25347
-
#23185 Milyen script??! ha már véleményed biztos tudod. -
#23184 Annak meg kell legalabb 1 ev:DDD -
#23183 Inkább a rallycross Ford jöjjön. :) -
#23182 Elvileg januarban:) Ami lehet januar 31. is;) -
Mik #23181 Most komolyan, mikor jön a Porsche? :) -
twinr #23180 Hagyd, buta troll. -
Dlot #23179 Nekem ez a véleményem lehet ignorálni ha nem tetszik :D -
#23178 Az oszt igen...! :DD -
Dlot #23177 G29 nagyon jó kis kormány ahhoz képest, hogy fogaskerekes, viszonylag jól beállítható játékon belül. A pedál amit hozzá adnak kukázni való, nem érdemes vele foglalkozni. Sajna a perifériákba be kell ruházni, Minimum egy t300 vagy Logitech G széria + másik gyártó pedálja (pl. Fana CSL belépőnek nem rossz, ízlés szerint össze állítható elasztomer fékrugókkal). Alap eszközök nélkül az iracing élvezhetetlen lesz. Nem a vezetési élményre fókuszálnak, mint az AC scriptelt műanyag érzésű, gyurma effektjei. Elég barátságtalanul realisztikus és a legkisebb hibát bünteti, azért kell a javallt a "minőségi" beviteli periféria. Cserébe a egy addiktív versenyszimet kapsz, ha érdekel ez a téma.
Belekóstolni az alsóbb kategóriába ok, de mikor feljebb haladsz a nehezebb járművek felé. Realizálódni fog, hogy 10-20e-es eszközök minősége nem elég. Én ezt végig jártam tapasztalatból írom.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.14. 07:05:52 -
ozoli78 #23176 Ha tudsz vegyel dfgt t vagy esetleg t150 , szerintem ez a minimum.
Ezeknek a pedáljaik nem igazán jók de kezdésnek megteszik.
De ha van rá keret g25/27/29 , t300 asok valamelyike.
De neked kell eldönteni ,hogy mennyit szánsz rá .
Én a g27 ota veszem komolyabban. -
Max_Andaxin #23175 Üdv! Szevasztok!
Kacérkodom a gondolattal, hogy belevágok az iRacing-be. Tudnátok pár tanácsot adni? Pl, hogy milyen az a kormány, amivel már érdemes nekiállni. Nálam nem az a kérdés, hogy tetszik-e és akarok-e ezzel foglalkozni, hanem, hogy hogy és mivel érdemes nekiálni?
Én erre gondoltam: http://kormany-videojatekhoz.arukereso.hu/thrustmaster/ferrari-458-italia-racing-wheel-xbox-360-4460094-p65218457/#velemenyek
de már nemigen támogatja a Win7...
vagy érdemes lenne valami komolyabbra gyűjteni pl egy Thrustmaster T150-re?
Vagy az ilyen 15-20 e-s kategóri felejtős?
Előre is köszi! -
mumus70 #23174 Na csak összedobtam azé valamit... rohadjon meg..... A qualin a top 3 4 tizeden belül volt egymáshoz az 5 perces pályán, és 4 ezreddel kaptam ki a pole-ért... :p
-
#23173 Ja a DigiProst -é -
endy papp #23172 Ja értem oké.
De azért a skippi se egy rakéta hozzá képeset.... főleg ha a pálya mellől,boxból szemléled az eseményeket.... -
mumus70 #23171 Már toltam pár szezonnal ezelőtt egy teljes bajnokságot, a közepe felé már kezdtem bealudni a tempójától. De valóban jó, az utolsó versenyen kaptam ki összetettben egyetlen ponttal a divizió bajnoki címért. -
mumus70 #23170 Azzal talán én is jól járnék. Akad benne némi tartalom.... :D -
Mik #23169 Add el az accodat, jobban jár mindenki. :) -
endy papp #23168 Én már feladtam azt a szériát,pedig évek óta mindig toltam.
Mondtam gyere át spec fordozni,kultúrált a társaság, olyanokat tapasztalok ami miatt megéri versenyezni és más szériákban nincs meg.
-
Morgolodo #23167 Chat szünet gyanús a heted. -
mumus70 #23166 3/3 Asszem mégis kihagyom ezt a fordulót! Komolyan nem hiszem el! Mi lett ezekkel a barmokkal? Ámokfútó a komplett ki..szott mezőny! elöl is, hátul is középen is! Nem, nem a szélárnyékban előz, nem! Csak feszt is beszúr a kanyarban és rám fordul a rühes kutyája..... Gratula a sok tápos A 40-es meg B-49-es 1-es divíziós suttyó parasztnak..... -
mumus70 #23165 Na most megpróbálom utolsó helyről quali nélkül, aztán ha ez sem adja ki, akkor egyet a pitből, ha az se, akkor uninstall game.... -
#23164 Álló aztán repülő ...! :D -
mumus70 #23163 Álló! Na most már kíváncsi leszek, komolyan! Kettőből kettő! De most legalább már az egyenesig eljutottam a 2. helyen, ott ökleltek fel! Azért is eljutok az első kockás zászlóig, ha lemegy 0-ra az IR-em is!!!!! Ha harc, legyen harc! Igazán remek ez a versenyzői garnitúra! Hogy szakadna le a fejük! -
#23162 Állórajt volt vagy repülőrajt? :D -
mumus70 #23161 Már 2 napja LeMansra gyúrtam Skippivel, imádom! Na mondom végre éles verseny, gyerünk! Várom a tippeket, hányas kanyarig jutottam el és kényszerültem kilépni egy ragyogóan kivitelezett hátulról érkező csomag miatt! A jó büdös qva anyjukat a büdös parasztjainak! -
#23160 jé jó a fejléc :))) -
GeriDoc #23159 Vagy most rakják be a jó dirt-öt.
Hungaroring jöhetne, de most még nagyobb átépítések lesznek/folytatódnak, szóval ha eddig nem, akkor most már várjanak vele.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.10. 15:56:54 -
mumus70 #23158 Hungaroring a hátam közepére sem hiányzik, már behányok tőle... -
#23157 Meg egy Hungaroring, Hockenheim, az "uj" Silverstone (amit beszkenneltek mar 4-5 eve...) :) -
mumus70 #23156 Jöhetne egy Red Bull Ring is igazán! :D -
#23155 Valszeg kiadjak. A forumon mar voltak otletezesek (nem hivatalos) a hatralevo szezon versenynaptarra is.
Bevezetesnek sem art kiadni, mert a kovetkezo szeoznnal tuti csereli a Ruf-ot, kell az ido a vasarlasra, gyakorlasra, baratkozasra (bar valszeg nem sokban fog kulonbozni).
Nem tudom hogyan tervezik, de igy logikus lenne ha a kovetkezo Porsche (pl. a GT3, vagyis az RSR vagy mi:D) hasonloan a kovetkezo szezon kozepen erkezne, aztan valtana a parjat. Aztan meg az LMP.
Igy persze ez "szarul" hangzik, mert igy a 3 autora 6-9 honap atfutas lenne, de az iR-tol ez "normalis":D
Bar ez a szezon marcius elejeig tart, igy talan beleferne a kovetkezo auto februar kozepen is.
A Ferrari valoban kulonlegesebb lett volna. Nem tudom mi tortent vele, nagyon gyanus, hogy a fel napig kipakolt promo video eltunt, es azota is hatalmas a csend:/
Persze a Porsche is nagy dolog, de mivel "ugyanaz" mint a Ruf (csak mas a cockpit), meg sem akkora extra, mint egy teljesen uj marka, foleg egy Ferka.
Sajnos az iR rendszer miatt, nem tehetik meg, hogy radontseg az emberekre a tartalmakat. Bar ezek meglevo autokat cserelnek es/vagy meglevo dorozatba kerul(het)nek be (nem kell uj sorozatot inditani), de a vasarlas azert huzos. -
#23154 már pedig az hogy a szezon közepén érkezik az 100% -
Dlot #23153 Nagyon inkorrekt lenne a season közepén bedobni. Persze meg lehet indokolni, hogy lenne felkészülési idő, a következő seasonig. De lehet valaki az első meccsen ráerez és majd csapatja rendesen pro szinten.
Btw. én Ferrarinak jobban örültem, volna /insta buy/, de ez csak egyéni perverzió.
Utoljára szerkesztette: Dlot, 2017.01.10. 00:05:21 -
#23152 Az mindig van:) De mivel nem volt semmi elozetes plusz kep, video, hir, info, igy nem erdemes 100%-ban rakeszlni.
De valszeg/talan azert az lesz. -
#23151 van esély hogy holnap kapjuk a porschet? -
zimapeti #23150 Mutatsz róla képet? Köszi:)
-
Dzsidzsi32 #23149 El kell tőle kunyizni a 3D mintákat,aztán gyártok én ilyet :) Gyors agyat már gyartottam :D -
zimapeti #23148 Most találtam YouTube-on, nagyon igényesnek tűnik, Cherry mx gombok, OMP kormány, rotary switchek stb. Nem tudom hogy tudja ennyiből kihozni, de a többiek csak a mágneses pillangó váltó kapcsolóit adják ennyiért.
OSP Simracing honlap
Videó a kormányról -
Mik #23147 Ezt az ökörséget. :D -
mumus70 #23146 Eddig is volt, csak itt is baszakodtak a jogvédelemmel, és ráírták hogy RUF.... Úgy tudom, amelyik játékba egyből engedték beletenni, ott meg megtiltották hogy törjön.... :p
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.01.07. 23:54:37