iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nagyon úgy tűnik elég nekik a mostani userek . Igaz üresek a versenyek, de a pénzt valakik csak összedobják 😊 Csak majd egyszer a mostaniak is nyugdíjba mennek ::😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.18. 19:25:32
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Valszeg licenc es auto lenne boseggel, betehetnenek kismillio dolgot, de meg sem😉
Erre lehetnenek esetleg a kockazatos megoldasok, a sajat szerver es/vagy az AI es/vagy a tobb SR/iR nelkuli fun.
Egy jo arazassal valszeg "sokan" jonnenek az iR-be autozni, de foleg itt rendezni az online bajnoki futamokat az AC/rF2/CARS/rF1/R3E helyett.
De mivel fent kell tartani a hivatalos sorozatokat, azzal lehet eladni mint komoly eSport, igy nem lehet ugralni, nehaogy gond legyen belole;D
Tudnak etetni... Most nézem, hogy dobtak egy 40%-os 3 hónapos visszatérő akciót. Ahhj annyi mindent kéne venni. Drága lesz ez az év vége... 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Szerintem lassan bajban lesznek, uj cuccok kellenek, de mar a meglevoket se tudjak feltolteni emberrel. Es minel tobb tartalom van, annal lehetlenebb uj embert szerezni...
Bár úgy látszik elvannak e jelenlegi fix létszámmal, azokból eléldegélnek 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.10.18. 19:09:24
De tobbszor irtam, hogy kihagyhatatlan, kell!, hasonloan egy Lambohoz, Nissanhoz vagy Bentley-hez. Persze a Ferrari azert Ferrari😉
Tobbesszamban irtak, talan lesz tobb is.
Esetleg elmehetnek ismet szkennelgetni palyat is (Vallelunga, Mugello, Magione, Fiorano)😊))
Valszeg nepszeru lesz, igy erdemes lesz kiadni 3 honapos kuponnal, max D4.0 kategoriaba, kulon Ferrari Cup sorozatba (is), 10 fizetos palyaval😄DDD
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.10.18. 18:57:04
ebből mikorra lehet kész autó? tavasz?
!Forza Ferrari!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Utoljára szerkesztette: Mik, 2016.10.18. 16:44:35
Eddig minden autó bejelentve, majd vagy elkészült, vagy nem. Most meg semmi bejelentés, egyszer csak megjelenik.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.10.18. 16:28:32
iracing the 'real' race.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van itt egy csávó már a családját is bele keverte,milyen jol keres milye telót vesz az asszonynak ,én családom tuti nyomorék stb stb ,na az ilyenre mit mondanál 😄 ja és 40+ os az ember
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.10.15. 11:48:40
iracing the 'real' race.
De ha jol lattam, a szemelyeskedest megint te kezdted. Gondolom a hivatalos forumrol sem azert tiltottak ki, mert muszaki dolgokban nem volt egyetertes, hanem a stilusod ott sem erte el a minimal szintet?!😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szal ez olyan ...nincs mit rajta komolyan venni, netes keménykedést, amúgy sem szraik be könnyen az ember, virtuálba meg még csak tökösnek sem kell lenni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
nemáá srácok, komoly fenyegetéseket? kihúzzák a netkábelt? 😊 Nem bagatelizálom, de mivel lehet komolyan megfenyegetni virtuálban?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
Azért el ne sírd magad mert bántották a kedvenc játékod....<#rinya>#rinya>
Vagy mi lesz beárulsz anyucinak....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.14. 18:34:31
A családodat meg nem vette senki a szájára, még a szövegértelmezéshez is együgyü vagy!
iracing the 'real' race.
Kisfiam majd ha én a családodat a számra veszem akkor ugass,addig meg nem te mondod meg hogy kit és mit fikázzak.
A te együgyűségedet bizonyítja hogy még 2 hónap után is mással sem tudsz foglalkozni mint hogy ki mikor hova lép be,vagy nem.
Te már rég lejárattad magad azzal hogy körmöd szakadtáig véded az ir-t itt nyafogsz sírsz mint egy kisfiúcska , ha valaki bármi negatívumot mer írni az imádott játékodról,mint ha legalább fizetnének neked érte.
Menj tekergesd a kormidat és számolgasd az ir pontjaid,incidenseid<#idiota>#idiota>
iracing the 'real' race.
Tudod bárkiről megnézheted mikor lépett be utoljára. És régen nem ellenőriztem ,mert nem izgatott már, de az incidens után két hónappal még mindig nem lépett be. Szóval menjél haza és a családodnak mutogass valagakat, és hagyd az állandó fikázást mert csak magad járatod le, te együgyü!
iracing the 'real' race.
De aki ügyes ezt is megoldja gondolom.
Na igen valami ilyesmi lehet,de aki abba hagyja annak is kuka ha el sem tudja adni vagy csak potom árért.
Speciel ha nem versenyzek akkor nem fizetek elő csak azért hogy ott legyen a gépen és évente 2-3 órát toljam vele.
Ahhoz ez drága, inkább hagyom veszni ilyen olyan formába.
Én már most is csak az össze autózottból fizettem elő,így ha lejár jövőre nem nagyon fog érdekelni ,még ha bukom is a lóvét amit belefeccöltem,dugják fel maguknak,de a hajukra is kenhetik.<#gunyos1>#gunyos1>
Max ha küldenek egy mélt hogy menjek vissza, elküldöm őket a quva anyjukba<#hehe>#hehe>....<#banplz>#banplz>
Nem?
Nagy valószínűséggel már az nap, vagy másnap tolta újra és nagyon leszarja ..... a mai világban max az ip-det banolja de nem téged......
Az egész internet úgymond "virtuális világ"számok és betűk sokasága....a többit meg mindenki ossza el magában.<#wink>#wink>
iracing the 'real' race.
Utoljára szerkesztette: twinr, 2016.10.14. 09:42:18
iracing the 'real' race.
Nagyon felmérgesítetted valamivel.... 😊 Mondjuk erre nincs mentség...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.10.14. 09:22:23
Meg kéne vágjam, de 2:00-tól, 4:00-tól 5:50-től, és 8:00-tól a találat.
iracing the 'real' race.