25347
-
#23145 Azt hittem, mar jon lefele (toltodik):) -
#23144 Végre jön a PORSCHE -
#23143 Ha csak az alap mechanikus tapadast nezzuk, akkor forditva van.
De ha nem valtoztatsz guminyomast, akkor azon az aszfalton gyorsabbal fel/elmelegszik, nagyobb lesz a nyomasa, amiatt kissebb a tapadofelulet, jobban kopik; erosebb kulonbseg az elso-hatso tengely kozott, borul az egyensuly stb. Plusz motortol fugguen (pl. nyers szivo motor) a teljesitmenye is valtozik. -
mumus70 #23142 Bizonyám! Kétszer egymás után mentem tegnap is, egyszer tűzött a nap, másodikon be volt borulva, és érdekes módon 1,3 mp-vel gyorsabb voltam qualin a 20 fokos aszfalton mint a 35-ösön.... Azt hittem ez fordítva van. -
#23141 na azt nem hinném :D -
#23140 Azért az idők nagyban függnek az időjárástól is. Több másodpercet is számíthat. -
#23139 Biztos hogy nem, foleg mert nincs korabbi Porsche a programban:)
Az olyan tartalmakra szokott kedvezmeny lenni, amit mar nem igazan hasznalnak a hivatalos sorozatokban (regebbi autok es palyak). -
GeriDoc #23138 Blancpain sprintben indul valaki mostanában? Javultak a köridők, vagy kb. azok vannak, amik 2016S3-ban, S4-ben voltak? -
GeriDoc #23137 Igen, teljesen új autó lesz. Ráadásul külön-külön kell/lehet majd megvenni a további Porschékat is.
Zoli, lehet elkapkodtam ezt a Daytona indulást. Jó lenne, ha addigra megjelenne a Porsche, hogy 3-at tudjak venni egyszerre a kedvezmény miatt. De lehet, hogy reggeltől estig melózok azon a hétvégén. -
ozoli78 #23136 Erről még állmodni se merj :D.
Auto cserenel/ frissítésnél ha valaki 1 honappal előtte vette meg a lecserélt autot az , vagy ingyen de lehet 5 dodoért megkapta az ujat.
De ez nem auto frissítés ez egy teljesen más auto lesz szerintem . -
Mik #23135 És vajon ez olyan lesz, hogy akinek meg van a régi porsche az ingyen megkapja ezt az újabbat? :)
Mintha lett volna ilyen régebben nem? Hogy frissitettek egy autót és akinek meg volt annak csak upgrade-elni kellett.:)
Bár lehet csak álmodozom. -
#23134 Jovohet keddre van kiirva egy leallas, talan akkor lesz Porsche. -
mumus70 #23133 -
VincentVG #23132 jó de ez egy RUF :) na majd a porsche-nél biztos lesz "ablaktörlő" is...
mindjárt vége a januárnak, jöhetne a 911-es... -
mumus70 #23131 Le lehet tépkedni a fóliát opennél szerencsére. :D
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.03. 17:30:45 -
VincentVG #23130 Sziasztok, a szélvédő koszolódás mióta lett ilyen brutál? vagy csak nekem voltak eddig ennyire "tiszta" versenyeim?? :) -
#23129 Előző napokban gondoltam felkészülök a BSS versenyre, mert nem lesz időm gyakorolni. Mivel a naptárban benne van milyen napszakban van, gondoltam este futok még pár kört úgy beállítva. Egy másfél órát gyakoroltam. Erre most nézem, hogy nem is Imola lesz, hanem Spa :DDD -
#23128 Valami ilyesmi van, ha meg 2.0 alatt van, akkor visszadob talán, de nem biztos, hogy ez a konkrét érték. Én sose szezon végén léptem fel, hanem közben. -
#23127 Jah, szezonvaltasnal 3.0 kell....?
Akkor azert . -
#23126 Új szezon kezdetén felrakott, mert 3.00 fölött voltál gondolom, és megvolt a 4 D-s verseny. -
#23125 Igazabol azt sem ertem hogy lettem C, mikor meg D4.0 se voltam, foleg C2,58 vagy valami ilyesmi :) -
#23124 -
ozoli78 #23123 Menjél ruf gt3 al -
#23122 Megy a tököm a roki mazdával, mentem eleget vele ...Gyak C sorozatokban alig tudnék indulni néha néha valamivel ...jó kitalálták :))) -
ozoli78 #23121 Menj a rookie mazda cup on.
11 pályát megveszel máshol is tudsz utána menni.
Amugy meg , rengeteg ujjal talalkoztam es nagyon kevesen 1-2 ember aki meglévő accot vesz , inkább mindenki maga akarja felepíteni a licenszét , egyenként megvasarolva a pályákat .
Persze elsőre sok de en pl 2 év alatt vasaroltam össze azt amim van.
-
#23120 No, csak 11 pálya kellene a Mazda kupához ...:))))
Köztük Nord, Le Mans...egy mákdarálóhoz!!! :DD -
#23119 Én most Imolán próbálgattam a Ford GT3-at, és teljesen faszán csúszkált. Nissan is jó ilyen szempontból, vagyis szerintem ilyesmin reagálhatott az igazi is, de tényleg autó függő. -
#23118 Hogy kinek mi tetszik az egyeni dolog, de en ugy gondolom, hogy rohadt hosszu ideje Kunos az elso fejleszto aki foglalkozik azokkal a dolgokkal is , amik a megcsuszas utan tortennek.... -
GeriDoc #23117 Nekem is. Az rF2-ben is olyan elenged-betapad arrébcsúszik dolog van. Az AC-ban érzem a gumis-nyúlós érzést. Persze lehet, hogy az ffb beállítás is bekavar, de jelenlegi beállításokkal az AC-t tudom leginkább tapadás határon táncoltatni. Az, hogy mi mi számol, meg videókon (rF2) hogy deformálódik a gumi, engem nem érdekel, vezetve számomra buta az érzés.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 16:50:52 -
ozoli78 #23116 Áhh
Jesus Sicilia volt .
-
#23115 Kitalálom: pablo lopez? (szigorúan kisbetűvel!) -
#23114 Én ha rF2, Automobilista meg e között váltogatok, nem érzek hatalmas különbségeket. Viszont amikor legutóbb az AC-val próbálkoztam, csak estem keltem, nagyon kilóg ezekhez képest. -
#23113 De Alex, most te is érzésről beszélsz. Nekem spec homlokegyenest más az érzésem, ha tudsz valamit azt ne titkold. -
#23112 Mert valahogy erezni, hogy az alatt valami gumi-szeruseg van, ami mukodik. Az hogy nem feltetlenul jo vagy nem tetszik, az mar mas kerdes, azert irtam, hogy "lenne":D -
#23111 "Pedig gumiban (gumi erzesben) az rF2 lenne jelenleg a legjobb."
miért? -
#23110 Pedig gumiban (gumi erzesben) az rF2 lenne jelenleg a legjobb. De sajnos ott sokat ront a helyzeten a felkesz program es a nem egyseges autok/palyak (ami gyari tartalom siznten is mod-nak szamitanak). Abban egy erezheto, "mozgolodo" (rugodzo, tekeredo, pattogo, nyulo) gumi szamitas van, "kozepszintu" atmenetekkel.
Az iR sokat javult (lassan befejezik:D) az utobbi evekben, de megmindig kicsit "muanyagos" a gumi, es viszonylag "rovidek" az atmenetek.
Az AC meg a masik fele. Nem tudom mit es hogyan szamol, de ott erezhetoen ezekre az atmenetekre gyurtak ra (nem feltetlenul realtime HC szamitassal, inkabb "stilus lapokkal"); kicsit tul toltak az atmeneteket (mesterkelt-szeru), ami a hangulatelem es a "ugy sem mukodne rendesen szamolva" koze esik. De honaprol-honapra egyre jobban szet tudjak valasztani az auto, hajtas es a gumik kozti kulonbsegeket.
Az AMS meg igazi hybrid: sok-sok lelkiismeretes munkava tudjak potolni az engine-bol adoo hatranyukat. -
#23109 Biztos off trackelt mind a 6 körbe és nem akarta regisztráltatni azt a kört :) -
ozoli78 #23108 A kedvencem mikor bejön szerverre az ibericas spanyol majom es megy 5-6 kört ugy ,hogy a cel előtt félre all ha rossz a kör.
-
#23107 10 perc egy ismerős autó/pálya kombón kb annyira elég, hogy 1mp-en vagy jó esetbe fél mp-en belül legyek ahhoz a max-hoz amit érzek benne és a setupolás ebben még nincs benne :)
Hogyha a setupolást nem nézzük akkor kb fél óra körözgetés kell, ahhoz hogy azt mondjam ez egy jó kör volt, és akkor azon a körön még kb 1-2 tized maradt.
Az ilyen 10 perc gyakorlás után top időket menő pilóták nem léteznek szerintem, csak akkor ha valakitől kapott egy jó setupot és korábban ugyanezen a pályán, autóval (ugyanazzal a fizikával) ment már :) -
ozoli78 #23106 Peti nehogy azt hidd hogy 10 perc gyakorlás van mögöttük.
Multkor azt hiszem láttad is a versenyt Dani ellen mentem és szerintem nem sokat gyakorolt előtte :)
Nekem sincs időm sajnos iR re.
Ffb re most automobilista tetszik legjobban ,főleg caterhamek, csak néha kifagy az egész :D de brutál jó.