25347
  • Alexease
    Azt hittem, mar jon lefele (toltodik):)
  • Nesuten
    Végre jön a PORSCHE
  • Alexease
    Ha csak az alap mechanikus tapadast nezzuk, akkor forditva van.
    De ha nem valtoztatsz guminyomast, akkor azon az aszfalton gyorsabbal fel/elmelegszik, nagyobb lesz a nyomasa, amiatt kissebb a tapadofelulet, jobban kopik; erosebb kulonbseg az elso-hatso tengely kozott, borul az egyensuly stb. Plusz motortol fugguen (pl. nyers szivo motor) a teljesitmenye is valtozik.
  • mumus70
    Bizonyám! Kétszer egymás után mentem tegnap is, egyszer tűzött a nap, másodikon be volt borulva, és érdekes módon 1,3 mp-vel gyorsabb voltam qualin a 20 fokos aszfalton mint a 35-ösön.... Azt hittem ez fordítva van.
  • oneal1
    na azt nem hinném :D
  • thedriver
    Azért az idők nagyban függnek az időjárástól is. Több másodpercet is számíthat.
  • Alexease
    Biztos hogy nem, foleg mert nincs korabbi Porsche a programban:)
    Az olyan tartalmakra szokott kedvezmeny lenni, amit mar nem igazan hasznalnak a hivatalos sorozatokban (regebbi autok es palyak).
  • GeriDoc
    Blancpain sprintben indul valaki mostanában? Javultak a köridők, vagy kb. azok vannak, amik 2016S3-ban, S4-ben voltak?
  • GeriDoc
    Igen, teljesen új autó lesz. Ráadásul külön-külön kell/lehet majd megvenni a további Porschékat is.

Zoli, lehet elkapkodtam ezt a Daytona indulást. Jó lenne, ha addigra megjelenne a Porsche, hogy 3-at tudjak venni egyszerre a kedvezmény miatt. De lehet, hogy reggeltől estig melózok azon a hétvégén.
  • ozoli78
    Erről még állmodni se merj :D.

Auto cserenel/ frissítésnél ha valaki 1 honappal előtte vette meg a lecserélt autot az , vagy ingyen de lehet 5 dodoért megkapta az ujat.

De ez nem auto frissítés ez egy teljesen más auto lesz szerintem .
  • Mik
    És vajon ez olyan lesz, hogy akinek meg van a régi porsche az ingyen megkapja ezt az újabbat? :)
    Mintha lett volna ilyen régebben nem? Hogy frissitettek egy autót és akinek meg volt annak csak upgrade-elni kellett.:)
    Bár lehet csak álmodozom.
  • Alexease
    Jovohet keddre van kiirva egy leallas, talan akkor lesz Porsche.
  • mumus70
  • VincentVG
    jó de ez egy RUF :) na majd a porsche-nél biztos lesz "ablaktörlő" is...
    mindjárt vége a januárnak, jöhetne a 911-es...
  • mumus70
    Le lehet tépkedni a fóliát opennél szerencsére. :D
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.03. 17:30:45
  • VincentVG
    Sziasztok, a szélvédő koszolódás mióta lett ilyen brutál? vagy csak nekem voltak eddig ennyire "tiszta" versenyeim?? :)
  • bardocz
    Előző napokban gondoltam felkészülök a BSS versenyre, mert nem lesz időm gyakorolni. Mivel a naptárban benne van milyen napszakban van, gondoltam este futok még pár kört úgy beállítva. Egy másfél órát gyakoroltam. Erre most nézem, hogy nem is Imola lesz, hanem Spa :DDD
  • bardocz
    Valami ilyesmi van, ha meg 2.0 alatt van, akkor visszadob talán, de nem biztos, hogy ez a konkrét érték. Én sose szezon végén léptem fel, hanem közben.
  • lac coo
    Jah, szezonvaltasnal 3.0 kell....?
    Akkor azert .
  • bardocz
    Új szezon kezdetén felrakott, mert 3.00 fölött voltál gondolom, és megvolt a 4 D-s verseny.
  • lac coo
    Igazabol azt sem ertem hogy lettem C, mikor meg D4.0 se voltam, foleg C2,58 vagy valami ilyesmi :)
  • zzeN
  • ozoli78
    Menjél ruf gt3 al
  • lac coo
    Megy a tököm a roki mazdával, mentem eleget vele ...Gyak C sorozatokban alig tudnék indulni néha néha valamivel ...jó kitalálták :)))
  • ozoli78
    Menj a rookie mazda cup on.
    11 pályát megveszel máshol is tudsz utána menni.
    Amugy meg , rengeteg ujjal talalkoztam es nagyon kevesen 1-2 ember aki meglévő accot vesz , inkább mindenki maga akarja felepíteni a licenszét , egyenként megvasarolva a pályákat .
    Persze elsőre sok de en pl 2 év alatt vasaroltam össze azt amim van.
  • lac coo
    No, csak 11 pálya kellene a Mazda kupához ...:))))
    Köztük Nord, Le Mans...egy mákdarálóhoz!!! :DD
  • bardocz
    Én most Imolán próbálgattam a Ford GT3-at, és teljesen faszán csúszkált. Nissan is jó ilyen szempontból, vagyis szerintem ilyesmin reagálhatott az igazi is, de tényleg autó függő.
  • lac coo
    Hogy kinek mi tetszik az egyeni dolog, de en ugy gondolom, hogy rohadt hosszu ideje Kunos az elso fejleszto aki foglalkozik azokkal a dolgokkal is , amik a megcsuszas utan tortennek....
  • GeriDoc
    Nekem is. Az rF2-ben is olyan elenged-betapad arrébcsúszik dolog van. Az AC-ban érzem a gumis-nyúlós érzést. Persze lehet, hogy az ffb beállítás is bekavar, de jelenlegi beállításokkal az AC-t tudom leginkább tapadás határon táncoltatni. Az, hogy mi mi számol, meg videókon (rF2) hogy deformálódik a gumi, engem nem érdekel, vezetve számomra buta az érzés.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.01. 16:50:52
  • ozoli78
    Áhh
    Jesus Sicilia volt .
  • Adam Jonas
    Kitalálom: pablo lopez? (szigorúan kisbetűvel!)
  • bardocz
    Én ha rF2, Automobilista meg e között váltogatok, nem érzek hatalmas különbségeket. Viszont amikor legutóbb az AC-val próbálkoztam, csak estem keltem, nagyon kilóg ezekhez képest.
  • b-type
    De Alex, most te is érzésről beszélsz. Nekem spec homlokegyenest más az érzésem, ha tudsz valamit azt ne titkold.
  • Alexease
    Mert valahogy erezni, hogy az alatt valami gumi-szeruseg van, ami mukodik. Az hogy nem feltetlenul jo vagy nem tetszik, az mar mas kerdes, azert irtam, hogy "lenne":D
  • b-type
    "Pedig gumiban (gumi erzesben) az rF2 lenne jelenleg a legjobb."
    miért?
  • Alexease
    Pedig gumiban (gumi erzesben) az rF2 lenne jelenleg a legjobb. De sajnos ott sokat ront a helyzeten a felkesz program es a nem egyseges autok/palyak (ami gyari tartalom siznten is mod-nak szamitanak). Abban egy erezheto, "mozgolodo" (rugodzo, tekeredo, pattogo, nyulo) gumi szamitas van, "kozepszintu" atmenetekkel.

Az iR sokat javult (lassan befejezik:D) az utobbi evekben, de megmindig kicsit "muanyagos" a gumi, es viszonylag "rovidek" az atmenetek.

Az AC meg a masik fele. Nem tudom mit es hogyan szamol, de ott erezhetoen ezekre az atmenetekre gyurtak ra (nem feltetlenul realtime HC szamitassal, inkabb "stilus lapokkal"); kicsit tul toltak az atmeneteket (mesterkelt-szeru), ami a hangulatelem es a "ugy sem mukodne rendesen szamolva" koze esik. De honaprol-honapra egyre jobban szet tudjak valasztani az auto, hajtas es a gumik kozti kulonbsegeket.

Az AMS meg igazi hybrid: sok-sok lelkiismeretes munkava tudjak potolni az engine-bol adoo hatranyukat.
  • Norbi1990
    Biztos off trackelt mind a 6 körbe és nem akarta regisztráltatni azt a kört :)
  • ozoli78
    A kedvencem mikor bejön szerverre az ibericas spanyol majom es megy 5-6 kört ugy ,hogy a cel előtt félre all ha rossz a kör.

• Norbi1990
    10 perc egy ismerős autó/pálya kombón kb annyira elég, hogy 1mp-en vagy jó esetbe fél mp-en belül legyek ahhoz a max-hoz amit érzek benne és a setupolás ebben még nincs benne :)
    Hogyha a setupolást nem nézzük akkor kb fél óra körözgetés kell, ahhoz hogy azt mondjam ez egy jó kör volt, és akkor azon a körön még kb 1-2 tized maradt.

Az ilyen 10 perc gyakorlás után top időket menő pilóták nem léteznek szerintem, csak akkor ha valakitől kapott egy jó setupot és korábban ugyanezen a pályán, autóval (ugyanazzal a fizikával) ment már :)
  • ozoli78
    Peti nehogy azt hidd hogy 10 perc gyakorlás van mögöttük.
    Multkor azt hiszem láttad is a versenyt Dani ellen mentem és szerintem nem sokat gyakorolt előtte :)
    Nekem sincs időm sajnos iR re.
    Ffb re most automobilista tetszik legjobban ,főleg caterhamek, csak néha kifagy az egész :D de brutál jó.