licencelt nevek lesznek, vagy csak úgy random nevek?
Alexease
<#idiota>
pointer4
Sziasztok!

Nem emlékszik valaki, mi az iRacing jelszavam ? 😊

Láttam egy videót, és kedvet kaptam hozzá 😊
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2019.08.09. 09:59:29
bosco05
Nem aktív sajnos 😞 Csak special eventen megy pár kört 😄 Da Costa is csak 4 versenyt ment idén, de köszi 😊
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.18. 20:57:26
Adam Jonas
Antonio Felix da Costa

Verstappen amúgy nem maradt ki?

bosco05
Igen, de úgy is 10 csak 😞 Meg sajna az előző években is nagyon visszaesett, ezért gondoltam, hogy kihagyom 😊 De köszönöm szépen mégegyszer, ha esetleg van még valaki örömmel fogadom ^^
Marcinko
Én elfogadtam a Dirt Ovalt 😊

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

bosco05
Köszönöm szépen! Őt néztem, de nem túl aktív sajnos 😞
Marcinko

bosco05
Végeztem egy kis kutatómunkát, gondoltam megosztom, hátha valakit érdekel. Kigyűjtöttem a valóban aktívan iRacingező valós pilóták közül amennyit csak tudtam. Ezek között nincs olyan, aki hébe-hóba 1x 1x indul, vagy tavaly indult sokat. Az idén is aktív arcok a következők:

AJ Allmendinger, Andreas Jochimsen, Attila Tassi, Alessandro Balzan, Ashley Sutton, Bebu Girolami, Benjamin Lessennes, Brandon D. James, Bruno Spengler, Duarte Ferreira, Joey Gase, Josh Berry, Kelvin van der Linde, Lando Norris, Marcos Ambrose, Marin S. Colak, Michael Epps, Mitchell deJong, Nagy Daniel, Nick Foster, Nicki Thiim, Pablo Donoso, Parker Kligerman,
Peter Dempsey, Philipp Eng, Richard Heistand, Richard Westbrook, Ricky Collard, Rico Abreu, Sage Karam, Scott Heckert, Shane van Gisbergen, Shinya Michimi, Terry Nightingale JR, Timmy Hill, Tom Dillmann, Will Power .

Ha valaki esetleg ki tudja egészíteni valóban aktív, kisebb-nagyobb nevekkel, azt szívesen veszem 😊 Egy cikkhez kell. Köszi!
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.07.17. 18:14:58
Szerintem korrektek a hangok, de azért egy AC-tól vagy RaceRoom-tól eléggé távol áll sajna... de úgy gondolom hogyha valaha netalántán a csillagok állása úgy akarja és behozzák végre akkor eléggé korrekt dolgot fognak összehozni és legalább hozni fogja a konkurencia szintjét
Alexease
De elotte vagy 2 evvel, elkezdtek fejleszteni az FMOD-ra valtast, aztan rajottek, (nekik) jobb az XAudio2, azt jelentettek be 2012-ben. Vagyis az uj audio resz, lenyegeben a kezdektol teriteken van😊
Ezzel nincs nagy gond, fontos resz, de nem eletbevago.
<#alien> <#banplz>
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2019.06.19. 07:59:52
Alexease
"Aug-14-2012: The audio side of things will be moved to XAudio2 framework in the future " 😄
Alexease
iRacing NOT Top 10 Highlights 😊))
Na úgy tünik hogy az xAudio is lassan elkészül, a fórumon most találtam fejlesztői hozzászólást ahol azt irják hogy sikerült már majdnem kitakarítani a régi directsound-os motort és ezt az új api-t berakni... szóval soooooon 😄
Marcinko
Ez számolja és szettjeidet is elmenti plusz van benne egy alap telemetria is .

oneal1
számolja esetleg a játék, hogy mennyi időt töltöttél vele?

Akár órában, körszámban, bárhogy 😊

kifejezetten a practice-ek érdekelnének, ugye a versenyek számát és körszámokat kiír mindent.

köszi!

!Forza Ferrari!

Marcinko
Én nem tudom mi történt de valamit nagyon eltalálhattak a srácok !

kb. 1 éve 2500-3500 ember volt a szervereken
fél éve már 4-5 ezren
most meg az új bulidban több mint 6000-en vannak !

Ekkora szám lenne ez az új Dirt Truckos móka ?!?

Alexease
A road dirt koze soroltak, igy egyszeruen plusz tartalom es sorozat. Vagyis nem uj, amihez ingyen alapot szoktak adni.
Ez mar nem csak azert draga, mert "draga", hanem kicsit "bohozkodasnak" is erzem. Ha minden sorozat rendszeresen tele lenne, es aztan ez is, akkor fun-akarminek elmegy, meg dragan is.
bardocz
3 hónap múlva tizede lesz majd, videók alapján teljesen káosz az egész. Gondoltam rá, hogy megveszem, de inkább hagyom, az előfizetésem se érzem, hogy ennyiért megérné meghosszabbítani... Talán majd télen.
tobias88
Én nézem csak el vagy a pro truck az tényleg fizetős? Úgy hogy ki se lehet e a próbálni ingyen 300an voltak 11kor hétfőn a mixed szerveren és még 40en a másikon. Persze csak 12 ezer a teljes content, de eléggé lutri VR-al
+1
mindazonáltal szerintem nagy előrelépés lett az új reflektorok a régihez képest, már csak az új törésmodellre és a V7-es gumi modellre várok túrakocsikon 😊

apropó valaki próbálta már a skippy-t hogy milyen lett?
Utoljára szerkesztette: ricsaaard, 2019.06.08. 10:34:57
Alexease
Igazi fenyszoro latvany meg nem lesz egy joideig, ahoz durva raytrace kellene vagy valami hasonlo megoldas. A valosagban a vilagossag nagyreszet nem a kozvetlen, hanem a szort megvilagitas adja, ami a kulonfele visszaverodesekbol all. Ez egyelore kivitelezhetetlen. Ha a valodi fenykupot, erosseget es szorast modelleznek, akkor meg az lenne rossz es/vagy nezne ki hulyen, mert egy szuk fenycsovaban menne mindenki. Igy szelesebbre, erosebbre van veve. Majd 10 ev mulva, amikor a GTX 3080 lesz az alap kartya, menni fog a "rendes" is😄

Egy szimulator mindig kompromisszumos, mindenben. Annyi a kulonbseg, hogy a lathato dolgok azonnal feltunnek. Mig egy versenygumi mukodeset, az ember szinte nulla szazaleka tudja megitelni, mennyire jo vagy rossz.
bosco05
Hát ilyen extra fények lesznek sajnos, de attól még sokkal közelebb áll a valósághoz. Ha téged zavar, hogy az ezer éves motor miatt 1-1 tábla halványan látszik messze is, akkor nem tudom mi a megoldás. Minden esetre qrva nagy fényerejű fényszórókkal mennek IRL is, ha gondolod küldök még videót. Bevilágítják még a jövő hetet is.
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.06.07. 10:18:27
tobias88
Azóta meg is jött a válasz iRacing Stafftól. Tudják ők is hogy nem reális, mert a headlights csak irányitott de nem úgy müködik mint egy valódi. Ezért is van pl hogy Daytonában a lelátó legteteje is fénylik
bosco05
"Új headlights csak nekem nem jön be?" Igen, csak neked 😄
tobias88
Nem annyira értem, hogy mi igen. Nálam ilyen éjszaka Monzában. A piros tábla 300 méterre van itt nagyjából, még egy normális kocsin lévő reflektorral sem látszana igy, miközben nem is reflektorral mennek versenyeken.
bosco05
Szerintem igen. A valóságban is pont olyan már 😊