25347
  • zimapeti
    Én pont ugyan így voltam az AC-val, kellett jó pár nap, hogy a 4-5mp/perc lecsökkenjen 1-2mp/perc különbségre. Másfél két hónap után vissza jöttem iR-ezni és kezdődött elölről, mintha soha nem mentem volna itt.
    Megszokás kérdése, sajna nem vagyunk ufók, nekünk sokat kell gyakorolni, nem megy ez az egyik percben AC PB idő aztán megyek egyet iR-rel PB-t:)
    Ezt a két Norbinál, halandó emberkék közül, Sinka Daninál és Leitner Norbinál láttam működni, neki tök mindegy mi a sim neve, 10 perc és top időt mennek.
    Ja a másik, minden negyedévben változik a sebesség, tapadás, stb.. csak az aktuális szezont érdemes össze hasonlítani:)
    Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2017.01.01. 14:14:30
  • lac coo
    Akkó mégse veszem meg ...:D
  • GeriDoc
    Hogy mennyire időigényes szimulátor.

3 hónapja nem mentem vele, akkor kb. a gyorsak közé tartoztam, az ufóktól 1,5 mp. Felmentem egy pár kört menni, igaz Imolába, amit mindig is utáltam, és csak kb. 15 kört mentem, de 2mp-re az eddigi helyemtől, és 4-re egy ufótól. Most megint vissza kellene építenem azt a 2mp-et, setupolással, gyakorlással. Azt hiszem most adom fel az iR-t.

Tényleg csak az vegye meg, akinek rengeteg ideje van menni, vagy ufó.

Fizika: Kipróbáltam az rF2 demóját is, szerintem ugyanolyan béna a gumi tapadásvesztése, mint itt. Pillanatnyilag megint az AC tetszik a legjobban. Mostanában mentem vele sokat, és elég kellemes vele menni. Valahogy AC-ban megint tök jól érezni, hogy mikor vagy a gumi határán. Ezeken az online szervereken eléggé elől is megyek, mert érzésből lehet menni. Ezeknél viszont nem érzed a gumit, hanem megtanulod, hogy mikor fog megcsúszni.... és ha megcsúszik, már úgyis mindegy.
  • zimapeti
    Először próbáld ki, van lehetőség három hónapos ingyenes próbára alap autókkal pályákkal. Itt tudsz kérni kódot.
    Ha tetszik, egy éves iracers tagság fejében (3eft/év) kapsz 50%-os kedvezményt az éves előfizetésre.
    Vagy nézelődhetsz itt: néha jó áron van átadó accont is macerás a név átírás, de megoldható.
  • Alexease
    Mas programhoz kepest, kezdesnek, brutal sok:D De ha (csak) online akarsz versenyezni, rendszeresen (hetente/naponta tobbszor), van ra idod, energiad, akkor "megeri".

Akciok nelkul: 110$ az eves elofizetes; 12$ 1 auto; 15$ 1 palya. A "legkozelebbi" GT3 sorozat a Ruf GT3 "markakkupa". Aztan az IMSA, ami "vegyes" (proto + GT3). Es volt a Blancpain, ami tisztan GT3 (5 auto), de az endurance, keves versennyel.

A Ruf GT3 (elvileg) plusz koltsegek nelkuul elerheto (D4.0), de a teljes szezonhoz kell(ene) 1 auto es 7 palya.

De a Porsche miatt tuti valtoznak majd a dolgok, a kovetkezo szezontol tuti.
    A Ruf-ot meg lehetett uszni 1 vasarlassal (RWD, AWD, Cup es GT3), de a Porsche-ek tuti kulon jonnek (mint sorozat Cup es GT3), es tuti valtjak a Ruf-okat.

Valami ingyenes/akcios 3 honapossal lenne erdemes kezdeni, egyeb vasarlas nelkul, "megbaratkozni" a rendszerrel es a rookie sorozatokkal (:D), aztan akovetkezo szezontol, esetleg a Porsche-val nekiallni (attol fuggoen, mit csinalnak vele).
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.01.01. 13:14:05
  • lac coo
    Elso korben olcso. Aztan dragabb...Aztan rajossz hetente kellene 20-40 dollar :))
  • Nekrofil
    Srácok, kb mennyi pénzbe fájna "elindulni" iRacingben? milyen áron vannak az autók, pályák? hirtelen nem találtam erre pénzt. Elsőkörben GT3 érdekelne.
  • Alexease
    Nekem megszokta, igaz csak 1 accountom van;)
  • lac coo
    No most beadta...
    Abban gondolom ne remenykedjek, hogy a beallitasaimat megjegyezte ...?
  • lac coo
    De akár lehetne az összes Porsche modellnek 911 a neve, az is segítene ! :))
  • Alexease
    Koszi, eppen most neztem utana en is;) Ha az utcai GT3 promo nevet levesszuk, akkor nem olyan veszes a helyzet:D
  • GeriDoc
    GT3-ban van a 911 GT3 R. De nem igazán mennek vele, legalábbis a Blancpain versenyeken nem. Hosszútávúakon szoktak.
    Feljebb van az RSR, ami most GTLM, illetve IMSA-ban GTE, de az kb. ugyanaz az autó. Nagyon protó feeling már, méreg drága. Ezek mennek Le Mansban is. Illetve az IMSA-ban a GT3-as géposztályt GTD-nek hívják. Elég nagy a káosz egyébként valóban, amit a Porsche tovább bonyolít azzal, hogy nekik az utcai autójuk is GT3, meg (a Cayman) GT4-re hallgat. Ráadásul a GT3-asból is van sima, illetve a GT3 RS, ami a top top utcai modelljük.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 11:42:51
  • ozoli78
    BUEK!
  • lac coo
    Hehe...az új emaillel és jelszóval is a régire rak be :))
    Elküldöm az anyjukba őket, szarevő banda. .....Ok, hogy két regem van,m de egy évre kifizetem veszek is cuccot hozzá, nehogy már ne használhassam ...
  • Alexease
    De legalabb jol belassitanak vele mindent, a portaltol kezdve a dupla/tripla betoltesi idoig:D
  • Alexease
    Ja, hogy a GT3 az "utcai" tipus nevebol maradt benne?!:) Ugy akkor ma OK.
    Amiota "szethullott" a FIA GT1/2/3, teljes kaosz:) GT3-ban (mint geposztaly, ha van meg egyaltalan:D) megy valami Porsche?! Feljebb mivel mennek (R/RS/RSR)?! Be vagyok sotetedve;D

A GT4-nel nem is a 911-re gondoltam, az logikusan Cayman.
  • lac coo
    Kicsit tulzasba viszik ezt a vedelmet...:))))
  • GeriDoc
    A kupás Porsche neve a GT3 CUP.
    Ami a videóban benne van, az a kupás, a GT3-as (mint géposztály), a GTE, és az LMP1-es. Ebből a kupás jön elsőnek, aminek a neve Porsche 991 GT3 Cup.
    GT4-es nincs a 991-esből, az a Caymanból van.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 11:16:29
  • Alexease
    Eloszor a GT3 CUP jon, aztan talan a sima Porsche CUP. De ennyi erovel johet GT4 is, vagy semmi, es marad a 2 darab (GT3, LMP);)
  • Alexease
    Vagy egyszer Incognito modban, talan ugy is megjegyzi a "szerveren".

Volt valami kavaras-bejelentesuk a multi-regisztraciokkal kapcsolatban (gondolom korlatozni szeretnek az ingyen/olcso multiregeket, es komolyabba tenni a sorozatokat), ha hasonlo eleresekkel voltal korabban, talan az kavar be.
  • oneal1
    annyit próbálj meg hogy a böngésző agyát kiüríted, cookie-k, gyorsítótár, jelszavak, nálam már volt hogy ez megoldott hasonló problémát
  • lac coo
    Mé ez most nem a CUP ?
  • lac coo
    Semmit, a régivel be tudok lépni, de a mostanival nem, hiába ír4om be a címet-jelszót újból kéri ...Már átírtam a jelszavam is, bár előző is jó volt de ugyan az ...Beírom, enter, kiürülnek a mezők és újból írhatom ....
  • Alexease
    Kivancsi leszek, mit hoznak meg ossze. Persze az iR forumon, hasonloan a Ferrari bejelenteshez, most is tucatszam szorjak az emberek a tipus "otleteket":) De hat, ez nem az a jatek;D Itt max 3-4 darab varhato, de mar az is kerdeses. Itt "sajnos" sorozatot is kell keresni a tipusoknak.

A GT3 egyertelmu, es az LMP is. Valszeg lesz CUP is. A tobbi mar kerdeses.
    Talan a Camel GT-t tudjak "felturnozni", oda ha mar nem is, de egy 935-os belefer. De ha nagyon belehuznak, akkor abba a sorozatba az RSR is elporoszkalna:D
  • Alexease
    Nem kell kapkodni, meg nem jelent meg, addig meg probalkozhatsz;D
    Belepesnel az ujat add meg. Vagy ugyan az volt az email cim? Vagy mit csinal?!
  • lac coo
    Rájönnék hogy tudok belépni lehet meg is venném ,de állandóan a régi accomat adja be , amin nincs évek óta előfizetés ...:(((
  • Alexease
    Mukodesre valszeg nem lesz nagy kulonbseg a mostani Ruf GT3-tol, de legalabb nem lesz olyan "gagyi erzes" amikor benne ul az ember.
  • oneal1
    BUÉK srácok! :)

Nah akkor mégis csak valóra válik a kívánságom, rosszul vagyok ettől verdától, annyira tetszik! :)
  • lac coo
    BUÉK !
  • Alexease
    BUEK!

Megis lett meglepetes, csak nem az utolso heten, ahogy gondoltam:)
  • mumus70
    BUÉK! :D

• mumus70
    Hihetetlen mennyire máshogy viselkedik a top split! Egy élmény komolyan a mezőny közepében is! 2600-as SOF-ban volt hogy hárman mentünk két kanyaron keresztül érintkezés nélkül! Nem szúrnak be elvetemült helyeken, el tudják venni a gázt, alap a helyhagyás maguk mellett! És rohadt jó érzés amikor írják a csetre hogy "nice battle csaba"! Mondjuk esélyem nincs az élmenőkkel szemben, de a fele mezőnyig felmenni hogy plusszos IR-t kapjak az mindig megy általában, az a cél ilyenkor. :D
  • mumus70
    Láttam már pár videóban, hogy az autók real tükrében úgy látod hogy ott van a seggedben, közben meg úgy 8 mp-re a valóságban :D Az igen béna :p
  • Alexease
    Nem megdobbento, mert teljesen logikus, "mindenki" azt csinalja:D
    Azert nem artana egy normalisabb megoldas. Talan meg eroforrast sem zabalna, mert a jelenlegi 1 renderes kepet kellene "szetbontani" 3-fele.
  • mumus70
    Hát lehet megdöbbentő, de én elsősorban a relative-ot figyelem! Amíg nem jön rám 0,4 - 0,3-ra addig nem kell védekezni általában, kivéve az "önbizalom féktáv"-osokat. :D Ekkortól nézem a tükröt, és reagálom a támadásokat.
  • Alexease
    Az iR megoldhatna a 3 tukros megjelenitest (de erre meg igeny sincs, legalabbis nem lattam posztokban). Aki 1 monitoros, annak szeles FOV-ra kell allitani a tukrot, hogy legyen valami normalis latoszog hatulra, de igy meg 5-10x tavolabbinak tunnek az autok hatul. Ha ugyanezt a latoszoget 3 kuln tukorre osztanak el (kozep + ket szele "dontve"), sokkal realisabb erzes lenne.

Jelenleg a baleset lehetoseg is nagyobb, mert az 1 auto tavolsag 5-nek tunik, ami fektavon meglepetes lehet.

Persze megoszokas kerdese, beleszamolja az ember, meg "sajnos" a terjeso 3 monitoros es VR megoldasok sem indokoljak hogy ezzel foglakozzanak:(
  • mumus70
    Ismét egy brutál védekezést kellett bemutassak! :D Az ilyen csaták miatt éri meg minden egyes centjét ez a remek game!

• kazizoli
    Próbáld a v2.5 -öt, Én azt használom, megy rendesen. Csak egy kicsit (3-4 litert rá kell számolni). Hagyot már sz*rba
  • bardocz
    https://www.reddit.com/r/iRacing/comments/5ed01m/2017_season_1_schedule/
  • Alexease
    Ugy valoban nehezkes.
    Akkor hirtelen talan igy (datumok nincsenek, az HC-jak, valszeg szandekosan): ir-series.html