iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha meg van az MPR
oneal1
na 😄

nem úgy van hogy adott licence 4.0 nál feldob?

!Forza Ferrari!

Meg vagy úgy 2 hónap a promotion day-ig...... 😄 😄
oneal1
akkor még 0,4 aztán C

!Forza Ferrari!

lac coo
Tegnap ket versenyt tudtam menni ,az hizott valamit vissza, most D3,5 korul lehet, de meg majd gyujtok hozza .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#worship> Ennyi! Épp ez a baj, hogy sokan csak fun-nak fogják fel, és szét trollkodják a futamokat. Én az összes bajnokságban ahol elindulok próbálom legalább a diviziómat megnyerni, bár eddig még csak egyszer sikerült majdnem.... :p
Ha "penge és nagylelkű' vagy akkor soha nem kerülsz feljebb, itt rookieban, de a többi szériában sem az a cél, hogy jól érezd magad és fun futamokat toljál. Ez mindig nagyon tetszik: "én csak jól akarom érezni magam", egy barátságos focimecsen is szétrúgják egymás bokáját, mert a normális hozzáállás a győzni akarás. Majd nyolcvan évesen a nyugdíjas klubban, ahol három felé "futnak", ha feléjük megy a labda, nehogy megüssék egymást😊 Minél több ir és sr-t kell gyűjteni, hogy aztán feljebb léphess és ne a darálóba soroljon, de ez sereghajtóként csak álom marad. Ahhoz hogy feljebb kerülj, a hozzáállásodon, és a mentalitásodon kéne kicsit változtatnod. A kifogásaid is... ha azt mondanád azért indulsz hátulról, mert gyakorolni akarod az előzéseket az rendben van, de minden más... hogy finoman fogalmazzak, csak téged jellemez, aztán megkérdezed, hogy tudnál gyorsan c-be kerülni? LOL
Versenyezned kéne, nem kifogásokat keresni, ennyi😊
oneal1
nem lehet, végig kell járni a létrát, de a D-ben már nagyon jól lehet haladni
pontosan hogy áll most a jogsi?

!Forza Ferrari!

lac coo
Rookibol egybol C-be nem lehet kerulni ? Vagy legalabb D4-el lehetne indulni a rendes Mazda sorozatban ?

lac coo
Mert oenge vagyok es nagylelku.

Ha ilyen penge vagy, akkor miért nem nyered meg a versenyt, vagy legalább egy top 5?<#fejvakaras><#whatever>
lac coo
Hat en nem tudom, de gyokkettovel is hetedik lettem, mar szet untam magam olyan lassuak ott hatul. De nezeggettem a kavicsokat 😊

Vagy annyira bénák, hogy csak x-es körük volt😊
Alexease
Ennyi erovel a BMW M3/M5 is csaladi sedan😄D
Berakom ide is, hátha nem jártok az Assetto topicba.<#buck>
Nord, max attack, családi sedan.

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.05. 20:36:51
lac coo
Vazzeg , beszarok... Nem akarok idomerot menni, szepen vegig kocogok majd a vegen, de nem, harman mennek idot ugy tunik, mindenki erre hajt 😊))

lac coo
Ki a francnak van 75 dollarja ? 😊)

Alexease
20$-ert kapsz 25$-t, 75$-t 100$-t (20–25% kedvezmeny).

Ha veszel egy 100-as kreditet, akkor utana szorozhatod mindennek az arat 0.75-tel (az lesz a valodi kiadas).
Vagy (😄), ha kredit nelkul veszel 1db autot, akkor az 12$. De ha kredittel veszed es azonnal harmat (😄D), akkor a 3 darab nem 36$ lesz, hanem "csak" ~24$. Vagyis a negyediket ingyen kapod😄DDD
lac coo
ez mi, vagy mennyi kedvezményt ad?

Alexease
Bonus Credits are Back! <#eljen><#worship>
Pick up some Bonus Credits now and save some cash. You can use these credits to purchase cars and tracks, extend your membership, or purchase hosted sessions. Take advantage of this special offer before time runs out! Enter promo code PR-100CREDITOCTOBER in your shopping cart to redeem this offer.
Indyben büntet mint a szar, az oroszok erre játszanak csomószor! Felmennek a falhoz, aztán green-nél befékeznek, és 3-4 autót küldenek is a boxba fekete zászlóval..... Jobbról lehetne előzni, de nem lehet, lezárják a helyet. 😛
lac coo
Pitben mentem gyorsan , azt tudtam, csak nem tudtam ertelmezni mi a fenet akar ezzel a hold for 15 seccel ! 😊
Ott kavirnyaztam a palyan lassitottem, megalltam, a spotter meg zgat, higy fugyelmen kivul hagyom kizarnak...kileptem a fenebe .😊
Miert nem azt irja stop and go ? Azt ertettem volna 😊

Ezért én még nem láttam büntetést, igaz nem mostanában, de gördülő rajtnál előzött meg rajtvonal előtt 20.helyről induló, első kanyarnál már harmadik volt, és ha jól emlékszem 6.nak ért a célba, tehát nem kapott büntetést. Sőt olyan is volt gördülő rajtnál, amikor hárman nem léptek fel szerverre, az ő helyükre előre jöttek hárman bünti nélkül, pont mellettem lévő sorból hiányoztak és három nálam gyengébb quallal induló is beelőzött, szóval régebben nem kezelte túl jól a program, lehet már javítottak rajta?
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2016.10.05. 10:54:08
Bemozdultál a rajtnál, pitben gyorsabban mész...stb Ezt párszor én is kaptam már, kicsit nem figyelek pirosra teligáz<#falbav>
Ezért inkább csak piros után teszem sebességbe.
Valószínűleg a zöld lámpánál valakit megelőztél balról még a rajtvonal előtt, 3 körön belül ki kell állni a boxba stop and go-ra.
én

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

oneal1
ez az imola - formula reanult kombó nagyon állat!

nyomja valaki?

!Forza Ferrari!

Alexease
Ezeknel (kavics, por, kosz, szikrak es egyebek) nem elfelejtendo (😛), hogy ezeket szamolja (megpattannak a kerekveton, az uton, a sajat es masik auton, a palyaelemeken stb.). Vagyis nem szokasos animaciok. Igy tobb oka is lehet, hogy ott eppen ugy pattantak meg. Persze nem egyszeru a dolog, el is szamolhatja. De inkabb x% elszamolas, mint kamu dolgok😉
Kansas-ben olyan tűzijáték van a befutónál hogy beszarás! 😄 😄 Egy újabb meglepetés, hány van még? Ez állat! 😄 😄
oneal1
nem érdemes ott szarakodni amúgy, az elején beáldozol pár versenyt mész a végéről, mindent elkerülsz aztán utána már lehet keményebben versenyezni 😊

!Forza Ferrari!

lac coo
Jó láttam én élőben is, egyedül ennél a kanyarnál néztem, hogy ez most mi, szikra vagy kavics vagy mi a fene 😊 Nálam durvábban ment oldalra, szinte keresztben a pályán .

De ma már nem nézem, mert még egy verseny és visszarak R-be, egyszerűen vagy a végén kocsikázok, vagy rommá törnek, kénytelen vagyok kimenni a pályáról mert épp mást törnek rommá 😄
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 23:00:56

oneal1
ez szimpla fizika....

húzd végig az ujjadat kavicsok közt jó gyorsan. Merre fognak repülni a kavicsok?
hát minden irányban, kivéve abban a vonalban ahol az ujjad volt.

lassísd le a videót youtubeon azt a részt amit mondtál, gyönyörűen látszik ahogy a gumi szántja fel a sóderágyat
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.10.04. 22:42:30

!Forza Ferrari!

lac coo
ebben a kanyarban ilyen furán : 1:11 :

oneal1
én nem tudom nálad, hogy verődnek azok a kavicsok....tedd 4:45-re a videót

!Forza Ferrari!

lac coo
Az milyen büntetés az a hold for 15 s ? Ott mit kell csinálni ??? 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 22:31:54

lac coo
Az mindegy hol dobja, nekem relativ szembe kellene hogy jojjon a kavics, de tok oldalra szaladnak.
No mindegy csak igy neztem egesz versenyen, hogy mi a fene az ..😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.04. 19:59:30

oneal1
több irányba tolhatja, de attól is függ hogy milyen autóval mész. formula renaultal úgy a pofádba veri hogy csak úgy kopogsz, mazdával meg ugye a kerék íven dob ki oldalra meg valamennyi meg hátra is.

ez csak 2 példa volt.

!Forza Ferrari!

lac coo
Kavicsot miért oldalra veri fel az előttem lévő autó, vagy a szél viszi ?
Lagunan tűnt fel eddig nem figyeltem ..

Jóvammá! Kizárólag a saját videóimat szoktam végig nézni! <#banplz>
Nem értelek. Nem értem miért mutogatsz? És nem értem, miért kéne road atlantának lennie?

iracing the 'real' race.

Meglenne a futam 20 perc alatt, de egy csomóan benézték ezt a pályát, mert van egy trükkje, nem szabad lemenni a vonalhoz, mert rohadtul kifordítja az autót a kijáratokon..... Majd bepisáltam má a végére, azt hittem lezavarjuk hama hama, oszt könnyeztetem a boát, de nem... 😄 😄
Én meg azt vettem észre, hogy ezen nincs fékpedál...😊

Alexease
Elinditottam, 6-8 helyre veletlenszeruen belekattintottam, es mindenhol eppen sarga volt😊))
Amugy grat!
Ez nem a Road Atlanta! <#mf2>
Egyébként pedig itt a futam, aki GT3-al versenyez mindenképp nézze meg az elejét legalább.

GT3 mit hogyan a héten.

iracing the 'real' race.

Ez megint egy érdekes helyi dolog nálad. Tegnap este lenyomtuk a második versenyt, utána még többen fent maradtak gyakorolni, és Attila még 11 körül elindult egy futamon. Szóval kár az ir-t fikázni állandóan, körül kéne nézni otthon.

iracing the 'real' race.

Még nem is volt meg a heti átállás de máris össze csinálták magukat,az oldal azt írja töltsem le ezt a "szutykot "

System Not In Service
Software Not Running
The iRacing service does not appear to be running on your system.
Not Already Installed?

Download and install the iRacing service:
Download iRacing Software

Platform: Windows

File Size: 267 M
Other Download Options
< Return to Member Site
Having Problems?

Please try the following steps to correct the problem:
If you are in the process of installing the iRacing service:

The service will return momentarily.

If the problem does not resolve, please contact the iRacing support team.

(ja ja 5 év után még nincs meg<#levele>)ha gurulni szeretnék.<#gunyos1>
Volt már régebben ilyen.....még hogy lassú a betöltés ez meg most akkor mi?????????????????
Á hagyjuk is, vicc kategória fényéves betöltéssel együtt.
Nyugodtan bekaphatják odaát megint.<#kocsog>

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.03. 22:53:50
bardocz
Van ez így, nem értettem miről van szó így 😄
Alexease
<#zavart1>