iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De például én meg örökre le vagyok tiltva a fórum üzenet küldésről. 😄
iracing the 'real' race.
Nekem már régóta, mélt sem küldenek<#hehe>#hehe>
Amúgy is leszarom a fejüket......<#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele> bekaphatja odaátról mindenki.....<#gunyos1>#gunyos1>
iracing the 'real' race.
Egyebek iránt tetszik a mondat szerkesztésed, nagyon furcsa szavakat használsz, és még furcsábban fűzöd össze mondattá. De jópofa.<#eljen>#eljen>
-A koccanásért 0 X-et kapsz. <#wink>#wink>
-Mumus pont erről beszélt, hogy az orosz verebek ilyen büntibe zavarják bele az embereket, szóval "bebüntet" sárga alatti előzésnél.<#fejvakaras>#fejvakaras><#whatever>#whatever>
De mindegy milyen verseny, ahol zol mpr felirat van oldalt az a jo....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szerintem mar bele egett a kepernyobe😊)
Betoltak a profile ala (is), alul vannak az MPR allapotok es a kifizetesek is: CareerStats.do#mpr-stats
SR t mondjuk meg mindig nem talalom mennyinel tartok 😊)
Az iR max. azert fontos(abb), hogy ha tobb szerver indul parhuzamosan, akkor a gyorsabb es talan/valszeg a megbizhatobb emberek koze rak.
Az SR szamitas is "trukkos" (volt/van). A Class-tol fuggoen a tobbszoroset adja/vonja ugyanazert. Mig D-ben 1 versenyert X-et kapsz, addig A-ban X/4-et😉 A levonas hasonlo, csak szorzassal😄DD A mezony atlag erosseget (iR/SR) is figyeli a versenyvegi SR szamitasnal. Es a verseny "torteneseit" (start pozicio, vegso eredmeny, elozesek) is beleszamolja. Pl.: ha a vegerol indulsz, vegigmesz hibanelkul, akkor kapsz 0.1-et. Ha feljosz a kozepere/elejere, akkor 0.3-at.
Persze mostanaban nem hasznalom, de regen amikor figyeltem es szamolgattam, akkor erdekes dolgok voltak.
Vagy versenyzek ahogy kell , es akkor megy felfele szepen, viszont akkor a sok incidens miatt valahogy a jogsi eleg lassan megy felfele.
Vagy utolsonak szepen korbeporoszkalok, akkor rohamosan szamolja a jogsit, viszont meredeken megy lefele az ir.
iracing the 'real' race.
Persze ez az altalanos hozzaallasbol es tapasztalatokbol adodik: tudja, ha megallna es korbenezne, ugy akarna kikerulni (ne utkozzon, ne legyen SR minusz), a tobbiek lazan allva hagynak😉 Nem fognak sorba allni es turelmesen elhagyi a helyszint😉 Es aki naponta tobb futamot is letol, az sem tudja mi az az SR😊
Kilépni még így is nehéz volt, mert nem nagyon akart megállni a kocsi 😄
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.10.09. 17:01:27
Eppen az ilyen versenyhelyzetek miatt cumi a rendszer:
- elotted beprobalkoztak, osszekoccantak, nincs vele gond, belefer, mentek tovabb
- te lattad, reagaltal, lassitottal
- mogotted nem lattak/beneztek/leszartak/stb.
- igy az egyszeru versenyhezlytetbol es koccanasbol (amiert megkapjak a buntit, azzal nincs gond) meg 4 ember kapott buntit utkozesert, es eppen te estel ki, aki figyelt. Ez k*rv* idegesito😊
Ezert irtam, hogy ilyenkor legalabb az teljesen normalis lenne, hogy az elso koccanas es belassulas utan, abban a szektorban, X meteren, X ideig nem vonogatna SR-t vagy iR-t. Eleg nagy bunti az osszetort auto, de foleg a kieses.
Az egyertelmu nem sajat hibas (tomegbalesetbe rongyolas) es halmozott dolgokat (fuvon kerulni a balesetet es jon a bunti, foleg ha megcsuszik es torik is az auto) kellene megszuntetni/csokkenteni.
Vagy lehetne sulyozni a buntetest: ha valaki alacsony Class/SR autoval utkozik, az aranyaban kevesebb minuszt kap😊 Vagy az alacsony Class/SR-t 5db buntinel zarjak ki, a magasabbat 20-nal😄DD
Persze azert lehetne nehay egyszerubb dolgot beepiteni, legalabb olyanokat, amivel a "felesleges" plusz szivatast kikerulnek.
Ha valaki hatulrol belerongyol valakibe, azt tul sok szempontbol lehet vizslatni, megoldhatatlan.
De legalabb az olyan "egyszerubb" helyzetekben, amikor baleset, megforgas, kicsuszas van a palyan, korulotte ne szamoljon tovabbi SR-eket ha valaki a palya szelen kerul, belecsuszik, osszekoccan, megall de hatulrol fellokik es hasonlo. Ebben a programban, ilyen helyzetekben a szellemautozas gagyi lenne, eleg bosszanto a zuzas is (es valszeg a verseny vege), ne legyen mar plusz cumi a SR minusz is.
Persze lazult az SR szamitas az evek alatt, de azert meg lehetne piszklani.